- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.021
Afiyet olsun canım o zmn hayrlisiyemek planı canoom kendime yeşil fasulye kavurup yoğurtla yiyecektim de :)
börek için patates haşlamıştım sonra baş göz ağrısı tansiyon düşmesi falan oldu börek de kaldı ben de patatesi salata yaptım yedik :)
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sabah 11:00
1 bardak süt
Kahvalti 12:30
1kase sehriyeli tavuk çorbası (2.5 kepce)
Ara
1 portakal
Akşam 18:00
1 kase sebze çorbası (içinde un yoktu)
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
Ekmek sadece kahvaltıda yedim ara öğun yapmayıp pasta yedim o pastayi yemeseydim rüyalarima girerdi aksam esime buyuk dilim pastaneden aldirirdim kesinAfiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel olmuş canım
Detoks yapıyorsun sanırım canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım beğendim
Canım biz bebeğe her gün 1 çay kaşığı z yağı orijinal memlekette yapılıyor içiriyoruz bence o rahatlatıyor
Ya da kulak pamuğu ile zeytin yağı yapabilirsin poposuna
Afiyet olsun süper
2-1 arada çok zararlı canım biraz pasta ekmek karbon olmuş camım
Afiyet olsun camım
benim sıpa bebekken çok kabız olurdu bana da az pamuğa zeytin yağı dök lavman yap dediler ben nasıl yapayım yaavf diyip zeytin yağını sütle karıştırıp bir çay kaşığı ağzına veriyordum sen emziriyorsun ya kendi sütüne azıcık zeytin yağı damlatıp verebilirsin daha iyi bir öneri gelmediyse tabiO geldi aklıma ama ben beceremem ki
Ben yaptım içiyorum şuankiz bu muymuş dukan bira ben biliorum bunu ama dukan birasi oldugunu bilmiordjm acik yesil cay alinca deniycem bunu da insAllah
İnşallah canım sağ olinsAllah guzel cikar sonuclarin cnm
Teşekkürler tatlımafiyet olsun canım
Gayet güzel canım afiyet olsunBugünkü menum
1 bardak süt
Ara
1 portakal
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
çok geçmiş olsun hepinize gülümAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
Canım dışardan müdahale yapmaman en güzeli. Alışır sonra normal yapamaz. 1 hafta 10 güne kadar normal görüyor doktorlar. Sen yediklerine çok dikkat et. Sebze, zeytinyağı, posalı yiyecekler bolca tüket. Kendiliğinden düzelecektirO geldi aklıma ama ben beceremem ki
1 kasık zeytinyağı iç kendin emziriyosan bende etkisi olduO geldi aklıma ama ben beceremem ki
Afiyet olsun canımBugünkü menum
1 bardak süt
Ara
1 portakal
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
Pınar ben 2 battaniye astım bahçeye sonra geri topladım.sonra da 2 yorganı mevresime kattım diye o gün suyum geldi.so çok çık dijkatli devam etti gebelik.7.5 aylık falandı.so ra birgün de arka sokaktaki pazarı gezdim aşağı yukarı eşya taşımak almak seçmek yok.nst de kalp ritmi çok yüksek çıktı bebeğin.bende bugun biraz fazla kacirdim sanki
Ah ah ayarim yokki hic nolcak onlardan dedim ama artik en ufak is yoruyor tabi daha dikkatli olmam gerekim
İyi bir eksi gelecek eminim nasıl dayandın kız bu kadar?? @askrhpozitif helal olsunMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
ananasim az di abla da dedim salataya dograyayim en iyisi bugunde almayi unuttum yarinda napsam diye dusunuyorm bakalım tarti ne gösterecekinsallah guzel eksi getirsin cnm
Ananasin varsa tek onumu yapsaydin acaba
sen kendini bi okut cnm son zaman eksik olmuyor biseyler :) Allah korumus
Halbuki kalin oluyor onlar nasil patladiysa
su coooook azzzzzz buda sana odem olarak geri donuyor
Menu, cok yememisin hatta az bile ama icerik olarak eksi getirirmi mechul
baya duzeldi cnm menulerin ama sebze salata vs. Olmamasi gozume batıyor
Sütün icin de iyi degil bu durum
cok gecmis olsun canımAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
harika sabah dolu dolu akşam hafifMenüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
Hoşgeldin Zeynep ben merve 29 yasinda 2 kizim var ogretmenim lakin cocuklardan çalışmaya hic fırsat olmadıAdı:zeyneb
Yaşı:29
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tne 19 aylık
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:166
Kilo:82
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelik süt olacak diye tahinli helvalar tatlılar yemeler durum içler acısı :)
Yeni üye oldum tam bilmiyorum site düzenini kusura bakmayın
yok canim detoksŞok diyet falan mi yapiyosun?
Oyyy geçmiş olsun hemen onlem al greyfurt varsa dayan greyfurtaOhhh bir gribim eksiktitabi Bahar bahara aldanirsa böyle olur
paratiroid hormonundan sonra oldu böyle abla evde heryer sac basi acik gezemiyorum heryerden saç topluyorum dediklerini deneyeyimsarımsaklı şampuan, sarımsak serumu benim saç dökülmemi kesti gülüm troid bezi olmayınca saçlar öyle bir dökülüyordu ki banyo da kaç kez gideri tıkan saçları alıyordum , her yerime saç yapışıyordu allaha şükür artık öyle dökülme yok ilacın dozu az geldiğin de bile o kadar dökülmüyor , kel kalıcam diye sızlanıyordum resmen
benim de aklima geldi de kucuk diye bilemedimbenim sıpa bebekken çok kabız olurdu bana da az pamuğa zeytin yağı dök lavman yap dediler ben nasıl yapayım yaavf diyip zeytin yağını sütle karıştırıp bir çay kaşığı ağzına veriyordum sen emziriyorsun ya kendi sütüne azıcık zeytin yağı damlatıp verebilirsin daha iyi bir öneri gelmediyse tabi
Suan oldukça açım canim aslinda insallah gelir eksi yoksa daha naparim bilmem aslinda bu sekilde az yemem doğru değil lakin metobolizma yi bir bozdum pir bozdum ne olacak bilmiyorumİyi bir eksi gelecek eminim nasıl dayandın kız bu kadar?? @askrhpozitif helal olsun
guzel olmus cnm sadece aksam fistiga gerek yokmus salatayi fazla yeseydinMefkurem
Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 dilim tbe ile peynirli tost
Tavada 1 yumurta
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
İki dilim salatalık
2 dilim greyfurt
4 badem
1 yk yoğurt
Öğlen 15.00
2 yk yoğurt
10 badem, 10 Antep fıstığı
Akşam 18.30
2 servis kaşığı pırasa yemeği
2 yk yoğurt
15 Antep fıstığı (epey minikler)
2 yk salata
Su:2lt
Spor: henüz yapmadım, duruma göre yazarım
cok guzel gulbecimSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal
Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
bitki caylarina aban ilerlemesin cnmOhhh bir gribim eksiktitabi Bahar bahara aldanirsa böyle olur
baya hafif olmus cnmBugünkü menum
1 bardak süt
Ara
1 portakal
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
en azindan kacamak yok cnm suyu artirmaya calisMenüm
Sabah 08 30 1 sahanda yumurya 1 d tbe 1 kk peynir domates
Öğle 1 tabak pirinçli pırasa yemeği 1 tabak kabak yemeği(fazla kaçırdım evet) yoğurt
Ara 2 portakal
Akşam 17.00 baharatlı yoğurt 1 d tbe
Su 1.5 lt
Spor yok
Gayet güzel canım afiyet olsun
çok geçmiş olsun hepinize gülüm
galiba senin eşinin son raddeye gelmiş fıtık, ameliyat olması gerekiyor, doktor ne diyor
Afiyet olsun canım
cok gecmis olsun canım
Iyi geceler herkese aclik basima vurmadan ben kacar
baya hafif olmus cnm
Ben geldim yine ce yapacam :)))
Önce sporum 60 dk pilates cardio 180
40 dk orta tempp yürüyüş 80
260 pPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?