Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnm

Gozun doymadiginda buraya karsi sorumlulugunu ve menu yazacagini dusuneceksin
Kesinlikle etkili oluyor inşallah yarında etkili olur. Bugün evde misafirim vardı bütün gün onlara bisküvi cıkardım kendim mutfakta pırasamı yedim çaktırmadan

Ama yarinkilerin bi kısmını ben yaptım

Ya onlar gibi olmiyim diye agır yaşamları izledim geçen gün adamın yediğinden canım çekti hamileyken bu kadar aşermemiştim

Aslında direk olmasın diye not düşmedim ama kesinlikle tüketmemem gereken 2 şeyi yazdım. Biri cips biri kola. Her gün ama herrr gün cips yiyyordum da
hemen o düşünceyi sesli bir şekil de iptal diyerek iptal et gülüm kilo almak yokkk aklından bile geçirme yarın suyuna çok dikkat edip ödem v.s. ne ise hemen atacaksın zaten kalmayacak artı falan eksiler gelecek
Esasında ben de böyle enerjilere inanıyorum ama başkalarına moral vermeyi genelde görev edinsem de kendi hayatımda olumlama yapmayı pek öğrenemedim maalesef. Senin bu konuda epey bilgin olduğunu farkettim ablacım, burcun ne merak ettim.. geceleri de bir enerji artışı oluyormuş, yönetici gezegenin ay mı acaba
git gülümm sporunu yat için rahat mis gibi uyu sonrada enerjin gücün bol olsunnnn
Yaptım iyi geldi, birazcık başım ağrıdı.
Güzel minnoş dileklerin için çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım . Neyseki daha iyiymişsin
Teşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin.
İlaç kötü biliyorum ama benim ağrı eşiğim düşük düşük herhalde hiç dayanamıyorum. Böyle şiddetli baş ağrısı tutunca dört tane ağrıkesici aynı anda içmezsem hiç etki etmez oldu. İlaçlar bünyede alışkanlık yapıyor galiba. Bir tane yeterdi eskiden şimdi dörde çıktım Allah sonumu hayr eylesin.
Eksi olur mu bilmiyorum ama şu halime bakılırsa sabit kalsam sevineceğim.
saol cnm Allah razı olsun
afiyet olsun cnm
gecmis olsun cnm canini biseye mi sıktın yoksa
Sağol canım, can sıkma değil de ben diyete başlayınca bünyem böyle tepki veriyor

sen hızlı mı yiyorsun yemeğini gülüm yavaş ve iyice çiğniyor musun masadan en erken sen mi kalkıyorsun yoksa herkesle beraber mi ya da en sona mı kalkıyorsun
Çok hızlı yemiyorum ama en sona da kalmıyorum. Çok çiğnemiyorum sanırım
herkes nereye gitti yaaaaa
Site onarımdaymış giremedim yine
Afiyet olsun kaptanım
Kesinlikle etkili oluyor inşallah yarında etkili olur. Bugün evde misafirim vardı bütün gün onlara bisküvi cıkardım kendim mutfakta pırasamı yedim çaktırmadan
Woooaav süpersin canım

Diyete basladiysan ekside gelecektir canikom

Lutfen şu ilac aliskanligini birakmaya calis cnm anca vucuduna zarar veriyosun

Malesef ben de öyleyim. Migrenim tuttu mu ilaçsız,serumsuz asla geçmez. Bazen dur diyorum az sabredeyim başka yöntenler deneyeyim. İlaç içmeyeyim. 1 hafta sürüyor bin tane ilaç,iģne,serum almak zorunda kalıyorum

Azcik kolum agriyor cnm bide uzerine yatmisim oda etkiledi sanirm ama rahatsiz edici derece diye sükur :)
Sen nasilsin canim

hallettim canım çok şükür oturma odası Salon çocuk odası yatak odası bitti mutfagi geçen biraz temizlemistim bugün bi kar daha geçerim üstünden mutfak antre ve banyolar wc kaldı
Evet çocukluğu karbon oldu bklm cumaya kadar dans dikkatli olunca m insAllah
haklısın vala bende öyle yapmaya çalışıyorum baştan tabağı dolduruyorum gözüm doyuyor önce eşim de çok gülüyor başladı doldurmaya diye
afiyet olsun abla güzel olmuş
gecer o zmn bi an once
Herkese iyi geceler, yarın hepimiz için mis gibi bir gün olur umarım
(Siz bu mesajı okuduğunuzda Cuma’ya sadece 2 gün kalmış olacak )
günaydın
Sirkeli suyumla birlikte sizi selamlar ve en mutlu sabahlar çokokremle başlar ay pardon en mutlu sabahlar diliyorum diyecektim

Günaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydın canım afiyet olsun sifa olsun eksi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…