- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.761
kız dedim ya sözcükler büyüdür ne dersen onu kendine çekersin ne demek kilo veremeyesim var bilinç altına emir verdin bunu diyip kilo vermee dedin yaaaa :)) iptal et zayıflıyorum inceliyorum diyoruzzzBörek miöyle bişey mi vardı fasulye misss şu yüz karası meselesi çıktı . Benim de kilo veremeyesim
Günaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor
Kizlar gunaydin,
Alintilarimi yaptim fakat once spor
Jillian level 2 nin son iki gunundeyim, yarin 2. Seviyeyi bitiricem Allah izin verirse
Alintilara kahvalti yaparken donecem fakat hemen bir sey diyeyim en tatli sabahlar eksi tartiyla baslar bence@tugcetugcem
Herkese bende kokulu opucukler, gununuz aydin, yoluniz acik, tartiniz eksi olsunson iki de ne eksiler gorduk biz ha gayret 9. Takimin aslanlari
Ay ne bileyim,ben bu tür konularla hiç ilgilenmediğim için pek bilmiyorum. Ama mantıken doğru aslında :)
evet ya ben kırmızı biberi çiğ sevmem ondan sanırım
Amin canım sağolasın
çiğ biber tadı her daim kötüdür bana göre
koca bir biber attım ün yaparken, bugün biberi kıstım bakalım nasıl olacak
Hayat güzel kalp ben
senin bu yazılarına bayılırıyorum, okurken nasıl huzurla doluyorummmm
ben zayıflarsam sen de kas yap dedim ona nasıl olsa yapamaz o yüzden kafasının etini yiycem sen ne yapacaksın gülümm:)ben dayanamiorum ya
erkekler boylr malesef zayifladgmizida gorucez onlari
saol cnm
Günaydın cnm bence de bendr yüz karası olmak istrmiylfum
pesto26 gülüm burcumu sormuştun bir de ayın bir şeysini demiştin ya ona cevap yazmayı unutmuşum terazi burcuyum onu biliyorum da gerisi neyim bilmiyorum , burçlar ilgimi çekmediği için hiç bakmam öyle şeylere gülüm :)
cooook guzel haber tatlimGüüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim bugün: 87.9 çıktım 87i ucundan da olsa gördüm cumaya kadar en azından bucugu görürüm insAllah ya amin
kimsenin modumuzu dusurmesine izin vermiyoruzBugün huzurluyum çok şükür, Şubeye gidince modumun düşmemesini umut ediyorum. Başım hala ağrıyor ama daha az gerginimmmm
tmm cnm sanada basarilarVazgecmedim devam ediyorum ancak aktif olmak bana gore degilmis, kendi kendime devam edecegim. Hepinize sevgiler, guzel guzel kilo vermeler dilerim
boregi hazir yufkadan yapiversene cnm niye acmayla ugrasicanben gidip geri yatıcam patates koymuştum haşlandı nasıl olsa akşama yarısı patatesli yarısı peynirli börek istedi eşim ,kalkınca hamurunu yoğurur içleri hazırlarım artık :)
ben dondurucudan fasulye çıkarıp kavurup yoğurt yemeyi düşünüyorum börek falan yimemmmmm ben yüz aydınlığı olucam karası diğillllll
ben sana guveniyorum tatlisimGünaydın demeyi unutmuşum
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Evet kızlar diyetimi sabote etmememe rağmen yine artı gördüm. Bugün ve yarın azami gayret göstereceğim. Takımı etkilemek istemiyorum. Hele ilk haftadan yüz karası olmak hiç istemiyorum
detoks olmayinca 300 kotu degilki cnm 1 ggundeSaka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
biraz enerji vereyim dedimGunaydin abla son enerjiksin masallah
tabiki manti yenmicek cnmmenüde mercimek çorbası ve mantı var öğlen nasıl yapayım
Tabiki moral bozmuyoruz karbona tuza suya dikkat ediyoruzBiraz ayılıp sonra alıntılara bakiciiim. Burda saat 08.30. Gruba başlamadan önce 5de yatıp 11de kalkıyordumbugün gene 75.5 çıktım ama moralimi bozmuyorum ekim2009 aplam kızabilir
kararsızlığım olmaz ki benim dengeli ama gıcık yanları olan bunun da farkında olan biriyim gıcık taraflarımı da seviyoruuummmmmmmbende teraziyim
iki tür oluyoruz dengeli dengesiz, adalet yanlısı dost canlısı esprili neşeli tipleriz en kötü huyumuz kararsızlığımız
Bizim takimin amblemi aslan da onun icin oyle yazdi cnmAslansın kaplansın yaparsın aşkımgünaydınlar
hazır yufka iğrenç mide bulandırıcıymış eşim öyle söylüyor ne varmış hamur yoğurup börek açmakta kv nin eltisi gelini var kv ile evler dip dibe arka bahçe bir o çok börek yapar ekmek bile yapar kız köyde doğmuş büyümüş onu örnek gösterir bak kaç tepsi böreği yarım saatte yapıp koyuyor diye :)cooook guzel haber tatlim
kimsenin modumuzu dusurmesine izin vermiyoruz
tmm cnm sanada basarilar
boregi hazir yufkadan yapiversene cnm niye acmayla ugrasican
Fasulyede ohhhh missss
ben sana guveniyorum tatlisim❤
Odem cayi falan yapsana
detoks olmayinca 300 kotu degilki cnm 1 ggunde
biraz enerji vereyim dedim
tabiki manti yenmicek cnm
Hic salata olmuyormu menude
Tabiki moral bozmuyoruz karbona tuza suya dikkat ediyoruz
Bende senin mesajlari okuyunca birden enerji doluverdimara ara yazarım gülüm ben sen yeter ki huzurlu mutlu iyi ol
O kadar kolaysa kendi yapsin o zamanhazır yufka iğrenç mide bulandırıcıymış eşim öyle söylüyor ne varmış hamur yoğurup börek açmakta kv nin eltisi gelini var kv ile evler dip dibe arka bahçe bir o çok börek yapar ekmek bile yapar kız köyde doğmuş büyümüş onu örnek gösterir bak kaç tepsi böreği yarım saatte yapıp koyuyor diye :)
Insallah canim sagolasin cok az kalmis ne guzel bisey ya arkadasimin ultrasonuna girmistim her organi tek tek gosteriyolarr bende o gunu sabirsizlikla bekliyorum 20 24 hafta arasinda giriliyodu demi3lu test evt onu ben yaptirmadim canim 2liden sonra pek gerek duymadim ama smdi 4gun sonra ayrintili ultrasona gidicem insallah orda hersey daha net ve ayrintili gorunuyormus meraktayim cok :)
Seninde insallah sonuclar iyi cikar hayirlisiyla
ben bosch kullanıyorum canim
tebrik ederim canim
suan cok acim canim ama yine saglikli beslenicem
günaydın canım super gitmis
günaydın abla
günaydın canım
günaydın canım
afiyet olsun cnmBen tartilip kahvaltimi hazırlayayim inşallah eksiye geçmişimdir bugun de kabak yapicam
eksi eksidir kız bence sem saka gibisin bence kötü degil her eksi candirSaka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
ohh bol bol kalori yak insAllah cnmKizlar gunaydin,
Alintilarimi yaptim fakat once spor
Jillian level 2 nin son iki gunundeyim, yarin 2. Seviyeyi bitiricem Allah izin verirse
Alintilara kahvalti yaparken donecem fakat hemen bir sey diyeyim en tatli sabahlar eksi tartiyla baslar bence@tugcetugcem
Herkese bende kokulu opucukler, gununuz aydin, yoluniz acik, tartiniz eksi olsunson iki de ne eksiler gorduk biz ha gayret 9. Takimin aslanlari
afyet olsun cnmGünaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor
Günaydın fitcanlarrr
vala benim adamin da fazlası var psikolojik baskı uyguluyorum senin vermen gereken 8-10 kg ben senin uzerine 30 kg vericem bak gör yanimda göbekli kalacan diom bakacaz gorecez dioben zayıflarsam sen de kas yap dedim ona nasıl olsa yapamaz o yüzden kafasının etini yiycem sen ne yapacaksın gülümm:)
abla cuma günü abartmicam tabi ama kendime guzel eksi gorursem ödül verebilir miyim diyete başlayalı 1 ay olmuş olacak o guncooook guzel haber tatlim
kimsenin modumuzu dusurmesine izin vermiyoruz
tmm cnm sanada basarilar
boregi hazir yufkadan yapiversene cnm niye acmayla ugrasican
Fasulyede ohhhh missss
ben sana guveniyorum tatlisim❤
Odem cayi falan yapsana
detoks olmayinca 300 kotu degilki cnm 1 ggunde
biraz enerji vereyim dedim
tabiki manti yenmicek cnm
Hic salata olmuyormu menude
Tabiki moral bozmuyoruz karbona tuza suya dikkat ediyoruz
hazır yufka kolaylık vala bende her zmn açmıyorum cumaya misafirim var mesela hazır yufka alicam tatliyi kendim acicam o yuzden onunla da ugrasmak istemeidm.. Kaldi ki herkes sevmek zorunda degil beceri meselesinden ziyade herkes ugrasmayi sevmez ben mutfaj islerini seviyorum kilomdan da belli olduğu uzerehazır yufka iğrenç mide bulandırıcıymış eşim öyle söylüyor ne varmış hamur yoğurup börek açmakta kv nin eltisi gelini var kv ile evler dip dibe arka bahçe bir o çok börek yapar ekmek bile yapar kız köyde doğmuş büyümüş onu örnek gösterir bak kaç tepsi böreği yarım saatte yapıp koyuyor diye :)
Yaa ben de eskiden cok dikkat etmezdim goklerde neler oluyor diye ama buraya geldikten sonra bazen hic yoktan yere geriliyorum, sacma haraketler ixinde bukuyodum kendimi sonra biraz kurcalayayinca gercekten epey etkilendigimi fark ettim. Ekim kasim donemindeki venus ve merkur ikisi de geriledi o donem korkunctum haftada bir esimle tartisiyodukHoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
Olabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardiAynen vallaben de çok güldüm anlayinca
Ben detoks yapmam bir daha . Kaç gündür doymuyorum vücudum bosalmıs gibi. Dün anneme söyledim . Yaptığın ayran detoksundandır dedi. Düşündüm gerçekten o günden beri böyleyim. Kaptanimda yapma demişti ama
Yeni baslayanlar detoks yapmasa da super kilo verirler, detokslar arada vucudu sasirtmak icin, oyle ilk bastab detoksla baslarlarsa normal yiyerek kilo veremez hale gelirler bu sefer daha buyuk zarar.Bilmiyorum bu kaç günlük aç gözlüğümü ona yormuştumyoksa ben niye böyle oldum ki
Aslında yeni başlayanlar yapsa süper kilo verirler
Kendini serbest birak, gevsetici rahatlatici muzikler ac, boyle seni yumusatacak sicak bir sey ic biraz ic sesini dinle, sence ne tetikliyor, bedenin ne istiyor, korkularinla yuzles ve onlari evrenin sonsuzluguna gonder. Sonra evrenin her bir kosesinden altinsarisi guzel bir enerjinin sana aktigini icine doldugunu hayal et, o enerjiyle kendini olmak istedigin sekilde dusun, incelmissin, parkta dogada dolasiyirsun mesela, ya da tatilde yebi bir yeri gormeye gitmissiniz yeni yerlerde yeni bedeninle fotograf cektiriyorsun.Kaç gündür midemle büyük bir savaşın içindeyim. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Sonra da bu kadar kilo nasıl gidecek diye endişeye kapılıyorum
Canim olur arada tarti oynamasi, azicik tuzlu yemissindir, soda bile icsen soda bile odem yapar mesela icinde tuz oldugu icin(dogal olsa d atuz en nihayetinde) menunu hatirlamiyorum ama azicik yurusen, biraz tuzlu yesen suyu 2 bardak az icsen odem oluyo, onlar geldikleri gibi giderler sen hic merak etmeŞu an hayali bitki çayını bile elimden bırakıp, yorganı üstüme çekip ağlayasım geldiyıllardır veremediğim kiloyu inşaallah bu sevimli psikolojik şiddet verdirecek bana. Dün sabah 74.9 gelmiştim. Bu sabah 75.5 görünce epey efkarlandım..
Canim musait bir zamaninda otur gozlerini kapat sonra kendini bir kapidan gecim merdivenlerden sanki bir evin alt katina iniyormus gibi hayal et, sonra seni yemeye iten seyi dusun, o arada gozunde bir ani ya da olay canlanacaktir, hic bir goruntu gelmezse de gecmisine dal ve neden yemek yemeyi bu kadar cok istiyorsun o kilit noktasini bulmaya calis. Bulduktan sonra zaten cozumu de kendi icinde gelecektir.Güzel fikir bende bol bol su içiyim demistim ama benim bünyeden ziyade gözum aç onu nasıl doyurcam bilmiyorum guzel yiyecek gördummu ne kadar tok olursam oliyim mutlaka yiyorum
Ayni benim kafamm :) bir ara bende cok boyle liste tuttum, simdi sadece yapmak istediklerimi yaziyorum zihnime unuttugum kotu seyleri hatirlatmamak icin :)Bu teknikleri ben de uygulayacağımBen de beni gazlayan yöntemimi paylaşayım, sıradan ama etkili bir yöntem. Yapmam ve yapmamam gerekenleri listeliyorum, sırf zincir bozulmasın diye uyduğum günler oluyor. Fotosunu yüklüyorum:
Ohhh her sey harika duruyo kaptanim, afoyet olsun, bol eksi getirsinMenumu yazip spora basliyorum
Sali
9.30
2 kş ezme
1 kş kuru uzum
1 kş kuruyemis
Yarim bardak badem sutu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Birer tutam maydonoz dereotu
1 tb sandwich ekm
15.30 civari
3 hurma
3 brezilya cevizi
19.00
1 dolu tabak firinda kiymali patlican (kizartma degil)
1 tabak salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
Canim insan yogunlukla ne izlerse ne okursa kendine onu cekermis, bilinc alti biraz karmasik calisiyor bu konuda, o yuzden agir yasamlari izleme ters etki yapar onun yerine mesela spor programlari falan izle boylece bilinc altin seni spora yoneltsinYa onlar gibi olmiyim diye agır yaşamları izledim geçen gün adamın yediğinden canım çektihamileyken bu kadar aşermemiştim
Cocokrem diildir o, cokokrem olsa duramazsinSirkeli suyumla birlikte sizi selamlar ve en mutlu sabahlar çokokremle başlar ay pardon en mutlu sabahlar diliyorum diyecektim
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Ben de teraziyimm ama sevdigim terazi azdirpesto26 gülüm burcumu sormuştun bir de ayın bir şeysini demiştin ya ona cevap yazmayı unutmuşum terazi burcuyum onu biliyorum da gerisi neyim bilmiyorum , burçlar ilgimi çekmediği için hiç bakmam öyle şeylere gülüm :)
Yaa eline, emegine saglik yine isiginla bizi aydinlattin cok tesekkurlerr zevkle okudum bilgilendimhazır çekim yasası enerjilerden bahsetmişken yazmak istediğim bir kaç şey daha var
insanlar nasıl enerjileriyle birbirini etkiler :
herkesin yaydığı enerji miktarı ve türü aynı değildir duygularımıza göre yaydığımız enerjiler değişir (bunu fotograflayan bir cihaz var ona da KIRLİAN fotografçılığı deniyor, bizi çevreleyen renk ve ışık katmanını fotoğraflayabiliyorlar)
kimin enerjisi daha yoğunsa, düşük enerjili olanı etkiler daha iyi açıklamak için örnek vereyim :
çok neşelisiniz o gün akşam kapı çaldı eşiniz geldi suratı bir karış sinirli o anda size ne oluyor , hemen o neşe sönüyor değil mi duygu ve enerjiler anın da değişebiliyor , eşinizin sinirli hali sizin neşenizi bastırdı...
birinin enerjisi dünyanın bir ucunda ki başka birini etkileyebilir hatta evrenin başka bir ucundaki birini bile radyo dalgası gibi titreşen sinyaller yayıyoruz demiştim ya işte bu şekil de enerjide yayılır ,bazen bir kalabalık ortam da otururken ortam gerildi deriz yada bir konu konuşulmuştur moraller bozuktur sonra biri gelir herkesin ruh hali o gelen kişi sayesin de değişir , gelen kişi çok neşelidir ve herkesi etkiler , yada tam tersi olur ortam neşelidir her şeye olumsuz bakan biri gelir ( böylelerine enerji vampiri diyoruz)herkesin neşesini söndürür
o yüzden hayatınız da kimler enerji vampiri ,kimler enerji dopingi anlamaya çalışın iyileri yanınız da tutun kötülerden olabildiğince uzaklaşın ki sizi de olumsuzluklara çekmesinler
daha fazla yazıp sıkıcı olmayayım şimdilik bu kadar yeter :)
Sen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.Günaydın demeyi unutmuşum
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Evet kızlar diyetimi sabote etmememe rağmen yine artı gördüm. Bugün ve yarın azami gayret göstereceğim. Takımı etkilemek istemiyorum. Hele ilk haftadan yüz karası olmak hiç istemiyorum
Canim kendini bu kadar sikma, eksi eksidir, belki kabagin etkisini hemen bugun degil de yarin gireceksin, vucut bizim dusundugumuzden biraz daha farkli calisabiliyor. Bazen odem yapan bir sey yiyorum mesela ben ertesi sabah bakiyorum ayniyim oh iyi arti getirmemis diyorum o gun dikkat ediyorum menume ama ertesi sabah bi bakiyorum hop arti gelmis, sende de oylw olabilir yarin sabah daha cok eksi gorebikirsin yani sikma canini bu kadar bir de biraz sakinles, takinti yaotin bu aralar sen de benim gibi. Bana da geliyor arada ahh bak kac haftadir bir ileri bir geri gidiyorum diyordum suan yavas yavas o psikolojiden kendimi uzaklastirmaya calisiyorum, elinden geleni yapiyorsun Berrin, kilo alirken bir gunde almadan verirken de bir gunde vermeyeceksin elbet ileri geri gidecek tarti ama en nihayetinde hedefi de goreceksin, yeterki kendini kasma ve vazgecme diyorum. Sen de bi zihnini bosalt insan kastikca daha da zorlaniyor.Saka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
Senide duyan bu 1 aydir hic kacamak yapmadin sanirabla cuma günü abartmicam tabi ama kendime guzel eksi gorursem ödül verebilir miyim diyete başlayalı 1 ay olmuş olacak
Insallah sonucuda guzel olur cnmKizlar bugun benim menu soyle
Corba( tahminen tarhana olacak en bi sevdigim anne tarhanasi)
Armut
Yulaf
Sut :)
Yulafa tarcin serperim biraz yerken
Aksam gece kalmamayi planliyorum
Arada bitki cayi ve cay serbest
Su min. 2lt
Mefkurem kaptanim corbayi bugun tarhana yapip yarin muhtemelen sebze corbasi gibi yapicam bakalim, bu arada tarhana bana daha onceden de guzel eksi getirdigi icin kendimi cok kasmicam, zaten detoks bir de detoksun icindekilerini kisitlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?