Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen hayırlısıyla bir cerrahını ayarla ameliyatını ol zaten onlar sana söylerler
benim bildiğim kadarıyla da ilk başta hafif mideyi yormayan sıvı çorba yada sulu yemek diyorlar ekşili acılı turşu ve yumurtayı önermiyorlar annem ve büyük ablam oldular seneler önce oradan biliyorum bende

sadece çorba içtim salata yedim geldim

ben zaten buralardayım cıss şeyler olunca menüde yazıp soruyorum size durduruyorum kendimi eee birde rakiplerim var sanal da olsa
sanal daha beter gerçek de insanlar yüz yüze olunca asıl söylemek istediklerini rahat rahat söylemiyorlar ( ben hariç) :) sanal olunca kendini hiç tutmayıp yazıyorlar dillerine düşeceğine çamura düş daha iyi

Ahahah cok guzel bir deyimmis, bizde de sey derler karisin ha! :) esas kadin gibi her isi beceriyor anlaminda, biraz kaba gibi duruyo ama ben severim :)
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Canim simdi hic ameliyata gitmiyosun, once benim paylastigim kuru yapiyosun, o kür vucuttaki tum taslari eritiyor, benim ailemxe herkesin bobrek taslari da safra taslari da bu kurle eridi, doktorlar sasirdi.

Tarif soyle
40 dis sarimsagi tahta havanda dovuyosun (metal ezecek olmayacak burasi onemli) bunu 2 lt lik bir cam kavanoza koyuyorsun icine 2lt yi tamamen dolduracak sekilde limon suyu sikip dolduruyorsun. Etrafini bir bezle sarip karanlik bir yerde 25 gun, her gun alt ust ederek sallayarak calkaliyorsun. 25 gunun sonunda her sabah 1 kahve fincani ac karna yutuyorsun bu karisimi. Her gun calkalayinca sarimsaklar en sonunda icinde tamamen kayboluyor zaten.
Icmesi zor gelebilir ama sifa niyetine ilac gibi yut gitsin canim.
Benim dayilarimda, halalarimda falan bobrek taslari da safra tasi da hep eridi. Doktorun balonla bile kiramayiz dedigi bobrek tasi eriyip yok oldu. Bak dustu demiyorum tasi dusurtmuyor bu kur, bildigin tas nasil yavas yavas olusuyorsa bu da yavas yavas eritiyor. Sen bunu yap eger sonraki kontrolde tasin yok olmamis ya da en azindan kuculmemis olursa ameliyati o zaman dusunursun

bnde Mefkurem abla ilk basta 3 le hesaplamisti o yuzden hep 3 le hesaplıyorum tempolu yuruyuslerimi öğrenmiş olcaz bklm hangisi
Tünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana

Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım
kolay gelsin cnm bende de iki gündür temizlik var bugünü mutfağa ayırdım camını siliyorum birazdan perdesini takicam son rutuşlari yapip bugünü de böyle bitircem insAllah yarin da banyolar ve wc temizligi yaparsam bitti gitti şükür cumaya hazırım

Yine cok guzel yazmissin yuregine saglik Ekim

aa bilmiyordum bende gaza getirmek için aslanlarım diyor sandım
yeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heralde
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnm
Normal yürüyüş 1 puan
Tempolu yürüyüş 2puan
Bantta spor yürüyüş 3puan
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnm
Ama gercekten araliklsiz ve tempolu
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık gelir
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))
kuzummm lutfen kendine dikkat et
Bi ayran icsen iyi gelmezmi
Burdayım abla dün yoğundum gelemedim sende durumlar nasıl eksidemisin ben bugün -300 um yarına biraz daha gider inşallah
eksi var cnm ama vavvv degil simdilik
Hamile gibi pınar
Herşeyi canım istiyor
Senşn yerine aşeriyom galiba.
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
hayalinde kir :))))
Oooo senin işinde zor ya iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundasın galiba en hafif ini seçmeye çalış canım akşam dengelersin
hayir tatlim yemek zorunda degil
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustum
Simdi hic bi sikayetim yok
Bugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
guzel tercih tatlim
Bende kiymali patlican var

benim annemde yillar once olmustu az once konustum amaliyatı olmadan önce araştırma yap dedi sonra baktin olmuyo son çare düşün dedi bakalim hayırlısı
valla canim süpersin bende nette sabahtan beridir bisiler araştırayım zarar vermicek bişey bulayım diyodum bu dediğin sağlık açısından zararı da yok denemekten bişey kaybetmem hemen bugün tahta havan aldırıyorum ve yarın yapicam inşallah ise yarar bendede
buse8 hayırlısıyla ameliyatini olursun insAllah cnm Rabbim şifa versin
saol canım benim
Bugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
ben çorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artik
Kv kp burdaydi biraz once gittiler

Gecmisi okudum biraz sonra gelirim
Bekliyoruz

eskiden hanım hanım efendi kadın mı diyorlarmış karı ya da hatun kişi diyorlarmış kaba falan değil bence normal , avrat diyince de kaba gibi ama deyim var at avrat silah demi orada kadın mı demişler, yoook hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…