- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.101
Bol eksiler getirsin inşallahKizlar gecmis yapiyodum ama artik yarin devam ederim menumu yazip yatiyorum
Saat 9:30
3 yk yulaf yarim bardak sut
Saat 13:30
1 buyuk kase tarhana corbasi
Saat 18:00
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
1 armut
Saat 20:00
1 kase corba
1 bardak sut
1 armut
Bugun detoks yaptim, bakalim yarina nasil sonuc alicam. Bu arada armudu gunduz tuketmek isterdim ama evde toktu ve tum gun yagmur yagdi ancak aksam ustu markete gidip alabildim. Detoksta olan 4 seyden de mutlaka yemem gerekiyordu o yuzde aksam da olsa yedim. Aksam yemegi saati esimi beklerken gec kaldi yineama yarin o gec gelirse ben yine de erken kapaticam.
Iyi geceler herkese
Afiyet olsun kaptanım . Çok erken kapatmışsın günü
Teşekkürler bebeğim❤
Ben de şuan çok açım . Öyle ki uyuyamıyorum. Bir de şu ödem söktürücü midemi acayip kazındırdı
sagol mervecimAfiyet olsun canım
kucuk sis tarzinda yaglar var arada onlari da yememeye calisiyorum esime dedim bir sor kac gr et var unutmus bir dahasinda gr seklinde yazarim insallah benim bildigim 50-60 gr zaten cok gitmiyoruz gidince biraz heralde fazla olduogluna soyle sana saglikli ikramlar yapsin :)) digerleri guzel cnm
Ama normal gunlerine gore biraz fazla olmus
bende okurken zorlandim
Baslangic icin guzel ebrucum
Sabaha yesillik eklesen iyi olur
Bjtter hergun olmazsa arada yenebilir
Aksamda nohut zaten karbon degeri fazla oldugu icin yanina pilav yerine salata daha iyi olurdu
sabahki peynirden baska pro yok cnm
Oglen aksam karbon
bide 2 tabak yetmemis ustune pilav eklemisin
Aman salata falan yeme :))
Bu menu sana yarin eksi getirirse buyuk süpriz olur
hayirli olsun cnm ama tukiz zor okunuyor
kuzum aksam zaten bugdayli corba var ustune sarma dolma fazla geldi bana
çağ donerin buyuklugu nasil oluyor bilmiyorum cnm
Adana gibi falanmi
aynen abla tum ruhumla yazdiklarina katiliyorum koruma derdi boylelikle kabus olmaktan cikar.fit diye dusundugumuz insanlarinda bu cokca basina geliyor. dusmek den daha buyuk hata yerinden kalkmamak degilmiaynen gülüm sağlıklı beslenip arada aşırıya kaçtık mı ertesi günü yada öğün telafi edebildik mi kilo sorunumuz kökten çözülecek ama biz genel de ne yapıyorduk bir öğün aşırıya kaçtıysak diğer öğünü de sallıyorduk sonra pişman olma moralimizi bozup iyice kötüye gitmeler oluyordu artık biliyoruz , insanız nefsimiz var arada sıra da bir kere yer sonrası dengeleriz :))
sagol canAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Bu renk nasil?
Melis beni niye engelliyosun cok uzuldum suanhahahaj saka saka cok guldum bu yeni haline alisamadik elimiz saga sola carpiyo surekli bilmeden bir seyler yapiyoruz
Gayet iyi duruyo bence afiyet olsun
Afiyet olsun canim gayet iyi duruyo
Genel olarak iyi duruyo afiyet olsun, sorma bana da hata verip durdu, sayfa yenileniyo gibi oldu dondu kaldi beni disari atti ve daha niceleri :) yalniz olmadigima sevindim. Genel bir durummus ben de benden kaynakli sanmistim
Gayet iyi duruyo sadece mey enin yaninda da yogurt sut bir sey yersen tatli atagin daha d az olur afiyet olsun guzel olmus
Tebrikler canimm, gozun aydin
Afiyet olsun gece acikmazsan guzel olmus
Eski gunlere gore daha iyi bence afiyet olsun, giderek daha d aguzellesecek eminim ben :)
sagol canHoşgeldin Ebruuuben de yeni sayılırım, 28 yaşındayım, henüz çoçuğum yok. Bir sene önce yurt dışına taşındım, mühendisim, iş arıyorum. Streslenince yemek yemek, yemeği eğlence ve mutluluk aracı olarak görmek ve gece yemek gibi muhteşem alışkanlıklarım yüzünden kilo aldım,77.3 lere geldim şimdi geri sarmaya çalışıyorum
Ablamın da boyu 1.65 ve 102 kg ile Doğuma girmişti, şimdi 68kg. Odaklanırsak çözücez bu işi
Benim de bu konuda kafam çok karışık ama ne kadar hareket etsem kârdır diye bakıyorum. Biraz da yapılan sporun stiline ve ağırlığına bağlı diye düşünüyorum canım
Darısı başıma inşaallah
Tebrik ederim fitcivciv.misafirliğe gitmek veya misafir davet etmek oldukça kritik oluyor bu süreçte, üstesinden gelmişsin
Bebişim 90-10 kuralımıza ne oldu?
Nefes egzersizleri yap çok sıkıldığında.. stres kaynaklı yemek atağı geldiğinde hareket etmeye çalış.. iş yerinde şöyle bi kapı önüne çıksan bile iyi gelir..
Prenses annesiii..mesajını okuyunca yarın ben de bi evi temizleyeyim dedim, her taraf halay çekiyorHallettin mi işlerini ?
Tebrik ederim süper. Ben bugün beklemediğim şekilde artı çıktım, moraller bozuk
Çok güzel menü ama metabolizma yavaşlamasın diye kahvaltıdan 5 saat sonra araya küçük bişey mi atsan acaba ?
Diğerleri sağlık fışkırdığı için cevizli sucuk hakkında olumsuz düşünemedim
Merhaba Zuhal ablacım,
Bugün şu sınav işine odaklandığım için pek uğrayamadım. İngiliz ehliyeti almaya çalışıyorum, gerdi beni biraz
Uzun zamandır astroloji takip etmiyordum, Merkür’ün geri gitmesi bir çok şeyi açığa kavuşturduÇok alıngan ve batık hissediyordum bu günlerde, zaten burcum yengeç bi de üstüne Merkür retrosu hiç çekilmez. Eşime uyguladığım trip dozajını biraz azaltayım
Hayırlı uğurlu olsun
Akşam karbondan eser yok ne güzel, afiyet olsun
Nasıl oldun hamişcan, aşı çarptı mı birazcık?
Kek merhaba diyor ama diğerleri çok güzel
Kuru fasulye lezzetli olmuş galiba:) afiyet olsun
Güzel olmuş, bugün dayanabilirsen yarın eksi seni bekliyor:)
Canım dün kahvaltını okurken acıkmıştım, bugün De okurken doydumafiyet olsun
çikolata merhaba dese de ilk menü için güzel bence, afiyet olsun
Prenses annesicim, aslında kalori miktarı az ama genelde karbondan gelince de kilo vermeyi zorlaştırabilir. Gene de oruç tutan birine göre güzel.. Allah kabul etsin
Süper olmuş, gelsin eksiler
Sağlık fışkırıyor, afiyet olsun
Geçmiş olsun, minik daha iyidir umarım..
Menün De güzel olmuş
2 haşlanmış yumurta yiyenlere çok özeniyorum. Biz kendisiyle pek yürüyemiyoruz..
Afiyet olsun, 5 hurma birazcık çok gibi
Güzel olmuş afiyet olsun. Safraya dikkatbugün senin krebi ben de denedim. Güzel oldu
yani o zaman sade ekmek kizartmasi gibi oluyorgüzel olmuş
olsun geçmişi unut yola devam canım
bence de :)
halledilir gitmiştir bile
güzel olmuş
neyse ki çok olmamış üstüne yememissin
detox yaptım canım ondan
güzel
evet canım detox
güzel olmuş
yok canım avuç içi dediğim bir dilim ekmekten yapılıyor kare dilimden benim avuçlar küçük zaten baya küçük hatta :)
yoluna taş koyarım:)
neden böyle oldu ki ;(
dibimiz ayagimiz tamam
amin hepimize bol eksiler
sosis ne kız :)
abartma canım toparlayacagiz birlikte bende bugün baktım 26 haftalıkken 68 kg imisim 63 le başlamıştım şimdi daha fazlasıı bebe 4 yaşında
şeytan diyor sende dene ama sevmeyeceğim eminim
işte kafa rahat olunca bizim kafa yeme moduna geçiyor :)
güzel olmuş
hoşgeldin ebru aşağı yukarı hepimizin aynı hikayesi canım
kahvaltı yeni bitti geldim geldim
abla mecbur kaldim mutfagin lavabosu tikaninca dedim acim alttan basi cikti hali Islandi yikatmaya mecbur gidecekti diger halilarda gidince temizligi genele cevirdimOooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristiniz
sagol canimafiyet olsun canım
saol cnm
saol cnm Allah razı olsun
baya qz olmus sankim afiyet olsun canım
aynen cnm
ayy dikkatli ol cnm ya aman Allah tan sıcak değilmiş bende korkarim sicak su torbasından
kiz bu muymuş dukan bira ben biliorum bunu ama dukan birasi oldugunu bilmiordjm acik yesil cay alinca deniycem bunu da insAllah
yetti cnm cayla çerez yedim birqzda yeterli geldi
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım
ay üzüldüm ama fikrim yok cnm
Allah gönlüne gore versin cnm
nerelerdesin rakibem nasil gidiyor
cok gecmis olsun cnm
insAllah guzel cikar sonuclarin cnm
ohh gule gule kirlen cnm
afiyet olsun canım
büyük temizlik degil cnm hali duvara hic dokunmadim ben bi cam sildim ortaligi sildim süpürdüm falan bayafir köklü haftalik temizlik falan da yapmiyordum ben ondan bahar temizligine daha var sankim
hg cnm
afiyet olsun canım
az kaldi olmasina insallah@mefkurem zuhal ablacım selam, bence çok güzel bir aroma katıyor. Yarım kilo pırasa için 1 bardaktan az yarım bardaktan çok taze sıkılmış portakal suyu koydum. Az bişey de su ekledim güzel oldu bence
Kız bu nasıl irade, ben bugün akşam hafif yedim diye şu an saatleri sayıyorummaşallah
Aiyy resmen fobilerimden bitanesi. Neyseki su ılıkmış, çok geçmiş olsun
Amin çok teşekkür ederimportakallı pırasada normal pırasa tarifini uygulayıp su yerine portakal suyu döküyorsun. Böyle aromalı aromalı bi güzel oluyo:) ben yemek.com un tarifini uyguladım
Öğle ve akşam gayet hafif olmuş. Ben sebepsizce + çıkan kilomu ayrana attığım tuza bağlıyorum, aman dikkat
Kuruyemişe ben de bayılıyorum ama iki avuç Cuma öncesi tehlikeli olabilir Rosebudcum
Çok teşekkürler
Ohhh ev mis gibi olmuştur. Güle güle kirletin
Gene efsane bir menü
Hoşgeldiiinberaber atlatacağız inşaallah.
Bir mercimekçi daha geldi.. o pasta gözümü aldı ama olan olmuş, afiyet olsun
Çok sağlıklı, çok güzel
Evet ama şu an çok acıktım
Aynen ablacım, insan hissettiğini yumuşak şekilde anlatınca karşısındakinde de biraz ışık varsa işler bir şekilde yoluna giriyor.. tabi sabır her zaman yumuşak olmaya yetmiyor aniden içimden cadı çıkabilir
Bu menü yarına eksi getirir:)
Öğleni akşamla dengelemişsin
Ühühühü keşke salatayı daha fazla yeseymişim. Acıktım şimdi
Gayet güzel
Ben de bugün güneş gördüm diye sevinip eheeeediye dışarı fırladım. resmen kasırga vardı, koştur koştur eve geldim şöyle ılık rüzgarlı bir bahar havası çok iyi gelirdi bugünlerde..
Patates yemeği biraz üzse de genel olarak güzel
afiyet olsun cnm eksi getirsinKizlar gecmis yapiyodum ama artik yarin devam ederim menumu yazip yatiyorum
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
1 armut
1 kase corba
1 bardak sut
1 armut
Bugun detoks yaptim, bakalim yarina nasil sonuc alicam. Bu arada armudu gunduz tuketmek isterdim ama evde toktu ve tum gun yagmur yagdi ancak aksam ustu markete gidip alabildim. Detoksta olan 4 seyden de mutlaka yemem gerekiyordu o yuzde aksam da olsa yedim. Aksam yemegi saati esimi beklerken gec kaldi yineama yarin o gec gelirse ben yine de erken kapaticam.
Iyi geceler herkese
en kotusu de duzensiz beslenmek belki zararli birsey yemiosun ama duzensz beslenerek kendine kötülük ediyorsun cnm duzensiz beslenerek insulin direnci sahibi biri olarak söylüyorumİnanamıyorum, perşembe gelmiş. Sözde düzenli menü, spor, katılım, bol su vs. yapacaktım bu hafta. Her işim lafta. Neyse beni de böyle kabul edin nolur. Şöyle arada da yazmasam daha beter oluyorum. Cuma bildirim de yapayım ki durum tespiti olsun. Menü yazamama nedenim düzenli yemek saatleri olmadan ne zaman aklıma eserse, fırsat bulursam yemem. Şu anda ne yedim ben sorusunun cevabı yok aklımda, ya da bilinç altına atıyorum. Ciddi ciddi acıkıp yeme olayını kaybettim. Yarın kağıda yazmayı düşünüyorum. Belki gözüm görür de dururum. Bu aralar düzenli yemek de yapmıyorum. Neyse çok daralttım sizi yine, kusura bakmayın. Yarın yine de yeni bir başlangıç yapmaktan başka çare yok. Kendime ve size başarılı bir perşembe dilerim....
Ben günaydın diyim sana sabah gördümKizlar gecmis yapiyodum ama artik yarin devam ederim menumu yazip yatiyorum
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
1 armut
1 kase corba
1 bardak sut
1 armut
Iyi geceler herkese
Allah kabul etsinGünaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar🌥
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin
Allah kabul etsin canimGünaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar🌥
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin
saol cnm Allah razı olsun insAllahAllah kabul etsin
afiyet olsun canımGunaydin ❤
Dunku menum
Kahvalti 06..45
Haslanmis yumurta
Kk peynir
5 zeytin
1 tk bal 1 tk pekmez
Oglen 12.00
Firinda tavuk baget 3 tane
Salata
Aksam 19.30
4 kasik tavuklu bulgur pilavi ( arkadastaydim orda da tavuk vardi)
1 kase yogurt
1 kase salata
Su 2 litre kadar
saol cnm Allah razı olsun insAllahAllah kabul etsin canim
Canim senin menülerin iyiydi sanki niye öyle oldu ki regl miydin senGünaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
Bilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldumCanim senin menülerin iyiydi sanki niye öyle oldu ki regl miydin sen
İyi dinlenmeler canımSize hayırlı sabahlar kızlar ben biraz uyuyup gelirim aranıza 4:30 dan beri ayaktayım
@Erdek hoşgeldin canım..Ben Elif.30 yaşındayım,4.5 yasında bi oğlum var inş.öğretmenim,yarışmacı arkadaşlara bol eksiler dilerim))
@buse8 ablam cok gecmiş olsun.bi an önce şifanı bulursun inş
fitcivciv canım bugün için tebrikleerrr..sennle hic sohbet etme sansımız olamamıstı
@askrhpozitif demek eksidesin!!!!!ben hic tartılmadım..senn eksin baya iyi canım bnce yarın karnını güzelce doyur,halsiz düşersin,üzülürüm bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?