- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.881
Geçmiş olsun canım ya üzülme ama o basit bir operasyon canını sıkma ameliyat ameliyattır ama napalım en kötüsü bu olsunBiraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Ciddiye alalım da bir an evvel gitsin şu fazlalıklar
ya şancı geçen hafta oldu çok şükür bu aralar ıyiyimuzatma ama hızlıca iyice araştır, boş boşuna eziyet çekme illa ameliyat olman gerekiyor diyorsa doktor
2 kaşık yedim yarına detoks yapıyorum inş kabaklarım hazır:)Tatlim tartiya 2 kala bulgur yemesen iyi olur
saol canım benim bakalim hayirlisiGeçmiş olsun canım ya üzülme ama o basit bir operasyon canını sıkma ameliyat ameliyattır ama napalım en kötüsü bu olsun
Aramızda kaç saat var canim çünkü burda saat17. Olduda insallahbyek seferde geçersin sende sinavdanSelam güzel hatunlar nasılsınız ?
Ben evi topladım, süpürdüm. Sonra dışarı çıkıp bir iki büyük depolama kutusu aldım sepet gibi, birine bakliyatları, birine abur cubur kuruyemiş tarzı şeyleri koydum. Dolap çok karman çorman duruyordu, düzeldi böylece
Burda menüleri okurken pırasa diye bir sebze olduğunu hatırladım ve şu an portakallı pırasa pişmekte. Saat 15.00 gibi yemeyi planlıyorum
Şimdi de gidip yeniden ehliyet sınavına çalışcam. İnsan kendi dilinde olduğu kadar hızlı ilerleyemiyor maalesef
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
beyne tükürülmez bebem o sevilir , ablana çek topuğuna tükür daaaaa
Tünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana
Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım
yeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heralde
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnm
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnm
Ama gercekten araliklsiz ve tempolu
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık gelir
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))
kuzummm lutfen kendine dikkat et
Bi ayran icsen iyi gelmezmi
eksi var cnm ama vavvv degil simdilik
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))
hayalinde kir :))))
hayir tatlim yemek zorunda degil
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustum
Simdi hic bi sikayetim yok
guzel tercih tatlim
Bende kiymali patlican var
Sürekli tartılmıyorum canım hergün sabah aç karnına birşey yemeden tartıldım Cuma sabahları yaptığımız gibi gün içinde hiç tartılmıyorum
Evet canim sabah okudum doktorum ameliyat olman gerek dedi diyet filan vermedi zaten başka doktora gidip gün almam gerekmiş kendi doktorum ameliyatlara girmiyo yani tekrar bi doktora randevu alıp ameliyat günü almam gerekmiş ama kendini ayarla dedi 1 gün hastanede yatılacak 1 hafta evde dinleneceksin dedi ama ne yemem gerek hiç bişey söylemedi
Sen daha önce oldunmu canim neler yememeliyim bide ameliyat hemen olmasam ne olur ki bitkisel tedavilere bakayim dedim netten elle tutulur bişey bulamadim
Aramızda kaç saat var canim çünkü burda saat17. Olduda insallahbyek seferde geçersin sende sinavdan
Erdek buraya gel cnm
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
bak ne güzel önceden farkındaymışsın bildiğin bir şey yani şimdi daha kolay senin için , eşler bazen birbirinin vampiri bazen can kurtarıcısıdır normal böyle şeyler yeter ki sürekli negatif saldırgan konuşma şekli olmasın (benim eşim işte kurt profili diyoruz bu tiplere) :)))
hayatımız da yaşadığımız şeylerden dolayı birini suçlamak yapılacaken kötü şeylerden biri gülüm o yüzden eşini suçlamayı bırak her şey için eşini de kendini de affet o zaman ruhun hafifleyecek sebep aramadan huzurlu olacaksın ,
başımıza ne geliyorsa iyi kötü biz izin verdiğimiz için gelir bunu hep hatırla
bir mesajımda ben özelim dedim ya ara ara yazıyorum zaten her insan rabbimin mucizesidir o yüzden dünyada ki en büyük mucize en değerli şey benimmmm, sensinnn diyorum gülüm burçlar muhabbetine yazdığımız bir şeydi terasi aslan koç ne olduğumuz önemli değil ne kadar değerli olduğumuzu bilme ve karşımızdaki insanların da mucize olduğunu unutmamak gerekiyor sadece
eşime hediye diye onları alsam banane hadi sen bir börek yap da yiyelim der:))))
haa bir de kendini sevmeyen insan bence kendine ihanet ediyordur daha önemlisi yaradana ihanettedir bence onun böyle mükemmel tasarlayıp yarattığı bir beden de aklı vicdanı duyguları olan bir varlığız biz insanlar, nasıl sevilmez ki şaşı da olsam topal da olsam kendimi elbette sevmeliyim rabbim bir karıncayı bile amaçsız yaratmazken insan gibi bir varlığı amaçsız öylesine yaratmış olabilir miii
işte bu yüzden ben kendimi seviyorum seni seviyorum herkesiii seviyorum hepimiz yaşayan mucizeleriz
benim ki kendini beğenip egonun şişmesinden sevmek değil yani yaradanın mükemmel sanatına hayranlıktan sevmek gülüm
Cok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Valla biri yapsa da yesem şu salata kadar zor gelen bişe yok banaTek corba olmaz cnm biraz koftede ye yine
Gelip salata yapayimmi sana
Yemedim canımüzme kendini kuzum çok geçmiş olsun
safra kesesi ameliyatları artık çok kolay
Allah şifa versin
Beynimi seviyom, ablamı da seni de seviyom
kolay gelsintatlım, ellerine sağlık
hala tatlı yemediğini düşünüyorum
hala modumdayım çok şükür bin şükür :)
sürekli tartılmak beni deli ederdi, hergün tartılmazdım o yüzden söyledim canım
At kuyruğu şampuanı iyi geliyor diyorlar canımKizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
Hoşgeldin canım :)Cok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
HoşbuldukHoşgeldin canım :)
Sende hoşgeldin o zamanBir de yükselenim Boğa, burçlar da doğruluk payı varsa kilolarim sebebi onlar Benimde ilk hedefim 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?