Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Erdek Aylin hoşgeldin aramıza ben bahar
buse8 geçmiş olsun canım
askrhpozitif canım eksiye inmissin benimde dün sabah +700 kalmıştı tabi ödem değil yediğim için oldugundan bakalım yarın ne olacak bugün mecbur karnabahar yedim biraz daha duramazdı çöpe gidecekti yoksa zaten kabakları attım Off

Selamlar
Menüm

Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek

Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt

Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)

Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt

Su 3,5 lt

hergun olsa iyi gün için de kac kere tartiliyorum
Biraz moralim bozuk doktor safrada taş var dedi ve ameliyat olmam gerekmiş
o sorun bende de var canim ameliyat dedi banada berrinnin dediğini denicem birde gilaburu diye bir bitki varmis
cok gecmis olsun canım
Hoşgeldin aylincim
Mefkurem kaptanım ben rakipsiz kaldım yalnız kovboy oldum
bi ara biz 3 lu rakiptik diye hatırlıyorum

Yok kiz +500 hala ben bugun sabit yada eksi olurum diyordum ama

kiz her seye tamam da bari su icseydin be canim, ben seni rakibem dedim, bagrima bastim, hic baska rakipler gibi git ye demedim sana, sen daha cok ver ki seni gecmenin zevki olsun dedim :) ben burda sabahtan beri yulaf yiye yiye beygir olmusum detoks yapiyorum sen su bile icmemissin, ne diyeyim ben simdi sana

gewezebidik Berrin kız hiç bana dert değil biliyorum ama çocuk düşünmüyor musun sonuçta eşini yıllardır tanıyorsun zaten hani yaşta çok önemli etken bak ben kalkamıyorum, ki ablamın da çok kolay kaldığı halde yine doktor boş gebelik olabilir demiş (ki benim içimden bu hafta pıt pıt sesler duyacağız diyor)
Yanlış anlama ama farklı planlar yoksa hani yaş gelmiş canım

Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
ben eski usul kucuk bir kagit parcasini bol zeytinyagi dok saf zeytin yagi, fitil gibi kullan onu dicem ama baska onerisi olan varsa soylesin, ben annemden bunu gordum:)

canim tabiki dusunuyoruz, ben bahsetmistim aslinda biraz ben de polikistik over oldugundan once zayiflamam lazim, benim suan yaptigim bebis hazirligi ayni zamanda :) verip bir sure koruyup bikac ay gibi, sonra Allah nasip ederse bebis. Tabi bu arada is de bulursam insallah, en azindan ara vereceksem de biraz calismis olmak istiyorum hollandada ama gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler

su az olmus canim
Afiyet olsun canım
Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
karnina sicak uygula canım masaj yap

O geldi aklıma ama ben beceremem ki
ay canim niye yapamayacaksin, parmaginin yarisi kadar bir kagit kopar yuvarla elinde uzerine zeytinyagi dok, yavs yavas popusundan sok bebisin, ben kedimin poposundan atesini olcuyorum ki kedi dedigin tirmalayip tepebiliyo :) ates olcmek icinde dereceyi en az 10sn tutman gerekiyo icerde oyle dusun :)

Menum
11:00
Ananasli lorlu salata

17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
insallah guzel eksi getirsin cnm

Ananasin varsa tek onumu yapsaydin acaba
sen kendini bi okut cnm son zaman eksik olmuyor biseyler :) Allah korumus
Halbuki kalin oluyor onlar nasil patladiysa
su coooook azzzzzz buda sana odem olarak geri donuyor
Menu, cok yememisin hatta az bile ama icerik olarak eksi getirirmi mechul
baya duzeldi cnm menulerin ama sebze salata vs. Olmamasi gozume batıyor
Sütün icin de iyi degil bu durum

Pamukla yapsam olmaz mı
Kağıt canını acıtmaz mı

Çok haklısın abla
Yarın yeşillik alayım da yapayım
Hatta yarın bi de brokoli alsam iyi olur aslında

şurup falan yokmu cnm

Bende berrinin dedigini yapardim kulak çöpü le :)
Sende beslenmene dikkat et cok kuru oluyor
iyi akşamlar kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim hatta bu arlar pek aktif olamıyorum mazur görün lutfen)
hayirdir cnm kotu biseymi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…