Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah canim sagolasin cok az kalmis ne guzel bisey ya arkadasimin ultrasonuna girmistim her organi tek tek gosteriyolarr bende o gunu sabirsizlikla bekliyorum 20 24 hafta arasinda giriliyodu demi

Aynen cnm az kaldi bende heycanla bekliyorm evt o aralikta yapiliyor bende 23 hafta icinde olcam gittigimde :)

Sen nerdeydin cnm yurtdisiydi dimi :) istanbuldada havalar sogudu 2 gundur ya
Yuruyus iyi fikir canim. Ehliyet icinde simdiden bolsanslar

O kadar kolaysa kendi yapsin o zaman

O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
börek işi yattı benim tansiyon en son kontrol ettiğim de 8 e 6 ya çıkmıştı şükür önce 7 ye 5 e kadar düşmüş mide bulantısı göz batma ve ağrısı hatta hafifi kararmasıyla debelendim son 2 saattir en son levaboya zor yetiştim çıkardım rahatladım galiba ben dün gece üşüttüm hava da ağır kapalı olunca tansiyonumu düşürdü , parmaklarım da kas ağrısı gibi ağrı var hamur v.s. yaapamıycam
o gelin canı sağ olasıca benden 2 yaş büyük ve benden tam 2 sene önce evlenmiş evlendiği zaman evdeki radyo teyip neyse işte o tozlu, kirli diye deterjlanlı su yapıp içine basmış yıkamış ,bozulacağını akıl edememiş öyle biriymiş şimdi yufkacıda çalışıyor kadın parasını kazanıyor 3 çocuğu var çok çalışkan maşallah
herkes kendini bir şekilde geliştiriyor önemli olan aynı kalmamak illa herkes aynı şeyde gelişecek diye bir şey yok benim adamın işine geldiği için öyle konuşuyor el açması börek seviyor ya o da bahane :)

Saka gibi kabak sadece - 300 getirmiş

neden hergün tartılıyorsun kuzum

Bütün ev aletlerim bosch canim bi bulasik makinesinde sorun yasadim

araştırıyorum , teşekkürler :)

ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın

Güüuuuuuuuuuunaaaaaaaaayyyyyyyyyddddddddiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Tartiya son 2 gunnnnnnnnnn

Artik sifir karbonlu menuler baslasinnnnn

oyyy enerjini severim seniiii

Ben cok severm cig biber ama tabi citir citir yemesini :))

-300de guzel cnm pazartesi olan artiya gore bence iyi gidiyorsn :)

ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)

menüde mercimek çorbası ve mantı var öğlen nasıl yapayım

sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla

Günaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor

Biraz ayılıp sonra alıntılara bakiciiim. Burda saat 08.30. Gruba başlamadan önce 5de yatıp 11de kalkıyordum bugün gene 75.5 çıktım ama moralimi bozmuyorum ekim2009 aplam kızabilir

niye hergün tartılıyorsunuz

kız dedim ya sözcükler büyüdür ne dersen onu kendine çekersin ne demek kilo veremeyesim var bilinç altına emir verdin bunu diyip kilo vermee dedin yaaaa :)) iptal et zayıflıyorum inceliyorum diyoruzzz

ara ara yazarım gülüm ben sen yeter ki huzurlu mutlu iyi ol

düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz

modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı

araştıracam gökbilimini gezegenleri

itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi

@AdaisyLove
@Sweetyy83
Mezun guzellerimiz nerdesiniz

North River bahar dun bi kahvaltiya gittin gelemedin guzelim

belki hala kahvaltı yapıyordur North River

Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorum bişiler deyin

kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi

O kadar kolaysa kendi yapsin o zaman

O gelinde senin yaptigin çoğu seyi yapamiyordur
Gidip butun milletin onunde söyleşi yapabilirmi
insanlarda hep bir yaris kendini üstün gösterme yada başkalarını eşinden üstün gösterme çabası bu yarisla nereye yetisecez açaba ekim2009

Günaydın kızlar bende bi tartıya çıkayım sonra kahvaltı yapayım karnım gurulduyor
Rakibem bugünde eksi gordunmu
fitcivciv durum nasıl canım
Bugün ben -300 gorebildim yarın biraz daha gider inşallah

işe yarayana kadar tüm yöntemleri dene gülüm sen de destek oldun baktın yaramıyor köstek ol bakalım belki bu işe yarar dediğin gibi:)
ben hazır yufkayı çoook severim , ben oklava bile kullanamam merdaneyle uğraşıyorum öyle çok becerikli falan değilim , milletin 5 dk yapacağını uğraşa uğraşa yarım saatte anca yaparım , benimkiler seviyor diye mayalı hamurdan kolay açılıyor diye yapıyordum öyle incecik yufka açmayı hala beceremem , sen maşallahh tatlı bile açıyorsun bizde her işi becerebilenlere hah sen şimdi gerçek avrat oldun derler sen maşallah tam avratsın kız:)

aa tabiki gülüm fatih sultan mehmet bile astrolijiye göre büyük kararlarını alırmış, onun için bir bölüm hocaları v.s. varmış , yıldızname diyorlar ya yıldızların konumları etkileşimi o zaten var ama bizim günümüz burç falları şarlatanlığa dönmüş
estağfirullah gülüm ona aydınlatma demeyelim bilgi paylaşımı diyelim ki ne olur ne olmaz benim de egom şişebilir allah korusun , benim ilgi alanım bu tür şeyler diye bunları okuyup öğreniyorum sizlerde de ne cevherler ne bilgiler vardır benim bilmediğim , ben daha araba kullanmayı bile bilmiyorum sadece çalıştırıp az ilerletebilirim gerisi yok çünkü istemiyorum sevmiyorum ki:)

insAllah cnm bende oyle düşünüyorum
saol canim bazen avantaj bazen dezavantaj malaesef becerebilmek
Bosverr yapabilen de ayni yapamayan da bazen bende diom yapmicam sonra esim istiyor kızım istiyor dayanamayıp yapiorum

Kizlarr bende simdi toz aldm evi supurdm baya pislenmis ev 3 haftadir toz almamistm ama yoruldm smdi dinleniyorm birazdanda pazara gidicem
gülüm pazara gidip yorulacaktın madem o kadar işin hepsini niye aynı anda yaptın ,yapmaya yapmışsın madem güle güle sağlıkla kirletin :))

Bugün napcam ben revani var mantı var dayanamıyorum bişiler deyin
Sen mi yaptın misafirligemi gidecen keşke bugüne uygun bir menü hazirlasaydın onları cuma yapsaydin rakibem akşama kendine bol yeşillikli yumurta salatasi yapacaktım revani ve mantı niyetine ye :)

yemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed

İstikrarımı bozmadım yemeden geldim..O an buraya yazmasam yerdim

zaten her akşam kırmızı pancarlı salata :) iş yerinde çıktı mantı
Oooo senin işinde zor ya iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundasın galiba en hafif ini seçmeye çalış canım akşam dengelersin

Ben bi saattir dil dokuyorum ama sen noktayi koydun
Hırslansın biraz
Bantta spor yürüyüşü yazıyor diye ben kendim dışarda tempolu yürüyüşümü şimdiye kadar hep 2ile çarpmıştım öyle biliyordum o yüzden yazdım canım ama önemli değil ha 2 ha 3
Alıntı bana değil ama benim bile psikolojimi bozdun, buzdolabını çöpe atasım geldi
Çok fenayım
Aslında ben hergün tartılmazdım ama şimdi yarış psikolojisinde olduğumdan mıdır sürekli çıkmak istiyorum bi de ara verdikten sonra tekrar başladığımdan gidiyor mu diye merak ediyorum sürekli
Rakibem bugünde eksi gordunmu
fitcivciv durum nasıl canım
Bugün ben -300 gorebildim yarın biraz daha gider inşallah
Gördüm canım cumadan bu yana güzel bir eksim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…