- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.961
Burda baya emziren var cnm :)Evet bendim, Kaç sene sonra tekraro zaman diyetisyenden de destek alıyordum. Simdi alıp almama konusunda kararsızım. Emzirirken diyet yapaniniz var mı?
Hayırlı olsunHosgeldin canim insallah kilolari kolaylikla verirsin burda istikrar ve azimde olunca kesinlikle faydasini gorursn :)
Bu arada bende boga burcuyum butun gun yemek dusunen bi Insansimdir
Toplamda 26 kg civari verdim simdi hamileyim arti 4bucuk kilo ile yola devam :)
Evet haklısınBurda baya emziren var cnm :)
Saglikli dengeli beslenip suyunu bol icersen sorun olmaz
Tatli, hamurislerinin sana da sutede faydasi yok
hayirdir cnm kotu biseymi
Menu yazmaya bugunmu baslicaksin yarinmi yazmak istersenEvet haklısın
Bugün hormon tahlili için kan verdim . İnşallah yarin sonuçlar güzel çıkarHormonlar iyi calisiyor demekki
Afiyet olsun bol eksi getirsin canımMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etmiş. Çok korkarım ben de sıcak su torbasındanHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
Aaa ben bunu önceden yapmıştım sağ ol kaptanım. Yapayim inşallah işe yararYağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Malzemeleri
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:)
Fatlady
Fena degil canım ama su çok azMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
Canım menün güzel. Fakat bebiş için bol sebze tüket.Selamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
Benim için bi grup içinde olmak kadar o grubun üyelerine ısınmak onlarla anlaşmak da çok önmli ve cok sükür bu grupta herkesşn sayesinde bunu yakaladığımı düşünüyorum.paylaşım meselesine gelince sabah kalkncaki ilk işim ya da okuldan gelip yemeğimi yer yemez ilk işim gecmiş yapmak oluyıor,paylaşım yapıyrm aslnda ama menülere yorum konusunda haklısın ablacım.bundan sonra daha da dikkat edip aktifliğimi daha iyi göstercm inş:)Guzelim sorun sorman degil
Bastan beri soyledigim gibi henuz yeterli paylasimin yok
Dogru durust menulere yorum yaptigini gormedim mesela
Butun sartlar olusur,
uygun olan haftada girersin dedim
Yuzde meselesinide aciklamistim zaten
Benden kesin bi zaman vermemi istedigin icin onu veremiyorum
Beklemek istemezsen diye sana alternatif sundum
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasin. Elbette insan eşine dayanamaz . Rabbim sağlık sıhhat versin eşlerimize....Aslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
Coook cook gecmis olsun cnm Allah hepinize sifa versinAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
Tmm guzelim sen firsat buldukca burda olmaya calisBenim için bi grup içinde olmak kadar o grubun üyelerine ısınmak onlarla anlaşmak da çok önmli ve cok sükür bu grupta herkesşn sayesinde bunu yakaladığımı düşünüyorum.paylaşım meselesine gelince sabah kalkncaki ilk işim ya da okuldan gelip yemeğimi yer yemez ilk işim gecmiş yapmak oluyıor,paylaşım yapıyrm aslnda ama menülere yorum konusunda haklısın ablacım.bundan sonra daha da dikkat edip aktifliğimi daha iyi göstercm inş:)Mefkurem ablam
Oooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristinizHanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok
Coook guzel tatlim masallahMenüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
Yok ablacımşurup falan yokmu cnm
Bende berrinin dedigini yapardim kulak çöpü le :)
Sende beslenmene dikkat et cok kuru oluyor
hayirdir cnm kotu biseymi var
Yarın alacağım canım sebzeBugün hormon tahlili için kan verdim . İnşallah yarin sonuçlar güzel çıkar
Afiyet olsun bol eksi getirsin canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etmiş. Çok korkarım ben de sıcak su torbasından
Aaa ben bunu önceden yapmıştım sağ ol kaptanım. Yapayim inşallah işe yarar
Fena degil canım ama su çok az
Canım menün güzel. Fakat bebiş için bol sebze tüket.
Hosgeldin cnmHayırlı akşamlar tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakmayın :) kendimden bahsedecek olursam 29 yasindayim 166 boy 82 kiloyum hamilelikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum hedefim 57kg. Bu süre boyunca bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Tmm iste ben kulak copunu zeytinyagina buluyodumYok ablacım
Bi o zeytinyağını yapmayı deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?