- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.081
işin cidden çok zor gülüm allah yardımcın olsun
sigarayı bir 10 gün daha içmeden dayansa çok daha kolay olur karabaş otu var onu sigara bırakmada iyi olduğu söylenir ben denemedim istersen bir bak netten
Aniden karar verdi yani :))) orasini kacirmisimofff çatıları bile uçuran fırtınada dışarı adım atılmaz allah esirgesin kaza beladan
eşim uyuyor kız kardeşim buraya yazdım ya mesajlaşıyoruz diye o zaman karar verdi bileti de geldikten sonra alacakmış nette yeni duraklar seferler eklendi diye göstermiyormuş direk gardan alacak sanırım
Yaza kadar da biraz versek iyi olur
Benim akü bitiyor o dolana kadar sporu yapip yatmadan bakarim tekrar
hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz kız kardeşimle ablamın ki daha da acil
Bu menü yarına eksi getirir:)
İyi gibiyim kızlar biraz daha sağolun
baya erken kapatmışsın mutfağı bence bu gün çok geç saate kalma mefkuşum uyu ki miden dellenmesin :)Carsamba menum
11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik
15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata
16.00
3 hurma
2 ceviz
Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
içindeki cadıyı normale döndürme tekniği de nefes tekniği ile oluyor gülüm derin yavaş nefes al ver 3-5 kere cadı hemen yok oluyor :)Mefkurem zuhal ablacım selam, bence çok güzel bir aroma katıyor. Yarım kilo pırasa için 1 bardaktan az yarım bardaktan çok taze sıkılmış portakal suyu koydum. Az bişey de su ekledim güzel oldu bence
Kız bu nasıl irade, ben bugün akşam hafif yedim diye şu an saatleri sayıyorummaşallah
Aiyy resmen fobilerimden bitanesi. Neyseki su ılıkmış, çok geçmiş olsun
Amin çok teşekkür ederimportakallı pırasada normal pırasa tarifini uygulayıp su yerine portakal suyu döküyorsun. Böyle aromalı aromalı bi güzel oluyo:) ben yemek.com un tarifini uyguladım
Öğle ve akşam gayet hafif olmuş. Ben sebepsizce + çıkan kilomu ayrana attığım tuza bağlıyorum, aman dikkat
Kuruyemişe ben de bayılıyorum ama iki avuç Cuma öncesi tehlikeli olabilir Rosebudcum
Çok teşekkürler
Ohhh ev mis gibi olmuştur. Güle güle kirletin
Gene efsane bir menü
Hoşgeldiiinberaber atlatacağız inşaallah.
Bir mercimekçi daha geldi.. o pasta gözümü aldı ama olan olmuş, afiyet olsun
Çok sağlıklı, çok güzel
Evet ama şu an çok acıktım
Aynen ablacım, insan hissettiğini yumuşak şekilde anlatınca karşısındakinde de biraz ışık varsa işler bir şekilde yoluna giriyor.. tabi sabır her zaman yumuşak olmaya yetmiyor aniden içimden cadı çıkabilir
Bu menü yarına eksi getirir:)
Öğleni akşamla dengelemişsin
Ühühühü keşke salatayı daha fazla yeseymişim. Acıktım şimdi
Gayet güzel
Ben de bugün güneş gördüm diye sevinip eheeeediye dışarı fırladım. resmen kasırga vardı, koştur koştur eve geldim şöyle ılık rüzgarlı bir bahar havası çok iyi gelirdi bugünlerde..
Patates yemeği biraz üzse de genel olarak güzel
darısı bana inşallah ben de bırakırım sigarayı evlendiğimden beri içiyorum 20 sene olacak neredeyseAmin inşallah ablam. Abla nerdeyse 20 yıldır iciyo çok çok zorlaniyo ama Allahtan oda içmemek için direniyo dediğin gibi bi kaç gün daha kullanmasa tamamdır
Bilgi içinde teşekkür ederim bakarım netten
gülüm az bal yada hurma ye şekerin düştüyse dengelesin suyunu iç , ayaklarını biraz yükseğe koyup dinlen 10 dk sonra geçmediyse kaldır eşini benceBende ilk başlarda sevmezdim ama şimdi bayılıyorum hergün yerim heralde
Güzel pişireni bulmak lazım pişerkenki kokusuna aldanmamak lazım bi de
Evet patatesin çoğunu kızıma yedirdim zaten çok sayılmaz
Yıkadım uzanıyorum şimdi tansiyon aletimiz YÖK maalesef az değil yediklerim ama su az geliyor bana kesin
Yok kuzum maalesef şimdi geçer boşuna telaşlandırmayayım
İyi gibiyim kızlar biraz daha sağolun
Aniden karar verdi yani :))) orasini kacirmisim
Cok iyi olmus ne guzelll
darısı bana inşallah ben de bırakırım sigarayı evlendiğimden beri içiyorum 20 sene olacak neredeyse
inşallahhhhAh ablacım saf zehir içiyorsunuz ya lütfen bırakmaya calis yazık degilmi sana hwm baya uzun süredir de içiyorsun inşallah inşallah bırakırsın
inşallahhhh
kendime hedef koydum 72 kilonun altına inince bırakıcam, daha önceki bırakma denemelerim de çok tepetaklak oldum ve kilo aldım da
siz sporunuzu yapın ben de gidip yatayım iyi geceler candan öte canlarımm
Afiyet olsun kaptanım . Çok erken kapatmışsın günüCarsamba menum
11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik
15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata
16.00
3 hurma
2 ceviz
Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
Teşekkürler bebeğimGene efsane bir menü
Ben de şuan çok açım . Öyle ki uyuyamıyorum. Bir de şu ödem söktürücü midemi acayip kazındırdıEvet ama şu an çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?