- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.801
Insallah canim sagolasin cok az kalmis ne guzel bisey ya arkadasimin ultrasonuna girmistim her organi tek tek gosteriyolarr bende o gunu sabirsizlikla bekliyorum 20 24 hafta arasinda giriliyodu demi
Geçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallahBen de fena sayılmam, iş bakma olayına ara verip ehliyet sınavına ağırlık verdim. Hava da serin ama güneşli, küçük bi yürüyüş iyi gider
Süper prenses annesi, akşamları hafif geçirirsen 87yi ucundan kıyısından yakalarsın. Aminnn
Ben de her akşam bu kararı alıp sabahına soyuna döküne tartıya koşuyorum
Makarnayla gündeme gelsem de bu ölçülerimin esas müsebbibi cips diyebilirim.. uyuşturucu bağımlılarının şu kadar gündür temizin yazan rozetleri gibi ben de bu listeyi tutuyorum. 9 gündür temizim
Emek verip çok güzel ve faydalı şeyler yazmışsın gene, okuyup hem mutlu oldum, hem düşündüm. Bu farkındalıklar insanı iyileştiriyor. Ben eskiden sözlerimin duygularım üzerindeki etkisine karşı daha uyanıktım, neticede ürettiğimiz hiçbir ses, düşünce, madde kaybolmuyor; enerji olarak etrafa saçılıyor ve mecbur başka şeyleri etkileyecek. Ama sonrasında özellikle evlendikten sonra sanırım biraz daha farklı bi moda girdim. Hem medeni hal değişikliği, hem seviyor Da olsam yeni bir insana uyum sağlama zorunluluğu, iş bırakma, önce şehir sonra ülke değiştirme derken biraz hayatın karmaşası içinde kayboldum ve modumu yükseltmekte zorlanmaya başladım. Biraz da eşimi suçluyorum bu konuda, bazen benim enerjim yüksekken onunkinin düşük, onunki yüksekken benimkinin düşük olduğunu farkediyorum. Özellikle yapılan bir şey değil tabi ama çok denk geldi. Birbirimizin vampiri miyiz acaba
Etraftan gelen negatif enerjilere karşı nasıl savaşacağız üstad ?
Diğer mesajında ben eşsiz olmalıyım terazi olamam minvalinde bir şey demişsin:) kendine olan sevgini inanılmaz sempatik buldum:) terazi olarak da eşsiz olabilirsin, burçlar sadece bazı şeylere olan eğilimin önünü açıyor
Eline koluna sağlıııık
Olsun eksi eksidir
Abla bir gün eşine içinde oklava un ve mutfak önlüğü içeren bir hediye paketi hazırla. Bakalım neler yapacak ..
Heh aynen.. o gelin börek açarken kuantum düşünce sistemi hakkında araştırma yapıyor mu acaba bir yandan
Hakikaten soda çok masum duruyordu demek böyle hınzırlıklar yapıyormuşsabah hevesim kursağımda kaldı ama olsundu, destekleriniz sayesinde modumu düşürmeyeceğim
Gezegenlerin duygulara etkileri konusunda düşünürken de aklıma genelde ay geliyor. Yalnızca ay bile hareketleriyle denizleri okyanusları çekip bırakıyor, bizim bu minnak bedenlerimize (en azından göreceli olarak minnak) neler yapmaz.. retro geçene kadar evden çıkmayan birini biliyorum.. o kadarı fazla olsa da öfkelenirken bir kere daha düşünmek ve ani değişiklikler yapmamak uygun bence
Sakin ol şampiyon.. bir daha hiç revani ve mantı yiyemeyecek değilsin ya, hedefine ulaşınca veya ara hedeflerinden birine ulaşınca kendini ödüllendirirsin. İstediğim zaman yiyebilirim ama bugün değil diye düşün:)
Selam!
börek işi yattı benim tansiyon en son kontrol ettiğim de 8 e 6 ya çıkmıştı şükür önce 7 ye 5 e kadar düşmüş mide bulantısı göz batma ve ağrısı hatta hafifi kararmasıyla debelendim son 2 saattir en son levaboya zor yetiştim çıkardım rahatladım galiba ben dün gece üşüttüm hava da ağır kapalı olunca tansiyonumu düşürdü , parmaklarım da kas ağrısı gibi ağrı var hamur v.s. yaapamıycamO kadar kolaysa kendi yapsin o zaman
O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
Burdayım abla dün yoğundum gelemedim sende durumlar nasıl eksidemisin ben bugün -300 um yarına biraz daha gider inşallah@AdaisyLove
@Sweetyy83
Mezun guzellerimiz nerdesiniz
North River bahar dun bi kahvaltiya gittin gelemedin guzelim
Hamile gibi pınarSelam cnm nasilsin :)
Saka gibi kabak sadece - 300 getirmiş
Bütün ev aletlerim bosch canim bi bulasik makinesinde sorun yasadim
Kizlar gunaydin,
Alintilarimi yaptim fakat once spor
Jillian level 2 nin son iki gunundeyim, yarin 2. Seviyeyi bitiricem Allah izin verirse
Alintilara kahvalti yaparken donecem fakat hemen bir sey diyeyim en tatli sabahlar eksi tartiyla baslar bencetugcetugcem
Herkese bende kokulu opucukler, gununuz aydin, yoluniz acik, tartiniz eksi olsunson iki de ne eksiler gorduk biz ha gayret 9. Takimin aslanlari
Güüuuuuuuuuuunaaaaaaaaayyyyyyyyyddddddddiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Tartiya son 2 gunnnnnnnnnn
Artik sifir karbonlu menuler baslasinnnnn
Ben cok severm cig biber ama tabi citir citir yemesini :))
-300de guzel cnm pazartesi olan artiya gore bence iyi gidiyorsn :)
menüde mercimek çorbası ve mantı var öğlen nasıl yapayım
Günaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor
Biraz ayılıp sonra alıntılara bakiciiim. Burda saat 08.30. Gruba başlamadan önce 5de yatıp 11de kalkıyordumbugün gene 75.5 çıktım ama moralimi bozmuyorum ekim2009 aplam kızabilir
kız dedim ya sözcükler büyüdür ne dersen onu kendine çekersin ne demek kilo veremeyesim var bilinç altına emir verdin bunu diyip kilo vermee dedin yaaaa :)) iptal et zayıflıyorum inceliyorum diyoruzzz
ara ara yazarım gülüm ben sen yeter ki huzurlu mutlu iyi ol
cooook guzel haber tatlim
kimsenin modumuzu dusurmesine izin vermiyoruz
tmm cnm sanada basarilar
boregi hazir yufkadan yapiversene cnm niye acmayla ugrasican
Fasulyede ohhhh missss
ben sana guveniyorum tatlisim❤
Odem cayi falan yapsana
detoks olmayinca 300 kotu degilki cnm 1 ggunde
biraz enerji vereyim dedim
tabiki manti yenmicek cnm
Hic salata olmuyormu menude
Tabiki moral bozmuyoruz karbona tuza suya dikkat ediyoruz
Yaa ben de eskiden cok dikkat etmezdim goklerde neler oluyor diye ama buraya geldikten sonra bazen hic yoktan yere geriliyorum, sacma haraketler ixinde bukuyodum kendimi sonra biraz kurcalayayinca gercekten epey etkilendigimi fark ettim. Ekim kasim donemindeki venus ve merkur ikisi de geriledi o donem korkunctum haftada bir esimle tartisiyoduko zaman bana bi aydinlanma geldi :) tabiki tartismamizin tek sebebi gezegenler degil ama dersimi alip obume bakmahi ogrendim diyeyim bu surecte :)
Olabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardi
Yeni baslayanlar detoks yapmasa da super kilo verirler, detokslar arada vucudu sasirtmak icin, oyle ilk bastab detoksla baslarlarsa normal yiyerek kilo veremez hale gelirler bu sefer daha buyuk zarar.
Kendini serbest birak, gevsetici rahatlatici muzikler ac, boyle seni yumusatacak sicak bir sey ic biraz ic sesini dinle, sence ne tetikliyor, bedenin ne istiyor, korkularinla yuzles ve onlari evrenin sonsuzluguna gonder. Sonra evrenin her bir kosesinden altinsarisi guzel bir enerjinin sana aktigini icine doldugunu hayal et, o enerjiyle kendini olmak istedigin sekilde dusun, incelmissin, parkta dogada dolasiyirsun mesela, ya da tatilde yebi bir yeri gormeye gitmissiniz yeni yerlerde yeni bedeninle fotograf cektiriyorsun.
Bu sekilde hem enerjini yukseltebilirsin hem de bilinc altin o goruntuyu gercek olarak algilar ve seni ina goturmeye calisir
Canim olur arada tarti oynamasi, azicik tuzlu yemissindir, soda bile icsen soda bile odem yapar mesela icinde tuz oldugu icin(dogal olsa d atuz en nihayetinde) menunu hatirlamiyorum ama azicik yurusen, biraz tuzlu yesen suyu 2 bardak az icsen odem oluyo, onlar geldikleri gibi giderler sen hic merak etme
Canim musait bir zamaninda otur gozlerini kapat sonra kendini bir kapidan gecim merdivenlerden sanki bir evin alt katina iniyormus gibi hayal et, sonra seni yemeye iten seyi dusun, o arada gozunde bir ani ya da olay canlanacaktir, hic bir goruntu gelmezse de gecmisine dal ve neden yemek yemeyi bu kadar cok istiyorsun o kilit noktasini bulmaya calis. Bulduktan sonra zaten cozumu de kendi icinde gelecektir.
Ayni benim kafamm :) bir ara bende cok boyle liste tuttum, simdi sadece yapmak istediklerimi yaziyorum zihnime unuttugum kotu seyleri hatirlatmamak icin :)
Ohhh her sey harika duruyo kaptanim, afoyet olsun, bol eksi getirsin
Canim insan yogunlukla ne izlerse ne okursa kendine onu cekermis, bilinc alti biraz karmasik calisiyor bu konuda, o yuzden agir yasamlari izleme ters etki yapar onun yerine mesela spor programlari falan izle boylece bilinc altin seni spora yoneltsin
Cocokrem diildir o, cokokrem olsa duramazsinspordur o, sudur en olmadi bitki cayi falandir
Ben de teraziyimm ama sevdigim terazi azdirsen de onlardan birisin.
Burclardan ziyade dogdugun anin cok buyyk etkisi var o anki gezegenlerin konumu, dogdugun donem vs cunku evrenden dogarken cektigimiz bilgilerden dolayi onemli :)
Yaa eline, emegine saglik yine isiginla bizi aydinlattin cok tesekkurlerr zevkle okudum bilgilendim
Sen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.
Canim kendini bu kadar sikma, eksi eksidir, belki kabagin etkisini hemen bugun degil de yarin gireceksin, vucut bizim dusundugumuzden biraz daha farkli calisabiliyor. Bazen odem yapan bir sey yiyorum mesela ben ertesi sabah bakiyorum ayniyim oh iyi arti getirmemis diyorum o gun dikkat ediyorum menume ama ertesi sabah bi bakiyorum hop arti gelmis, sende de oylw olabilir yarin sabah daha cok eksi gorebikirsin yani sikma canini bu kadar bir de biraz sakinles, takinti yaotin bu aralar sen de benim gibi. Bana da geliyor arada ahh bak kac haftadir bir ileri bir geri gidiyorum diyordum suan yavas yavas o psikolojiden kendimi uzaklastirmaya calisiyorum, elinden geleni yapiyorsun Berrin, kilo alirken bir gunde almadan verirken de bir gunde vermeyeceksin elbet ileri geri gidecek tarti ama en nihayetinde hedefi de goreceksin, yeterki kendini kasma ve vazgecme diyorum. Sen de bi zihnini bosalt insan kastikca daha da zorlaniyor.
@AdaisyLove
@Sweetyy83
Mezun guzellerimiz nerdesiniz
North River bahar dun bi kahvaltiya gittin gelemedin guzelim
Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorumbişiler deyin
insanlarda hep bir yaris kendini üstün gösterme yada başkalarını eşinden üstün gösterme çabası bu yarisla nereye yetisecez açabaO kadar kolaysa kendi yapsin o zaman
O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
Rakibem bugünde eksi gordunmuGünaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor
işe yarayana kadar tüm yöntemleri dene gülüm sen de destek oldun baktın yaramıyor köstek ol bakalım belki bu işe yarar dediğin gibi:)ilk hedefe az kaldı
afiyet olsun cnm
eksi eksidir kız bence sem saka gibisin bence kötü degil her eksi candir
ohh bol bol kalori yak insAllah cnm
afyet olsun cnm
vala benim adamin da fazlası var psikolojik baskı uyguluyorum senin vermen gereken 8-10 kg ben senin uzerine 30 kg vericem bak gör yanimda göbekli kalacan diom bakacaz gorecez diogqza gelir belki de gider o gobek simdiye kadar moral verdim olmadi bi de tersini deneyim dedim esim uzerinde
abla cuma günü abartmicam tabi ama kendime guzel eksi gorursem ödül verebilir miyim diyete başlayalı 1 ay olmuş olacak o gun
hazır yufka kolaylık vala bende her zmn açmıyorum cumaya misafirim var mesela hazır yufka alicam tatliyi kendim acicam o yuzden onunla da ugrasmak istemeidm.. Kaldi ki herkes sevmek zorunda degil beceri meselesinden ziyade herkes ugrasmayi sevmez ben mutfaj islerini seviyorum kilomdan da belli olduğu uzere
Sanırım öyle imişSorun sende degil sitedeymis cnm duzeldi heralde
aa tabiki gülüm fatih sultan mehmet bile astrolijiye göre büyük kararlarını alırmış, onun için bir bölüm hocaları v.s. varmış , yıldızname diyorlar ya yıldızların konumları etkileşimi o zaten var ama bizim günümüz burç falları şarlatanlığa dönmüşYaa ben de eskiden cok dikkat etmezdim goklerde neler oluyor diye ama buraya geldikten sonra bazen hic yoktan yere geriliyorum, sacma haraketler ixinde bukuyodum kendimi sonra biraz kurcalayayinca gercekten epey etkilendigimi fark ettim. Ekim kasim donemindeki venus ve merkur ikisi de geriledi o donem korkunctum haftada bir esimle tartisiyoduko zaman bana bi aydinlanma geldi :) tabiki tartismamizin tek sebebi gezegenler degil ama dersimi alip obume bakmahi ogrendim diyeyim bu surecte :)
Olabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardi
Yeni baslayanlar detoks yapmasa da super kilo verirler, detokslar arada vucudu sasirtmak icin, oyle ilk bastab detoksla baslarlarsa normal yiyerek kilo veremez hale gelirler bu sefer daha buyuk zarar.
Kendini serbest birak, gevsetici rahatlatici muzikler ac, boyle seni yumusatacak sicak bir sey ic biraz ic sesini dinle, sence ne tetikliyor, bedenin ne istiyor, korkularinla yuzles ve onlari evrenin sonsuzluguna gonder. Sonra evrenin her bir kosesinden altinsarisi guzel bir enerjinin sana aktigini icine doldugunu hayal et, o enerjiyle kendini olmak istedigin sekilde dusun, incelmissin, parkta dogada dolasiyirsun mesela, ya da tatilde yebi bir yeri gormeye gitmissiniz yeni yerlerde yeni bedeninle fotograf cektiriyorsun.
Bu sekilde hem enerjini yukseltebilirsin hem de bilinc altin o goruntuyu gercek olarak algilar ve seni ina goturmeye calisir
Canim olur arada tarti oynamasi, azicik tuzlu yemissindir, soda bile icsen soda bile odem yapar mesela icinde tuz oldugu icin(dogal olsa d atuz en nihayetinde) menunu hatirlamiyorum ama azicik yurusen, biraz tuzlu yesen suyu 2 bardak az icsen odem oluyo, onlar geldikleri gibi giderler sen hic merak etme
Canim musait bir zamaninda otur gozlerini kapat sonra kendini bir kapidan gecim merdivenlerden sanki bir evin alt katina iniyormus gibi hayal et, sonra seni yemeye iten seyi dusun, o arada gozunde bir ani ya da olay canlanacaktir, hic bir goruntu gelmezse de gecmisine dal ve neden yemek yemeyi bu kadar cok istiyorsun o kilit noktasini bulmaya calis. Bulduktan sonra zaten cozumu de kendi icinde gelecektir.
Ayni benim kafamm :) bir ara bende cok boyle liste tuttum, simdi sadece yapmak istediklerimi yaziyorum zihnime unuttugum kotu seyleri hatirlatmamak icin :)
Ohhh her sey harika duruyo kaptanim, afoyet olsun, bol eksi getirsin
Canim insan yogunlukla ne izlerse ne okursa kendine onu cekermis, bilinc alti biraz karmasik calisiyor bu konuda, o yuzden agir yasamlari izleme ters etki yapar onun yerine mesela spor programlari falan izle boylece bilinc altin seni spora yoneltsin
Cocokrem diildir o, cokokrem olsa duramazsinspordur o, sudur en olmadi bitki cayi falandir
Ben de teraziyimm ama sevdigim terazi azdirsen de onlardan birisin.
Burclardan ziyade dogdugun anin cok buyyk etkisi var o anki gezegenlerin konumu, dogdugun donem vs cunku evrenden dogarken cektigimiz bilgilerden dolayi onemli :)
Yaa eline, emegine saglik yine isiginla bizi aydinlattin cok tesekkurlerr zevkle okudum bilgilendim
Sen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.
Canim kendini bu kadar sikma, eksi eksidir, belki kabagin etkisini hemen bugun degil de yarin gireceksin, vucut bizim dusundugumuzden biraz daha farkli calisabiliyor. Bazen odem yapan bir sey yiyorum mesela ben ertesi sabah bakiyorum ayniyim oh iyi arti getirmemis diyorum o gun dikkat ediyorum menume ama ertesi sabah bi bakiyorum hop arti gelmis, sende de oylw olabilir yarin sabah daha cok eksi gorebikirsin yani sikma canini bu kadar bir de biraz sakinles, takinti yaotin bu aralar sen de benim gibi. Bana da geliyor arada ahh bak kac haftadir bir ileri bir geri gidiyorum diyordum suan yavas yavas o psikolojiden kendimi uzaklastirmaya calisiyorum, elinden geleni yapiyorsun Berrin, kilo alirken bir gunde almadan verirken de bir gunde vermeyeceksin elbet ileri geri gidecek tarti ama en nihayetinde hedefi de goreceksin, yeterki kendini kasma ve vazgecme diyorum. Sen de bi zihnini bosalt insan kastikca daha da zorlaniyor.
insAllah cnm bende oyle düşünüyorumGeçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallahBen de fena sayılmam, iş bakma olayına ara verip ehliyet sınavına ağırlık verdim. Hava da serin ama güneşli, küçük bi yürüyüş iyi gider
Süper prenses annesi, akşamları hafif geçirirsen 87yi ucundan kıyısından yakalarsın. Aminnn
Makarnayla gündeme gelsem de bu ölçülerimin esas müsebbibi cips diyebilirim.. uyuşturucu bağımlılarının şu kadar gündür temizin yazan rozetleri gibi ben de bu listeyi tutuyorum. 9 gündür temizim
Emek verip çok güzel ve faydalı şeyler yazmışsın gene, okuyup hem mutlu oldum, hem düşündüm. Bu farkındalıklar insanı iyileştiriyor. Ben eskiden sözlerimin duygularım üzerindeki etkisine karşı daha uyanıktım, neticede ürettiğimiz hiçbir ses, düşünce, madde kaybolmuyor; enerji olarak etrafa saçılıyor ve mecbur başka şeyleri etkileyecek. Ama sonrasında özellikle evlendikten sonra sanırım biraz daha farklı bi moda girdim. Hem medeni hal değişikliği, hem seviyor Da olsam yeni bir insana uyum sağlama zorunluluğu, iş bırakma, önce şehir sonra ülke değiştirme derken biraz hayatın karmaşası içinde kayboldum ve modumu yükseltmekte zorlanmaya başladım. Biraz da eşimi suçluyorum bu konuda, bazen benim enerjim yüksekken onunkinin düşük, onunki yüksekken benimkinin düşük olduğunu farkediyorum. Özellikle yapılan bir şey değil tabi ama çok denk geldi. Birbirimizin vampiri miyiz acaba
Diğer mesajında ben eşsiz olmalıyım terazi olamam minvalinde bir şey demişsin:) kendine olan sevgini inanılmaz sempatik buldum:) terazi olarak da eşsiz olabilirsin, burçlar sadece bazı şeylere olan eğilimin önünü açıyor
Eline koluna sağlıııık
Olsun eksi eksidir
Abla bir gün eşine içinde oklava un ve mutfak önlüğü içeren bir hediye paketi hazırla. Bakalım neler yapacak ..
Heh aynen.. o gelin börek açarken kuantum düşünce sistemi hakkında araştırma yapıyor mu acaba bir yandan
Hakikaten soda çok masum duruyordu demek böyle hınzırlıklar yapıyormuşsabah hevesim kursağımda kaldı ama olsundu, destekleriniz sayesinde modumu düşürmeyeceğim
Gezegenlerin duygulara etkileri konusunda düşünürken de aklıma genelde ay geliyor. Yalnızca ay bile hareketleriyle denizleri okyanusları çekip bırakıyor, bizim bu minnak bedenlerimize (en azından göreceli olarak minnak) neler yapmaz.. retro geçene kadar evden çıkmayan birini biliyorum.. o kadarı fazla olsa da öfkelenirken bir kere daha düşünmek ve ani değişiklikler yapmamak uygun bence
Sakin ol şampiyon.. bir daha hiç revani ve mantı yiyemeyecek değilsin ya, hedefine ulaşınca veya ara hedeflerinden birine ulaşınca kendini ödüllendirirsin. İstediğim zaman yiyebilirim ama bugün değil diye düşün:)
saol canim bazen avantaj bazen dezavantaj malaesef becerebilmekişe yarayana kadar tüm yöntemleri dene gülüm sen de destek oldun baktın yaramıyor köstek ol bakalım belki bu işe yarar dediğin gibi:)
ben hazır yufkayı çoook severim , ben oklava bile kullanamam merdaneyle uğraşıyorum öyle çok becerikli falan değilim , milletin 5 dk yapacağını uğraşa uğraşa yarım saatte anca yaparım , benimkiler seviyor diye mayalı hamurdan kolay açılıyor diye yapıyordum öyle incecik yufka açmayı hala beceremem , sen maşallahh tatlı bile açıyorsun bizde her işi becerebilenlere hah sen şimdi gerçek avrat oldun derler sen maşallah tam avratsın kız:)
gülüm pazara gidip yorulacaktın madem o kadar işin hepsini niye aynı anda yaptın ,yapmaya yapmışsın madem güle güle sağlıkla kirletin :))Kizlarr bende simdi toz aldm evi supurdm baya pislenmis ev 3 haftadir toz almamistmama yoruldm smdi dinleniyorm birazdanda pazara gidicem
Sen mi yaptın misafirligemi gidecen keşke bugüne uygun bir menü hazirlasaydın onları cuma yapsaydin rakibem akşama kendine bol yeşillikli yumurta salatasi yapacaktım revani ve mantı niyetine ye :)Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorumbişiler deyin
Yani bilmiyorum artık sen daha eksi görmedim diyordun ben eksinin üzerine eksi ekledim o mantıyı yersen artı olursun yüz karası olursun takımın pişman olur eline birşey geçmez söyliyim yani
fitcivciv
Sen mi yaptın misafirligemi gidecen keşke bugüne uygun bir menü hazirlasaydın onları cuma yapsaydin rakibem akşama kendine bol yeşillikli yumurta salatasi yapacaktım revani ve mantı niyetine ye :)
Geçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallahBen de fena sayılmam, iş bakma olayına ara verip ehliyet sınavına ağırlık verdim. Hava da serin ama güneşli, küçük bi yürüyüş iyi gider
Eline koluna sağlıııık
Olsun eksi eksidir
Oooo senin işinde zor ya iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundasın galiba en hafif ini seçmeye çalış canım akşam dengelersinzaten her akşam kırmızı pancarlı salata :) iş yerinde çıktı mantı
yemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
Hırslansın birazBen bi saattir dil dokuyorum ama sen noktayi koydun
Bantta spor yürüyüşü yazıyor diye ben kendim dışarda tempolu yürüyüşümü şimdiye kadar hep 2ile çarpmıştım öyle biliyordum o yüzden yazdım canım ama önemli değil ha 2 ha 3yok kaçamağım oldu ama brn fazla sıkınca zaten cabuk pes ediyorum malesef bu zamana kadar hep o yuzden veremedim
Cuma günü kaçamağımı da soyleyim bi kase kuskus salatası olacak yeşillikli garniturlu ev tatlısı yapicam ama ondan yrmryi düşünmüyorum
Yok kaptanim hamile kalmadgm sürece pişman etmeye niyetim yok ki hamile kalsam da kontrollü devam etmek niyetim
afiyet olsun simdiden cnm
ohh masAllah ben mutfak temizligi yaoiorum islerimi halledersem bende yürüyüşe çıkacam bugun
ben 3 puan biliyorum cnm tempolu yürüyüşü ( olabildiginin en hızlısı olarak yürüyorum tabi)
normal yürüyüş 1 puan
Çok fenayımAlıntı bana değil ama benim bile psikolojimi bozdun, buzdolabını çöpe atasım geldi
Aslında ben hergün tartılmazdım ama şimdi yarış psikolojisinde olduğumdan mıdır sürekli çıkmak istiyorum bi de ara verdikten sonra tekrar başladığımdan gidiyor mu diye merak ediyorum süreklineden hergün tartılıyorsun kuzum
araştırıyorum , teşekkürler :)
ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın
oyyy enerjini severim seniiii
ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)
sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla
niye hergün tartılıyorsunuz
düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
araştıracam gökbilimini gezegenleri
itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi
belki hala kahvaltı yapıyordurNorth River
kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi
Gördüm canım cumadan bu yana güzel bir eksim varRakibem bugünde eksi gordunmu
fitcivciv durum nasıl canım
Bugün ben -300 gorebildim yarın biraz daha gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?