- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.721
düşmez insAllah canımBugün huzurluyum çok şükür, Şubeye gidince modumun düşmemesini umut ediyorum. Başım hala ağrıyor ama daha az gerginimmmm
Hoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
Güüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim bugün: 87.9 çıktım 87i ucundan da olsa gördüm cumaya kadar en azından bucugu görürüm insAllah ya amin
Aslında direk olmasın diye not düşmedim ama kesinlikle tüketmemem gereken 2 şeyi yazdım. Biri cips biri kola. Her gün ama herrr gün cips yiyyordum da
Esasında ben de böyle enerjilere inanıyorum ama başkalarına moral vermeyi genelde görev edinsem de kendi hayatımda olumlama yapmayı pek öğrenemedim maalesef. Senin bu konuda epey bilgin olduğunu farkettim ablacım, burcun ne merak ettim.. geceleri de bir enerji artışı oluyormuş, yönetici gezegenin ay mı acaba
Yaptım iyi geldi, birazcık başım ağrıdı.
Güzel minnoş dileklerin için çok teşekkür ederim
gülüm inansan da inanmasan da var ve çoktaan kanıtlanmış :))Aslında direk olmasın diye not düşmedim ama kesinlikle tüketmemem gereken 2 şeyi yazdım. Biri cips biri kola. Her gün ama herrr gün cips yiyyordum da
Esasında ben de böyle enerjilere inanıyorum ama başkalarına moral vermeyi genelde görev edinsem de kendi hayatımda olumlama yapmayı pek öğrenemedim maalesef. Senin bu konuda epey bilgin olduğunu farkettim ablacım, burcun ne merak ettim.. geceleri de bir enerji artışı oluyormuş, yönetici gezegenin ay mı acaba
Yaptım iyi geldi, birazcık başım ağrıdı.
Güzel minnoş dileklerin için çok teşekkür ederim
senin eşin başladı doldurmaya diyormuş benim eşim ilk başlarda o kadar doldurdun büyük tabak kadar oldu derdi gıcıklık yapardı :)hallettim canım çok şükür oturma odası Salon çocuk odası yatak odası bitti mutfagi geçen biraz temizlemistim bugün bi kar daha geçerim üstünden mutfak antre ve banyolar wc kaldı
Evet çocukluğu karbon oldu bklm cumaya kadar dans dikkatli olunca m insAllah
haklısın vala bende öyle yapmaya çalışıyorum baştan tabağı dolduruyorum gözüm doyuyor önce eşim de çok gülüyor başladı doldurmaya diye
afiyet olsun abla güzel olmuş
gecer o zmn bi an once
günaydın
Günaydın canım afiyet olsun sifa olsun eksi olsun
Maşallah canım SüpersinGüüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim bugün: 87.9 çıktım 87i ucundan da olsa gördüm cumaya kadar en azından bucugu görürüm insAllah ya amin
NapiyoruzBugün huzurluyum çok şükür, Şubeye gidince modumun düşmemesini umut ediyorum. Başım hala ağrıyor ama daha az gerginimmmm
Ben de teraziyimpesto26 gülüm burcumu sormuştun bir de ayın bir şeysini demiştin ya ona cevap yazmayı unutmuşum terazi burcuyum onu biliyorum da gerisi neyim bilmiyorum , burçlar ilgimi çekmediği için hiç bakmam öyle şeylere gülüm :)
Vazgecmedim devam ediyorum ancak aktif olmak bana gore degilmis, kendi kendime devam edecegim. Hepinize sevgiler, guzel guzel kilo vermeler dilerim
teraziler için dengesizlikleri de vardır yazıyordu bir yerde hiç sevmedim burç yorumlarını :)Ben de teraziyim
teraziler için dengesizlikleri de vardır yazıyordu bir yerde hiç sevmedim burç yorumlarını :)
bir dönem benim komşular pek meraklıydı burçlara ve beni çok merak ettiler çünkü ben tam teraziye uymuyormuşum ekim 22 doğum günüm ertesi günü akrep oluyormuş burç bana sen karmasın hem terazi hem akrep karması dediler ben de onlara sizsiniz uleen karma didim , ne burçlara ne de yazılı olan kişilik analiz sonuçları ( bir kitap vardı o komşularda o zaman da oradaki başlıklara uymuyormuşum da)v.s. şeylerine uymuyorum bir türlü neden ben biliyorum ben özelimmmm öyle her şeye uymammmm
Börek miben gidip geri yatıcam patates koymuştum haşlandı nasıl olsa akşama yarısı patatesli yarısı peynirli börek istedi eşim ,kalkınca hamurunu yoğurur içleri hazırlarım artık :)
ben dondurucudan fasulye çıkarıp kavurup yoğurt yemeyi düşünüyorum börek falan yimemmmmm ben yüz aydınlığı olucam karası diğillllll
afiyet olsun canim guzel bir gun olmus
sana esime soyledigim bir seyi soyleyeyim, zamaninda bana bolum baskanim soylemisti "hic bir gun bugunden kolay gelmeyecek, islerin azalmayacak, istediklerini yapmaya suan zaman ayiramazsan hic bir zaman ayiramazsin, cocugun oldugunda islerin daha az olmayacak, yas aldikca hic bir is daha kolay gelmeyecek, o yuzden simdi yapamazsan hic bir zaman yapamayacaksin
yaa cok haklisin ben de erken yatmaya calisiyorum ama iste 12 den once yatarsam mutlu oluyorum
Pinarr cok tesekkurler yine bir suru motivasyon fotosu paylasmissin cok saol
ahaha bana da oluyo arada o his
evet jillian oyle biraz ben 2013 den beri ara ara yaptigim icin yapabiliyorum
fena degil ama salca ekmek yerine menemen falan yapsaydin cok daha besleyici olurdu bence
ahaha bende de iki tane tarti var ben de senin gibiyim
ahh canim gezegenler epey etkiliyo aslinda hepimizi, soyle dusun ay dunyadaki tum sulari etkiliyor, koca okyanuslarda gel git yaratiyor, insanin yuzde 70i su sadece ayin bile cekimi bizi nasil etkiliyor buradan dusunebilirsin.
normalmıs abla bı sıkıntı yok kan tahlılı ıstedıde hastaneye goturmem gerek onun ıcınde
bendeıcıyorum canım gunde bır tane
nıye tatlım tadımı kotu
sıfa olsun kuzum tansıyon degısken oluyor ama sen yınede dıkkat et ıkısıde sıkıntı yaratıyor bende aksama kabak var esım yıne gec gelecek ona baska bırsey dusunucem bakalım
3lu test evt onu ben yaptirmadim canim 2liden sonra pek gerek duymadim ama smdi 4gun sonra ayrintili ultrasona gidicem insallah orda hersey daha net ve ayrintili gorunuyormus meraktayim cok :)
Seninde insallah sonuclar iyi cikar hayirlisiyla
Migrende cok zor canim haklisin bazisini hap kesmiyor Allah şifa versin
Okadar olmus demekki
Okadarmi kotu olmus
bjberler fazla mi olmus
sifa olsun aşin cnm
Tansiyon arada inis cikis yapabilir bi sikayetin yoksa gecicidir
eksiler gelecek demekki :))
Maşallah canım Süpersin
Napiyoruzgüzel düşünüp güzeli yaşiyoruz Hiçbir şeyin canını sıkmasına izin verme tatlım
hazır çekim yasası enerjilerden bahsetmişken yazmak istediğim bir kaç şey daha var
insanlar nasıl enerjileriyle birbirini etkiler :
herkesin yaydığı enerji miktarı ve türü aynı değildir duygularımıza göre yaydığımız enerjiler değişir (bunu fotograflayan bir cihaz var ona da KIRLİAN fotografçılığı deniyor, bizi çevreleyen renk ve ışık katmanını fotoğraflayabiliyorlar)
kimin enerjisi daha yoğunsa, düşük enerjili olanı etkiler daha iyi açıklamak için örnek vereyim :
çok neşelisiniz o gün akşam kapı çaldı eşiniz geldi suratı bir karış sinirli o anda size ne oluyor , hemen o neşe sönüyor değil mi duygu ve enerjiler anın da değişebiliyor , eşinizin sinirli hali sizin neşenizi bastırdı...
birinin enerjisi dünyanın bir ucunda ki başka birini etkileyebilir hatta evrenin başka bir ucundaki birini bile radyo dalgası gibi titreşen sinyaller yayıyoruz demiştim ya işte bu şekil de enerjide yayılır ,bazen bir kalabalık ortam da otururken ortam gerildi deriz yada bir konu konuşulmuştur moraller bozuktur sonra biri gelir herkesin ruh hali o gelen kişi sayesin de değişir , gelen kişi çok neşelidir ve herkesi etkiler , yada tam tersi olur ortam neşelidir her şeye olumsuz bakan biri gelir ( böylelerine enerji vampiri diyoruz)herkesin neşesini söndürür
o yüzden hayatınız da kimler enerji vampiri ,kimler enerji dopingi anlamaya çalışın iyileri yanınız da tutun kötülerden olabildiğince uzaklaşın ki sizi de olumsuzluklara çekmesinler
daha fazla yazıp sıkıcı olmayayım şimdilik bu kadar yeter :)
Günaydın demeyi unutmuşum
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Evet kızlar diyetimi sabote etmememe rağmen yine artı gördüm. Bugün ve yarın azami gayret göstereceğim. Takımı etkilemek istemiyorum. Hele ilk haftadan yüz karası olmak hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?