Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm vitamin eksiği v.s. herşeyi halletsem de troid sorunu saçı döküyor mecbur tedbir almak lazım , paratroid bedenin kalsiyumunu kontrol eden mercimek kadar şey ama o da zincirleme her şeyi etkiliyor işte

bu duruma gelip sonuçlarının ne olacağını bilmiyor mu eşin, allah esirgesin felç yada altına kaçırma olabilir eşim de böyle oldu en son korktu felç olmaktan da ameliyat oldu 13-14 sene önce

Iyi geceler herkese aclik basima vurmadan ben kacar
Iyi uykular canım
harika sabah dolu dolu akşam hafif
Kaç gündür sabahı zor ediyorum. Erkenden de kahvaltimi yapiyorum . Doymak bilmediğimden az yemiyorum
Kızlar kk çok ağır çalışıyo sizdede öyle oluyomu
Evet canım. Hatta bazen giremiyorum bakım var yazıyor
Afiyet olsun canim güzel olmuş

bu duruma gelip sonuçlarının ne olacağını bilmiyor mu eşin, allah esirgesin felç yada altına kaçırma olabilir eşim de böyle oldu en son korktu felç olmaktan da ameliyat oldu 13-14 sene önce

Abla bende cok endişe ediyorum ama diyoki ben ameliyat olsam işlerime kim bakacak tarafından bakiyo duruma)

çok sukurki esin ameliyat olmuş kurtulmuş allahım sağlık sıhhat versin eşine

Aslinda abla çok sigara içiyordu (uzunn yıllardır iciyo) yıllardır da biraktirmaya çalıştım en son dayanamadım ağladım, dedimki eninde sonunda bu sigara sağlığını bozukcak diye. Ve üzüldüğüme baya kötü olmuş tabi oda sağolsun etkilendi bu durumdan çok şükür bugün tam 1 aydır icmiyor ama çok zorlaniyo yani her an içebilirde,
Bende olmasam eşim asla sagligina dikkat edecek biri değil
Haa bide diyoki nasilsa olucez kafasında deliriyorum bu duruma yaa

kıpırdamıyor neredeyse site yavaşlıktan :)

Aynen vala kasım kasımm kasiliyoo

Yine sitede skntı mı var kızlar ben giremiyorum girsem bildirimler açılmıyor sayfa ilerletemiyorum bir gariplik var kaç saattir

Evet canim cok ağır çalışıyo

Menumu yazayim alintilari aldim
sabah 12.30
1 yumurta
1dilim peynir
1 domates
bol yeşillik
5 zeytin
16.30
1 kase m. Çorba
2 kasik bulgur pilavı
salata
17 .00
1 avuç fındık yedim 17 tane
yeşil çay
1 dilim armut
Su.3lt
Spor yok
Insallah guzel eksiler gelsin cnm :)

hee nasıl olsa ölücez de ya ölmeyip sürünürsek allah göstermesin onu niye düşünmüyor canı sağ olasıca iş dediğin ne 1 hafta sonra yine işinin başın da olur ki bir ay ağır kaldırmayacak basit egzersizler yapacak o kadar 1 hafta işe gitmedi diye rabbim rızkınızı mı kesecek basit düşünmesin tek kendini de düşünmesin ameliyattan korkuyorsa , anesteziden lokal yaptırsın benim eşim de anesteziden korkuyordu lokal yaptırdı ameliyatını ki şimdi daha gelişti ameliyat teknikleri eşimin büyük abisi 3 -4 sene önce oldu ertesi günü kalkmış gezmiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…