Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işin cidden çok zor gülüm allah yardımcın olsun
sigarayı bir 10 gün daha içmeden dayansa çok daha kolay olur karabaş otu var onu sigara bırakmada iyi olduğu söylenir ben denemedim istersen bir bak netten

Amin inşallah ablam. Abla nerdeyse 20 yıldır iciyo çok çok zorlaniyo ama Allahtan oda içmemek için direniyo dediğin gibi bi kaç gün daha kullanmasa tamamdır

Bilgi içinde teşekkür ederim bakarım netten

Aniden karar verdi yani :))) orasini kacirmisim
Cok iyi olmus ne guzelll

ekim2009 kizkardesinde zayiflamaya calisiyormuydu unuttum cnm

Ablan nasil oldu
hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz kız kardeşimle ablamın ki daha da acil
telefon da az önce konuştuk kız kardeşimle baktım ağzı şapur şupur ediyor kız sen ne yiyorsun bu saatte dedim 2 tane cips kalmış onu ağzıma attım dedi :)) ben de azarladım bu saatte 2 cipsi yiyene kadar çöpe atsana uleeennn didim
ablam da kendine hiç bakmıyor yaa telefon da iyiym diyor ama 2 haftadır tartılmıyor da tansiyon ilacı kullanıyor kalp büyümesi başlangıcı var ve doktor acil zayıfla bari 5-10 kilo ver ki tansiyon ilacını bırakalım bedenin yükü ağır gelince dolaşım zorlanıyor kalp ondan zorlanıyor demiş , ama ablamın derdi yüksek lisans hocalarının verdiği 25 kitabı 20 gün de okuyup ödevlerini yapmak da yemek bile doğru düzgün pişirip yediklerinden şüpheliyim

Carsamba menum

11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik

15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata

16.00
3 hurma
2 ceviz

Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie

@Pnrrr-20 90 puan
baya erken kapatmışsın mutfağı bence bu gün çok geç saate kalma mefkuşum uyu ki miden dellenmesin :)

içindeki cadıyı normale döndürme tekniği de nefes tekniği ile oluyor gülüm derin yavaş nefes al ver 3-5 kere cadı hemen yok oluyor :)

Amin inşallah ablam. Abla nerdeyse 20 yıldır iciyo çok çok zorlaniyo ama Allahtan oda içmemek için direniyo dediğin gibi bi kaç gün daha kullanmasa tamamdır

Bilgi içinde teşekkür ederim bakarım netten
darısı bana inşallah ben de bırakırım sigarayı evlendiğimden beri içiyorum 20 sene olacak neredeyse

gülüm az bal yada hurma ye şekerin düştüyse dengelesin suyunu iç , ayaklarını biraz yükseğe koyup dinlen 10 dk sonra geçmediyse kaldır eşini bence

Ah ablacım saf zehir içiyorsunuz ya lütfen bırakmaya calis yazık degilmi sana hwm baya uzun süredir de içiyorsun inşallah inşallah bırakırsın
inşallahhhh
kendime hedef koydum 72 kilonun altına inince bırakıcam, daha önceki bırakma denemelerim de çok tepetaklak oldum ve kilo aldım da

inşallahhhh
kendime hedef koydum 72 kilonun altına inince bırakıcam, daha önceki bırakma denemelerim de çok tepetaklak oldum ve kilo aldım da

İnşallah abla Allah güç sabır versin. İnsallah hedeflediğin kiloyada inersin sigarayı bırakırsın

siz sporunuzu yapın ben de gidip yatayım iyi geceler candan öte canlarımm

İyi geceler abla

Afiyet olsun kaptanım . Çok erken kapatmışsın günü
Gene efsane bir menü
Teşekkürler bebeğim
Evet ama şu an çok acıktım
Ben de şuan çok açım . Öyle ki uyuyamıyorum. Bir de şu ödem söktürücü midemi acayip kazındırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…