Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet normalde canımda çekerdi ama ne olduysa çekmedi :) kafada bitir
di m sanki işi

maşAllah canım ben artık cuma ya kadar tartıya çıkmama kararı aldım :)

Hergün cips mi aylar oldu desem yalan olmaz eve cips almayalı almayalımda inş :)

gülüm inansan da inanmasan da var ve çoktaan kanıtlanmış :))

kuantum fiziği üzerinden gidelim evren de canlı cansız her şey maddeden oluşuyor madde atom parçacıklarından ve onun için de de nötron proton ve çekirdek var demii peki çekirdeğin için de ne var : KUARK denilen sürekli titreşen ve radyo dalgası gibi titreşim yayan saf enerji var canlı varlıklarda bu enerji daha fazla , insanlarda kilo başına 1 trilyon hücre var bu hücrelerin her birin de çekirdek ve tabiki için de kuark var ,işin özeti biz sürekli titreşimler halin de enerji yayan varlıkların ve uçsuz bucaksız bir enerji okyanusun da yaşıyoruz ,
şimdiii çekim yasası da der ki benzer enerjiler birbirini mıknastıs gibi çeker ve düşüncelerin , ağzımızdan çıkan sözcükler de enerji yayıyor , biz ne düşünürsek ne konuşursak neye inanırsak onu kendimize çekeriz iyi yada kötü fark etmez , ne düşünüyorsan o sun....
sözcükler büyüdür neyi en sık kullanıyorsan o mutlaka olur bunu dinimiz de iyi bakınca zaten var olduğunu görürsün ,
sözcükler büyüyse ne düşünürsek onun enerjisini çekiyorsak ve gün boyu neye odaklanıp ne hissediyorsak neye inanıyorsak oluyorsa ,bu gün düşündüğüm yarınımın tezahürü demektir , hayatımızın bana göre yüzde 90 nı kendi elimizde nasıl yaşamak istediğimizi bu günümüz belirliyor
bunları ve daha fazlasını öğrenmem yaklaşık 5 yılımı aldı gülüm hala da araştırıp okuyorum öğrenmenin sonu yok
kuantum düşünce tekniği çekim yasasın da belli bir birikim oldu şükür ama bana göre hala çıraklık seviyesine bile gelmemişimdir , lakin ortalık da ki kişisel gelişim uzmanıyım, psikoloğum diye dolananlar dan (işinini ehli olanlar hariç) kendimi bir kaç basamak üstte gördüğümü de söylemeden edemiycem :))

senin eşin başladı doldurmaya diyormuş benim eşim ilk başlarda o kadar doldurdun büyük tabak kadar oldu derdi gıcıklık yapardı :)

Maşallah canım Süpersin
Bugün huzurluyum çok şükür, Şubeye gidince modumun düşmemesini umut ediyorum. Başım hala ağrıyor ama daha az gerginimmmm
Napiyoruz güzel düşünüp güzeli yaşiyoruzHiçbir şeyin canını sıkmasına izin verme tatlım

hazır çekim yasası enerjilerden bahsetmişken yazmak istediğim bir kaç şey daha var
insanlar nasıl enerjileriyle birbirini etkiler :
herkesin yaydığı enerji miktarı ve türü aynı değildir duygularımıza göre yaydığımız enerjiler değişir (bunu fotograflayan bir cihaz var ona da KIRLİAN fotografçılığı deniyor, bizi çevreleyen renk ve ışık katmanını fotoğraflayabiliyorlar)
kimin enerjisi daha yoğunsa, düşük enerjili olanı etkiler daha iyi açıklamak için örnek vereyim :
çok neşelisiniz o gün akşam kapı çaldı eşiniz geldi suratı bir karış sinirli o anda size ne oluyor , hemen o neşe sönüyor değil mi duygu ve enerjiler anın da değişebiliyor , eşinizin sinirli hali sizin neşenizi bastırdı...
birinin enerjisi dünyanın bir ucunda ki başka birini etkileyebilir hatta evrenin başka bir ucundaki birini bile radyo dalgası gibi titreşen sinyaller yayıyoruz demiştim ya işte bu şekil de enerjide yayılır ,bazen bir kalabalık ortam da otururken ortam gerildi deriz yada bir konu konuşulmuştur moraller bozuktur sonra biri gelir herkesin ruh hali o gelen kişi sayesin de değişir , gelen kişi çok neşelidir ve herkesi etkiler , yada tam tersi olur ortam neşelidir her şeye olumsuz bakan biri gelir ( böylelerine enerji vampiri diyoruz)herkesin neşesini söndürür
o yüzden hayatınız da kimler enerji vampiri ,kimler enerji dopingi anlamaya çalışın iyileri yanınız da tutun kötülerden olabildiğince uzaklaşın ki sizi de olumsuzluklara çekmesinler
daha fazla yazıp sıkıcı olmayayım şimdilik bu kadar yeter :)

Ben de teraziyim
teraziler için dengesizlikleri de vardır yazıyordu bir yerde hiç sevmedim burç yorumlarını :)
bir dönem benim komşular pek meraklıydı burçlara ve beni çok merak ettiler çünkü ben tam teraziye uymuyormuşum ekim 22 doğum günüm ertesi günü akrep oluyormuş burç bana sen karmasın hem terazi hem akrep karması dediler ben de onlara sizsiniz uleen karma didim , ne burçlara ne de yazılı olan kişilik analiz sonuçları ( bir kitap vardı o komşularda o zaman da oradaki başlıklara uymuyormuşum da)v.s. şeylerine uymuyorum bir türlü neden ben biliyorum ben özelimmmm öyle her şeye uymammmm

ben gidip geri yatıcam patates koymuştum haşlandı nasıl olsa akşama yarısı patatesli yarısı peynirli börek istedi eşim ,kalkınca hamurunu yoğurur içleri hazırlarım artık :)
ben dondurucudan fasulye çıkarıp kavurup yoğurt yemeyi düşünüyorum börek falan yimemmmmm ben yüz aydınlığı olucam karası diğillllll

Zaten herkes burcunun özelliklerini tam yansıtmaz ki . Hem fıtratta var.

Börek miöyle bişey mi vardıfasulye misssşu yüz karası meselesi çıktı . Benim de kilo veremeyesim

Ay ne bileyim,ben bu tür konularla hiç ilgilenmediğim için pek bilmiyorum. Ama mantıken doğru aslında :)

evet ya ben kırmızı biberi çiğ sevmem ondan sanırım

Amin canım sağolasın

Okadar olmus demekki

Okadarmi kotu olmus

çiğ biber tadı her daim kötüdür bana göre

bjberler fazla mi olmus
sifa olsun aşin cnm
Tansiyon arada inis cikis yapabilir bi sikayetin yoksa gecicidir
eksiler gelecek demekki :))

koca bir biber attım ün yaparken, bugün biberi kıstım bakalım nasıl olacak

Maşallah canım Süpersin

Napiyoruz güzel düşünüp güzeli yaşiyoruzHiçbir şeyin canını sıkmasına izin verme tatlım

Hayat güzel kalp ben

senin bu yazılarına bayılırıyorum, okurken nasıl huzurla doluyorummmm

Vaaaooovvv süper enerji ile günaydınnnn canımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…