Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sana da afiyet olsun cnm haftaya sıfır kaçamaksz diyet yapicam o zmn kaptanim sadece cuma eksi görürsem ödül veriirm kendime
afiyet olsun cnm
benim plan suya düştü acıkınca telaşına düşerim artık :)
ne plani kız hayırdır
Sağol canım Allah kolaylık versin :)
saol kuzum
Ben de patatesli köfte yaptım ve mercimek çorbası öğlen köftelerden yedim akşam da çorba içeceğim
afiyet olsun cnm
ohh ne guzel yapmışsın afiyet olsun simdiden cnm
Hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var

Ben de bi boğayım, hem de dibine kadar

Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor

dermatoloji ye gitmelisin birşey kullanmadan önce
saç dölülmesinin sebebi öğrenilmeli önce bence

Aramıza hoşgeldin Aylin
Duygumuz var ki yiyoruz
Bol eksiler

Hoşgeldin aylin
Ben canan :)

Haydi benden şimdilik bu kadar, 10 dk sonra Şubeden çıkıp Adanaya doğru yola koyulayacım, spor banyo saç kurutma derken gece size cee yaparım

Hala modluyum, çok şükür bin şükür

sizi çoooooooooook seviyorummmmmmmmmmm

Hosgeldin bende ebru. benimde 3 aylık bebeğim var .daha 2. Günum benimde burda

pirasayi hic portakalli denemedim nasil oluyor cnm
bende de bikac sefer kolik agridan olmustu olucem sandim
Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
bencede bi dr a git cnm
hosgeldin Aylincim bende Zühal

Buraya duzenli gelirsen hedef kilona kavustururuz seni :)))
Mefkurem kaptanım ben rakipsiz kaldım yalnız kovboy oldum
hafta basi elif ve merveyle 3 luydunuz ya cnm oyle yapariz
Valla biri yapsa da yesem şu salata kadar zor gelen bişe yok bana
Köfte ve yoğurt da yerim heralde abla akşama acıkırım çünkü
yemegi yapmadan once salatayi yap o kadar zoruna gitmez cnm
Onu gördumde yuruyuşe 1 puan yaziyodu buradada 3 puanı gördüm kafam karisti tesekkur ederim
normal yuruyus 1 puan cnm
Tempolu spor yuruyusu 3 puan

Daim olsun neseli modun canim ben sizleri seviyorum

İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 kase kadar kabak yemeği (susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase salata(marul, domates, lahana)
Yarım dilim tbe

Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak

Yatmadan bi kupa da 5 li bitki çayı içerim
Su 2 lt olur snrm yatmadan
Spor yok 5 saat falan temizlik yaptım bugun de

Senide duyan bu 1 aydir hic kacamak yapmadin sanir

Tmm ama sadece 1 cesit ve 1 tane bide gec vakit degil

Bak bu hafta listeye girersen, sonraki haftalar seni aldigim icin pisman olmak istemiyirum
Sayın sevgili bitanecik kaptanım Mefkurem ablam 1.olmadıgımız hafta mı gircem ben listeye?tam olarak ne zaman inş?bunu bilmek bile beni motive edebilir.bu şekilde belli belirsiz olunca bazen ucup gidiyo motivasyon;(((

Menümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal

Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu

Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık

Akşam 19.30
Bi tabak sebzeli mantar sote
Bi ton balklı salata. 21.30
Sütlü kahve(inş)

Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş

Allah kabul etsin hafizem menu cok guzel sonrada cerezi abartma lutfen ama sahurdada ufak biseyler olsaydi keske
Orucken zor olmadimi temizlik

kız dedim ya sözcükler büyüdür ne dersen onu kendine çekersin ne demek kilo veremeyesim var bilinç altına emir verdin bunu diyip kilo vermee dedin yaaaa :)) iptal et zayıflıyorum inceliyorum diyoruzzz
Başa sariyorum incecik olacagım . Fit olacagim .
ben sana guveniyorum tatlisim❤
Odem cayi falan yapsana
Gün boyu dışardaydim . Şimdi ödem sökücü bişeyler yapıcam. Ya birde regl oldum.
Olabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardi
Ayy inşallah geçici bir durum olsun da
Canım patlayana kadar yemek istiyor
Teşekkürler canım. Seni dinleyeceğim. Yarım saate oğlumu uyutup kendime zaman ayırıp dinleneceğim
Sen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.
İnşallah kuzum. Ne bileyim dikkat edip veremeyince ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. Ama biliyorum yolum uzun. Bazen hızlı gidecek bazen gitmeyecek. Önemli olan istikrarla devam etmek
Bol eksi getirsin canım
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Çok geçmiş olsun canım. Ama kolay bir ameliyatbdiyor olanlar. Rabbim şifa versin

Hamile gibi pınar
Herşeyi canım istiyor
Senşn yerine aşeriyom galiba.

bende bugun biraz fazla kacirdim sanki

gülüm pazara gidip yorulacaktın madem o kadar işin hepsini niye aynı anda yaptın ,yapmaya yapmışsın madem güle güle sağlıkla kirletin :))

Ah ah ayarim yokki hic nolcak onlardan dedim ama artik en ufak is yoruyor tabi daha dikkatli olmam gerekim

Elifcim gecen gun acikladimya cnm nasil olacagini
Sadece buda degil...
Bizim takimda asl olan yeterli paylasim yapilmasi, menulere yorum yapilip burda zaman, emek harcayan herkesin birbirine destek olmasi
Sonrada guzel kilo verilmesi

Listede olalim yada olmayalim sonucta kendimize kilo veriyoruz
Ama sen listede olmadigin zaman motive olamam diyorsan, kurallari esnek olan takimlarda var istersen takim degistirebilirsin

Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacak
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorum

Aleykum selam canimcim

Ooo harika ozamn dans

Cok gecmis olsun canim nezaman bellimi ameliyat tarihi
Sagol canim yogun bigundu ama smdi ayaklarmi uzattim ohh :)) sende dinlenebildinmi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…