Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla ablacım tam da onu yapıyorum. Küçük tabak kullanıp tika basa dolduruyorum yine de kandıramiyorum şu bilinç altımı
sen hızlı mı yiyorsun yemeğini gülüm yavaş ve iyice çiğniyor musun masadan en erken sen mi kalkıyorsun yoksa herkesle beraber mi ya da en sona mı kalkıyorsun

yazmak çok etkili bir yöntem, ama gülüm sadece olmasını istediğin şeyleri , yapmak istediğin şeyleri yazıp muhafaza edebilirsin , istemediklerini yazıp saklama ,yazdıktan sonra yakmak yada akan suda yazılarını sildirmek gerekiyor gülüm

Hepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnm

Gozun doymadiginda buraya karsi sorumlulugunu ve menu yazacagini dusuneceksin
yaav mefkuşum ben de eğer öğle vakti güzel kahvaltımı yapmışsam, kalabalık ortamda hafif acıkmış olsam bile inadım tutuyor sanki yemiyorum, ısrara da etseler mis gibi kokusu da gelse kendime yemiycem dediysem bitti yemem , önce öyle değildim az da olsa yer hatta eve gelince keşke biraz daha yeseydim diye canım çekerdi cinstim yani şükür 2 senedir hiç öyle olmuyor

İşin asli kararli olmaktan geciyor cnm
Bende kesin yemicem diye dusunuyorsam,
Hayir dediimmi hayirdir
Hic bi kuvvet yediremez o anda :)))
Insanin yemeye gönlü varsa bahaneleri siralariz
Yok ayip oluyor, yok israr ettiler vs.

Benim de yediğim mercimekli köfteler film şeridi gibi gözümün önünden geçti 75 i görünce
Tamamdır kaptanım

İşin asli kararli olmaktan geciyor cnm
Bende kesin yemicem diye dusunuyorsam,
Hayir dediimmi hayirdir
Hic bi kuvvet yediremez o anda :)))
Insanin yemeye gönlü varsa bahaneleri siralariz
Yok ayip oluyor, yok israr ettiler vs.
ben açık açık söylüyorum hatır gönül için kusura bakmayın yemem gereken şeyleri yiyemem , ayıp oluyor diye kendime ayıp edemem diyorum herkes hak veriyor bana , biliyorlar artık huyumu alıştılar da yine de her defasın da sen de yesene demekten de vazgeçmiyorlar:)))
şu inadımızı hep böyle kendimiz için iyi şeylere kullansak var yaaa mefkuşum nasıl afet oluruz her yönden

Aslında dün aldığım tuz miktarını gözardı etmiştim belki ondandır.. ben bazen ağır yaşamlara taş çıkartacak yeme performansları sergilediğimden kilo Da almış olabilirim gibi geliyor hihi.

Cuma gunu arti cikip
takimin yüz karasi olmak istemeyen son 2 gun daha cok dikkat etsin :))))
kendi adıma cumadan beri çook dikkat ediyorum kaldı 2 gün ya bu zamanı da inşallah aynı şekilde güzel geçiricem benyüz karası olmak istemiyiimm

hemen o düşünceyi sesli bir şekil de iptal diyerek iptal et gülüm kilo almak yokkk aklından bile geçirme yarın suyuna çok dikkat edip ödem v.s. ne ise hemen atacaksın zaten kalmayacak artı falan eksiler gelecek

Menumu yazip spora basliyorum

Sali

9.30
2 kş ezme
1 kş kuru uzum
1 kş kuruyemis
Yarim bardak badem sutu

11.30
1.5 yumurtadan omlet
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Birer tutam maydonoz dereotu
1 tb sandwich ekm

15.30 civari
3 hurma
3 brezilya cevizi

19.00
1 dolu tabak firinda kiymali patlican (kizartma degil)
1 tabak salata

Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie

Pnrrr-12 90 puan

git gülümm sporunu yat için rahat mis gibi uyu sonrada enerjin gücün bol olsunnnn

Benim cevremdekiler alisti artik
Birisi ye bile dese digeri o yemez diyor :))

Aslinda ben okadar inatci degilim de
Takima gelince yeme konusunda oyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…