- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.061
Spor cok guzelMenümü yazayım düzelmişken site
Sabah 12gibi
Yumurta
Zeytin 5 6 tane
Peynir 2dilim
1dilim tbe
Ara öğün
Hurma 2tane
Türk kahvesi
Akşam19:00
Salata
Çok az börülce
3kaşık kadar bakla üzerinde yoğurt
3kaşık kadar patates yemeği
Şekersiz Türk kahvesi
Su 2lt kadar
Spor
1saat sabah yürüyüş yaptım tempolu 3ile çarpıyormuşuz 180p
1saat akşam yürüdüm 180p
Toplam 360pPnrrr-12
eskişehirde haftaya salıya kadar soğuk yağışlıAllah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Şöyle gunes altinda yurumeyi ozledim
Haftaya cuma gunesliymis heralde :))
O gune kadar yine yagmurlu
Tansiyon aleti falan yokmu cnmBenim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
tansiyon aleti yok mu gülüm uyandır eşini bir ölçünBenim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
hee nasıl olsa ölücez de ya ölmeyip sürünürsek allah göstermesin onu niye düşünmüyor canı sağ olasıca iş dediğin ne 1 hafta sonra yine işinin başın da olur ki bir ay ağır kaldırmayacak basit egzersizler yapacak o kadar 1 hafta işe gitmedi diye rabbim rızkınızı mı kesecek basit düşünmesin tek kendini de düşünmesin ameliyattan korkuyorsa , anesteziden lokal yaptırsın benim eşim de anesteziden korkuyordu lokal yaptırdı ameliyatını ki şimdi daha gelişti ameliyat teknikleri eşimin büyük abisi 3 -4 sene önce oldu ertesi günü kalkmış gezmiş yaa
bir yandan da bacımla mesajlaşıyorum annem şimdi onda bana gelecek , kız kardeşim de çocuklarla gelmeyi planlıyormuş ama dönüşe hızlı trene yer bulamıyor :)
Allah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Burda kac haftadir yagmur var zaten cnm firtina cok beter disarda hersey ucuyoreskişehirde haftaya salıya kadar soğuk yağışlı
kız kardeşim annem yarın akşam 6 buçukta geliyorlar eşime tam süpriz olacak :))
Benim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
Sicagi seven biri olarak buranin havasindan nefret ediyyorum zatenoraların hava sartlari kötü galiba Allah yardım etsin inşallah.
Buralar artık çok sicak gündüz sicakliklar 20 dereceyi buluyo ama buranin dinmeyen rüzgarı var sadece
Sicagi seven biri olarak buranin havasindan nefret ediyyorum zaten
Gunesi cok ozledimmmm
Kapali havalar insanin enerjisini cok etkiliyor cnmAhh ablam inşallah kısa sürede havalar düzelir kis baya yormustur seni
Kapali havalar insanin enerjisini cok etkiliyor cnm
işin cidden çok zor gülüm allah yardımcın olsunAhh ablamm ne guzel ve doğru söylüyorsun, bende kendisine dedimki kendini düşünmuyorsan bari beni çocukları düşün allah korusun sana bişey olursa ben naparim sensiz (başka sağlık sorunlarida var malesef)
Zaten tıbbi tektolojilerde gelişmiş şimdiki ameliyatlar 2-3 günde ayaktasın dediğin gibi, okadar dil döküyorum boş ama Allahtan ki sigarayı biraktirmayı başardım inşallah şimdi sıra diğerlerinde
Off ablam offf Allah yardımcım olsun insallah
Hayırlısıyla gelsin inşallah abla
abla oraların hava sartlari kötü galiba Allah yardım etsin inşallah.
Buralar artık çok sicak gündüz sicakliklar 20 dereceyi buluyo ama buranin dinmeyen rüzgarı var sadece
Yaza kadar da biraz versek iyi olurKesinlikle öyle enerjik sifir geçmek bilmeyen günler of of benide çokk kötü etkiliyo Allahtan önumuz yaz rahat rahat kilolarimiza da vericez inşallah
offf çatıları bile uçuran fırtınada dışarı adım atılmaz allah esirgesin kaza beladanBurda kac haftadir yagmur var zaten cnm firtina cok beter disarda hersey ucuyor
Çatılar bile ucmus
Haftaya gece eksiye dusecek diye gosteriyor
Aaa esinin haberi yokmu
Kizkardesin nasil donecek :))
pirasayi hic portakalli denemedim nasil oluyor cnm
bende de bikac sefer kolik agridan olmustu olucem sandim
bencede bi dr a git cnm
hosgeldin Aylincim bende Zühal
Buraya duzenli gelirsen hedef kilona kavustururuz seni :)))
hafta basi elif ve merveyle 3 luydunuz ya cnm oyle yapariz
yemegi yapmadan once salatayi yap o kadar zoruna gitmez cnm
normal yuruyus 1 puan cnm
Tempolu spor yuruyusu 3 puan
Kız bu nasıl irade, ben bugün akşam hafif yedim diye şu an saatleri sayıyorumMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Aiyy resmen fobilerimden bitanesi. Neyseki su ılıkmış, çok geçmiş olsunHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
Amin çok teşekkür ederimcanim bu formulu babamin kuzeni azerbaycanda calisirken azerilerden ogrenmis, ruslara ait bir tarifmis, bir tek tasa degil pek cok seye iyi geliyor, damar tikanikligi, bagisiklik sistemini guclendirme, eger hemen ameliyat olayim demiyorsan bence bir dene, benim tanidigim kullanan herkesin isine yaradi insallah sana da sifa olur.
afiyet olsun canim bize de ver portakalli pirasa tarifini :) ayrica sinavda basarilar, Allah zihin acikligi versin
mevsim donumu ile alakali olabilir ama bence bi dermatologa gorun o nedendir soylesin
hos geldin Aylin, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim cocugum yok, bir senedir Hollandda yasiyorum, suan calismiyorum ama is ariyorum :)
ben de buraya 74 kilo ile 3 Ocakta geldim, suan 67,7 yim, hedef 55. burda hep birlikte gidecek insallah kilolar, zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten.
bana cok az geldi ama yetti mi sana? yogurdu salatayi falan bol tutsaydin bari
tursu tardidan 2 gun once olmasaymis daha iyiymis ama onun disinda guzel
Öğle ve akşam gayet hafif olmuş. Ben sebepsizce + çıkan kilomu ayrana attığım tuza bağlıyorum, aman dikkatMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
Kuruyemişe ben de bayılıyorum ama iki avuç Cuma öncesi tehlikeli olabilir RosebudcumSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
Çok teşekkürlerhergun olsa iyi gün için de kac kere tartiliyorum
o sorun bende de var canim ameliyat dedi banada berrinnin dediğini denicem birde gilaburu diye bir bitki varmis
cok gecmis olsun canım
Hoşgeldin aylincim
bi ara biz 3 lu rakiptik diye hatırlıyorum
Ohhh ev mis gibi olmuştur. Güle güle kirletinHanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok
Gene efsane bir menüMenüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
HoşgeldiiinHayırlı akşamlar tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakmayın :) kendimden bahsedecek olursam 29 yasindayim 166 boy 82 kiloyum hamilelikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum hedefim 57kg. Bu süre boyunca bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir mercimekçi daha geldi.. o pasta gözümü aldı ama olan olmuş, afiyet olsunBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
Çok sağlıklı, çok güzelSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal
Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Evet ama şu an çok acıktımGüzel canim afiyet olsun. Kuruyemiş miktarı fazla kaçmış
Afiyet olsun güzel olmuş
Teşekkürler canım
Aynen ablacım, insan hissettiğini yumuşak şekilde anlatınca karşısındakinde de biraz ışık varsa işler bir şekilde yoluna giriyor.. tabi sabır her zaman yumuşak olmaya yetmiyor aniden içimden cadı çıkabilirgülüm zamanla iyice birbirinizin huyuna suyuna normal bakıp o gömme eleştirilerine gülüp geçeceksin ,duyguların açısından açık açık konuş ama yöntem sen şöyle davranınca böyle oluyor v.s. gibi suçlayıcı olmasın, karşındakinin bilinç altı saldırıya uğradığını zannedip savunmaya geçer o zaman konuşma tartışmaya dönebilir , ana fikir hissediyorum olmalı , misal sen eve gergin gelince dedikten sonra sadece kendi duygularını olabildiğince açık ve kibar uslubla anlatman yeterli
Bu menü yarına eksi getirir:)Bugünkü menum
Sabah 11:00
1 bardak süt
Kahvalti 12:30
1kase sehriyeli tavuk çorbası (2.5 kepce)
Ara
1 portakal
Akşam 18:00
1 kase sebze çorbası (içinde un yoktu)
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
Öğleni akşamla dengelemişsinMenüm
Sabah 08 30 1 sahanda yumurya 1 d tbe 1 kk peynir domates
Öğle 1 tabak pirinçli pırasa yemeği 1 tabak kabak yemeği(fazla kaçırdım evet) yoğurt
Ara 2 portakal
Akşam 17.00 baharatlı yoğurt 1 d tbe
Su 1.5 lt
Spor yok
Ühühühü keşke salatayı daha fazla yeseymişim. Acıktım şimdiguzel olmus cnm sadece aksam fistiga gerek yokmus salatayi fazla yeseydin
cok guzel gulbecim
Artilar gittimi
bitki caylarina aban ilerlemesin cnm
baya hafif olmus cnm
en azindan kacamak yok cnm suyu artirmaya calis
Gayet güzelMenumu yazayim alintilari aldim
sabah 12.30
1 yumurta
1dilim peynir
1 domates
bol yeşillik
5 zeytin
16.30
1 kase m. Çorba
2 kasik bulgur pilavı
salata
17 .00
1 avuç fındık yedim 17 tane
yeşil çay
1 dilim armut
Su.3lt
Spor yok
Ben de bugün güneş gördüm diye sevinip eheeeeAllah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Patates yemeği biraz üzse de genel olarak güzelMenümü yazayım düzelmişken site
Sabah 12gibi
Yumurta
Zeytin 5 6 tane
Peynir 2dilim
1dilim tbe
Ara öğün
Hurma 2tane
Türk kahvesi
Akşam19:00
Salata
Çok az börülce
3kaşık kadar bakla üzerinde yoğurt
3kaşık kadar patates yemeği
Şekersiz Türk kahvesi
Su 2lt kadar
Spor
1saat sabah yürüyüş yaptım tempolu 3ile çarpıyormuşuz 180p
1saat akşam yürüdüm 180p
Toplam 360pPnrrr-12
Bende ilk başlarda sevmezdim ama şimdi bayılıyorum hergün yerim heraldeSpor cok guzel
aksam patates yerine baklayi fazla yeseydin daha iyi olurdu cnm
Bende baklayi hic sevmem yapmamda :)
Yıkadım uzanıyorum şimdi tansiyon aletimiz YÖK maalesef az değil yediklerim ama su az geliyor bana kesinTansiyon aleti falan yokmu cnm
Aksamda cok az yememisin acliktan desem
Soguk suyla elini yuzunu enseni yika uzan biraz
Yok kuzum maalesef şimdi geçer boşuna telaşlandırmayayımtansiyon aleti yok mu gülüm uyandır eşini bir ölçün
İyi gibiyim kızlar biraz daha sağolunCanim dikat et lütfen kısa surede geçmese eşini kaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?