- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.941
Himm ben eksiye düştün diye okuyuncaNapim bahar hala +500 var di bugun
hergun olsa iyi gün için de kac kere tartiliyorumneden hergün tartılıyorsun kuzum
araştırıyorum , teşekkürler :)
ben tartılmıyorum ki en tatlı sabahlarım eksiyle başlasın
oyyy enerjini severim seniiii
ay hiç yiyemem çiğ çiğ :)
sadece mercimek çorbası iç, salata veya yoğurtla
niye hergün tartılıyorsunuz
düşünemeyen beynime tüküreyim
yaz kuzum sen hep yaz
modumu düşürmek isteyenin ağzını burnunu kırayım mı
araştıracam gökbilimini gezegenleri
itiraf ediyorum çokokrem değildi
sirkeli ılık su idi
belki hala kahvaltı yapıyordurNorth River
kalk o ortamdan, çorbanı içtin mi
o sorun bende de var canim ameliyat dedi banada berrinnin dediğini denicem birde gilaburu diye bir bitki varmisBiraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
cok gecmis olsun canımBana kalırsa hiç bitkisel şeylerden medet umma bu konuda.. ameliyat olmayı insan kabullenemediği için öyle şeylere yöneliyor ama bu işin kesin çözümü bildiğim kadarıyla(ki baya biliyorum) ameliyat maalesef. Safra kesesi taşı çok sık görülen ve ameliyatı nispeten kolay olay olan bir hastalık, önemli olan varolan taşların safra kanalını tıkamaması. Benim ağrım geceleri geliyordu, sabaha kadar uyutmuyordu ama müthiş şiddetli değildi ve her seferinde mide ağrısı, böbrek ağrısı falan sanıp doktora gitmeyi erteliyordum . 3-4 ay böyle ara ara çıldırtmayan ataklar geldi. Sonrasında bir gün müthiş bi atak yaşadım, acilde sebebini bulamadılar, Ağrı kesiciler fayda etmedi vs. En sonunda gece röntgen doktoru geldi ve kanala taş sıkıştığı açığa çıktı. Ertesi gün acil ercp diye bi işleme alındım, vücut o işlemden sonra epey sarsıldığı için 2,5 ay ameliyat olmama izin vermedilerErcp sonrası safra kesem bulunduğu yere yapıştığı için de ameliyatım başkalarına göre çok zor geçti ve ameliyat sonrası 1 hafta daha hastanede kaldım.
Velhasıl, inşaallah çok zorlanmadan atlatacağın bir şey için daha uzun yollara girme. Bunları seni korkutmak için anlatmadım tabii, ihmale gelmesin diye uzun uzun ayrıntı verdim. Gerçekten erken müdehale edersen çok çok kolay bir operasyon.
İnternetten safra diyeti diye bakarsan bir çok kaynak bulursun. Başta yumurta ve kızartmadan uzak dur lütfen
Hoşgeldin aylincimCok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
bi ara biz 3 lu rakiptik diye hatırlıyorum
Yok kiz +500 hala ben bugun sabit yada eksi olurum diyordum amaErdek Aylin hoşgeldin aramıza ben bahar
buse8 geçmiş olsun canım
askrhpozitif canım eksiye inmissin benimde dün sabah +700 kalmıştı tabi ödem değil yediğim için oldugundan bakalım yarın ne olacak bugün mecbur karnabahar yedim biraz daha duramazdı çöpe gidecekti yoksa zaten kabakları attım Off
kiz her seye tamam da bari su icseydin be canim, ben seni rakibem dedim, bagrima bastim, hic baska rakipler gibi git ye demedim sana, sen daha cok ver ki seni gecmenin zevki olsun dedim :) ben burda sabahtan beri yulaf yiye yiye beygir olmusum detoks yapiyorum sen su bile icmemissin, ne diyeyim ben simdi sanaMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
ben eski usul kucuk bir kagit parcasini bol zeytinyagi dok saf zeytin yagi, fitil gibi kullan onu dicem ama baska onerisi olan varsa soylesin, ben annemden bunu gordum:)Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
O geldi aklıma ama ben beceremem kiben eski usul kucuk bir kagit parcasini bol zeytinyagi dok saf zeytin yagi, fitil gibi kullan onu dicem ama baska onerisi olan varsa soylesin, ben annemden bunu gordum:)
canim tabiki dusunuyoruz, ben bahsetmistim aslinda biraz ben de polikistik over oldugundan once zayiflamam lazim, benim suan yaptigim bebis hazirligi ayni zamanda :) verip bir sure koruyup bikac ay gibi, sonra Allah nasip ederse bebis. Tabi bu arada is de bulursam insallah, en azindan ara vereceksem de biraz calismis olmak istiyorum hollandada ama gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eylergewezebidik Berrin kız hiç bana dert değil biliyorum ama çocuk düşünmüyor musun sonuçta eşini yıllardır tanıyorsun zaten hani yaşta çok önemli etken bak ben kalkamıyorum, ki ablamın da çok kolay kaldığı halde yine doktor boş gebelik olabilir demiş (ki benim içimden bu hafta pıt pıt sesler duyacağız diyor)
Yanlış anlama ama farklı planlar yoksa hani yaş gelmiş canım
su az olmus canimMenü
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
1 kase mercimek çorbası
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Afiyet olsun canımSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
karnina sicak uygula canım masaj yapKızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
ay canim niye yapamayacaksin, parmaginin yarisi kadar bir kagit kopar yuvarla elinde uzerine zeytinyagi dok, yavs yavas popusundan sok bebisin, ben kedimin poposundan atesini olcuyorum ki kedi dedigin tirmalayip tepebiliyo :) ates olcmek icinde dereceyi en az 10sn tutman gerekiyo icerde oyle dusun :)O geldi aklıma ama ben beceremem ki
insallah guzel eksi getirsin cnmMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
sen kendini bi okut cnm son zaman eksik olmuyor biseyler :) Allah korumusHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
su coooook azzzzzz buda sana odem olarak geri donuyorMenü
1 kase mercimek çorbası
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
baya duzeldi cnm menulerin ama sebze salata vs. Olmamasi gozume batıyorSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
Pamukla yapsam olmaz mıay canim niye yapamayacaksin, parmaginin yarisi kadar bir kagit kopar yuvarla elinde uzerine zeytinyagi dok, yavs yavas popusundan sok bebisin, ben kedimin poposundan atesini olcuyorum ki kedi dedigin tirmalayip tepebiliyo :) ates olcmek icinde dereceyi en az 10sn tutman gerekiyo icerde oyle dusun :)
Çok haklısın ablainsallah guzel eksi getirsin cnm
Ananasin varsa tek onumu yapsaydin acaba
sen kendini bi okut cnm son zaman eksik olmuyor biseyler :) Allah korumus
Halbuki kalin oluyor onlar nasil patladiysa
su coooook azzzzzz buda sana odem olarak geri donuyor
Menu, cok yememisin hatta az bile ama icerik olarak eksi getirirmi mechul
baya duzeldi cnm menulerin ama sebze salata vs. Olmamasi gozume batıyor
Sütün icin de iyi degil bu durum
Evet bendim, Kaç sene sonra tekrarAylincim 2008 yillarinda 7 takimda
erdek diye yazilan senmiydin
şurup falan yokmu cnmKızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
hayirdir cnm kotu biseymi variyi akşamlar kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim hatta bu arlar pek aktif olamıyorum mazur görün lutfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?