- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.841
sen hayırlısıyla bir cerrahını ayarla ameliyatını ol zaten onlar sana söylerlerEvet canim sabah okudum doktorum ameliyat olman gerek dedi diyet filan vermedi zaten başka doktora gidip gün almam gerekmiş kendi doktorum ameliyatlara girmiyo yani tekrar bi doktora randevu alıp ameliyat günü almam gerekmiş ama kendini ayarla dedi 1 gün hastanede yayılacak 1 hafta evde dinleneceksin dedi ama ne yemem gerek hiç bişey söylemedi
Sen daha önce oldunmu canim neler yememeliyim bide ameliyat hemen olmasam ne olur ki bitkisel tedavilere bakayim desim netten elle tutulur bişey bulamadim
neden hergün tartılıyorsun kuzum
araştırıyorum , teşekkürler :)
ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın
oyyy enerjini severim seniiii
ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)
sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla
niye hergün tartılıyorsunuz
düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
araştıracam gökbilimini gezegenleri
itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi
belki hala kahvaltı yapıyordur@nanekekik
kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi
sanal daha beter gerçek de insanlar yüz yüze olunca asıl söylemek istediklerini rahat rahat söylemiyorlar ( ben hariç) :) sanal olunca kendini hiç tutmayıp yazıyorlar dillerine düşeceğine çamura düş daha iyiben zaten buralardayım cıss şeyler olunca menüde yazıp soruyorum size durduruyorum kendimi eee birde rakiplerim var sanal da olsa
sanal daha beter gerçek de insanlar yüz yüze olunca asıl söylemek istediklerini rahat rahat söylemiyorlar ( ben hariç) :) sanal olunca kendini hiç tutmayıp yazıyorlar dillerine düşeceğine çamura düş daha iyi
Ahahah cok guzel bir deyimmis, bizde de sey derler karisin ha! :) esas kadin gibi her isi beceriyor anlaminda, biraz kaba gibi duruyo ama ben severim :)işe yarayana kadar tüm yöntemleri dene gülüm sen de destek oldun baktın yaramıyor köstek ol bakalım belki bu işe yarar dediğin gibi:)
ben hazır yufkayı çoook severim , ben oklava bile kullanamam merdaneyle uğraşıyorum öyle çok becerikli falan değilim , milletin 5 dk yapacağını uğraşa uğraşa yarım saatte anca yaparım , benimkiler seviyor diye mayalı hamurdan kolay açılıyor diye yapıyordum öyle incecik yufka açmayı hala beceremem , sen maşallahh tatlı bile açıyorsun bizde her işi becerebilenlere hah sen şimdi gerçek avrat oldun derler sen maşallah tam avratsın kız:)
Canim simdi hic ameliyata gitmiyosun, once benim paylastigim kuru yapiyosun, o kür vucuttaki tum taslari eritiyor, benim ailemxe herkesin bobrek taslari da safra taslari da bu kurle eridi, doktorlar sasirdi.Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
bndeHırslansın biraz
Bantta spor yürüyüşü yazıyor diye ben kendim dışarda tempolu yürüyüşümü şimdiye kadar hep 2ile çarpmıştım öyle biliyordum o yüzden yazdım canım ama önemli değil ha 2 ha 3
Çok fenayım
Aslında ben hergün tartılmazdım ama şimdi yarış psikolojisinde olduğumdan mıdır sürekli çıkmak istiyorum bi de ara verdikten sonra tekrar başladığımdan gidiyor mu diye merak ediyorum sürekli
Gördüm canım cumadan bu yana güzel bir eksim var
kolay gelsin cnm bende de iki gündür temizlik var bugünü mutfağa ayırdım camını siliyorum birazdan perdesini takicamTünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana
Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım
Sagol canimNormal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan
Yine cok guzel yazmissin yuregine saglik Ekimbak ne güzel önceden farkındaymışsın bildiğin bir şey yani şimdi daha kolay senin için , eşler bazen birbirinin vampiri bazen can kurtarıcısıdır normal böyle şeyler yeter ki sürekli negatif saldırgan konuşma şekli olmasın (benim eşim işte kurt profili diyoruz bu tiplere) :)))
hayatımız da yaşadığımız şeylerden dolayı birini suçlamak yapılacaken kötü şeylerden biri gülüm o yüzden eşini suçlamayı bırak her şey için eşini de kendini de affet o zaman ruhun hafifleyecek sebep aramadan huzurlu olacaksın ,
başımıza ne geliyorsa iyi kötü biz izin verdiğimiz için gelir bunu hep hatırla
bir mesajımda ben özelim dedim ya ara ara yazıyorum zaten her insan rabbimin mucizesidir o yüzden dünyada ki en büyük mucize en değerli şey benimmmm, sensinnn diyorum gülüm burçlar muhabbetine yazdığımız bir şeydi terasi aslan koç ne olduğumuz önemli değil ne kadar değerli olduğumuzu bilme ve karşımızdaki insanların da mucize olduğunu unutmamak gerekiyor sadece
eşime hediye diye onları alsam banane hadi sen bir börek yap da yiyelim der:))))
haa bir de kendini sevmeyen insan bence kendine ihanet ediyordur daha önemlisi yaradana ihanettedir bence onun böyle mükemmel tasarlayıp yarattığı bir beden de aklı vicdanı duyguları olan bir varlığız biz insanlar, nasıl sevilmez ki şaşı da olsam topal da olsam kendimi elbette sevmeliyim rabbim bir karıncayı bile amaçsız yaratmazken insan gibi bir varlığı amaçsız öylesine yaratmış olabilir miii
işte bu yüzden ben kendimi seviyorum seni seviyorum herkesiii seviyorum hepimiz yaşayan mucizeleriz
benim ki kendini beğenip egonun şişmesinden sevmek değil yani yaradanın mükemmel sanatına hayranlıktan sevmek gülüm
yeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heraldeaa bilmiyordum bende gaza getirmek için aslanlarım diyor sandım
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnmArtık tunaydın diyim bende sizlerekahvaltimi yaptım yürüyüşü yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Bugün soğuğa aldırmadan çıktım yürüyüşe ama bi ara felaket rüzgar yedim inşallah hasta olmam. Anca 40 dk dayanabildim ama yüksek tempolu yaptım x3 mü olacak simdi
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnmNormal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık geliryok kaçamağım oldu ama brn fazla sıkınca zaten cabuk pes ediyorum malesef bu zamana kadar hep o yuzden veremedim
Cuma günü kaçamağımı da soyleyim bi kase kuskus salatası olacak yeşillikli garniturlu ev tatlısı yapicam ama ondan yrmryi düşünmüyorum
Yok kaptanim hamile kalmadgm sürece pişman etmeye niyetim yok ki hamile kalsam da kontrollü devam etmek niyetim
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))dürüst olarak tabi ki :)
ilk önce kendine dürüst olmak lazım ki karşıdakine de ayy ayıp olmasın ay şöyle böyle diyip zoraki iyi davranıp samimi olmayacaksın canommm
işin kısası hislerinizi yansıtmada dürüst olun çekinmeyin bilinçli kaba kırıcı olmaktan bahsetmiyorum sadece tavrınız belli olsun diyorum
bek mefkurem benim evdeki vampirlerden kendimi koruma yöntemim mutfakta yaşamak :))
kuzummm lutfen kendine dikkat etbörek işi yattı benim tansiyon en son kontrol ettiğim de 8 e 6 ya çıkmıştı şükür önce 7 ye 5 e kadar düşmüş mide bulantısı göz batma ve ağrısı hatta hafifi kararmasıyla debelendim son 2 saattir en son levaboya zor yetiştim çıkardım rahatladım galiba ben dün gece üşüttüm hava da ağır kapalı olunca tansiyonumu düşürdü , parmaklarım da kas ağrısı gibi ağrı var hamur v.s. yaapamıycam
o gelin canı sağ olasıca benden 2 yaş büyük ve benden tam 2 sene önce evlenmiş evlendiği zaman evdeki radyo teyip neyse işte o tozlu, kirli diye deterjlanlı su yapıp içine basmış yıkamış ,bozulacağını akıl edememiş öyle biriymiş şimdi yufkacıda çalışıyor kadın parasını kazanıyor 3 çocuğu var çok çalışkan maşallah
herkes kendini bir şekilde geliştiriyor önemli olan aynı kalmamak illa herkes aynı şeyde gelişecek diye bir şey yok benim adamın işine geldiği için öyle konuşuyor el açması börek seviyor ya o da bahane :)
eksi var cnm ama vavvv degil simdilikBurdayım abla dün yoğundum gelemedim sende durumlar nasıl eksidemisin ben bugün -300 um yarına biraz daha gider inşallah
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))Hamile gibi pınar
Herşeyi canım istiyor
Senşn yerine aşeriyom galiba.
hayalinde kir :))))modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
hayir tatlim yemek zorunda degilOooo senin işinde zor ya iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundasın galiba en hafif ini seçmeye çalış canım akşam dengelersin
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustumBiraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
guzel tercih tatlimBugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
yemeden geldim ne revani yedim ne mantı...bir kase salata bir tabak çorbayla konu closed
Spor puanlari ilk sayfada var cnmSagol canim
benim annemde yillar once olmustu az once konustum amaliyatı olmadan önce araştırma yap dedi sonra baktin olmuyo son çare düşün dedi bakalim hayırlısısen hayırlısıyla bir cerrahını ayarla ameliyatını ol zaten onlar sana söylerler
benim bildiğim kadarıyla da ilk başta hafif mideyi yormayan sıvı çorba yada sulu yemek diyorlar ekşili acılı turşu ve yumurtayı önermiyorlar annem ve büyük ablam oldular seneler önce oradan biliyorum bende
valla canim süpersin bende nette sabahtan beridir bisiler araştırayım zarar vermicek bişey bulayım diyodum bu dediğin sağlık açısından zararı da yok denemekten bişey kaybetmem hemen bugün tahta havan aldırıyorum ve yarın yapicam inşallah ise yarar bendedeAhahah cok guzel bir deyimmis, bizde de sey derler karisin ha! :) esas kadin gibi her isi beceriyor anlaminda, biraz kaba gibi duruyo ama ben severim :)
Canim simdi hic ameliyata gitmiyosun, once benim paylastigim kuru yapiyosun, o kür vucuttaki tum taslari eritiyor, benim ailemxe herkesin bobrek taslari da safra taslari da bu kurle eridi, doktorlar sasirdi.
Tarif soyle
40 dis sarimsagi tahta havanda dovuyosun (metal ezecek olmayacak burasi onemli) bunu 2 lt lik bir cam kavanoza koyuyorsun icine 2lt yi tamamen dolduracak sekilde limon suyu sikip dolduruyorsun. Etrafini bir bezle sarip karanlik bir yerde 25 gun, her gun alt ust ederek sallayarak calkaliyorsun. 25 gunun sonunda her sabah 1 kahve fincani ac karna yutuyorsun bu karisimi. Her gun calkalayinca sarimsaklar en sonunda icinde tamamen kayboluyor zaten.
Icmesi zor gelebilir ama sifa niyetine ilac gibi yut gitsin canim.
Benim dayilarimda, halalarimda falan bobrek taslari da safra tasi da hep eridi. Doktorun balonla bile kiramayiz dedigi bobrek tasi eriyip yok oldu. Bak dustu demiyorum tasi dusurtmuyor bu kur, bildigin tas nasil yavas yavas olusuyorsa bu da yavas yavas eritiyor. Sen bunu yap eger sonraki kontrolde tasin yok olmamis ya da en azindan kuculmemis olursa ameliyati o zaman dusunursun
saol canım benim
ben çorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artikBugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
BekliyoruzKv kp burdaydi biraz once gittiler
Gecmisi okudum biraz sonra gelirim
eskiden hanım hanım efendi kadın mı diyorlarmış karı ya da hatun kişi diyorlarmış kaba falan değil bence normal , avrat diyince de kaba gibi ama deyim var at avrat silah demi orada kadın mı demişler, yoook hihihihiAhahah cok guzel bir deyimmis, bizde de sey derler karisin ha! :) esas kadin gibi her isi beceriyor anlaminda, biraz kaba gibi duruyo ama ben severim :)
Canim simdi hic ameliyata gitmiyosun, once benim paylastigim kuru yapiyosun, o kür vucuttaki tum taslari eritiyor, benim ailemxe herkesin bobrek taslari da safra taslari da bu kurle eridi, doktorlar sasirdi.
Tarif soyle
40 dis sarimsagi tahta havanda dovuyosun (metal ezecek olmayacak burasi onemli) bunu 2 lt lik bir cam kavanoza koyuyorsun icine 2lt yi tamamen dolduracak sekilde limon suyu sikip dolduruyorsun. Etrafini bir bezle sarip karanlik bir yerde 25 gun, her gun alt ust ederek sallayarak calkaliyorsun. 25 gunun sonunda her sabah 1 kahve fincani ac karna yutuyorsun bu karisimi. Her gun calkalayinca sarimsaklar en sonunda icinde tamamen kayboluyor zaten.
Icmesi zor gelebilir ama sifa niyetine ilac gibi yut gitsin canim.
Benim dayilarimda, halalarimda falan bobrek taslari da safra tasi da hep eridi. Doktorun balonla bile kiramayiz dedigi bobrek tasi eriyip yok oldu. Bak dustu demiyorum tasi dusurtmuyor bu kur, bildigin tas nasil yavas yavas olusuyorsa bu da yavas yavas eritiyor. Sen bunu yap eger sonraki kontrolde tasin yok olmamis ya da en azindan kuculmemis olursa ameliyati o zaman dusunursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?