Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorum bişiler deyin
Tarti var, pismanlik var, goz yasi var.

Simdi oncelikle hayatinda ilk kez bu yemekleri yemeyeceksin daha once yedin ve tadini biliyorsun. E o zaman bugun onlari yemezsen pek bir sey kaybetmeyeceksin. Zaten is yerinde yapilan yemekler oyle pek sahane olmazlar, kotu revani ve kotu manti yiyip bir de tartida arti mi cikasin hic bulasma alternatif ne var, yakinda market varsa git yulaf ve sut ya da yogurt al onu karistir ye daha saglikli olur

alternatif mercimek çorbası limonlu ve salata
bizde yemekler güzel canım
ikna olcam canım biraz daha gaz

Artık tunaydın diyim bende sizlere kahvaltimi yaptım yürüyüşü yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Bugün soğuğa aldırmadan çıktım yürüyüşe ama bi ara felaket rüzgar yedim inşallah hasta olmam. Anca 40 dk dayanabildim ama yüksek tempolu yaptım x3 mü olacak simdi

fitcivciv
Bir de bence sen isyerine yaninda bir seyler goturmeye alistir kendini, is yerinde bir cekmecen varsa oraya bikac kutu sut, bi paket yulaf, biraz kuru yemis ve hatta ton baligi at.
Oglen sana uygun bir sey cikmazsa salata varsa salataya ton baligi koyup yersin, o da yoksa yulafla sutu karistirir yersin. Mesaiye kalirsan gylafla sut yine kurtarir seni. Duz yulaf sevmiyorsan giyemem dersen musli olanlarindan al. Ama her turlu yedek planin olsun. Ben is yerine enginar suyu, corek otu yagi bile tasidim. Kendini bence sen tam veremedin hala diyet moduna ya da kendini zorlamasanda olacagina inaniyorsun bilemedim.

alternatif mercimek çorbası limonlu ve salata
bizde yemekler güzel canım
ikna olcam canım biraz daha gaz

Eger yemekler guzelse kesin katki maddesi vardir ya da sen cok secici bir insan degilsin. Ozel asciniz varsa ona bir sey diyemem ama yemek firmasindan geliyorsa onlara lezzet versin diye basiyorlar monosodyumglukomati ahh diyorsun ne kadar da lezzetli.
Eger sencekler buysa tabiki mercimek corbasi ve salata, varsa yanina ayran ya da yogurt al bir de. Yoksa da bunlarla idare et bugunluk, olmadi corbayi iki kase iste otekilerden yemiyecegim de. Salatani bol tut. Ama bence sana yazdigim onlemleri al biran once

Bence kesinlikle o mantıdan revaniden yemelisin canım

Ben şimdi tartıldım yine gözlerime inanamadım fotoğrafını çektim hehehe süper kilo vermişim gene bilmem anlatabildim mi rakibem

Kendi aşçımız var canım , maalesef ki çok seçici bir insanım yeme içme konusunda salam sosis ketçap mayonez jelibon şekerler asitli içecekler ağzıma sürmem, yulaf almaya gittim almadan çıktım tadını bilmediğim şeylere önyargılıyım mesela, dışarda hamburger pizza yediğimi hiç bilmem..Ben sağlıklı şeyler seviyorum ev yapımı yemekler ev yapımı poğaça kek kurabiye ama benim zaafım porsiyonlar , sıcak bir poğacadan 3 tane üst üste yiyebilirim yok canım iş yerinde süt var, bugün arada kuru üzüm yedim mesela kuruyemişte var

Bence kesinlikle o mantıdan revaniden yemelisin canım

Ben şimdi tartıldım yine gözlerime inanamadım fotoğrafını çektim hehehe süper kilo vermişim gene bilmem anlatabildim mi rakibem

ya getir şu suratı bir osmanlı tokadı atayım beni nasıl hırslandırıyor

Normal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan

Ben bi saattir dil dokuyorum ama sen noktayi koydun

Senide duyan bu 1 aydir hic kacamak yapmadin sanir

Tmm ama sadece 1 cesit ve 1 tane bide gec vakit degil

Bak bu hafta listeye girersen, sonraki haftalar seni aldigim icin pisman olmak istemiyirum
yok kaçamağım oldu ama brn fazla sıkınca zaten cabuk pes ediyorum malesef bu zamana kadar hep o yuzden veremedim
Cuma günü kaçamağımı da soyleyim bi kase kuskus salatası olacak yeşillikli garniturlu ev tatlısı yapicam ama ondan yrmryi düşünmüyorum
Yok kaptanim hamile kalmadgm sürece pişman etmeye niyetim yok ki hamile kalsam da kontrollü devam etmek niyetim
afiyet olsun simdiden cnm
ohh masAllah ben mutfak temizligi yaoiorum islerimi halledersem bende yürüyüşe çıkacam bugun
Normal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan
ben 3 puan biliyorum cnm tempolu yürüyüşü ( olabildiginin en hızlısı olarak yürüyorum tabi)
normal yürüyüş 1 puan

Azcik kolum agriyor cnm bide uzerine yatmisim oda etkiledi sanirm ama rahatsiz edici derece diye sükur :)
Sen nasilsin canim
Geçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallah Ben de fena sayılmam, iş bakma olayına ara verip ehliyet sınavına ağırlık verdim. Hava da serin ama güneşli, küçük bi yürüyüş iyi gider
Süper prenses annesi, akşamları hafif geçirirsen 87yi ucundan kıyısından yakalarsın. Aminnn
maşAllah canım ben artık cuma ya kadar tartıya çıkmama kararı aldım :)
Ben de her akşam bu kararı alıp sabahına soyuna döküne tartıya koşuyorum
Hergün cips mi aylar oldu desem yalan olmaz eve cips almayalı almayalımda inş :)
Makarnayla gündeme gelsem de bu ölçülerimin esas müsebbibi cips diyebilirim.. uyuşturucu bağımlılarının şu kadar gündür temizin yazan rozetleri gibi ben de bu listeyi tutuyorum. 9 gündür temizim
Emek verip çok güzel ve faydalı şeyler yazmışsın gene, okuyup hem mutlu oldum, hem düşündüm. Bu farkındalıklar insanı iyileştiriyor. Ben eskiden sözlerimin duygularım üzerindeki etkisine karşı daha uyanıktım, neticede ürettiğimiz hiçbir ses, düşünce, madde kaybolmuyor; enerji olarak etrafa saçılıyor ve mecbur başka şeyleri etkileyecek. Ama sonrasında özellikle evlendikten sonra sanırım biraz daha farklı bi moda girdim. Hem medeni hal değişikliği, hem seviyor Da olsam yeni bir insana uyum sağlama zorunluluğu, iş bırakma, önce şehir sonra ülke değiştirme derken biraz hayatın karmaşası içinde kayboldum ve modumu yükseltmekte zorlanmaya başladım. Biraz da eşimi suçluyorum bu konuda, bazen benim enerjim yüksekken onunkinin düşük, onunki yüksekken benimkinin düşük olduğunu farkediyorum. Özellikle yapılan bir şey değil tabi ama çok denk geldi. Birbirimizin vampiri miyiz acaba
Etraftan gelen negatif enerjilere karşı nasıl savaşacağız üstad ?
Diğer mesajında ben eşsiz olmalıyım terazi olamam minvalinde bir şey demişsin:) kendine olan sevgini inanılmaz sempatik buldum:) terazi olarak da eşsiz olabilirsin, burçlar sadece bazı şeylere olan eğilimin önünü açıyor
Eline koluna sağlıııık
Saka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
Olsun eksi eksidir
Abla bir gün eşine içinde oklava un ve mutfak önlüğü içeren bir hediye paketi hazırla. Bakalım neler yapacak ..
O kadar kolaysa kendi yapsin o zaman

O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
Heh aynen.. o gelin börek açarken kuantum düşünce sistemi hakkında araştırma yapıyor mu acaba bir yandan
Hakikaten soda çok masum duruyordu demek böyle hınzırlıklar yapıyormuş sabah hevesim kursağımda kaldı ama olsundu, destekleriniz sayesinde modumu düşürmeyeceğim
Gezegenlerin duygulara etkileri konusunda düşünürken de aklıma genelde ay geliyor. Yalnızca ay bile hareketleriyle denizleri okyanusları çekip bırakıyor, bizim bu minnak bedenlerimize (en azından göreceli olarak minnak ) neler yapmaz.. retro geçene kadar evden çıkmayan birini biliyorum.. o kadarı fazla olsa da öfkelenirken bir kere daha düşünmek ve ani değişiklikler yapmamak uygun bence
Sakin ol şampiyon.. bir daha hiç revani ve mantı yiyemeyecek değilsin ya, hedefine ulaşınca veya ara hedeflerinden birine ulaşınca kendini ödüllendirirsin. İstediğim zaman yiyebilirim ama bugün değil diye düşün:)

Son düzenleme:

Alıntı bana değil ama benim bile psikolojimi bozdun, buzdolabını çöpe atasım geldi

Bende senin mesajlari okuyunca birden enerji doluverdim

Yalniz asik suratli vampirlerden nasil uzak kalicaz
dürüst olarak tabi ki :)
ilk önce kendine dürüst olmak lazım ki karşıdakine de ayy ayıp olmasın ay şöyle böyle diyip zoraki iyi davranıp samimi olmayacaksın canommm
işin kısası hislerinizi yansıtmada dürüst olun çekinmeyin bilinçli kaba kırıcı olmaktan bahsetmiyorum sadece tavrınız belli olsun diyorum
bek mefkurem benim evdeki vampirlerden kendimi koruma yöntemim mutfakta yaşamak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…