- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.701
Kesinlikle etkili oluyor inşallah yarında etkili olur. Bugün evde misafirim vardı bütün gün onlara bisküvi cıkardım kendim mutfakta pırasamı yedim çaktırmadanHepimizin ayni sorunu oldugu icin burdayiz cnm
Gozun doymadiginda buraya karsi sorumlulugunu ve menu yazacagini dusuneceksin
Ama yarinkilerin bi kısmını ben yaptımaklına mide bulandırıcı bir şeyler getir
mesala bir komşum var evinde köpek besliyor manyak yaa çok tatlııı çok seviyorum köpeği sahibini sevmiyorum ama :)
köpeği masa da yediriyor bir eliyle ona veriyor bir kendi yiyor kafeye de getiriyordu geçen sene masanın ortasın da herkesin ortak yediği şeye elini sürünce benim tüylerim diken diken oluyordu o yüzden onun elinden ne yapılmışsa aslaaaa yemem tiksiniyorum
Ya onlar gibi olmiyim diye agır yaşamları izledim geçen gün adamın yediğinden canım çektine efkarlanıyorsun gülüm dün az tuzlu ya da karbonlu olmuştur menün bu gün ödem olarak basküle yansımıştır uykusuz kalınca bile insan fazla çıkıyor moral bozmak yok bak şimdi sana bilimsel verilerle açıklama yapıcam :)))))))))))))
1 kilo almak için yaklaşık 7000 kaloriye ihtiyacımız var
tüm gün hiç hareket etmeden yatsan bile tahmini 1800-2000 kaloriyi zaten bedenimiz yakıyor kullanıyor çalışmak için
senin dün en azından 8000 bin kalorilik yemen lazım ki bu gün 600 gram kilon olsun ve tüm gün hareketsiz geçirmiş olman lazım
bu demektir ki 1 gün de kimse (ağır yaşamdakiler hariç) bu kadar çoook yiyip kilo alamaz mantığa bilime fiziğe matematiğe aykırııııııııııııııı
Hu huuuu ben yaptım geldimHadi o zaman beraber yapalim
Aslında direk olmasın diye not düşmedim ama kesinlikle tüketmemem gereken 2 şeyi yazdım. Biri cips biri kola. Her gün ama herrr gün cips yiyyordum dayazmak çok etkili bir yöntem, ama gülüm sadece olmasını istediğin şeyleri , yapmak istediğin şeyleri yazıp muhafaza edebilirsin , istemediklerini yazıp saklama ,yazdıktan sonra yakmak yada akan suda yazılarını sildirmek gerekiyor gülüm
Esasında ben de böyle enerjilere inanıyorum ama başkalarına moral vermeyi genelde görev edinsem de kendi hayatımda olumlama yapmayı pek öğrenemedim maalesef. Senin bu konuda epey bilgin olduğunu farkettim ablacım, burcun ne merak ettim.. geceleri de bir enerji artışı oluyormuş, yönetici gezegenin ay mı acabahemen o düşünceyi sesli bir şekil de iptal diyerek iptal et gülüm kilo almak yokkk aklından bile geçirme yarın suyuna çok dikkat edip ödem v.s. ne ise hemen atacaksın zaten kalmayacak artı falan eksiler gelecek
Yaptım iyi geldi, birazcık başım ağrıdı.git gülümm sporunu yat için rahat mis gibi uyu sonrada enerjin gücün bol olsunnnn
Teşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin.Geçmiş olsun canım . Neyseki daha iyiymişsin
İlaç kötü biliyorum ama benim ağrı eşiğim düşük düşük herhalde hiç dayanamıyorum. Böyle şiddetli baş ağrısı tutunca dört tane ağrıkesici aynı anda içmezsem hiç etki etmez oldu. İlaçlar bünyede alışkanlık yapıyor galiba. Bir tane yeterdi eskiden şimdi dörde çıktım Allah sonumu hayr eylesin.Biseyemi canini siktin cnm niye basin agriyor
Fazla agrikesici almamaya calis
Biraz once benimde cnm cok tatli istedi
Hurma yedim ama kesmedi
Cukulata dolabini acip, soz verdigim aklima geldi geri kapattım :)) kahve icip su ictim gecti
Senden cuma gunu guzel bi eksi bekliyorum
Tabi benden cok olmasin
Sağol canım, can sıkma değil de ben diyete başlayınca bünyem böyle tepki veriyorsaol cnm Allah razı olsun
afiyet olsun cnm
gecmis olsun cnm canini biseye mi sıktın yoksa
Bende bitirdim yattim simdi
Burda butun bahaneleri bosverip sadece hedefe odaklaniyoruz tatlimAma yarinkilerin bi kısmını ben yaptım
Çok hızlı yemiyorum ama en sona da kalmıyorum. Çok çiğnemiyorum sanırımsen hızlı mı yiyorsun yemeğini gülüm yavaş ve iyice çiğniyor musun masadan en erken sen mi kalkıyorsun yoksa herkesle beraber mi ya da en sona mı kalkıyorsun
Site onarımdaymış giremedim yineherkes nereye gitti yaaaaa
Afiyet olsun kaptanımMenumu yazip spora basliyorum
Sali
9.30
2 kş ezme
1 kş kuru uzum
1 kş kuruyemis
Yarim bardak badem sutu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Birer tutam maydonoz dereotu
1 tb sandwich ekm
15.30 civari
3 hurma
3 brezilya cevizi
19.00
1 dolu tabak firinda kiymali patlican (kizartma degil)
1 tabak salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie
Pnrrr-12 90 puan
Woooaav süpersin canımKesinlikle etkili oluyor inşallah yarında etkili olur. Bugün evde misafirim vardı bütün gün onlara bisküvi cıkardım kendim mutfakta pırasamı yedim çaktırmadan
Diyete basladiysan ekside gelecektir canikomTeşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin.
İlaç kötü biliyorum ama benim ağrı eşiğim düşük düşük herhalde hiç dayanamıyorum. Böyle şiddetli baş ağrısı tutunca dört tane ağrıkesici aynı anda içmezsem hiç etki etmez oldu. İlaçlar bünyede alışkanlık yapıyor galiba. Bir tane yeterdi eskiden şimdi dörde çıktım Allah sonumu hayr eylesin.
Eksi olur mu bilmiyorum ama şu halime bakılırsa sabit kalsam sevineceğim.
Sağol canım, can sıkma değil de ben diyete başlayınca bünyem böyle tepki veriyor
Malesef ben de öyleyim. Migrenim tuttu mu ilaçsız,serumsuz asla geçmez. Bazen dur diyorum az sabredeyim başka yöntenler deneyeyim. İlaç içmeyeyim. 1 hafta sürüyor bin tane ilaç,iģne,serum almak zorunda kalıyorumTeşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin.
İlaç kötü biliyorum ama benim ağrı eşiğim düşük düşük herhalde hiç dayanamıyorum. Böyle şiddetli baş ağrısı tutunca dört tane ağrıkesici aynı anda içmezsem hiç etki etmez oldu. İlaçlar bünyede alışkanlık yapıyor galiba. Bir tane yeterdi eskiden şimdi dörde çıktım Allah sonumu hayr eylesin.
Sağol canım, can sıkma değil de ben diyete başlayınca bünyem böyle tepki veriyor
Hoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
hallettim canım çok şükür oturma odası Salon çocuk odası yatak odası bitti mutfagi geçen biraz temizlemistim bugün bi kar daha geçerim üstünden mutfak antre ve banyolar wc kaldıHoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
haklısın vala bende öyle yapmaya çalışıyorum baştan tabağı dolduruyorum gözüm doyuyor önce eşim de çok gülüyor başladı doldurmaya diyeyaav bacım yemek yerken tek karnın doyunca olmuyooorrr gözünü de doyurmak zorundasın yoksa hafif yedim detokstu doymadım diye hisseder aklın da yemek olur hep.
çözüm basit küçük ve mümkünse beyaz düz tabak kullanmak normal tabakta 2 kaşık yemek bebeğe anca yeter gibi görünür küçük tabağı neredeyse dolu gibi gösterir , illa normal tabağım var sadece dersen tabağının yanına salatanı koy yoğurt koy maksat tabak dolu dolu görünsün vallaha çok işe yarıyor bilinç altı 1 tabak dolusu yedi zannedip sonra yemek düşündürtmüyor amaç bilinç altını kandırmak , kandır gitsinnn keratayı daaa
afiyet olsun abla güzel olmuşMenumu yazip spora basliyorum
Sali
9.30
2 kş ezme
1 kş kuru uzum
1 kş kuruyemis
Yarim bardak badem sutu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Birer tutam maydonoz dereotu
1 tb sandwich ekm
15.30 civari
3 hurma
3 brezilya cevizi
19.00
1 dolu tabak firinda kiymali patlican (kizartma degil)
1 tabak salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie
Pnrrr-12 90 puan
gecer o zmn bi an onceTeşekkür ederim, Allah dermansız dert vermesin.
Herkese iyi geceler, yarın hepimiz için mis gibi bir gün olur umarım
(Siz bu mesajı okuduğunuzda Cuma’ya sadece 2 gün kalmış olacak)
Günaydın canım afiyet olsun sifa olsun eksi olsunSirkeli suyumla birlikte sizi selamlar ve en mutlu sabahlar çokokremle başlar ay pardon en mutlu sabahlar diliyorum diyecektim
Günaydınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?