Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam güzel hatunlar nasılsınız ?
Ben evi topladım, süpürdüm. Sonra dışarı çıkıp bir iki büyük depolama kutusu aldım sepet gibi, birine bakliyatları, birine abur cubur kuruyemiş tarzı şeyleri koydum. Dolap çok karman çorman duruyordu, düzeldi böylece
Burda menüleri okurken pırasa diye bir sebze olduğunu hatırladım ve şu an portakallı pırasa pişmekte. Saat 15.00 gibi yemeyi planlıyorum
Şimdi de gidip yeniden ehliyet sınavına çalışcam. İnsan kendi dilinde olduğu kadar hızlı ilerleyemiyor maalesef

uzatma ama hızlıca iyice araştır, boş boşuna eziyet çekme illa ameliyat olman gerekiyor diyorsa doktor
ya şancı geçen hafta oldu çok şükür bu aralar ıyiyim
Tatlim tartiya 2 kala bulgur yemesen iyi olur
2 kaşık yedim yarına detoks yapıyorum inş kabaklarım hazır:)
Geçmiş olsun canım ya üzülme ama o basit bir operasyon canını sıkma ameliyat ameliyattır ama napalım en kötüsü bu olsun
saol canım benim bakalim hayirlisi

Aramızda kaç saat var canim çünkü burda saat17. Olduda insallahbyek seferde geçersin sende sinavdan

Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş

üzme kendini kuzum çok geçmiş olsun
safra kesesi ameliyatları artık çok kolay
Allah şifa versin

beyne tükürülmez bebem o sevilir , ablana çek topuğuna tükür daaaaa

Beynimi seviyom, ablamı da seni de seviyom

Tünaydın kızlaarrr
Bugün temizlik var Evde ancak uğrayabildim buraya
Bu saate kadar çok iyi gittim henüz tatlı yemedim
Ha gayret bana

Sizler de ne var ne yok biraz geçmişe bakayım

kolay gelsintatlım, ellerine sağlık
hala tatlı yemediğini düşünüyorum

hala modumdayım çok şükür bin şükür :)

Sürekli tartılmıyorum canım hergün sabah aç karnına birşey yemeden tartıldım Cuma sabahları yaptığımız gibi gün içinde hiç tartılmıyorum

sürekli tartılmak beni deli ederdi, hergün tartılmazdım o yüzden söyledim canım

Bana kalırsa hiç bitkisel şeylerden medet umma bu konuda.. ameliyat olmayı insan kabullenemediği için öyle şeylere yöneliyor ama bu işin kesin çözümü bildiğim kadarıyla(ki baya biliyorum) ameliyat maalesef. Safra kesesi taşı çok sık görülen ve ameliyatı nispeten kolay olay olan bir hastalık, önemli olan varolan taşların safra kanalını tıkamaması. Benim ağrım geceleri geliyordu, sabaha kadar uyutmuyordu ama müthiş şiddetli değildi ve her seferinde mide ağrısı, böbrek ağrısı falan sanıp doktora gitmeyi erteliyordum . 3-4 ay böyle ara ara çıldırtmayan ataklar geldi. Sonrasında bir gün müthiş bi atak yaşadım, acilde sebebini bulamadılar, Ağrı kesiciler fayda etmedi vs. En sonunda gece röntgen doktoru geldi ve kanala taş sıkıştığı açığa çıktı. Ertesi gün acil ercp diye bi işleme alındım, vücut o işlemden sonra epey sarsıldığı için 2,5 ay ameliyat olmama izin vermediler Ercp sonrası safra kesem bulunduğu yere yapıştığı için de ameliyatım başkalarına göre çok zor geçti ve ameliyat sonrası 1 hafta daha hastanede kaldım.
Velhasıl, inşaallah çok zorlanmadan atlatacağın bir şey için daha uzun yollara girme. Bunları seni korkutmak için anlatmadım tabii, ihmale gelmesin diye uzun uzun ayrıntı verdim. Gerçekten erken müdehale edersen çok çok kolay bir operasyon.
İnternetten safra diyeti diye bakarsan bir çok kaynak bulursun. Başta yumurta ve kızartmadan uzak dur lütfen

Cok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım ) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Erdek buraya gel cnm

Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni

Hissettiğin derin sevgi ve kendinden razı olma durumunu tabii ki bana da hissettirdin, ego olmadığını söylemene bile gerek yok:) Dini açıdan bakacak olursak hep kullandığımız ‘Allah’ın bizden razı olması’ durumu biraz da kulun kendinden ve kendine verilenlerden razı olması, olana da olmayana da aynı memnuniyet duygularıyla yaklaşabilmesinden geçiyor galiba..ben de biraz memnuniyetsizliklerim için etrafımı suçlama eğilimi var, bunu aştığım noktalarda iç huzurum artıyor fakat her zaman beceremiyorum. Eşim saldırgan biri değil ama eleştiri yapmayı seven bir mizacı var. Sevgisini ifade etme konusunda da yetenekli ama (bir övme, bir gömme ) bana karşı olmasa bile dünyaya karşı zaman zaman geliştirdiği negatif tutum benim de enerjimi emebiliyor bu sefer ben depresif olunca da o birden hareketleniyor mutsuzluktan ölmeyeyim diye tabi bunlar bir iki gün içinde gerçekleşen şeyler değil, kademe kademe oluyor. Ben her daim coşkulu olalım istiyorum ama dünya öyle bir yer değil

Hoş geldiiin Ah biz yengeçler ve duygusal yemelerimiz... ben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım,2 senedir evliyim, henüz anne olmadım, bir senedir yurt dışında yaşıyorum, iş arama sürecindeyim. 1.62 boyundayım, 9 gün önce 77.3 le başladım, ilk hedefim 70. O noktaya geldikten sonra yeni hedef koyacağım:)

Yemedim canım
Evdeki çikolatalarla savaş halindeyim ye beni ye beni diye gözümün içine bakıyorlar ama cıkssss yemedim henüz :)

Hoşgeldin canım :)

Sende hoşgeldin o zaman Bir de yükselenim Boğa, burçlar da doğruluk payı varsa kilolarim sebebi onlar Benimde ilk hedefim 75

Hoşbulduk:) evet boğa da çok yardımcı olmaz, neticede yiyelim güzelleşelim felsefesini düstur edinmiş bir burç o da:) o yüzden en yakın arkadaşlarım hep boğadır, sürekli nerde ne yesek diye kafa yorarız inşaallah burda birbirimize destek ola ola hedeflerimize ulaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…