- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.001
Menüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
Hayırlı olsunBebek sağlıkla gelsin, 12 kiloya kadar yolu var :)
[QUOTE="mefkurem, post: 284582, member:
Adı:zeyneb
Yaşı:29
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tne 19 aylık
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:166
Kilo:82
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelik süt olacak diye tahinli helvalar tatlılar yemeler durum içler acısı :)
Yeni üye oldum tam bilmiyorum site düzenini kusura bakmayın
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 kase kadar kabak yemeği (susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase salata(marul, domates, lahana)
Yarım dilim tbe
Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak
Yatmadan bi kupa da 5 li bitki çayı içerim
Su 2 lt olur snrm yatmadan
Spor yok 5 saat falan temizlik yaptım bugun de
Güzel olmuş canımMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Bi tabak sebzeli mantar sote
Bi ton balklı salata. 21.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Detoks yapıyorsun sanırım canım afiyet olsunMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Afiyet olsun canımMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
Afiyet olsun canım beğendimSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
Canım biz bebeğe her gün 1 çay kaşığı z yağı orijinal memlekette yapılıyor içiriyoruz bence o rahatlatıyorKızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
Afiyet olsun süperMenüm
Sabah 08.30
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
2-1 arada çok zararlı canım biraz pasta ekmek karbon olmuş camımBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
Afiyet olsun camım@mefkurem
Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 dilim tbe ile peynirli tost
Tavada 1 yumurta
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
İki dilim salatalık
2 dilim greyfurt
4 badem
1 yk yoğurt
Öğlen 15.00
2 yk yoğurt
10 badem, 10 Antep fıstığı
Akşam 18.30
2 servis kaşığı pırasa yemeği
2 yk yoğurt
15 Antep fıstığı (epey minikler)
2 yk salata
Su:2lt
Spor: henüz yapmadım, duruma göre yazarım
sarımsaklı şampuan, sarımsak serumu benim saç dökülmemi kesti gülüm troid bezi olmayınca saçlar öyle bir dökülüyordu ki banyo da kaç kez gideri tıkan saçları alıyordum , her yerime saç yapışıyordu allaha şükür artık öyle dökülme yok ilacın dozu az geldiğin de bile o kadar dökülmüyor , kel kalıcam diye sızlanıyordum resmenKizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
Güzel canim afiyet olsun. Kuruyemiş miktarı fazla kaçmış@mefkurem
Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 dilim tbe ile peynirli tost
Tavada 1 yumurta
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
İki dilim salatalık
2 dilim greyfurt
4 badem
1 yk yoğurt
Öğlen 15.00
2 yk yoğurt
10 badem, 10 Antep fıstığı
Akşam 18.30
2 servis kaşığı pırasa yemeği
2 yk yoğurt
15 Antep fıstığı (epey minikler)
2 yk salata
Su:2lt
Spor: henüz yapmadım, duruma göre yazarım
Afiyet olsun güzel olmuşSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal
Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Teşekkürler canımAfiyet olsun süper
afiyet olsun canımMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Bi tabak sebzeli mantar sote
Bi ton balklı salata. 21.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Hoş geldin Aylin. Ben de Melis. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Ben diyete başladığımdan beri çok erken oluyorumDukan bira nasıl ki
saol cnmEnerjin daim olsun bebegimm
saol cnm Allah razı olsundermotologa degilde dahiliye gittim çinko eksik cikti kullanıyorum ama azalacağına artıyor sanki
daha once gitmistim ablada yine gitsem iyi olacak sanırım
Allah kabul etsin canim menü gyzel
menu güzel görünüyor tursu odem yapmasin cancağzım
Yok kuzu daha pazartesi günkü artiyla uğraşıyorum
baya qz olmus sankim afiyet olsun canımMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
aynen cnmgüzel olmuş
olsun geçmişi unut yola devam canım
bence de :)
halledilir gitmiştir bile
güzel olmuş
neyse ki çok olmamış üstüne yememissin
detox yaptım canım ondan
güzel
evet canım detox
güzel olmuş
yok canım avuç içi dediğim bir dilim ekmekten yapılıyor kare dilimden benim avuçlar küçük zaten baya küçük hatta :)
yoluna taş koyarım:)
neden böyle oldu ki ;(
dibimiz ayagimiz tamam
amin hepimize bol eksiler
sosis ne kız :)
abartma canım toparlayacagiz birlikte bende bugün baktım 26 haftalıkken 68 kg imisim 63 le başlamıştım şimdi daha fazlasıı bebe 4 yaşında
şeytan diyor sende dene ama sevmeyeceğim eminim
işte kafa rahat olunca bizim kafa yeme moduna geçiyor :)
güzel olmuş
hoşgeldin ebru aşağı yukarı hepimizin aynı hikayesi canım
kahvaltı yeni bitti geldim geldim
ayy dikkatli ol cnm ya aman Allah tan sıcak değilmiş bende korkarim sicak su torbasındanHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
kiz bu muymuş dukan bira ben biliorum bunu ama dukan birasi oldugunu bilmiordjm acik yesil cay alinca deniycem bunu da insAllahYağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Malzemeleri
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:)
Fatlady
yetti cnm cayla çerez yedim birqzda yeterli geldicanim bu formulu babamin kuzeni azerbaycanda calisirken azerilerden ogrenmis, ruslara ait bir tarifmis, bir tek tasa degil pek cok seye iyi geliyor, damar tikanikligi, bagisiklik sistemini guclendirme, eger hemen ameliyat olayim demiyorsan bence bir dene, benim tanidigim kullanan herkesin isine yaradi insallah sana da sifa olur.
afiyet olsun canim bize de ver portakalli pirasa tarifini :) ayrica sinavda basarilar, Allah zihin acikligi versin
mevsim donumu ile alakali olabilir ama bence bi dermatologa gorun o nedendir soylesin
hos geldin Aylin, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim cocugum yok, bir senedir Hollandda yasiyorum, suan calismiyorum ama is ariyorum :)
ben de buraya 74 kilo ile 3 Ocakta geldim, suan 67,7 yim, hedef 55. burda hep birlikte gidecek insallah kilolar, zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten.
bana cok az geldi ama yetti mi sana? yogurdu salatayi falan bol tutsaydin bari
tursu tardidan 2 gun once olmasaymis daha iyiymis ama onun disinda guzel
afiyet olsun canım güzel menüMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
afiyet olsun canımSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
ay üzüldüm ama fikrim yok cnmKızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
Allah gönlüne gore versin cnmcanim tabiki dusunuyoruz, ben bahsetmistim aslinda biraz ben de polikistik over oldugundan once zayiflamam lazim, benim suan yaptigim bebis hazirligi ayni zamanda :) verip bir sure koruyup bikac ay gibi, sonra Allah nasip ederse bebis. Tabi bu arada is de bulursam insallah, en azindan ara vereceksem de biraz calismis olmak istiyorum hollandada ama gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler
nerelerdesin rakibem nasil gidiyoriyi akşamlar kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim hatta bu arlar pek aktif olamıyorum mazur görün lutfen)
cok gecmis olsun cnmAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
insAllah guzel cikar sonuclarin cnmBugün hormon tahlili için kan verdim . İnşallah yarin sonuçlar güzel çıkar
Afiyet olsun bol eksi getirsin canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim muhafaza etmiş. Çok korkarım ben de sıcak su torbasından
Aaa ben bunu önceden yapmıştım sağ ol kaptanım. Yapayim inşallah işe yarar
Fena degil canım ama su çok az
Canım menün güzel. Fakat bebiş için bol sebze tüket.
ohh gule gule kirlen cnmHanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 08.30
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
büyük temizlik degil cnm hali duvara hic dokunmadim ben bi cam sildim ortaligi sildim süpürdüm falan bayafir köklü haftalik temizlik falan da yapmiyordum ben ondan bahar temizligine daha var sankimOooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristiniz
hg cnmHayırlı akşamlar tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakmayın :) kendimden bahsedecek olursam 29 yasindayim 166 boy 82 kiloyum hamilelikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum hedefim 57kg. Bu süre boyunca bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
afiyet olsun canımBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
hoş geldin gülüm taze annelerdensin sen de rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişiniCok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Saol cnmAfiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel olmuş canım
Detoks yapıyorsun sanırım canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım beğendim
Canım biz bebeğe her gün 1 çay kaşığı z yağı orijinal memlekette yapılıyor içiriyoruz bence o rahatlatıyor
Ya da kulak pamuğu ile zeytin yağı yapabilirsin poposuna
Afiyet olsun süper
2-1 arada çok zararlı canım biraz pasta ekmek karbon olmuş camım
Afiyet olsun camım
gülüm zamanla iyice birbirinizin huyuna suyuna normal bakıp o gömme eleştirilerine gülüp geçeceksin ,duyguların açısından açık açık konuş ama yöntem sen şöyle davranınca böyle oluyor v.s. gibi suçlayıcı olmasın, karşındakinin bilinç altı saldırıya uğradığını zannedip savunmaya geçer o zaman konuşma tartışmaya dönebilir , ana fikir hissediyorum olmalı , misal sen eve gergin gelince dedikten sonra sadece kendi duygularını olabildiğince açık ve kibar uslubla anlatman yeterliHissettiğin derin sevgi ve kendinden razı olma durumunu tabii ki bana da hissettirdin, ego olmadığını söylemene bile gerek yok:) Dini açıdan bakacak olursak hep kullandığımız ‘Allah’ın bizden razı olması’ durumu biraz da kulun kendinden ve kendine verilenlerden razı olması, olana da olmayana da aynı memnuniyet duygularıyla yaklaşabilmesinden geçiyor galiba..ben de biraz memnuniyetsizliklerim için etrafımı suçlama eğilimi var, bunu aştığım noktalarda iç huzurum artıyor fakat her zaman beceremiyorum. Eşim saldırgan biri değil ama eleştiri yapmayı seven bir mizacı var. Sevgisini ifade etme konusunda da yetenekli ama (bir övme, bir gömme) bana karşı olmasa bile dünyaya karşı zaman zaman geliştirdiği negatif tutum benim de enerjimi emebiliyor bu sefer ben depresif olunca da o birden hareketleniyor mutsuzluktan ölmeyeyim diye tabi bunlar bir iki gün içinde gerçekleşen şeyler değil, kademe kademe oluyor. Ben her daim coşkulu olalım istiyorum ama dünya öyle bir yer değil
AhSen_2504 canım çok geçmiş olsun
nerelerdesin rakibem nasil gidiyor
cok gecmis olsun cnm
yemek planı canoom kendime yeşil fasulye kavurup yoğurtla yiyecektim de :)sana da afiyet olsun cnm haftaya sıfır kaçamaksz diyet yapicam o zmn kaptanim sadece cuma eksi görürsem ödül veriirm kendime
afiyet olsun cnm
ne plani kız hayırdır
saol kuzum
afiyet olsun cnm
ohh ne guzel yapmışsın afiyet olsun simdiden cnm
Hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var
Tesekkür ederim 40 dk sabah yürüdüm 40 dk pasta yiyince 1 saatte aksam bebekle yurudum yavasça1 ck toz zencefil bal karabiber yarim limon karistir cnm
Sirkeli suylada gargara yap
tmm cnm nasil istersen
aynen cnm hepimiz yalniz basaramadigimiz icin burdayiz
Hem takim sorumlulugu hemde yarisma heyecani isin icine girince mecbur kilo veriliyor :)))
yuruyusune masallah cnm araliksizmi yurudun o kadar
Iyi atlatmis sayilirsin dogum gununu
Yeni basladigin icin bugunluk pastaya bisey demiyorum :)))) digerleri guzel
İnşallah bende verebilirim :)aynen cnm hepimiz yalniz basaramadigimiz icin burdayiz
Hem takim sorumlulugu hemde yarisma heyecani isin icine girince mecbur kilo veriliyor :)))
Hoş buldumHosgeldin cnm aramiza insallah guzel guzel eksilir gider kilolarr bende pinar 25 yasindaym suanda hamileym :)
I InFlames38 zeyneb aramıza hoşgeldin ben Bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
Hoş buldum tsk ederimYeni gelen arkadaşlar olmuş kızlar hoş geldiniz
hg cnm
Hoş buldumYeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler
ahh kuzum iyiki su ılımış allah korusun düşünmek bile istemiyorum , üşüttün mü gaz sancısı mı oldu niye karnın ağrıyorHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?