Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam şeker

Ayy geçmiş olsun ablacımmm
Nasıl oldu böyle ya

E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 gr
wc ye çıkarsın al sana -700 gr
bunları napacaksın

Çok güzel canım afiyet olsun
Süpersin canım
saok canım senin de gönlünden geçenler gerçek olsun
Ben beko kullaniyorum canım 3 buçuk senedir memnunum
tebrik ederim cnm
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar:)
Canim dün sınav dopingi yaptim
ben bosch kullanıyorum canim
tebrik ederim canim
suan cok acim canim ama yine saglikli beslenicem
günaydın canım super gitmis
günaydın abla
günaydın canım
günaydın canım
Teşekkür ederim canlar

bak ne güzel önceden farkındaymışsın bildiğin bir şey yani şimdi daha kolay senin için , eşler bazen birbirinin vampiri bazen can kurtarıcısıdır normal böyle şeyler yeter ki sürekli negatif saldırgan konuşma şekli olmasın (benim eşim işte kurt profili diyoruz bu tiplere) :)))
hayatımız da yaşadığımız şeylerden dolayı birini suçlamak yapılacaken kötü şeylerden biri gülüm o yüzden eşini suçlamayı bırak her şey için eşini de kendini de affet o zaman ruhun hafifleyecek sebep aramadan huzurlu olacaksın ,
başımıza ne geliyorsa iyi kötü biz izin verdiğimiz için gelir bunu hep hatırla
bir mesajımda ben özelim dedim ya ara ara yazıyorum zaten her insan rabbimin mucizesidir o yüzden dünyada ki en büyük mucize en değerli şey benimmmm, sensinnn diyorum gülüm burçlar muhabbetine yazdığımız bir şeydi terasi aslan koç ne olduğumuz önemli değil ne kadar değerli olduğumuzu bilme ve karşımızdaki insanların da mucize olduğunu unutmamak gerekiyor sadece
eşime hediye diye onları alsam banane hadi sen bir börek yap da yiyelim der:))))

haa bir de kendini sevmeyen insan bence kendine ihanet ediyordur daha önemlisi yaradana ihanettedir bence onun böyle mükemmel tasarlayıp yarattığı bir beden de aklı vicdanı duyguları olan bir varlığız biz insanlar, nasıl sevilmez ki şaşı da olsam topal da olsam kendimi elbette sevmeliyim rabbim bir karıncayı bile amaçsız yaratmazken insan gibi bir varlığı amaçsız öylesine yaratmış olabilir miii
işte bu yüzden ben kendimi seviyorum seni seviyorum herkesiii seviyorum hepimiz yaşayan mucizeleriz
benim ki kendini beğenip egonun şişmesinden sevmek değil yani yaradanın mükemmel sanatına hayranlıktan sevmek gülüm

Son düzenleme:
beyne tükürülmez bebem o sevilir , ablana çek topuğuna tükür daaaaa

Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Buse daha önce seni bu konuda alıntılanmıştım, gördün mü bilmiyorum ama safra kesesi konusunda epey bir tecrübeliyim. Taş olması ve ameliyat olman çok kritik, kötü şeyler değil, kolay atlatabilirsin. Önemli olan varolan taşların kanala kaçmaması, doktorun uygun diyet verdi mi? Yumurta falan pek yememen lazım..

insanlarda hep bir yaris kendini üstün gösterme yada başkalarını eşinden üstün gösterme çabası bu yarisla nereye yetisecez açaba ekim2009
hiç bir yere hep boşluğa hep doyumsuzluğa gülüm
kimse benden üstün değildir , ben de kimseden üstün değilim..... üstünlük allah katın da takvayla olur onu da ancak rabbim bilir :)
bizlik bilinci denen bir şey var onu kavradığımız zaman zaten tüm insanların aslında bilinçlerinin bir olduğunu görünmez sicimlerle bağlı olduğunu kavrayıp karşındaki insanı da ne üstün de ne altın da görür insanlar
egomuzu beslemeyip kalbimizde gerçek sevgiyi hem kendimize hem tüm insanlara, canlılara besleyip büyütebilsek zaten dünya cennet olur bence gülüm

Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacak
Kizlarr bende simdi toz aldm evi supurdm baya pislenmis ev 3 haftadir toz almamistm ama yoruldm smdi dinleniyorm birazdanda pazara gidicem
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorum
Aleykum selam canimcim
yemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
Ooo harika ozamn dans

Selam şeker

Ayy geçmiş olsun ablacımmm
Nasıl oldu böyle ya

E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 gr
wc ye çıkarsın al sana -700 gr
bunları napacaksın
dün benim pc iyice yavaşlayınca kapattım gittim salona tv açtım terminatörün 5.mi 6. sımı ne var oturdum izleyeyim dedim az bacaklarım üşüdü gibi oldu eşim de kendi leptabını kapattı başım ağrıyor az şuraya yatayım diye dizime kırlent koydu yattı, adam uyudu ben kalkıp üstüme bir şey giyemedim kombiyi de açmaya kalkamadım aman az uyusun dedim o ara üşüttüm galiba :))şimdi daha iyiyim şükür

Evet canim sabah okudum doktorum ameliyat olman gerek dedi diyet filan vermedi zaten başka doktora gidip gün almam gerekmiş kendi doktorum ameliyatlara girmiyo yani tekrar bi doktora randevu alıp ameliyat günü almam gerekmiş ama kendini ayarla dedi 1 gün hastanede yatılacak 1 hafta evde dinleneceksin dedi ama ne yemem gerek hiç bişey söylemedi
Sen daha önce oldunmu canim neler yememeliyim bide ameliyat hemen olmasam ne olur ki bitkisel tedavilere bakayim dedim netten elle tutulur bişey bulamadim

Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacak
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorum

Aleykum selam canimcim

Ooo harika ozamn dans

ola la la ola la :) alışcaz artık burası benim stop tuşum :)

önümde bir tepsi, mantı ve yememek
kız var ya şimdi yanım da olsan vallaha alnının tam ortasından öperdimmm , öyle kolay kolay kimsenin alnından öpmem haaa
kendinle gurur duy ve bu zafer kazanmış hissini sakın unutma, ileri de lazım olursa tekrar hatırlamak için iyice kodla tüm bedenine :)

Sen hırs yaptın demek vay vay vay rakibem az değilsin

ben zaten buralardayım cıss şeyler olunca menüde yazıp soruyorum size durduruyorum kendimi eee birde rakiplerim var sanal da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…