Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun Bebek sağlıkla gelsin, 12 kiloya kadar yolu var :)

Amin insallah canim bakalim kaca kadar gidicez :)

Hosgeldin cnm aramiza insallah guzel guzel eksilir gider kilolarr bende pinar 25 yasindaym suanda hamileym :)

Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel olmuş canım
Menum
11:00
Ananasli lorlu salata

17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Detoks yapıyorsun sanırım canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım beğendim
Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
Canım biz bebeğe her gün 1 çay kaşığı z yağı orijinal memlekette yapılıyor içiriyoruz bence o rahatlatıyor
Ya da kulak pamuğu ile zeytin yağı yapabilirsin poposuna
Afiyet olsun süper
2-1 arada çok zararlı canım biraz pasta ekmek karbon olmuş camım
Afiyet olsun camım

Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
sarımsaklı şampuan, sarımsak serumu benim saç dökülmemi kesti gülüm troid bezi olmayınca saçlar öyle bir dökülüyordu ki banyo da kaç kez gideri tıkan saçları alıyordum , her yerime saç yapışıyordu allaha şükür artık öyle dökülme yok ilacın dozu az geldiğin de bile o kadar dökülmüyor , kel kalıcam diye sızlanıyordum resmen

Güzel canim afiyet olsun. Kuruyemiş miktarı fazla kaçmış
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal

Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun süper
Teşekkürler canım

afiyet olsun canım
Hoş geldin Aylin. Ben de Melis. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim

Gayet güzel canim afiyet olsun

Güzel canim afiyet olsun

Ben diyete başladığımdan beri çok erken oluyorum Dukan bira nasıl ki
Enerjin daim olsun bebegimm
saol cnm
saol cnm Allah razı olsun
Menum
11:00
Ananasli lorlu salata

17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
baya qz olmus sankim afiyet olsun canım
aynen cnm
ayy dikkatli ol cnm ya aman Allah tan sıcak değilmiş bende korkarim sicak su torbasından
kiz bu muymuş dukan bira ben biliorum bunu ama dukan birasi oldugunu bilmiordjm acik yesil cay alinca deniycem bunu da insAllah
yetti cnm cayla çerez yedim birqzda yeterli geldi
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım
Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
ay üzüldüm ama fikrim yok cnm
Allah gönlüne gore versin cnm
iyi akşamlar kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim hatta bu arlar pek aktif olamıyorum mazur görün lutfen)
nerelerdesin rakibem nasil gidiyor
cok gecmis olsun cnm
insAllah guzel cikar sonuclarin cnm
ohh gule gule kirlen cnm
afiyet olsun canım
Oooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristiniz
büyük temizlik degil cnm hali duvara hic dokunmadim ben bi cam sildim ortaligi sildim süpürdüm falan bayafir köklü haftalik temizlik falan da yapmiyordum ben ondan bahar temizligine daha var sankim
hg cnm
afiyet olsun canım

hoş geldin gülüm taze annelerdensin sen de rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini
senin lohusa bunalımın oldu mu yada o dönemin duygusallığı uzun mu sürdü , duygusal açlık diyince ondan mı acaba diye aklıma geldi

Saol cnm

gülüm zamanla iyice birbirinizin huyuna suyuna normal bakıp o gömme eleştirilerine gülüp geçeceksin ,duyguların açısından açık açık konuş ama yöntem sen şöyle davranınca böyle oluyor v.s. gibi suçlayıcı olmasın, karşındakinin bilinç altı saldırıya uğradığını zannedip savunmaya geçer o zaman konuşma tartışmaya dönebilir , ana fikir hissediyorum olmalı , misal sen eve gergin gelince dedikten sonra sadece kendi duygularını olabildiğince açık ve kibar uslubla anlatman yeterli

yemek planı canoom kendime yeşil fasulye kavurup yoğurtla yiyecektim de :)
börek için patates haşlamıştım sonra baş göz ağrısı tansiyon düşmesi falan oldu börek de kaldı ben de patatesi salata yaptım yedik :)

Tesekkür ederim 40 dk sabah yürüdüm 40 dk pasta yiyince 1 saatte aksam bebekle yurudum yavasça

aynen cnm hepimiz yalniz basaramadigimiz icin burdayiz
Hem takim sorumlulugu hemde yarisma heyecani isin icine girince mecbur kilo veriliyor :)))
İnşallah bende verebilirim :)
Hosgeldin cnm aramiza insallah guzel guzel eksilir gider kilolarr bende pinar 25 yasindaym suanda hamileym :)
Hoş buldum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz. Bu arada inşallah bebeğinle birlikte hayırlı ömürler nasip olur
I InFlames38 zeyneb aramıza hoşgeldin ben Bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
Yeni gelen arkadaşlar olmuş kızlar hoş geldiniz
Hoş buldum tsk ederim
Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler
Hoş buldum

ahh kuzum iyiki su ılımış allah korusun düşünmek bile istemiyorum , üşüttün mü gaz sancısı mı oldu niye karnın ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…