- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.861
kendi adıma ben her yerde şövalye oldum sanalı özeli tüzeli hiç ayırt etmiyorum bazısının işine gelmeyen bir şey söylersem de( kv gibi) ne yapayım söylemezsem içim şişiyor kilo yapıyor o da ben zayıflamaya çalışıyorum diyip espriye vuruyorumdimi klavye şövalyesiyiz
güle güle huzurla kirlensin evinTünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana
Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım
benim plan suya düştü acıkınca telaşına düşerim artık :)Bugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
evdekilere bazen sağır bazen dilsiz bazen de kör numarasına yatıcaz olmadı bir hödliycez hangisi işe yararsa önemli olan sonuç kavga tartışma olmadan bizim sinir sistemimiz bu durumdan sağlam çıksın :)yeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heralde
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnm
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnm
Ama gercekten araliklsiz ve tempolu
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık gelir
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))
kuzummm lutfen kendine dikkat et
Bi ayran icsen iyi gelmezmi
eksi var cnm ama vavvv degil simdilik
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))
hayalinde kir :))))
hayir tatlim yemek zorunda degil
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustum
Simdi hic bi sikayetim yok
guzel tercih tatlim
Bende kiymali patlican var
uzatma ama hızlıca iyice araştır, boş boşuna eziyet çekme illa ameliyat olman gerekiyor diyorsa doktorbenim annemde yillar once olmustu az once konustum amaliyatı olmadan önce araştırma yap dedi sonra baktin olmuyo son çare düşün dedi bakalim hayırlısı
valla canim süpersin bende nette sabahtan beridir bisiler araştırayım zarar vermicek bişey bulayım diyodum bu dediğin sağlık açısından zararı da yok denemekten bişey kaybetmem hemen bugün tahta havan aldırıyorum ve yarın yapicam inşallah ise yarar bendede
saol canım benim
ben çorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artik
Bekliyoruz
Sağol canım Allah kolaylık versin :)bndeMefkurem abla ilk basta 3 le hesaplamisti o yuzden hep 3 le hesaplıyorum tempolu yuruyuslerimi öğrenmiş olcaz bklm hangisi
kolay gelsin cnm bende de iki gündür temizlik var bugünü mutfağa ayırdım camını siliyorum birazdan perdesini takicamson rutuşlari yapip bugünü de böyle bitircem insAllah yarin da banyolar ve wc temizligi yaparsam bitti gitti şükür cumaya hazırım
Tatlim tartiya 2 kala bulgur yemesen iyi olurçorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artik
Sağol balımm :)güle güle huzurla kirlensin evin
ne tatlısı o nereden çıktı süt iç süt candır :)
Biraz yat dinlen cnmevdekilere bazen sağır bazen dilsiz bazen de kör numarasına yatıcaz olmadı bir hödliycez hangisi işe yararsa önemli olan sonuç kavga tartışma olmadan bizim sinir sistemimiz bu durumdan sağlam çıksın :)
suya dadandım ayran v.s. içecek gibi değilim eşim de öğlen gitmeden sana bal şerbeti yapayım dedi hiç içemem dedim ama suyun anasını ağlatıyorum hala ağzım dilim kupkuru
Neden canım hasta mısın yoksa da ağzın dilin kuruduevdekilere bazen sağır bazen dilsiz bazen de kör numarasına yatıcaz olmadı bir hödliycez hangisi işe yararsa önemli olan sonuç kavga tartışma olmadan bizim sinir sistemimiz bu durumdan sağlam çıksın :)
suya dadandım ayran v.s. içecek gibi değilim eşim de öğlen gitmeden sana bal şerbeti yapayım dedi hiç içemem dedim ama suyun anasını ağlatıyorum hala ağzım dilim kupkuru
Ben de patatesli köfte yaptım ve mercimek çorbası öğlen köftelerden yedim akşam da çorba içeceğimBugün akşama kabak yemeği salata yogurt var benim menum de kızlar siz ne yiyeceksinz
Ayyy hayır.kim olacak o en az veren mi alan miyeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heralde
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnm
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnm
Ama gercekten araliklsiz ve tempolu
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık gelir
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))
kuzummm lutfen kendine dikkat et
Bi ayran icsen iyi gelmezmi
eksi var cnm ama vavvv degil simdilik
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))
hayalinde kir :))))
hayir tatlim yemek zorunda degil
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustum
Simdi hic bi sikayetim yok
guzel tercih tatlim
Bende kiymali patlican var
Arti olan yuz karasiAyyy hayır.kim olacak o en az veren mi alan mi
Tek corba olmaz cnm biraz koftede ye yineBen de patatesli köfte yaptım ve mercimek çorbası öğlen köftelerden yedim akşam da çorba içeceğim
Yok ben hırs yapmadım yani sizle yarışıyorum diye hırs yapmadım bende genel bir hırs var zaten aldığım bu kiloyu verme adına hedefime bir an önce ulaşma adına bir hırs sadece seni gaza getireyim de mantıyı yeme diye yaptım başardım galiba yemedin o mantıyı :)Sen hırs yaptın demek vay vay vay rakibem az değilsin
Yok ben hırs yapmadım yani sizle yarışıyorum diye hırs yapmadım bende genel bir hırs var zaten aldığım bu kiloyu verme adına hedefime bir an önce ulaşma adına bir hırs sadece seni gaza getireyim de mantıyı yeme diye yaptım başardım galiba yemedin o mantıyı :)
Sürekli tartılmıyorum canım hergün sabah aç karnına birşey yemeden tartıldım Cuma sabahları yaptığımız gibi gün içinde hiç tartılmıyorumSelam şeker
Ayy geçmiş olsun ablacımmm
Nasıl oldu böyle ya
E piskolojini bozmicak mı bu hergün tartılma? 2 bardak fazla su içersin al sana +300 gr
wc ye çıkarsın al sana -700 gr
bunları napacaksın
Ciddiye alalım da bir an evvel gitsin şu fazlalıklarİYİ YAPTIN CANIM BENDE TAKILIYORUM SANA ZATEN HIRS YAPMAK İYİDİR CİDDİYE ALDIĞIMIZI GÖSTERİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?