Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşim aradı şimdi eve gitmiş öğle yemeğine tavuk kızartıyorum dedi sanada kızartıyıımmı
dedim kızart ben akşama yerim
akşama tavuk yiycem anlaşıldı yemekle uğraşamıcm
bi salata yaparım yeter :)
a
ben olsam akşam corba be kabak yemegi yapardım ama akşam ablam yemege cagırdı Sarma varmış 6-7 yiye bilirmiyim

sarmamıııı
üfff yaaa bayılıyom üzerine yogurt kırmızı biber kara biberr
10 tane ye 4ü benim için ekmeksiz yersin

Tamam canım 4 de senin için

hahahayyy varmı artıran 4te benim için ye hicran etti 14

*** 9.TAKIM 236. ETAP ***

Edda1985: (70,2/68,9/1,3/%1,85)
Fadime02: (103,4/101,9/1,5/%1,45)
Hoppidicik (85,5) kilo bildirimi yapmadı
Mursh: (79/79,5/-0,5/%-0,63)
fitsema (77,7) kilo bildirimi yapmadı
TrulyScrumptious (90,7/92,6/-1,9/-2,09)
Yenibirumut (90,1) kilo bildirimi yapmadı
Siyamum (60,1/58,6/1,5/%2,50)
Nagieymen (69,9/69,4/0,5/%0,72)

9. takım ortalama % 0,51

Son düzenleme:

Arseda gruptan değilmi :44:

Ayyyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Yemek yedim sporumu yaptım 1 sürahi doldurdum bitireyim yine spor yapcam yoruluyorum ama değiyor vallahi :125::104:

büşracım azmine hayranım ama kendini fazla kasma günde 2 kez spor çok değil mi yavaş gitsin kalıcı olsun diyen sen değilmisin :26: kızma bak bişey demedim zti sporda yapamıyom göndercem eymeni sana sen bak ben spor yapayım

Gönder gönder yağızla onlar oyun oynar bizde spor yaparız
ilk defa 10 dakika oyüzden 2.sini yapcam ama yürüyüş tempolu fazla ağır değil kasmıyorum valla bak kızmayın bana sadece ders çalışırken çok oturuyorum onun acısını çıkartyım :126:

olur hemen gönderiyorum ya ara öğünde 7-8tane minik kepekli galeta yedim abarttım galiba
tamam 10dkaysa azmış devam cnm benim (diyene bak 1 dk bile spor yapmayan ben )

olur hemen gönderiyorum ya ara öğünde 7-8tane minik kepekli galeta yedim abarttım galiba
tamam 10dkaysa azmış devam cnm benim (diyene bak 1 dk bile spor yapmayan ben )

akşam ekmeği az tutarsın galetayı eritirsin bişey olmaz az bide spor yapsan sendende gitcek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…