Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel gorunuyor cnm
Tartiya yakin tursu yemeyelim

Erdek hoşgeldin canım..Ben Elif.30 yaşındayım,4.5 yasında bi oğlum var inş.öğretmenim,yarışmacı arkadaşlara bol eksiler dilerim))
buse8 ablam cok gecmiş olsun.bi an önce şifanı bulursun inş
fitcivciv canım bugün için tebrikleerrr..sennle hic sohbet etme sansımız olamamıstı
askrhpozitif demek eksidesin!!!!!ben hic tartılmadım..senn eksin baya iyi canım bnce yarın karnını güzelce doyur,halsiz düşersin,üzülürüm bakkk

Allah kabul etsin hafizem menu cok guzel sonrada cerezi abartma lutfen ama sahurdada ufak biseyler olsaydi keske
Orucken zor olmadimi temizlik
Saol ablacjm amin insAllah yok abartmicam soz sayılı yicem cidden cok hafif hissediyorum az yedgimde abla sahura uyanamıyorum gece yatmadan yedgimjnde sabaha faydasi yok bence 1 de falan yiyim desem ondan yemedim alarm kurdum ama duymamışım yok hic zor olmuyor cidden ne aclik ne susuzluj hissetmiyorum cok acayip bi sekildd enerjik hissediyorum bugun uyanabjlirsem sahur yaoarim insAllah

Mefkurem ablam.senin de söylediğin gibi birbirimize destek olurken sizlere alıştım,bence hem kendimize hem birbirimize emek veriyoruz ve ortak bi amacımız olunca da kolayca kaynaşıveriyoruz.Ve ben sizlere gerçekten çok alıştım.Ben sadece merak ettiğim ve listede olmayı çok istediğim için sordum ki listede olmadan da kilo vermeye başladım çok şükür.ama bunu sormam farklı takımlara yönlendirilmeme neden olacaksa saygı duyarım ablacım .

Sende hoşgeldin o zaman Bir de yükselenim Boğa, burçlar da doğruluk payı varsa kilolarim sebebi onlar Benimde ilk hedefim 75

Hosgeldin canim insallah kilolari kolaylikla verirsin burda istikrar ve azimde olunca kesinlikle faydasini gorursn :)
Bu arada bende boga burcuyum butun gun yemek dusunen bi Insansimdir
Toplamda 26 kg civari verdim simdi hamileyim arti 4bucuk kilo ile yola devam :)

Hoş geldin Aylin. Ben de Melis. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Kan kardesimi olduk bugun bende oldum
Dukan bira yapsana cnm
Ben diyete başladığımdan beri çok erken oluyorum Dukan bira nasıl ki

Guzelim sorun sorman degil
Bastan beri soyledigim gibi henuz yeterli paylasimin yok
Dogru durust menulere yorum yaptigini gormedim mesela

Butun sartlar olusur,
uygun olan haftada girersin dedim
Yuzde meselesinide aciklamistim zaten

Benden kesin bi zaman vermemi istedigin icin onu veremiyorum
Beklemek istemezsen diye sana alternatif sundum

Enerjin daim olsun bebegimm

dermatoloji ye gitmelisin birşey kullanmadan önce
saç dölülmesinin sebebi öğrenilmeli önce bence

Aramıza hoşgeldin Aylin
Duygumuz var ki yiyoruz
Bol eksiler
dermotologa degilde dahiliye gittim çinko eksik cikti kullanıyorum ama azalacağına artıyor sanki
daha once gitmistim ablada yine gitsem iyi olacak sanırım
Allah kabul etsin canim menü gyzel
menu güzel görünüyor tursu odem yapmasin cancağzım
Yok kuzu daha pazartesi günkü artiyla uğraşıyorum

güzel olmuş
Aslında normalde havuç yiyorum sık sık hem süt yapıyor bana hem de tok tutuyordu ama bugün böyle bi saçma geçti
olsun geçmişi unut yola devam canım
seni uyku sersemi yakalamış mecbur bırakmış akıllıca
bence de :)
Eki Görüntüle 2244603 Eki Görüntüle 2244603 Artı 300 cük nedir ki hakettim bunu sabah tartındım işe gidince yükleyememişim
halledilir gitmiştir bile
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
güzel olmuş
Kızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
neyse ki çok olmamış üstüne yememissin
ınsallh acıkıp saldırmazsın canim dikkat et erken uyu
yumurta fazla olmuş gibi bi nedeni varmi
guzel canım afiyt olsun pınarı niye etiketlemiyosun
detox yaptım canım ondan
güzel
evet canım detox
Menü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta

Öğle
3ceviz
10badem
1incir

Akşam 19:30
Salata
Yumurta

Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi

Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p. Pnrrr-12
güzel olmuş
yok canım avuç içi dediğim bir dilim ekmekten yapılıyor kare dilimden benim avuçlar küçük zaten baya küçük hatta :)
Kiz dur zaten artinin dibine vurmuşum,yanlis gaz verme bana yoldan cikmaya hazir ve Nazırım bacım
yoluna taş koyarım:)
neden böyle oldu ki ;(
dibimiz ayagimiz tamam
amin hepimize bol eksiler
Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini

Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
sosis ne kız :)
abartma canım toparlayacagiz birlikte bende bugün baktım 26 haftalıkken 68 kg imisim 63 le başlamıştım şimdi daha fazlasıı bebe 4 yaşında
şeytan diyor sende dene ama sevmeyeceğim eminim
işte kafa rahat olunca bizim kafa yeme moduna geçiyor :)
güzel olmuş
hoşgeldin ebru aşağı yukarı hepimizin aynı hikayesi canım
@AdaisyLove
@Sweetyy83
Mezun guzellerimiz nerdesiniz

North River bahar dun bi kahvaltiya gittin gelemedin guzelim
kahvaltı yeni bitti geldim geldim

Herkese selam ben geldim kahvaltı yeni bitti kızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Malzemeleri
  • 2 yemek kaşığı yeşilçay
  • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
  • Yarım limon suyu
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:)

Fatlady

canim bu formulu babamin kuzeni azerbaycanda calisirken azerilerden ogrenmis, ruslara ait bir tarifmis, bir tek tasa degil pek cok seye iyi geliyor, damar tikanikligi, bagisiklik sistemini guclendirme, eger hemen ameliyat olayim demiyorsan bence bir dene, benim tanidigim kullanan herkesin isine yaradi insallah sana da sifa olur.
afiyet olsun canim bize de ver portakalli pirasa tarifini :) ayrica sinavda basarilar, Allah zihin acikligi versin
Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
mevsim donumu ile alakali olabilir ama bence bi dermatologa gorun o nedendir soylesin
hos geldin Aylin, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim cocugum yok, bir senedir Hollandda yasiyorum, suan calismiyorum ama is ariyorum :)
ben de buraya 74 kilo ile 3 Ocakta geldim, suan 67,7 yim, hedef 55. burda hep birlikte gidecek insallah kilolar, zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten.
bana cok az geldi ama yetti mi sana? yogurdu salatayi falan bol tutsaydin bari
tursu tardidan 2 gun once olmasaymis daha iyiymis ama onun disinda guzel

Tas kaya hic farketmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…