- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.681
sen hızlı mı yiyorsun yemeğini gülüm yavaş ve iyice çiğniyor musun masadan en erken sen mi kalkıyorsun yoksa herkesle beraber mi ya da en sona mı kalkıyorsunValla ablacım tam da onu yapıyorum. Küçük tabak kullanıp tika basa dolduruyorum yine de kandıramiyorum şu bilinç altımı
yazmak çok etkili bir yöntem, ama gülüm sadece olmasını istediğin şeyleri , yapmak istediğin şeyleri yazıp muhafaza edebilirsin , istemediklerini yazıp saklama ,yazdıktan sonra yakmak yada akan suda yazılarını sildirmek gerekiyor gülümBu teknikleri ben de uygulayacağımBen de beni gazlayan yöntemimi paylaşayım, sıradan ama etkili bir yöntem. Yapmam ve yapmamam gerekenleri listeliyorum, sırf zincir bozulmasın diye uyduğum günler oluyor. Fotosunu yüklüyorum:
yaav mefkuşum ben de eğer öğle vakti güzel kahvaltımı yapmışsam, kalabalık ortamda hafif acıkmış olsam bile inadım tutuyor sanki yemiyorum, ısrara da etseler mis gibi kokusu da gelse kendime yemiycem dediysem bitti yemem , önce öyle değildim az da olsa yer hatta eve gelince keşke biraz daha yeseydim diye canım çekerdi cinstim yani şükür 2 senedir hiç öyle olmuyorHepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnm
Gozun doymadiginda buraya karsi sorumlulugunu ve menu yazacagini dusuneceksin
İşin asli kararli olmaktan geciyor cnmyaav mefkuşum ben de eğer öğle vakti güzel kahvaltımı yapmışsam, kalabalık ortamda hafif acıkmış olsam bile inadım tutuyor sanki yemiyorum, ısrara da etseler mis gibi kokusu da gelse kendime yemiycem dediysem bitti yemem , önce öyle değildim az da olsa yer hatta eve gelince keşke biraz daha yeseydim diye canım çekerdi cinstim yani şükür 2 senedir hiç öyle olmuyor
Burdayimda simdi spora baslicam :)) yine cok geçe biraktimherkes nereye gitti yaaaaa
Aaaa bizi insafsizmi sandin canikom
Istedigin kadar cay kahve icebilirsin
Tatli pata hamurisi disinda herseyi yiyebilirsin
Senin mercimek kofteleri yenimi etkisini gosterdi acaba
Son 2 gun karbona birazdaha dikkat et
Aksamlari biraz erken ve hafif olursa eksi gelir cnm
Bide suyunu ihmal etme
ben açık açık söylüyorum hatır gönül için kusura bakmayın yemem gereken şeyleri yiyemem , ayıp oluyor diye kendime ayıp edemem diyorum herkes hak veriyor bana , biliyorlar artık huyumu alıştılar da yine de her defasın da sen de yesene demekten de vazgeçmiyorlar:)))İşin asli kararli olmaktan geciyor cnm
Bende kesin yemicem diye dusunuyorsam,
Hayir dediimmi hayirdir
Hic bi kuvvet yediremez o anda :)))
Insanin yemeye gönlü varsa bahaneleri siralariz
Yok ayip oluyor, yok israr ettiler vs.
Aslında dün aldığım tuz miktarını gözardı etmiştim belki ondandır.. ben bazen ağır yaşamlara taş çıkartacak yeme performansları sergilediğimden kilo Da almış olabilirim gibi geliyorne efkarlanıyorsun gülüm dün az tuzlu ya da karbonlu olmuştur menün bu gün ödem olarak basküle yansımıştır uykusuz kalınca bile insan fazla çıkıyor moral bozmak yok bak şimdi sana bilimsel verilerle açıklama yapıcam :)))))))))))))
1 kilo almak için yaklaşık 7000 kaloriye ihtiyacımız var
tüm gün hiç hareket etmeden yatsan bile tahmini 1800-2000 kaloriyi zaten bedenimiz yakıyor kullanıyor çalışmak için
senin dün en azından 8000 bin kalorilik yemen lazım ki bu gün 600 gram kilon olsun ve tüm gün hareketsiz geçirmiş olman lazım
bu demektir ki 1 gün de kimse (ağır yaşamdakiler hariç) bu kadar çoook yiyip kilo alamaz mantığa bilime fiziğe matematiğe aykırııııııııııııııı
sen sporunu yap o zaman sultanım enerjin bol olsuuunnnBurdayimda simdi spora baslicam :)) yine cok geçe biraktim
Dun yapmadim bugun mutlaka yapmaliyim
kendi adıma cumadan beri çook dikkat ediyorum kaldı 2 gün ya bu zamanı da inşallah aynı şekilde güzel geçiricem benyüz karası olmak istemiyiimmCuma gunu arti cikip
takimin yüz karasi olmak istemeyen son 2 gun daha cok dikkat etsin :))))
hemen o düşünceyi sesli bir şekil de iptal diyerek iptal et gülüm kilo almak yokkk aklından bile geçirme yarın suyuna çok dikkat edip ödem v.s. ne ise hemen atacaksın zaten kalmayacak artı falan eksiler gelecekAslında dün aldığım tuz miktarını gözardı etmiştim belki ondandır.. ben bazen ağır yaşamlara taş çıkartacak yeme performansları sergilediğimden kilo Da almış olabilirim gibi geliyorhihi.
Benim cevremdekiler alisti artikben açık açık söylüyorum hatır gönül için kusura bakmayın yemem gereken şeyleri yiyemem , ayıp oluyor diye kendime ayıp edemem diyorum herkes hak veriyor bana , biliyorlar artık huyumu alıştılar da yine de her defasın da sen de yesene demekten de vazgeçmiyorlar:)))
şu inadımızı hep böyle kendimiz için iyi şeylere kullansak var yaaa mefkuşum nasıl afet oluruz her yönden
Karbona dikkat et ve gec yememeye calis cnmkendi adıma cumadan beri çook dikkat ediyorum kaldı 2 gün ya bu zamanı da inşallah aynı şekilde güzel geçiricem benyüz karası olmak istemiyiimm
3 gündür ekmek bile yemiyorum :))Karbona dikkat et ve gec yememeye calis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?