Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet bendim, Kaç sene sonra tekrar o zaman diyetisyenden de destek alıyordum. Simdi alıp almama konusunda kararsızım. Emzirirken diyet yapaniniz var mı?
Burda baya emziren var cnm :)

Saglikli dengeli beslenip suyunu bol icersen sorun olmaz
Tatli, hamurislerinin sana da sutede faydasi yok

Hayırlı olsun Bebek sağlıkla gelsin, 12 kiloya kadar yolu var :)

hayirdir cnm kotu biseymi

Aslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür

Hormonlar iyi calisiyor demekki
Bugün hormon tahlili için kan verdim . İnşallah yarin sonuçlar güzel çıkar
Menum
11:00
Ananasli lorlu salata

17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Afiyet olsun bol eksi getirsin canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etmiş. Çok korkarım ben de sıcak su torbasından
Aaa ben bunu önceden yapmıştım sağ ol kaptanım. Yapayim inşallah işe yarar
Fena degil canım ama su çok az
Canım menün güzel. Fakat bebiş için bol sebze tüket.

Benim için bi grup içinde olmak kadar o grubun üyelerine ısınmak onlarla anlaşmak da çok önmli ve cok sükür bu grupta herkesşn sayesinde bunu yakaladığımı düşünüyorum.paylaşım meselesine gelince sabah kalkncaki ilk işim ya da okuldan gelip yemeğimi yer yemez ilk işim gecmiş yapmak oluyıor,paylaşım yapıyrm aslnda ama menülere yorum konusunda haklısın ablacım.bundan sonra daha da dikkat edip aktifliğimi daha iyi göstercm inş:) Mefkurem ablam

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasin. Elbette insan eşine dayanamaz . Rabbim sağlık sıhhat versin eşlerimize....

Coook cook gecmis olsun cnm Allah hepinize sifa versin
Üst üste gelmis

Sen dr a gittinmiydi cnm
Bitkisel biseyler yapmiyomusun
Ada cayi boğaz iltihaplarina iyi gelir
Zencefil limon bal karabiber karisimi
Pekmez tereyeg
Ada cayi, sirkeli su yada tuzlu suyla gargara yap sık sık

Hanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok

Tmm guzelim sen firsat buldukca burda olmaya calis
Cunku burda herkesin ayni oranda destege ihtiyaci var

Oooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristiniz

Coook guzel tatlim masallah

Yarın alacağım canım sebze

[QUOTE="mefkurem, post: 284582, member:
Adı:zeyneb
Yaşı:29
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tne 19 aylık
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:166
Kilo:82
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelik süt olacak diye tahinli helvalar tatlılar yemeler durum içler acısı :)

Yeni üye oldum tam bilmiyorum site düzenini kusura bakmayın

Hosgeldin cnm

Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur daha ayrintili taniyalim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…