- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.741
ben dayanamiorum yamaşAllah canım ben artık cuma ya kadar tartıya çıkmama kararı aldım :)
senin eşin başladı doldurmaya diyormuş benim eşim ilk başlarda o kadar doldurdun büyük tabak kadar oldu derdi gıcıklık yapardı :)
saol cnmMaşallah canım Süpersin
Napiyoruzgüzel düşünüp güzeli yaşiyoruz Hiçbir şeyin canını sıkmasına izin verme tatlım
Günaydın cnm bence de bendr yüz karası olmak istrmiylfumGünaydın demeyi unutmuşum
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Evet kızlar diyetimi sabote etmememe rağmen yine artı gördüm. Bugün ve yarın azami gayret göstereceğim. Takımı etkilemek istemiyorum. Hele ilk haftadan yüz karası olmak hiç istemiyorum
Gittim geldim bileHani geçmişe gidiyodun :)))
Sağolaın canımmmm;())bu arada senn boy kilo oranı gayet iyiymiş yeni fark ettimHoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
ben bosch kullanıyorum canimAlıntılarım gitmiş
Ankastre ocak markası öneriniz var mı hanımlar ?
tebrik ederim canimKızlar çok şükür bugünü de atlattım 92 aldım kendime 1 yanlış hakkı vermistim 4 yanlışım oldu ama yinede ıyihiç korktuğum gibi deildi geldi gecti
suan cok acim canim ama yine saglikli beslenicemCznım rakibemaskrhpozitif alıntıladm mesajnı aksam ama dondu kaldı ama pes etmedimm ))menğnü hic begenmedim.cok tatsız tuzsuz olmus,söle tatlılar börekler çörekler göremedim;(hic hosuma gitmedi ))bide spor yapcam yazmıstın hic yakıştıramadım )))
günaydın canım super gitmisGüüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim bugün: 87.9 çıktım 87i ucundan da olsa gördüm cumaya kadar en azından bucugu görürüm insAllah ya amin
günaydın abla
günaydın canımGünaydınlar
günaydın canımGünaydınnnnnn
ben gidip geri yatıcam patates koymuştum haşlandı nasıl olsa akşama yarısı patatesli yarısı peynirli börek istedi eşim ,kalkınca hamurunu yoğurur içleri hazırlarım artık :)
ben dondurucudan fasulye çıkarıp kavurup yoğurt yemeyi düşünüyorum börek falan yimemmmmm ben yüz aydınlığı olucam karası diğillllll
Günaydın kızlar
Günaydınnnnnn
ben bosch kullanıyorum canim
tebrik ederim canim
suan cok acim canim ama yine saglikli beslenicem
günaydın canım super gitmis
günaydın abla
günaydın canım
günaydın canım
Bütün ev aletlerim bosch canim bi bulasik makinesinde sorun yasadimcanım börek istedi
günaydın canlarımmm
Mmenun musun canım Bosch dan gerçi Bosch iyidir yaaa
Ay ne bileyim,ben bu tür konularla hiç ilgilenmediğim için pek bilmiyorum. Ama mantıken doğru aslında :)
evet ya ben kırmızı biberi çiğ sevmem ondan sanırım
Amin canım sağolasın
çiğ biber tadı her daim kötüdür bana göre
koca bir biber attım ün yaparken, bugün biberi kıstım bakalım nasıl olacak
Hayat güzel kalp ben
senin bu yazılarına bayılırıyorum, okurken nasıl huzurla doluyorummmm
Ben tartilip kahvaltimi hazırlayayim inşallah eksiye geçmişimdir bugun de kabak yapicam
Güüuuuuuuuuuunaaaaaaaaayyyyyyyyyddddddddiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Tartiya son 2 gunnnnnnnnnn
Artik sifir karbonlu menuler baslasinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?