- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.921
Kan kardesimi oldukboyu dışardaydim . Şimdi ödem sökücü bişeyler yapıcam. Ya birde regl oldum
Guzel gorunuyor cnmMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Bi tabak sebzeli mantar sote
Bi ton balklı salata. 21.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Saol ablacjm amin insAllah yok abartmicam soz sayılı yicem cidden cok hafif hissediyorum az yedgimde abla sahura uyanamıyorum gece yatmadan yedgimjnde sabaha faydasi yok bence 1 de falan yiyim desem ondan yemedim alarm kurdum ama duymamışım yok hic zor olmuyor cidden ne aclik ne susuzluj hissetmiyorum cok acayip bi sekildd enerjik hissediyorumAllah kabul etsin hafizem menu cok guzel sonrada cerezi abartma lutfen ama sahurdada ufak biseyler olsaydi keske
Orucken zor olmadimi temizlik
Elifcim gecen gun acikladimya cnm nasil olacagini
Sadece buda degil...
Bizim takimda asl olan yeterli paylasim yapilmasi, menulere yorum yapilip burda zaman, emek harcayan herkesin birbirine destek olmasi
Sonrada guzel kilo verilmesi
Listede olalim yada olmayalim sonucta kendimize kilo veriyoruz
Ama sen listede olmadigin zaman motive olamam diyorsan, kurallari esnek olan takimlarda var istersen takim degistirebilirsin
Cok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Sende hoşgeldin o zamanBir de yükselenim Boğa, burçlar da doğruluk payı varsa kilolarim sebebi onlar Benimde ilk hedefim 75
Hoş geldin Aylin. Ben de Melis. 30 yaşında 1 çocuk annesiyimCok teşekkür ederim
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Gayet güzel canim afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 kase kadar kabak yemeği (susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase salata(marul, domates, lahana)
Yarım dilim tbe
Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak
Yatmadan bi kupa da 5 li bitki çayı içerim
Su 2 lt olur snrm yatmadan
Spor yok 5 saat falan temizlik yaptım bugun de
Güzel canim afiyet olsunMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Ben diyete başladığımdan beri çok erken oluyorumKan kardesimi oldukbugun bende oldum
Dukan bira yapsana cnm
Guzelim sorun sorman degilMefkurem ablam.senin de söylediğin gibi birbirimize destek olurken sizlere alıştım,bence hem kendimize hem birbirimize emek veriyoruz ve ortak bi amacımız olunca da kolayca kaynaşıveriyoruz.Ve ben sizlere gerçekten çok alıştım.Ben sadece merak ettiğim ve listede olmayı çok istediğim için sordum ki listede olmadan da kilo vermeye başladım çok şükür.ama bunu sormam farklı takımlara yönlendirilmeme neden olacaksa saygı duyarım ablacım .
Enerjin daim olsun bebegimmSaol ablacjm amin insAllah yok abartmicam soz sayılı yicem cidden cok hafif hissediyorum az yedgimde abla sahura uyanamıyorum gece yatmadan yedgimjnde sabaha faydasi yok bence 1 de falan yiyim desem ondan yemedim alarm kurdum ama duymamışım yok hic zor olmuyor cidden ne aclik ne susuzluj hissetmiyorum cok acayip bi sekildd enerjik hissediyorumbugun uyanabjlirsem sahur yaoarim insAllah
dermotologa degilde dahiliye gittim çinko eksik cikti kullanıyorum ama azalacağına artıyor sankidermatoloji ye gitmelisin birşey kullanmadan önce
saç dölülmesinin sebebi öğrenilmeli önce bence
Aramıza hoşgeldin Aylin
Duygumuz var ki yiyoruz
Bol eksiler
daha once gitmistim ablada yine gitsem iyi olacak sanırımpirasayi hic portakalli denemedim nasil oluyor cnm
bende de bikac sefer kolik agridan olmustu olucem sandim
bencede bi dr a git cnm
hosgeldin Aylincim bende Zühal
Buraya duzenli gelirsen hedef kilona kavustururuz seni :)))
hafta basi elif ve merveyle 3 luydunuz ya cnm oyle yapariz
yemegi yapmadan once salatayi yap o kadar zoruna gitmez cnm
normal yuruyus 1 puan cnm
Tempolu spor yuruyusu 3 puan
Allah kabul etsin canim menü gyzelİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
Yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim tbe
Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak
menu güzel görünüyor tursu odem yapmasin cancağzımMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Yok kuzu daha pazartesi günkü artiyla uğraşıyorumErdek hoşgeldin canım..Ben Elif.30 yaşındayım,4.5 yasında bi oğlum var inş.öğretmenim,yarışmacı arkadaşlara bol eksiler dilerim ))
buse8 ablam cok gecmiş olsun.bi an önce şifanı bulursun inş
fitcivciv canım bugün için tebrikleerrr..sennle hic sohbet etme sansımız olamamıstı
askrhpozitif demek eksidesin!!!!!ben hic tartılmadım..senn eksin baya iyi canım bnce yarın karnını güzelce doyur,halsiz düşersin,üzülürüm bakkk
Hormonlar iyi calisiyor demekkidiyete başladığımdan beri çok erken oluyorumDukan bira nasıl ki
güzel olmuşIyi akşamlar kızlar menümü yazayım yeni gectim eve bu saate bişey yemiycem
Bugün diyetisyenede uğradım bana liste verdi ama ben okadar yemiyorum dedim doyduğun kadar ye dedi bide limonlu su iç dedi bol bol
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates
Roka ve taze soğan 1 dal
15.45
1 tabak karnabahar yemeği
1 minik kase yoğurt
Bol limonlu roka
Yarim elma
Su.2lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
olsun geçmişi unut yola devam canımAslında normalde havuç yiyorum sık sık hem süt yapıyor bana hem de tok tutuyordu ama bugün böyle bi saçma geçti
bence de :)seni uyku sersemi yakalamış mecbur bırakmış akıllıca
halledilir gitmiştir bileEki Görüntüle 2244603 Eki Görüntüle 2244603 Artı 300 cük nedir ki hakettim bunusabah tartındım işe gidince yükleyememişim
güzel olmuşSabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 mandalina
Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
5 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
1 mil Leslie
neyse ki çok olmamış üstüne yememissinKızlar çok güzel olan listemi sabotaj ettim resmen
Regl öncesi çok fazla canım abur cubur istedi yenik düştüm sütle bi halley yedim yedikten sonra da bi pişmanlık geldi tabi ama
detox yaptım canım ondanınsallh acıkıp saldırmazsın canim dikkat et erken uyu
yumurta fazla olmuş gibi bi nedeni varmi
guzel canım afiyt olsun pınarı niye etiketlemiyosun
güzelMenü
10.30
Bir kase sütlü cornflakes(kahvaltlk btmiş,zamanm da kalmamstı.ama bugün alısversmı yaptım cok şükür
13.30
Bi kase kısır
17.00
1 elma
19.00
Bir tabak mantar sote
Bi büyük salata
Su
2.5 lt
Spor.30 dk yürüyüş
evet canım detoxRakibem menü hafif güzel olmuş ama sabah biraz az geldi yeşillik ekle biraz
Afiyet olsun canımm
Akşam hiç yok nerdeyse canım böyle meta durmaz mı sağlıklı ye akşam da ye ama
Olacak yeni başlangıçlar sonra oturur menün
Detoks yapıyorsun dimi
Gün çok erken kapanmış dimi
Afiyet olsun canım
güzel olmuşMenü
Sabah 11 gibi
Haşlanmış yumurta
Öğle
3ceviz
10badem
1incir
Akşam 19:30
Salata
Yumurta
Ara öğün
3hurma
Türk kahvesi
Su2lt olacak inş
Spor 1saat yürüyüş 120p.Pnrrr-12
yok canım avuç içi dediğim bir dilim ekmekten yapılıyor kare dilimden benim avuçlar küçük zaten baya küçük hatta :)yumurtalardanmi bilmiyorum aclik suan yok aslinda sadece hafif basagrisi sabah saglikli cok iyi beslenince uzun sure tok tutuyor zaten dunden stok vardi
sagol can
avuc ici derken benim avuc tost icin iki dilim ekmege hemen hemen denk geliyor spor harika
cok iyi
menu cok iyi ama aksami biraz daha erkene cekersn daha iyi olabilir
sagol canim dikkat edecegim
cok iyi ama aksami erken yeme taraftariyim
yoluna taş koyarım:)Kiz dur zaten artinin dibine vurmuşum,yanlis gaz verme bana yoldan cikmaya hazir ve Nazırım bacım
neden böyle oldu ki ;(Mefkurem
Tasvip edilmeyecek menümle karşınızdayım.
Bugün diğer günlerden farklı olarak erken kahvaltı yapmak epey dengemi bozdu. Bi de ders çalıştım diye stresli acıkmalar yaşadım..
Kahvaltı 09.20
1 dilim tbe ve beyaz peynirle tost(arasına bıçakla azıcık pesto sosu sürdüm)
3-4zeytin,minicik peynir,2 kiraz domates, 3 dilim sucuk, 1.5yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 küçük dilim armut. Son 2 mercimek köftesini de yiyerek mercimek ağacına dönüştüm.
Normalde ara öğün yapmadan akşama erişiyordum ama bugün 13.20 de aşırı acıktım. Sonra biraz kuruyemiş yiyeyim geçer derken kendimi iki lokma ekler pasta, 10-12 adet küçük kraker (badem kraker gibi) bi De şu kuruyemişçilerde olan narlı cevizli sarmalı bişey oluyo ya 2-3 lokma da ondan yemiş olarak buldum..
14.00 gibi baktım doymuyorum ve tüm tatlıları gömmek üzereyim, acil iki yumurta kırıp yedim 1 dilim tbe ile. Sonra da kendimden korkup dışarı fırladım..
19.30 akşam yemeğinde de 2 fırında tavuk kanat,1 bardak ayran, salata, 1yk varla Yok arası pilav tükettim.
2lt su
Spor henüz yapmadım ama yapmayı düşünüyorum, o zaman etiketlerim
dibimiz ayagimiz tamamallah hayrını versinnnnnnnnnnnnnn
dibimiz ayağımız kız ayağımızzzz :))
dolapta bir dilim irmikli tatlı bir büyük dilim tramisu var, bir de minnacık pekmezle yapılan un helvası, az sonra hepsini çöpe atacam valla ev ev değil şeker tükkanııı oldu bu ne yaav nere dönsem tatlıya şekerliye çarpıyorum :)
eşim de kimyonu hiç sevmezdi minik dozlarla her şeye kata kata alıştı
amin hepimize bol eksilerMenün güzel olmuş canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menü suyu tamamlamışsındır heralde
Çok çok az olmuş aç kalmadıysan iyi ama akşama salata filan ekleyebilirdin afiyet olsun bol eksi getirsin
Bugün kötü geçmiş biraz öğlen hem ekmek hem pilav çok mesela 3kaşık pilav bir dilim ekmek yerine biliyorsundur belki pilav makarna yediğinde ekmek tercih etmemeye çalış afiyet olsun canım sen zaten hataları biliyorsun
Sporunda güzel menü de güzel neden greyfurt sorabilir miyim çok severim bende afiyet olsun canım
Diyetisyen çok yazıyor zaten hep o kadar yesek kilo veremeyiz
Menün çok güzel afiyet olsun bol eksi getirsin
Çok güzel sporda var etiket yap sporunu az diye yapmamazlık etme listede adını görmek güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Devam devam hareket harekettir böyle böyle çoğalacak
sosis ne kız :)Bugünki menum
Sabah 10.30
Zeytinyağında 2 yumurta 2 çeri domates 1b kahve
Öğlen 13.30
2 sosis 1 avuç yaban mersini
Akşam 17.30
2 köfte bol salata 1 dilim ekmek
2lt su
Yatmadan önce soda ayran kürü
abartma canım toparlayacagiz birlikte bende bugün baktım 26 haftalıkken 68 kg imisim 63 le başlamıştım şimdi daha fazlasıı bebe 4 yaşındaAyyyyyy kızlar bütün kendimi çok kötü hissettim
Karnım popom almış başını gitmiş durumda halbuki Doğum sonrası göbeğim nerdeyse dümdüz kalmıştı
Acaba Karatay yapsam sütümü etkiler mi
şeytan diyor sende dene ama sevmeyeceğim eminimKizlar gecmisteyim ama hemen menumu yazayim once
Saat 10.30
Sebzeli 1 yumurtali omlet (pirasa ve mantarli)
1 kk peynir
1dtbe
Salatalik
Domates
Saat 15:00
190gr shirataki noodle (40 kalori)
Biberli ve 1tk salca ile yaptim salcanin 1 yk 15 kaloriymis ona da baktimama ben 1 tk kullandim
Saat 19:15
200 gr shirataki noodle (18 kalori)
(Zuhal abla kendi noddle i az kalorili dedigi icin gittim baska asya marketinden dusun kalorilisini buldum :)
Biberli ve 1 tk salca koydum yine
1 ek ayasi kadar da besamel soslu tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan@Pnrrr-20
Yarin jilliana baslicam insallah tekrardan
2. Seviyeyi 1.5 ayda bitirmis olucamtatil girdi regl oldum derken uzadi ama 3. Seviyeyi iki haftada yapicam insallah ve bol eksi ve incelme getirsin :)
işte kafa rahat olunca bizim kafa yeme moduna geçiyor :)niye evden goturmuyosun cnm
ben listede degilim cnm :))
bende de oyle cnm işim olsa bile ara ara bakiyorum o an yazamasamda
Zaten gecmis okumazsam çatlarım heralde :)) kim ne yapmis bilmem lazim
Insan gelmedikce buraya olan sorumlulugunuda unutuyor yada o kadar bağ kuramiyor
bjraz relaks olsak aslında hersey daha kolay olacak
insallah cnm
gecmis yapmazsan kim ne yapmis bilemezsinki
cuma cumartesi menulerinin karsiligi heralde :)
sonraki sporunuda gordum gayet guzel cnm sadece sabah az olmus
sonradan gelen halley olmasa menu guzelmis cnm
bundan sonra hergun menu yazalim cnm
Cayi azalt suyu artir :))
Allah sanada herkesede nasip etsin insallah cnm
Hele kizlar bi baska tatli oluyor
Bide yarim yarim konusmasi yokmu
Babaannecim ben seni cok seviyoyum diyor :))
kuzum lutfen ana ogunlerin daha doyurucu olsun
Ama karbon doyurmaz aksine aciktirir
Mesela niye 2 kş et sote, 1 tabak degil
Salatayi vaktin olunca hazirla dolaba koy yiyeceginde tuzlarsin
guzel eksiler gelsin insallah cnm
guzel ama aksam cok erken cnm zorlanmiyomusun
cuma gunu bildirimi sabahtan yap cnm 14.00 kadar
Biraz daha dikkatli ol cumaya guzel eksiyle gel
cok guzelllll gulbecim
Senden bisey istesem
Carsamba aksami 18.00 persembe 17.00 de kapatabilirmisin
sagolasin cnm
aksam guzel cnm kisirin yaninxa salata falan yokmuyduu
Corflekse bidaha yemezsin heralde
yumurtalar 1 tanemiydi cnm
Oyleyse az geldi bana
tatlim kahvaltiyi erken yaptigin zaman doyurucu bi oglen yesen boyle aclik krizine girmezdin
Insan acikinca direk cani karbon istiyor ve tabiki doymak bilmiyor
En azindan farkina varip disari cikman iyi olmus
Daha yeni basladigin icin bu seferlik bisey demiyorum
bu nasil oluyor
sosis haric guzel cnm
kuzum once tatli hamurislerini bi birak saglikli beslenince zaten gidecek
menu guzel cnm
Fiyati ne kadardi noodlen
güzel olmuşMenumu yazip yatayim
Aksamdan beri bas agrim gecmedi hatta fazlalasti cok aciktim ondan heralde
Pazartesi
11.00
1.5 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
Roka
1 tb sandwich ekm
15.30
3 hurma
3 brezilya cevizi
18.00
1 tabak noodlle sebze :)
Kucuk kase yogurt
Su olcemedim 2 lt olmustur
hoşgeldin ebru aşağı yukarı hepimizin aynı hikayesi canımHerkese merhabalar
Adı:Ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:doğum iznindeyim
Boy:173
Kilo:91.6
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:normalde hep 70li kilolarda olan biriydim. Oyuzden yememe icmeme çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra 1 sene içinde 86ya ulaştım. Sonra diyetisyen eşliğinde 4 ayda 68e kadar düştüm. Diyeti bıraktım tekrar 74 oldum ve hamile kaldım. Hamileliğin verdiği cesaretle 98le doğuma gittim. Kiloluyken giydiğim pantolonlrın bile olmaması sonucu (hala hamile pantolonu giyiyorum) diyet yapmaya karar verdim.
içinizde emziren anneler varsa listemi paylastıkça yararli-zararlı şeyleri söylerlerse veya öneride bulunurlarsa sevinirim.
@AdaisyLove
@Sweetyy83
Mezun guzellerimiz nerdesiniz
North River bahar dun bi kahvaltiya gittin gelemedin guzelim
kahvaltı yeni bitti geldim geldimneden hergün tartılıyorsun kuzum
araştırıyorum , teşekkürler :)
ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın
oyyy enerjini severim seniiii
ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)
sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla
niye hergün tartılıyorsunuz
düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
araştıracam gökbilimini gezegenleri
itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi
belki hala kahvaltı yapıyordurNorth River
kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi
Çok az olmuş Merve yaMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
canim bu formulu babamin kuzeni azerbaycanda calisirken azerilerden ogrenmis, ruslara ait bir tarifmis, bir tek tasa degil pek cok seye iyi geliyor, damar tikanikligi, bagisiklik sistemini guclendirme, eger hemen ameliyat olayim demiyorsan bence bir dene, benim tanidigim kullanan herkesin isine yaradi insallah sana da sifa olur.benim annemde yillar once olmustu az once konustum amaliyatı olmadan önce araştırma yap dedi sonra baktin olmuyo son çare düşün dedi bakalim hayırlısı
valla canim süpersin bende nette sabahtan beridir bisiler araştırayım zarar vermicek bişey bulayım diyodum bu dediğin sağlık açısından zararı da yok denemekten bişey kaybetmem hemen bugün tahta havan aldırıyorum ve yarın yapicam inşallah ise yarar bendede
saol canım benim
ben çorba bulgur pilavı ve salat var dünden kalanlarla yeriz artik
Bekliyoruz
afiyet olsun canim bize de ver portakalli pirasa tarifini :) ayrica sinavda basarilar, Allah zihin acikligi versinSelam güzel hatunlar nasılsınız ?
Ben evi topladım, süpürdüm. Sonra dışarı çıkıp bir iki büyük depolama kutusu aldım sepet gibi, birine bakliyatları, birine abur cubur kuruyemiş tarzı şeyleri koydum. Dolap çok karman çorman duruyordu, düzeldi böylece
Burda menüleri okurken pırasa diye bir sebze olduğunu hatırladım ve şu an portakallı pırasa pişmekte. Saat 15.00 gibi yemeyi planlıyorum
Şimdi de gidip yeniden ehliyet sınavına çalışcam. İnsan kendi dilinde olduğu kadar hızlı ilerleyemiyor maalesef
mevsim donumu ile alakali olabilir ama bence bi dermatologa gorun o nedendir soylesinKizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
hos geldin Aylin, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim cocugum yok, bir senedir Hollandda yasiyorum, suan calismiyorum ama is ariyorum :)Cok teşekkür ederim
bana cok az geldi ama yetti mi sana? yogurdu salatayi falan bol tutsaydin bariİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
Yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim tbe
tursu tardidan 2 gun once olmasaymis daha iyiymis ama onun disinda guzelMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Napim bahar hala +500 var di bugunÇok az olmuş Merve ya
Tas kaya hic farketmez vallagüzel olmuş
olsun geçmişi unut yola devam canım
bence de :)
halledilir gitmiştir bile
güzel olmuş
neyse ki çok olmamış üstüne yememissin
detox yaptım canım ondan
güzel
evet canım detox
güzel olmuş
yok canım avuç içi dediğim bir dilim ekmekten yapılıyor kare dilimden benim avuçlar küçük zaten baya küçük hatta :)
yoluna taş koyarım:)
neden böyle oldu ki ;(
dibimiz ayagimiz tamam
amin hepimize bol eksiler
sosis ne kız :)
abartma canım toparlayacagiz birlikte bende bugün baktım 26 haftalıkken 68 kg imisim 63 le başlamıştım şimdi daha fazlasıı bebe 4 yaşında
şeytan diyor sende dene ama sevmeyeceğim eminim
işte kafa rahat olunca bizim kafa yeme moduna geçiyor :)
güzel olmuş
hoşgeldin ebru aşağı yukarı hepimizin aynı hikayesi canım
kahvaltı yeni bitti geldim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?