- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.041
Zaten tavuk corbasiymis cnm bol acili limonlu yapsaydinÖyle oldu abla) çiğnenecek bişey yutkunamıyorum, sabahki corbanin içinde sehriye vardı ondan bişey olmaz dimi
Bende size soracaktim bizde firtina varda ondan sandim demekki site de sorun varmisKızlar kk çok ağır çalışıyo sizdede öyle oluyomu
Zaten tavuk corbasiymis cnm bol acili limonlu yapsaydin
Gun icinde baska karbon yok bisey olmaz :)))
Bende size soracaktim bizde firtina varda ondan sandim demekki site de sorun varmis
gülüm vitamin eksiği v.s. herşeyi halletsem de troid sorunu saçı döküyor mecbur tedbir almak lazım , paratroid bedenin kalsiyumunu kontrol eden mercimek kadar şey ama o da zincirleme her şeyi etkiliyor işteananasim az di abla da dedim salataya dograyayim en iyisi bugunde almayi unuttum yarinda napsam diye dusunuyorm bakalım tarti ne gösterecek
cok gecmis olsun canım
harika sabah dolu dolu akşam hafif
Hoşgeldin Zeynep ben merve 29 yasinda 2 kizim var ogretmenim lakin cocuklardan çalışmaya hic fırsat olmadı
yok canim detoks
Oyyy geçmiş olsun hemen onlem al greyfurt varsa dayan greyfurta
paratiroid hormonundan sonra oldu böyle abla evde heryer sac basi acik gezemiyorum heryerden saç topluyorum dediklerini deneyeyim
benim de aklima geldi de kucuk diye bilemedim
bu duruma gelip sonuçlarının ne olacağını bilmiyor mu eşin, allah esirgesin felç yada altına kaçırma olabilir eşim de böyle oldu en son korktu felç olmaktan da ameliyat oldu 13-14 sene önceTeşekkür ederimcanim
Teşekkür ederim abla) malesef düzenli doktora gitmiyo hele ameliyata hiç yanasmiyo malesef yıllardır çekiyo böyle
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canimcim
Tatlı uykular canimm
kıpırdamıyor neredeyse site yavaşlıktan :)Demekki siteden kaynaklanıyo çok ağır çalışıyo çünkü sayfanın açılması bile saniyeler suruyo
Bende 1 saat önce bakiniyodum dönüp durdu dedim telefondaki sorun var acabaBende size soracaktim bizde firtina varda ondan sandim demekki site de sorun varmis
Iyi uykular canımIyi geceler herkese aclik basima vurmadan ben kacar
Kaç gündür sabahı zor ediyorum. Erkenden de kahvaltimi yapiyorum . Doymak bilmediğimden az yemiyorumharika sabah dolu dolu akşam hafif
Evet canım. Hatta bazen giremiyorum bakım var yazıyorKızlar kk çok ağır çalışıyo sizdede öyle oluyomu
Afiyet olsun canim güzel olmuşMenumu yazayim alintilari aldim
sabah 12.30
1 yumurta
1dilim peynir
1 domates
bol yeşillik
5 zeytin
16.30
1 kase m. Çorba
2 kasik bulgur pilavı
salata
17 .00
1 avuç fındık yedim 17 tane
yeşil çay
1 dilim armut
Su.3lt
Spor yok
bu duruma gelip sonuçlarının ne olacağını bilmiyor mu eşin, allah esirgesin felç yada altına kaçırma olabilir eşim de böyle oldu en son korktu felç olmaktan da ameliyat oldu 13-14 sene önce
kıpırdamıyor neredeyse site yavaşlıktan :)
Yine sitede skntı mı var kızlar ben giremiyorum girsem bildirimler açılmıyor sayfa ilerletemiyorum bir gariplik var kaç saattir
Siteden di cnm duzeldi simdiYine sitede skntı mı var kızlar ben giremiyorum girsem bildirimler açılmıyor sayfa ilerletemiyorum bir gariplik var kaç saattir
pro üyeliğin aktifleşti diye hayırlı olsun yazacaktım öğlen unuttum gülüm hayırlı uğurlu olsuuunnnBen geldim yine ce yapacam :)))
Önce sporum 60 dk pilates cardio 180
40 dk orta tempp yürüyüş 80
260 p @Pnrrr-20
Insallah guzel eksiler gelsin cnm :)Menumu yazayim alintilari aldim
sabah 12.30
1 yumurta
1dilim peynir
1 domates
bol yeşillik
5 zeytin
16.30
1 kase m. Çorba
2 kasik bulgur pilavı
salata
17 .00
1 avuç fındık yedim 17 tane
yeşil çay
1 dilim armut
Su.3lt
Spor yok
hee nasıl olsa ölücez de ya ölmeyip sürünürsek allah göstermesin onu niye düşünmüyor canı sağ olasıca iş dediğin ne 1 hafta sonra yine işinin başın da olur ki bir ay ağır kaldırmayacak basit egzersizler yapacak o kadar 1 hafta işe gitmedi diye rabbim rızkınızı mı kesecek basit düşünmesin tek kendini de düşünmesin ameliyattan korkuyorsa , anesteziden lokal yaptırsın benim eşim de anesteziden korkuyordu lokal yaptırdı ameliyatını ki şimdi daha gelişti ameliyat teknikleri eşimin büyük abisi 3 -4 sene önce oldu ertesi günü kalkmış gezmiş yaaAbla bende cok endişe ediyorum ama diyoki ben ameliyat olsam işlerime kim bakacak tarafından bakiyo duruma)
çok sukurki esin ameliyat olmuş kurtulmuş allahım sağlık sıhhat versin eşine
Aslinda abla çok sigara içiyordu (uzunn yıllardır iciyo) yıllardır da biraktirmaya çalıştım en son dayanamadım ağladım, dedimki eninde sonunda bu sigara sağlığını bozukcak diye. Ve üzüldüğüme baya kötü olmuş tabi oda sağolsun etkilendi bu durumdan çok şükür bugün tam 1 aydır icmiyor ama çok zorlaniyo yani her an içebilirde,
Bende olmasam eşim asla sagligina dikkat edecek biri değil
Haa bide diyoki nasilsa olucez kafasında deliriyorum bu duruma yaa
Aynen vala kasım kasımm kasiliyoo
Evet canim cok ağır çalışıyo
Hadi gozun aydin cnmbir yandan da bacımla mesajlaşıyorum annem şimdi onda bana gelecek , kız kardeşim de çocuklarla gelmeyi planlıyormuş ama dönüşe hızlı trene yer bulamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?