- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.821
Aferin rakibime :)yemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
Selam!
börek işi yattı benim tansiyon en son kontrol ettiğim de 8 e 6 ya çıkmıştı şükür önce 7 ye 5 e kadar düşmüş mide bulantısı göz batma ve ağrısı hatta hafifi kararmasıyla debelendim son 2 saattir en son levaboya zor yetiştim çıkardım rahatladım galiba ben dün gece üşüttüm hava da ağır kapalı olunca tansiyonumu düşürdü , parmaklarım da kas ağrısı gibi ağrı var hamur v.s. yaapamıycam
o gelin canı sağ olasıca benden 2 yaş büyük ve benden tam 2 sene önce evlenmiş evlendiği zaman evdeki radyo teyip neyse işte o tozlu, kirli diye deterjlanlı su yapıp içine basmış yıkamış ,bozulacağını akıl edememiş öyle biriymiş şimdi yufkacıda çalışıyor kadın parasını kazanıyor 3 çocuğu var çok çalışkan maşallah
herkes kendini bir şekilde geliştiriyor önemli olan aynı kalmamak illa herkes aynı şeyde gelişecek diye bir şey yok benim adamın işine geldiği için öyle konuşuyor el açması börek seviyor ya o da bahane :)
E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 grHırslansın biraz
Bantta spor yürüyüşü yazıyor diye ben kendim dışarda tempolu yürüyüşümü şimdiye kadar hep 2ile çarpmıştım öyle biliyordum o yüzden yazdım canım ama önemli değil ha 2 ha 3
Çok fenayım
Aslında ben hergün tartılmazdım ama şimdi yarış psikolojisinde olduğumdan mıdır sürekli çıkmak istiyorum bi de ara verdikten sonra tekrar başladığımdan gidiyor mu diye merak ediyorum sürekli
Gördüm canım cumadan bu yana güzel bir eksim var
Çok güzel canım afiyet olsun
Süpersin canım
saok canım senin de gönlünden geçenler gerçek olsun
Ben beko kullaniyorum canım 3 buçuk senedir memnunum
tebrik ederim cnm
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Bu renk nasil?
Melis beni niye engelliyosun cok uzuldum suanhahahaj saka saka cok guldum bu yeni haline alisamadik elimiz saga sola carpiyo surekli bilmeden bir seyler yapiyoruz
Gayet iyi duruyo bence afiyet olsun
Afiyet olsun canim gayet iyi duruyo
Genel olarak iyi duruyo afiyet olsun, sorma bana da hata verip durdu, sayfa yenileniyo gibi oldu dondu kaldi beni disari atti ve daha niceleri :) yalniz olmadigima sevindim. Genel bir durummus ben de benden kaynakli sanmistim
Gayet iyi duruyo sadece mey enin yaninda da yogurt sut bir sey yersen tatli atagin daha d az olur afiyet olsun guzel olmus
Tebrikler canimm, gozun aydin
Afiyet olsun gece acikmazsan guzel olmus
Eski gunlere gore daha iyi bence afiyet olsun, giderek daha d aguzellesecek eminim ben :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar:)Kizlar ben 2 gun detoks yapmaya karar verdim, artik biraz hareket ihtiyaci var bunyemin gibi. Diyetisyenimin daha once bana verdigi bir listeyi uygulicam 2 gunde farkli yiyecekler olacak menumde, saat ve miktar kisitlamasi yok ama cesit kisitlamasi var ama tabiki ben abartarak yemicem buna emin olabilirsiniz :) saati de cok gece kalmam hic supheniz olmasin, o kadar detoks yacakasak ise yarasin bari
Canim dün sınav dopingi yaptimhaber verdigin icin sagol cnm
Sanada hayatta basarilar
gözün aydin tatlim sevindim adina ustunden bi yuk kalkti
oyyy 5 incir 5 porsiyon meyve cnm bide aksam mandalina 6 porsiyon cok olmus
Aksamda hem 2 yumurta var hemde krep, onun icindede yumurta var
yat dinlen cnm
Elektrikli esyada en iyisi bosch bence
guzelim menunu yazarken alt alta yazarmisin alintida yaptigim gibi
Aksam biraz gec olmus yoksa dune gore daha iyi menun
Suyu yazmamisin
besamel sosa hangi un koyuyosun cnm
Guzel gorunuyor menun
nasil bi detoks cnm
Istersen kabak yada ananas detoksuda etkili hem ac kalinmiyor
Hoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
Teşekkür ederim canlarben bosch kullanıyorum canim
tebrik ederim canim
suan cok acim canim ama yine saglikli beslenicem
günaydın canım super gitmis
günaydın abla
günaydın canım
günaydın canım
bak ne güzel önceden farkındaymışsın bildiğin bir şey yani şimdi daha kolay senin için , eşler bazen birbirinin vampiri bazen can kurtarıcısıdır normal böyle şeyler yeter ki sürekli negatif saldırgan konuşma şekli olmasın (benim eşim işte kurt profili diyoruz bu tiplere) :)))Geçmiş olsun, o da geçer hemencik inşaallahBen de fena sayılmam, iş bakma olayına ara verip ehliyet sınavına ağırlık verdim. Hava da serin ama güneşli, küçük bi yürüyüş iyi gider
Süper prenses annesi, akşamları hafif geçirirsen 87yi ucundan kıyısından yakalarsın. Aminnn
Ben de her akşam bu kararı alıp sabahına soyuna döküne tartıya koşuyorum
Makarnayla gündeme gelsem de bu ölçülerimin esas müsebbibi cips diyebilirim.. uyuşturucu bağımlılarının şu kadar gündür temizin yazan rozetleri gibi ben de bu listeyi tutuyorum. 9 gündür temizim
Emek verip çok güzel ve faydalı şeyler yazmışsın gene, okuyup hem mutlu oldum, hem düşündüm. Bu farkındalıklar insanı iyileştiriyor. Ben eskiden sözlerimin duygularım üzerindeki etkisine karşı daha uyanıktım, neticede ürettiğimiz hiçbir ses, düşünce, madde kaybolmuyor; enerji olarak etrafa saçılıyor ve mecbur başka şeyleri etkileyecek. Ama sonrasında özellikle evlendikten sonra sanırım biraz daha farklı bi moda girdim. Hem medeni hal değişikliği, hem seviyor Da olsam yeni bir insana uyum sağlama zorunluluğu, iş bırakma, önce şehir sonra ülke değiştirme derken biraz hayatın karmaşası içinde kayboldum ve modumu yükseltmekte zorlanmaya başladım. Biraz da eşimi suçluyorum bu konuda, bazen benim enerjim yüksekken onunkinin düşük, onunki yüksekken benimkinin düşük olduğunu farkediyorum. Özellikle yapılan bir şey değil tabi ama çok denk geldi. Birbirimizin vampiri miyiz acaba
Etraftan gelen negatif enerjilere karşı nasıl savaşacağız üstad ?
Diğer mesajında ben eşsiz olmalıyım terazi olamam minvalinde bir şey demişsin:) kendine olan sevgini inanılmaz sempatik buldum:) terazi olarak da eşsiz olabilirsin, burçlar sadece bazı şeylere olan eğilimin önünü açıyor
Eline koluna sağlıııık
Olsun eksi eksidir
Abla bir gün eşine içinde oklava un ve mutfak önlüğü içeren bir hediye paketi hazırla. Bakalım neler yapacak ..
Heh aynen.. o gelin börek açarken kuantum düşünce sistemi hakkında araştırma yapıyor mu acaba bir yandan
Hakikaten soda çok masum duruyordu demek böyle hınzırlıklar yapıyormuşsabah hevesim kursağımda kaldı ama olsundu, destekleriniz sayesinde modumu düşürmeyeceğim
Gezegenlerin duygulara etkileri konusunda düşünürken de aklıma genelde ay geliyor. Yalnızca ay bile hareketleriyle denizleri okyanusları çekip bırakıyor, bizim bu minnak bedenlerimize (en azından göreceli olarak minnak) neler yapmaz.. retro geçene kadar evden çıkmayan birini biliyorum.. o kadarı fazla olsa da öfkelenirken bir kere daha düşünmek ve ani değişiklikler yapmamak uygun bence
Sakin ol şampiyon.. bir daha hiç revani ve mantı yiyemeyecek değilsin ya, hedefine ulaşınca veya ara hedeflerinden birine ulaşınca kendini ödüllendirirsin. İstediğim zaman yiyebilirim ama bugün değil diye düşün:)
beyne tükürülmez bebem o sevilir , ablana çek topuğuna tükür daaaaaneden hergün tartılıyorsun kuzum
araştırıyorum , teşekkürler :)
ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın
oyyy enerjini severim seniiii
ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)
sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla
niye hergün tartılıyorsunuz
düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
araştıracam gökbilimini gezegenleri
itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi
belki hala kahvaltı yapıyordur@nanekekik
kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi
Buse daha önce seni bu konuda alıntılanmıştım, gördün mü bilmiyorum ama safra kesesi konusunda epey bir tecrübeliyim. Taş olması ve ameliyat olman çok kritik, kötü şeyler değil, kolay atlatabilirsin. Önemli olan varolan taşların kanala kaçmaması, doktorun uygun diyet verdi mi? Yumurta falan pek yememen lazım..Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
hiç bir yere hep boşluğa hep doyumsuzluğa gülüminsanlarda hep bir yaris kendini üstün gösterme yada başkalarını eşinden üstün gösterme çabası bu yarisla nereye yetisecez açabaekim2009
Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacakArtık tunaydın diyim bende sizlerekahvaltimi yaptım yürüyüşü yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Bugün soğuğa aldırmadan çıktım yürüyüşe ama bi ara felaket rüzgar yedim inşallah hasta olmam. Anca 40 dk dayanabildim ama yüksek tempolu yaptım x3 mü olacak simdi
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorumKizlarr bende simdi toz aldm evi supurdm baya pislenmis ev 3 haftadir toz almamistmama yoruldm smdi dinleniyorm birazdanda pazara gidicem
Aleykum selam canimcimSelam!
Ooo harika ozamn dansyemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
dün geceden beri yazıcam şimdiye nasipmiş yeni avatar resmin çoook şirinnnn bayıldımmmmmmmSanırım öyle imiş
helal olsun sanaaaaaayemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
Oooo senin işinde zor ya iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundasın galiba en hafif ini seçmeye çalış canım akşam dengelersin
dün benim pc iyice yavaşlayınca kapattım gittim salona tv açtım terminatörün 5.mi 6. sımı ne var oturdum izleyeyim dedim az bacaklarım üşüdü gibi oldu eşim de kendi leptabını kapattı başım ağrıyor az şuraya yatayım diye dizime kırlent koydu yattı, adam uyudu ben kalkıp üstüme bir şey giyemedim kombiyi de açmaya kalkamadım aman az uyusun dedim o ara üşüttüm galiba :))şimdi daha iyiyim şükürSelam şeker
Ayy geçmiş olsun ablacımmm
Nasıl oldu böyle ya
E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 gr
wc ye çıkarsın al sana -700 gr
bunları napacaksın
helal olsun sanaaaaaa
helal olsun sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet canim sabah okudum doktorum ameliyat olman gerek dedi diyet filan vermedi zaten başka doktora gidip gün almam gerekmiş kendi doktorum ameliyatlara girmiyo yani tekrar bi doktora randevu alıp ameliyat günü almam gerekmiş ama kendini ayarla dedi 1 gün hastanede yatılacak 1 hafta evde dinleneceksin dedi ama ne yemem gerek hiç bişey söylemediBuse daha önce seni bu konuda alıntılanmıştım, gördün mü bilmiyorum ama safra kesesi konusunda epey bir tecrübeliyim. Taş olması ve ameliyat olman çok kritik, kötü şeyler değil, kolay atlatabilirsin. Önemli olan varolan taşların kanala kaçmaması, doktorun uygun diyet verdi mi? Yumurta falan pek yememen lazım..
Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacak
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorum
Aleykum selam canimcim
Ooo harika ozamn dans
kız var ya şimdi yanım da olsan vallaha alnının tam ortasından öperdimmm , öyle kolay kolay kimsenin alnından öpmem haaaönümde bir tepsi, mantı ve yememek
Hırslansın biraz
Bantta spor yürüyüşü yazıyor diye ben kendim dışarda tempolu yürüyüşümü şimdiye kadar hep 2ile çarpmıştım öyle biliyordum o yüzden yazdım canım ama önemli değil ha 2 ha 3
Çok fenayım
Aslında ben hergün tartılmazdım ama şimdi yarış psikolojisinde olduğumdan mıdır sürekli çıkmak istiyorum bi de ara verdikten sonra tekrar başladığımdan gidiyor mu diye merak ediyorum sürekli
Gördüm canım cumadan bu yana güzel bir eksim var
kız var ya şimdi yanım da olsan vallaha alnının tam ortasından öperdimmm , öyle kolay kolay kimsenin alnından öpmem haaa
kendinle gurur duy ve bu zafer kazanmış hissini sakın unutma, ileri de lazım olursa tekrar hatırlamak için iyice kodla tüm bedenine :)
Teşekkür ederim Ablamdün geceden beri yazıcam şimdiye nasipmiş yeni avatar resmin çoook şirinnnn bayıldımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?