- 13 Mart 2019
- 27
- 121
- 8
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #278.981
Hoş buldum okudum yarından itibaren menumu yazmaya başlarım.Hosgeldin cnm
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur daha ayrintili taniyalim seni
Doldurmusun bile :)) heralde kurallari kabul ettin :))[QUOTE="mefkurem, post: 284582, member:
Adı:zeyneb
Yaşı:29
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tne 19 aylık
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:166
Kilo:82
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelik süt olacak diye tahinli helvalar tatlılar yemeler durum içler acısı :)
Yeni üye oldum tam bilmiyorum site düzenini kusura bakmayın
Su çok az olmuş yatana kadar bari 2 ye tamamlayıp yatsaydinMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
Hep protein olmuş sankiSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
Şok diyet falan mi yapiyosun?Menum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasin. Elbette insan eşine dayanamaz . Rabbim sağlık sıhhat versin eşlerimize....
Coook cook gecmis olsun cnm Allah hepinize sifa versin
Üst üste gelmis
Sen dr a gittinmiydi cnm
Bitkisel biseyler yapmiyomusun
Ada cayi boğaz iltihaplarina iyi gelir
Zencefil limon bal karabiber karisimi
Pekmez tereyeg
Ada cayi, sirkeli su yada tuzlu suyla gargara yap sık sık
Yarın başlıyım, menülere bakıyorum. Sizi tanımaya da çalışıyorum. Alışacağım İnş, Cuma günü de tartilirimMenu yazmaya bugunmu baslicaksin yarinmi yazmak istersen
Arkadaslarin menulerinide göz gezdirebilirsin :))
Memnun oldum. Tek başına kilo vermek zor oluyordu insanın kendisini anlayan kişilerle birlikte olmasınin iyi olacağını düşündüm. İnşallah hepimiz ideal kilomuza kavusuruzDoldurmusun bile :)) heralde kurallari kabul ettin :))
Bende Zühal zeynepcim
Burda hepimizin sorunu ayni
Zaten o yuzden burdayiz
Birbirimize destek olarak hedefimize ulasacaz insallah
Yeterki buraya duzenli gel bol paylasim yap
Kisa surede duzene girersin
Teşekkür ederimHep protein olmuş sankiafiyet olsun
Sporun çok iyi bravoBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puan
Ekledim simdi 2.5 lSporun çok iyi bravo
Afiyet olsun
Su ne kadardı
Teşekkürler kaptanımCoook guzel tatlim masallah
Güzel canım afiyet olsunBugunkü menüm
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
Bol limonlu salata
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
1 ck toz zencefil bal karabiber yarim limon karistir cnmAminn canım çok teşekkür ederim❤❤
Çokk tesekur ederim ablacımm' aynen abla hepsi üstüste geldizaten kızım yeni toparlandi 10 gun boyunca her Allahın günü doktora git gel yaptım
Abla bizde durum çok ciddi olmayana kadar doktora gitmeyiz ve bende gitmedim evde kendim geçiririm diye düşündüm ama daha toparlanmadim
Bende zencefil cayi ıhlamur ve bal karabiber yaptım ama ada çayını hiç içmedim birazdan yapar icerim onuda) teşekkür ederim
tmm cnm nasil istersenYarın başlıyım, menülere bakıyorum. Sizi tanımaya da çalışıyorum. Alışacağım İnş, Cuma günü de tartilirim
aynen cnm hepimiz yalniz basaramadigimiz icin burdayizMemnun oldum. Tek başına kilo vermek zor oluyordu insanın kendisini anlayan kişilerle birlikte olmasınin iyi olacağını düşündüm. İnşallah hepimiz ideal kilomuza kavusuruz
yuruyusune masallah cnm araliksizmi yurudun o kadarBugunkü menüm
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
Çok geçmiş olsun canımAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
1 ck toz zencefil bal karabiber yarim limon karistir cnm
Sirkeli suylada gargara yap
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?