Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ekmek sadece kahvaltıda yedim ara öğun yapmayıp pasta yedim o pastayi yemeseydim rüyalarima girerdi aksam esime buyuk dilim pastaneden aldirirdim kesin

O geldi aklıma ama ben beceremem ki
benim sıpa bebekken çok kabız olurdu bana da az pamuğa zeytin yağı dök lavman yap dediler ben nasıl yapayım yaavf diyip zeytin yağını sütle karıştırıp bir çay kaşığı ağzına veriyordum sen emziriyorsun ya kendi sütüne azıcık zeytin yağı damlatıp verebilirsin daha iyi bir öneri gelmediyse tabi

kiz bu muymuş dukan bira ben biliorum bunu ama dukan birasi oldugunu bilmiordjm acik yesil cay alinca deniycem bunu da insAllah
Ben yaptım içiyorum şuan
insAllah guzel cikar sonuclarin cnm
İnşallah canım sağ ol
afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Gayet güzel canım afiyet olsun

çok geçmiş olsun hepinize gülüm
galiba senin eşinin son raddeye gelmiş fıtık, ameliyat olması gerekiyor, doktor ne diyor

Bugünkü menum

Sabah 11:00
1 bardak süt

Kahvalti 12:30
1kase sehriyeli tavuk çorbası (2.5 kepce)

Ara
1 portakal

Akşam 18:00
1 kase sebze çorbası (içinde un yoktu)
Yoğurt

1.5 litre su
Bitki çayları

Spor yok
Afiyet olsun canım

Ben
bende bugun biraz fazla kacirdim sanki

Ah ah ayarim yokki hic nolcak onlardan dedim ama artik en ufak is yoruyor tabi daha dikkatli olmam gerekim
Pınar ben 2 battaniye astım bahçeye sonra geri topladım.sonra da 2 yorganı mevresime kattım diye o gün suyum geldi.so çok çık dijkatli devam etti gebelik.7.5 aylık falandı.so ra birgün de arka sokaktaki pazarı gezdim aşağı yukarı eşya taşımak almak seçmek yok.nst de kalp ritmi çok yüksek çıktı bebeğin.
Damar yolları falan açıldı doğu a hazırladılar.ama yine atlattık.gününü bekledi bebeğim.
.aman dikkat et.sen yorulmadan da bebiş yorulabiliyormuş.valla doktor öyle dedi :)

Menüm

Sabah 08 30 1 sahanda yumurya 1 d tbe 1 kk peynir domates

Öğle 1 tabak pirinçli pırasa yemeği 1 tabak kabak yemeği(fazla kaçırdım evet) yoğurt

Ara 2 portakal

Akşam 17.00 baharatlı yoğurt 1 d tbe

Su 1.5 lt
Spor yok

ananasim az di abla da dedim salataya dograyayim en iyisi bugunde almayi unuttum yarinda napsam diye dusunuyorm bakalım tarti ne gösterecek
cok gecmis olsun canım
harika sabah dolu dolu akşam hafif
Hoşgeldin Zeynep ben merve 29 yasinda 2 kizim var ogretmenim lakin cocuklardan çalışmaya hic fırsat olmadı
Şok diyet falan mi yapiyosun?
yok canim detoks
Ohhh bir gribim eksikti tabi Bahar bahara aldanirsa böyle olur
Oyyy geçmiş olsun hemen onlem al greyfurt varsa dayan greyfurta
paratiroid hormonundan sonra oldu böyle abla evde heryer sac basi acik gezemiyorum heryerden saç topluyorum dediklerini deneyeyim
benim de aklima geldi de kucuk diye bilemedim

İyi bir eksi gelecek eminim nasıl dayandın kız bu kadar?? @askrhpozitif helal olsun
Suan oldukça açım canim aslinda insallah gelir eksi yoksa daha naparim bilmem aslinda bu sekilde az yemem doğru değil lakin metobolizma yi bir bozdum pir bozdum ne olacak bilmiyorum

guzel olmus cnm sadece aksam fistiga gerek yokmus salatayi fazla yeseydin
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal

Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
cok guzel gulbecim
Artilar gittimi
Ohhh bir gribim eksikti tabi Bahar bahara aldanirsa böyle olur
bitki caylarina aban ilerlemesin cnm
Bugünkü menum

Sabah 11:00
1 bardak süt

Kahvalti 12:30
1kase sehriyeli tavuk çorbası (2.5 kepce)

Ara
1 portakal

Akşam 18:00
1 kase sebze çorbası (içinde un yoktu)
Yoğurt

1.5 litre su
Bitki çayları

Spor yok
baya hafif olmus cnm
en azindan kacamak yok cnm suyu artirmaya calis

Gayet güzel canım afiyet olsun

Teşekkür ederim canim

çok geçmiş olsun hepinize gülüm
galiba senin eşinin son raddeye gelmiş fıtık, ameliyat olması gerekiyor, doktor ne diyor

Teşekkür ederim abla) malesef düzenli doktora gitmiyo hele ameliyata hiç yanasmiyo malesef yıllardır çekiyo böyle

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim canım

cok gecmis olsun canım

Teşekkür ederim canimcim

Iyi geceler herkese aclik basima vurmadan ben kacar

Tatlı uykular canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…