- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.901
Onu gördumde yuruyuşe 1 puan yaziyodu buradada 3 puanı gördüm kafam karisti tesekkur ederimSpor puanlari ilk sayfada var cnm
sana da afiyet olsun cnm haftaya sıfır kaçamaksz diyet yapicam o zmn kaptanim sadece cuma eksi görürsem ödül veriirm kendimeyeni surumde amblemler kayboldu daha onlara sira gelmedi heralde
spor gibi yapilan cok tempolu yuruyus 3 puan cnm
banti olmayanlara haksizlik olmasin diyr cok tempolu yuruyusude 3 yaptik cnm
Ama gercekten araliklsiz ve tempolu
fazla kacamakda bizi geriye goturdugu icin moralimizi bozar, zaman uzadikcada sabrimiz tukenir cnm bıkkınlık gelir
bende evdeki buyuk vampiri diyom :))
kuzummm lutfen kendine dikkat et
Bi ayran icsen iyi gelmezmi
eksi var cnm ama vavvv degil simdilik
bu hafta takimin yuz karasi olmakmi istiyosun canikom :))
hayalinde kir :))))
hayir tatlim yemek zorunda degil
moralini bozacak bisey yok cnm seneler once bende olmustum
Simdi hic bi sikayetim yok
guzel tercih tatlim
Bende kiymali patlican var
afiyet olsun cnmbenim annemde yillar once olmustu az once konustum amaliyatı olmadan önce araştırma yap dedi sonra baktin olmuyo son çare düşün dedi bakalim hayırlısı
valla canim süpersin bende nette sabahtan beridir bisiler araştırayım zarar vermicek bişey bulayım diyodum bu dediğin sağlık açısından zararı da yok denemekten bişey kaybetmem hemen bugün tahta havan aldırıyorum ve yarın yapicam inşallah ise yarar bendede
saol canım benim
ben çorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artik
Bekliyoruz
ne plani kız hayırdırbenim plan suya düştü acıkınca telaşına düşerim artık :)
saol kuzumSağol canım Allah kolaylık versin :)
afiyet olsun cnmBen de patatesli köfte yaptım ve mercimek çorbası öğlen köftelerden yedim akşam da çorba içeceğim
ohh ne guzel yapmışsın afiyet olsun simdiden cnmSelam güzel hatunlar nasılsınız ?
Ben evi topladım, süpürdüm. Sonra dışarı çıkıp bir iki büyük depolama kutusu aldım sepet gibi, birine bakliyatları, birine abur cubur kuruyemiş tarzı şeyleri koydum. Dolap çok karman çorman duruyordu, düzeldi böylece
Burda menüleri okurken pırasa diye bir sebze olduğunu hatırladım ve şu an portakallı pırasa pişmekte. Saat 15.00 gibi yemeyi planlıyorum
Şimdi de gidip yeniden ehliyet sınavına çalışcam. İnsan kendi dilinde olduğu kadar hızlı ilerleyemiyor maalesef
Hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim varCok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Ben de bi boğayım, hem de dibine kadarHoşbulduk:) evet boğa da çok yardımcı olmaz, neticede yiyelim güzelleşelim felsefesini düstur edinmiş bir burç o da:) o yüzden en yakın arkadaşlarım hep boğadır, sürekli nerde ne yesek diye kafa yorarızinşaallah burda birbirimize destek ola ola hedeflerimize ulaşacağız
Senin menüleri ekstradan gözetlicemBen de bi boğayım, hem de dibine kadar
Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
Cok teşekkür ederim
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Hoşgeldin aylinCok teşekkür ederim
Hosgeldin bende ebru. benimde 3 aylık bebeğim var .daha 2. Günum benimde burdaCok teşekkür ederim
pirasayi hic portakalli denemedim nasil oluyor cnmSelam güzel hatunlar nasılsınız ?
Ben evi topladım, süpürdüm. Sonra dışarı çıkıp bir iki büyük depolama kutusu aldım sepet gibi, birine bakliyatları, birine abur cubur kuruyemiş tarzı şeyleri koydum. Dolap çok karman çorman duruyordu, düzeldi böylece
Burda menüleri okurken pırasa diye bir sebze olduğunu hatırladım ve şu an portakallı pırasa pişmekte. Saat 15.00 gibi yemeyi planlıyorum
Şimdi de gidip yeniden ehliyet sınavına çalışcam. İnsan kendi dilinde olduğu kadar hızlı ilerleyemiyor maalesef
bende de bikac sefer kolik agridan olmustu olucem sandimBana kalırsa hiç bitkisel şeylerden medet umma bu konuda.. ameliyat olmayı insan kabullenemediği için öyle şeylere yöneliyor ama bu işin kesin çözümü bildiğim kadarıyla(ki baya biliyorum) ameliyat maalesef. Safra kesesi taşı çok sık görülen ve ameliyatı nispeten kolay olay olan bir hastalık, önemli olan varolan taşların safra kanalını tıkamaması. Benim ağrım geceleri geliyordu, sabaha kadar uyutmuyordu ama müthiş şiddetli değildi ve her seferinde mide ağrısı, böbrek ağrısı falan sanıp doktora gitmeyi erteliyordum . 3-4 ay böyle ara ara çıldırtmayan ataklar geldi. Sonrasında bir gün müthiş bi atak yaşadım, acilde sebebini bulamadılar, Ağrı kesiciler fayda etmedi vs. En sonunda gece röntgen doktoru geldi ve kanala taş sıkıştığı açığa çıktı. Ertesi gün acil ercp diye bi işleme alındım, vücut o işlemden sonra epey sarsıldığı için 2,5 ay ameliyat olmama izin vermedilerErcp sonrası safra kesem bulunduğu yere yapıştığı için de ameliyatım başkalarına göre çok zor geçti ve ameliyat sonrası 1 hafta daha hastanede kaldım.
Velhasıl, inşaallah çok zorlanmadan atlatacağın bir şey için daha uzun yollara girme. Bunları seni korkutmak için anlatmadım tabii, ihmale gelmesin diye uzun uzun ayrıntı verdim. Gerçekten erken müdehale edersen çok çok kolay bir operasyon.
İnternetten safra diyeti diye bakarsan bir çok kaynak bulursun. Başta yumurta ve kızartmadan uzak dur lütfen
bencede bi dr a git cnmKizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
hosgeldin Aylincim bende ZühalCok teşekkür ederim
hafta basi elif ve merveyle 3 luydunuz ya cnm oyle yapariz
yemegi yapmadan once salatayi yap o kadar zoruna gitmez cnmValla biri yapsa da yesem şu salata kadar zor gelen bişe yok bana
Köfte ve yoğurt da yerim heralde abla akşama acıkırım çünkü
normal yuruyus 1 puan cnmOnu gördumde yuruyuşe 1 puan yaziyodu buradada 3 puanı gördüm kafam karisti tesekkur ederim
Aylincim 2008 yillarinda 7 takimdaHoşbulduk arkadaşlar
Daim olsun neseli modun canimHaydi benden şimdilik bu kadar, 10 dk sonra Şubeden çıkıp Adanaya doğru yola koyulayacım, spor banyo saç kurutma derken gece size cee yaparım
Hala modluyum, çok şükür bin şükür
sizi çoooooooooook seviyorummmmmmmmmmm
Sayın sevgili bitanecik kaptanımSenide duyan bu 1 aydir hic kacamak yapmadin sanir
Tmm ama sadece 1 cesit ve 1 tane bide gec vakit degil
Bak bu hafta listeye girersen, sonraki haftalar seni aldigim icin pisman olmak istemiyirum
Allah kabul etsin hafizem menu cok guzel sonrada cerezi abartma lutfen ama sahurdada ufak biseyler olsaydi keskeİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 kase kadar kabak yemeği (susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase salata(marul, domates, lahana)
Yarım dilim tbe
Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak
Yatmadan bi kupa da 5 li bitki çayı içerim
Su 2 lt olur snrm yatmadan
Spor yok 5 saat falan temizlik yaptım bugun de
Başa sariyorumkız dedim ya sözcükler büyüdür ne dersen onu kendine çekersin ne demek kilo veremeyesim var bilinç altına emir verdin bunu diyip kilo vermee dedin yaaaa :)) iptal et zayıflıyorum inceliyorum diyoruzzz
Gün boyu dışardaydim . Şimdi ödem sökücü bişeyler yapıcam. Ya birde regl oldum.ben sana guveniyorum tatlisim❤
Odem cayi falan yapsana
Ayy inşallah geçici bir durum olsun daOlabilir ama olmayadabilir, suan mevsim donumu tum hormonlar da degisiyor o da etkilemis olabilir, onceki hafta ben oyleydim mesela tas ver yiyeyim o derece ne bulduysam yiyesim vardi
Canım patlayana kadar yemek istiyorKendini serbest birak, gevsetici rahatlatici muzikler ac, boyle seni yumusatacak sicak bir sey ic biraz ic sesini dinle, sence ne tetikliyor, bedenin ne istiyor, korkularinla yuzles ve onlari evrenin sonsuzluguna gonder. Sonra evrenin her bir kosesinden altinsarisi guzel bir enerjinin sana aktigini icine doldugunu hayal et, o enerjiyle kendini olmak istedigin sekilde dusun, incelmissin, parkta dogada dolasiyirsun mesela, ya da tatilde yebi bir yeri gormeye gitmissiniz yeni yerlerde yeni bedeninle fotograf cektiriyorsun.
Bu sekilde hem enerjini yukseltebilirsin hem de bilinc altin o goruntuyu gercek olarak algilar ve seni ina goturmeye calisir
İnşallah kuzum. Ne bileyim dikkat edip veremeyince ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. Ama biliyorum yolum uzun. Bazen hızlı gidecek bazen gitmeyecek. Önemli olan istikrarla devam etmekSen zaten dikkat ediyosun canim, sen olsan olsna yuz aki olabilirsin, kendine inan devami gelecektir.
Bol eksi getirsin canımKizlar bugun benim menu soyle
Corba( tahminen tarhana olacak en bi sevdigim anne tarhanasi)
Armut
Yulaf
Sut :)
Yulafa tarcin serperim biraz yerken
Aksam gece kalmamayi planliyorum
Arada bitki cayi ve cay serbest
Su min. 2lt
Mefkurem kaptanim corbayi bugun tarhana yapip yarin muhtemelen sebze corbasi gibi yapicam bakalim, bu arada tarhana bana daha onceden de guzel eksi getirdigi icin kendimi cok kasmicam, zaten detoks bir de detoksun icindekilerini kisitlamak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Ama kolay bir ameliyatbdiyor olanlar. Rabbim şifa versinBiraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Hamile gibi pınar
Herşeyi canım istiyor
Senşn yerine aşeriyom galiba.
gülüm pazara gidip yorulacaktın madem o kadar işin hepsini niye aynı anda yaptın ,yapmaya yapmışsın madem güle güle sağlıkla kirletin :))
Elifcim gecen gun acikladimya cnm nasil olacaginiSayın sevgili bitanecik kaptanımMefkurem ablam 1.olmadıgımız hafta mı gircem ben listeye?tam olarak ne zaman inş?bunu bilmek bile beni motive edebilir.bu şekilde belli belirsiz olunca bazen ucup gidiyo motivasyon;(((
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
Süpersin ca nim benim bildigim tempolu yuruyus ×3 olacak
yogun bigun demek kolayliklar dilerim tatlim bende bugun sinleneyim diyorum cocuklar daha gelmesi 1 saat kestireyim diyorum
Aleykum selam canimcim
Ooo harika ozamn dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?