Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dimi klavye şövalyesiyiz
kendi adıma ben her yerde şövalye oldum sanalı özeli tüzeli hiç ayırt etmiyorum bazısının işine gelmeyen bir şey söylersem de( kv gibi) ne yapayım söylemezsem içim şişiyor kilo yapıyor o da ben zayıflamaya çalışıyorum diyip espriye vuruyorum

Tünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana

Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım
güle güle huzurla kirlensin evin
ne tatlısı o nereden çıktı süt iç süt candır :)

evdekilere bazen sağır bazen dilsiz bazen de kör numarasına yatıcaz olmadı bir hödliycez hangisi işe yararsa önemli olan sonuç kavga tartışma olmadan bizim sinir sistemimiz bu durumdan sağlam çıksın :)
suya dadandım ayran v.s. içecek gibi değilim eşim de öğlen gitmeden sana bal şerbeti yapayım dedi hiç içemem dedim ama suyun anasını ağlatıyorum hala ağzım dilim kupkuru

uzatma ama hızlıca iyice araştır, boş boşuna eziyet çekme illa ameliyat olman gerekiyor diyorsa doktor

Sağol canım Allah kolaylık versin :)

Biraz yat dinlen cnm

Neden canım hasta mısın yoksa da ağzın dilin kurudu

Ayyy hayır.kim olacak o en az veren mi alan mi

Sen hırs yaptın demek vay vay vay rakibem az değilsin
Yok ben hırs yapmadım yani sizle yarışıyorum diye hırs yapmadım bende genel bir hırs var zaten aldığım bu kiloyu verme adına hedefime bir an önce ulaşma adına bir hırs sadece seni gaza getireyim de mantıyı yeme diye yaptım başardım galiba yemedin o mantıyı :)

İYİ YAPTIN CANIM BENDE TAKILIYORUM SANA ZATEN HIRS YAPMAK İYİDİR CİDDİYE ALDIĞIMIZI GÖSTERİR

Selam şeker

Ayy geçmiş olsun ablacımmm
Nasıl oldu böyle ya

E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 gr
wc ye çıkarsın al sana -700 gr
bunları napacaksın
Sürekli tartılmıyorum canım hergün sabah aç karnına birşey yemeden tartıldım Cuma sabahları yaptığımız gibi gün içinde hiç tartılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…