- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.781
Bizim takimin amblemi aslan da onun icin oyle yazdi cnm
Tarti var, pismanlik var, goz yasi var.Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorumbişiler deyin
Tarti var, pismanlik var, goz yasi var.
Simdi oncelikle hayatinda ilk kez bu yemekleri yemeyeceksin daha once yedin ve tadini biliyorsun. E o zaman bugun onlari yemezsen pek bir sey kaybetmeyeceksin. Zaten is yerinde yapilan yemekler oyle pek sahane olmazlar, kotu revani ve kotu manti yiyip bir de tartida arti mi cikasin hic bulasma alternatif ne var, yakinda market varsa git yulaf ve sut ya da yogurt al onu karistir ye daha saglikli olur
Yaa iyiki bu takimdayim o zamanBizim takimin amblemi aslan da onun icin oyle yazdi cnm
alternatif mercimek çorbası limonlu ve salata
bizde yemekler güzel canım
ikna olcam canım biraz daha gaz
Bence kesinlikle o mantıdan revaniden yemelisin canımBugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorumbişiler deyin
Eger yemekler guzelse kesin katki maddesi vardir ya da sen cok secici bir insan degilsin. Ozel asciniz varsa ona bir sey diyemem ama yemek firmasindan geliyorsa onlara lezzet versin diye basiyorlar monosodyumglukomati ahh diyorsun ne kadar da lezzetli.
Eger sencekler buysa tabiki mercimek corbasi ve salata, varsa yanina ayran ya da yogurt al bir de. Yoksa da bunlarla idare et bugunluk, olmadi corbayi iki kase iste otekilerden yemiyecegim de. Salatani bol tut. Ama bence sana yazdigim onlemleri al biran once
Bence kesinlikle o mantıdan revaniden yemelisin canım
Ben şimdi tartıldım yine gözlerime inanamadım fotoğrafını çektim hehehe süper kilo vermişim gene bilmem anlatabildim mi rakibem
Normal yürüyüş 1 puanArtık tunaydın diyim bende sizlerekahvaltimi yaptım yürüyüşü yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Bugün soğuğa aldırmadan çıktım yürüyüşe ama bi ara felaket rüzgar yedim inşallah hasta olmam. Anca 40 dk dayanabildim ama yüksek tempolu yaptım x3 mü olacak simdi
Ben bi saattir dil dokuyorum ama sen noktayi koydunYani bilmiyorum artık sen daha eksi görmedim diyordun ben eksinin üzerine eksi ekledim o mantıyı yersen artı olursun yüz karası olursun takımın pişman olur eline birşey geçmez söyliyim yani
fitcivciv
yok kaçamağım oldu ama brn fazla sıkınca zaten cabuk pes ediyorum malesef bu zamana kadar hep o yuzden veremedimSenide duyan bu 1 aydir hic kacamak yapmadin sanir
Tmm ama sadece 1 cesit ve 1 tane bide gec vakit degil
Bak bu hafta listeye girersen, sonraki haftalar seni aldigim icin pisman olmak istemiyirum
afiyet olsun simdiden cnmKizlar bugun benim menu soyle
Corba( tahminen tarhana olacak en bi sevdigim anne tarhanasi)
Armut
Yulaf
Sut :)
Yulafa tarcin serperim biraz yerken
Aksam gece kalmamayi planliyorum
Arada bitki cayi ve cay serbest
Su min. 2lt
@mefkurem kaptanim corbayi bugun tarhana yapip yarin muhtemelen sebze corbasi gibi yapicam bakalim, bu arada tarhana bana daha onceden de guzel eksi getirdigi icin kendimi cok kasmicam, zaten detoks bir de detoksun icindekilerini kisitlamak istemiyorum
ohh masAllah ben mutfak temizligi yaoiorum islerimi halledersem bende yürüyüşe çıkacam bugunArtık tunaydın diyim bende sizlerekahvaltimi yaptım yürüyüşü yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Bugün soğuğa aldırmadan çıktım yürüyüşe ama bi ara felaket rüzgar yedim inşallah hasta olmam. Anca 40 dk dayanabildim ama yüksek tempolu yaptım x3 mü olacak simdi
ben 3 puan biliyorum cnm tempolu yürüyüşü ( olabildiginin en hızlısı olarak yürüyorum tabi)Normal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan
Geçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallahAzcik kolum agriyor cnm bide uzerine yatmisim oda etkiledi sanirm ama rahatsiz edici derece diye sükur :)
Sen nasilsin canim
Süper prenses annesi, akşamları hafif geçirirsen 87yi ucundan kıyısından yakalarsın. AminnnGüüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim bugün: 87.9 çıktım 87i ucundan da olsa gördüm cumaya kadar en azından bucugu görürüm insAllah ya amin
Ben de her akşam bu kararı alıp sabahına soyuna döküne tartıya koşuyorummaşAllah canım ben artık cuma ya kadar tartıya çıkmama kararı aldım :)
Makarnayla gündeme gelsem de bu ölçülerimin esas müsebbibi cips diyebilirim.. uyuşturucu bağımlılarının şu kadar gündür temizin yazan rozetleri gibi ben de bu listeyi tutuyorum. 9 gündür temizimHergün cips mi aylar oldu desem yalan olmaz eve cips almayalı almayalımda inş :)
Emek verip çok güzel ve faydalı şeyler yazmışsın gene, okuyup hem mutlu oldum, hem düşündüm. Bu farkındalıklar insanı iyileştiriyor. Ben eskiden sözlerimin duygularım üzerindeki etkisine karşı daha uyanıktım, neticede ürettiğimiz hiçbir ses, düşünce, madde kaybolmuyor; enerji olarak etrafa saçılıyor ve mecbur başka şeyleri etkileyecek. Ama sonrasında özellikle evlendikten sonra sanırım biraz daha farklı bi moda girdim. Hem medeni hal değişikliği, hem seviyor Da olsam yeni bir insana uyum sağlama zorunluluğu, iş bırakma, önce şehir sonra ülke değiştirme derken biraz hayatın karmaşası içinde kayboldum ve modumu yükseltmekte zorlanmaya başladım. Biraz da eşimi suçluyorum bu konuda, bazen benim enerjim yüksekken onunkinin düşük, onunki yüksekken benimkinin düşük olduğunu farkediyorum. Özellikle yapılan bir şey değil tabi ama çok denk geldi. Birbirimizin vampiri miyiz acabagülüm inansan da inanmasan da var ve çoktaan kanıtlanmış :))
kuantum fiziği üzerinden gidelim evren de canlı cansız her şey maddeden oluşuyor madde atom parçacıklarından ve onun için de de nötron proton ve çekirdek var demii peki çekirdeğin için de ne var : KUARK denilen sürekli titreşen ve radyo dalgası gibi titreşim yayan saf enerji var canlı varlıklarda bu enerji daha fazla , insanlarda kilo başına 1 trilyon hücre var bu hücrelerin her birin de çekirdek ve tabiki için de kuark var ,işin özeti biz sürekli titreşimler halin de enerji yayan varlıkların ve uçsuz bucaksız bir enerji okyanusun da yaşıyoruz ,
şimdiii çekim yasası da der ki benzer enerjiler birbirini mıknastıs gibi çeker ve düşüncelerin , ağzımızdan çıkan sözcükler de enerji yayıyor , biz ne düşünürsek ne konuşursak neye inanırsak onu kendimize çekeriz iyi yada kötü fark etmez , ne düşünüyorsan o sun....
sözcükler büyüdür neyi en sık kullanıyorsan o mutlaka olur bunu dinimiz de iyi bakınca zaten var olduğunu görürsün ,
sözcükler büyüyse ne düşünürsek onun enerjisini çekiyorsak ve gün boyu neye odaklanıp ne hissediyorsak neye inanıyorsak oluyorsa ,bu gün düşündüğüm yarınımın tezahürü demektir , hayatımızın bana göre yüzde 90 nı kendi elimizde nasıl yaşamak istediğimizi bu günümüz belirliyor
bunları ve daha fazlasını öğrenmem yaklaşık 5 yılımı aldı gülüm hala da araştırıp okuyorum öğrenmenin sonu yok
kuantum düşünce tekniği çekim yasasın da belli bir birikim oldu şükür ama bana göre hala çıraklık seviyesine bile gelmemişimdir , lakin ortalık da ki kişisel gelişim uzmanıyım, psikoloğum diye dolananlar dan (işinini ehli olanlar hariç) kendimi bir kaç basamak üstte gördüğümü de söylemeden edemiycem :))
Diğer mesajında ben eşsiz olmalıyım terazi olamam minvalinde bir şey demişsin:) kendine olan sevgini inanılmaz sempatik buldum:) terazi olarak da eşsiz olabilirsin, burçlar sadece bazı şeylere olan eğilimin önünü açıyorpesto26 gülüm burcumu sormuştun bir de ayın bir şeysini demiştin ya ona cevap yazmayı unutmuşum terazi burcuyum onu biliyorum da gerisi neyim bilmiyorum , burçlar ilgimi çekmediği için hiç bakmam öyle şeylere gülüm :)
Eline koluna sağlııııkhazır çekim yasası enerjilerden bahsetmişken yazmak istediğim bir kaç şey daha var
insanlar nasıl enerjileriyle birbirini etkiler :
herkesin yaydığı enerji miktarı ve türü aynı değildir duygularımıza göre yaydığımız enerjiler değişir (bunu fotograflayan bir cihaz var ona da KIRLİAN fotografçılığı deniyor, bizi çevreleyen renk ve ışık katmanını fotoğraflayabiliyorlar)
kimin enerjisi daha yoğunsa, düşük enerjili olanı etkiler daha iyi açıklamak için örnek vereyim :
çok neşelisiniz o gün akşam kapı çaldı eşiniz geldi suratı bir karış sinirli o anda size ne oluyor , hemen o neşe sönüyor değil mi duygu ve enerjiler anın da değişebiliyor , eşinizin sinirli hali sizin neşenizi bastırdı...
birinin enerjisi dünyanın bir ucunda ki başka birini etkileyebilir hatta evrenin başka bir ucundaki birini bile radyo dalgası gibi titreşen sinyaller yayıyoruz demiştim ya işte bu şekil de enerjide yayılır ,bazen bir kalabalık ortam da otururken ortam gerildi deriz yada bir konu konuşulmuştur moraller bozuktur sonra biri gelir herkesin ruh hali o gelen kişi sayesin de değişir , gelen kişi çok neşelidir ve herkesi etkiler , yada tam tersi olur ortam neşelidir her şeye olumsuz bakan biri gelir ( böylelerine enerji vampiri diyoruz)herkesin neşesini söndürür
o yüzden hayatınız da kimler enerji vampiri ,kimler enerji dopingi anlamaya çalışın iyileri yanınız da tutun kötülerden olabildiğince uzaklaşın ki sizi de olumsuzluklara çekmesinler
daha fazla yazıp sıkıcı olmayayım şimdilik bu kadar yeter :)
Olsun eksi eksidirSaka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
Abla bir gün eşine içinde oklava un ve mutfak önlüğü içeren bir hediye paketi hazırla. Bakalım neler yapacak ..hazır yufka iğrenç mide bulandırıcıymış eşim öyle söylüyor ne varmış hamur yoğurup börek açmakta kv nin eltisi gelini var kv ile evler dip dibe arka bahçe bir o çok börek yapar ekmek bile yapar kız köyde doğmuş büyümüş onu örnek gösterir bak kaç tepsi böreği yarım saatte yapıp koyuyor diye :)
Heh aynen.. o gelin börek açarken kuantum düşünce sistemi hakkında araştırma yapıyor mu acaba bir yandanO kadar kolaysa kendi yapsin o zaman
O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
Hakikaten soda çok masum duruyordu demek böyle hınzırlıklar yapıyormuşYaa ben de eskiden cok dikkat etmezdim goklerde neler oluyor diye ama buraya geldikten sonra bazen hic yoktan yere geriliyorum, sacma haraketler ixinde bukuyodum kendimi sonra biraz kurcalayayinca gercekten epey etkilendigimi fark ettim. Ekim kasim donemindeki venus ve merkur ikisi de geriledi o donem korkunctum haftada bir esimle tartisiyoduko zaman bana bi aydinlanma geldi :) tabiki tartismamizin tek sebebi gezegenler degil ama dersimi alip obume bakmahi ogrendim diyeyim bu surecte :)
Olabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardi
Yeni baslayanlar detoks yapmasa da super kilo verirler, detokslar arada vucudu sasirtmak icin, oyle ilk bastab detoksla baslarlarsa normal yiyerek kilo veremez hale gelirler bu sefer daha buyuk zarar.
Kendini serbest birak, gevsetici rahatlatici muzikler ac, boyle seni yumusatacak sicak bir sey ic biraz ic sesini dinle, sence ne tetikliyor, bedenin ne istiyor, korkularinla yuzles ve onlari evrenin sonsuzluguna gonder. Sonra evrenin her bir kosesinden altinsarisi guzel bir enerjinin sana aktigini icine doldugunu hayal et, o enerjiyle kendini olmak istedigin sekilde dusun, incelmissin, parkta dogada dolasiyirsun mesela, ya da tatilde yebi bir yeri gormeye gitmissiniz yeni yerlerde yeni bedeninle fotograf cektiriyorsun.
Bu sekilde hem enerjini yukseltebilirsin hem de bilinc altin o goruntuyu gercek olarak algilar ve seni ina goturmeye calisir
Canim olur arada tarti oynamasi, azicik tuzlu yemissindir, soda bile icsen soda bile odem yapar mesela icinde tuz oldugu icin(dogal olsa d atuz en nihayetinde) menunu hatirlamiyorum ama azicik yurusen, biraz tuzlu yesen suyu 2 bardak az icsen odem oluyo, onlar geldikleri gibi giderler sen hic merak etme
Canim musait bir zamaninda otur gozlerini kapat sonra kendini bir kapidan gecim merdivenlerden sanki bir evin alt katina iniyormus gibi hayal et, sonra seni yemeye iten seyi dusun, o arada gozunde bir ani ya da olay canlanacaktir, hic bir goruntu gelmezse de gecmisine dal ve neden yemek yemeyi bu kadar cok istiyorsun o kilit noktasini bulmaya calis. Bulduktan sonra zaten cozumu de kendi icinde gelecektir.
Ayni benim kafamm :) bir ara bende cok boyle liste tuttum, simdi sadece yapmak istediklerimi yaziyorum zihnime unuttugum kotu seyleri hatirlatmamak icin :)
Ohhh her sey harika duruyo kaptanim, afoyet olsun, bol eksi getirsin
Canim insan yogunlukla ne izlerse ne okursa kendine onu cekermis, bilinc alti biraz karmasik calisiyor bu konuda, o yuzden agir yasamlari izleme ters etki yapar onun yerine mesela spor programlari falan izle boylece bilinc altin seni spora yoneltsin
Cocokrem diildir o, cokokrem olsa duramazsinspordur o, sudur en olmadi bitki cayi falandir
Ben de teraziyimm ama sevdigim terazi azdirsen de onlardan birisin.
Burclardan ziyade dogdugun anin cok buyyk etkisi var o anki gezegenlerin konumu, dogdugun donem vs cunku evrenden dogarken cektigimiz bilgilerden dolayi onemli :)
Yaa eline, emegine saglik yine isiginla bizi aydinlattin cok tesekkurlerr zevkle okudum bilgilendim
Sen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.
Canim kendini bu kadar sikma, eksi eksidir, belki kabagin etkisini hemen bugun degil de yarin gireceksin, vucut bizim dusundugumuzden biraz daha farkli calisabiliyor. Bazen odem yapan bir sey yiyorum mesela ben ertesi sabah bakiyorum ayniyim oh iyi arti getirmemis diyorum o gun dikkat ediyorum menume ama ertesi sabah bi bakiyorum hop arti gelmis, sende de oylw olabilir yarin sabah daha cok eksi gorebikirsin yani sikma canini bu kadar bir de biraz sakinles, takinti yaotin bu aralar sen de benim gibi. Bana da geliyor arada ahh bak kac haftadir bir ileri bir geri gidiyorum diyordum suan yavas yavas o psikolojiden kendimi uzaklastirmaya calisiyorum, elinden geleni yapiyorsun Berrin, kilo alirken bir gunde almadan verirken de bir gunde vermeyeceksin elbet ileri geri gidecek tarti ama en nihayetinde hedefi de goreceksin, yeterki kendini kasma ve vazgecme diyorum. Sen de bi zihnini bosalt insan kastikca daha da zorlaniyor.
Sakin ol şampiyon.. bir daha hiç revani ve mantı yiyemeyecek değilsin ya, hedefine ulaşınca veya ara hedeflerinden birine ulaşınca kendini ödüllendirirsin. İstediğim zaman yiyebilirim ama bugün değil diye düşün:)Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorumbişiler deyin
Yani bilmiyorum artık sen daha eksi görmedim diyordun ben eksinin üzerine eksi ekledim o mantıyı yersen artı olursun yüz karası olursun takımın pişman olur eline birşey geçmez söyliyim yani
fitcivciv
dürüst olarak tabi ki :)Bende senin mesajlari okuyunca birden enerji doluverdim
Yalniz asik suratli vampirlerden nasil uzak kalicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?