Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gecmis yapiyodum ama artik yarin devam ederim menumu yazip yatiyorum

Saat 9:30
3 yk yulaf yarim bardak sut

Saat 13:30
1 buyuk kase tarhana corbasi

Saat 18:00
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
1 armut

Saat 20:00
1 kase corba
1 bardak sut
1 armut

Bugun detoks yaptim, bakalim yarina nasil sonuc alicam. Bu arada armudu gunduz tuketmek isterdim ama evde toktu ve tum gun yagmur yagdi ancak aksam ustu markete gidip alabildim. Detoksta olan 4 seyden de mutlaka yemem gerekiyordu o yuzde aksam da olsa yedim. Aksam yemegi saati esimi beklerken gec kaldi yine ama yarin o gec gelirse ben yine de erken kapaticam.

Iyi geceler herkese

Bol eksiler getirsin inşallah

Afiyet olsun kaptanım . Çok erken kapatmışsın günü

Teşekkürler bebeğim

Ben de şuan çok açım . Öyle ki uyuyamıyorum. Bir de şu ödem söktürücü midemi acayip kazındırdı

Ben de bi papatya çayı içip yatcam. Hem uyutur, hem ödem atar, hem de tokluk hissi verir belkim
Direnişimiz devam ediyordu ...

İnanamıyorum, perşembe gelmiş. Sözde düzenli menü, spor, katılım, bol su vs. yapacaktım bu hafta. Her işim lafta. Neyse beni de böyle kabul edin nolur. Şöyle arada da yazmasam daha beter oluyorum. Cuma bildirim de yapayım ki durum tespiti olsun. Menü yazamama nedenim düzenli yemek saatleri olmadan ne zaman aklıma eserse, fırsat bulursam yemem. Şu anda ne yedim ben sorusunun cevabı yok aklımda, ya da bilinç altına atıyorum. Ciddi ciddi acıkıp yeme olayını kaybettim. Yarın kağıda yazmayı düşünüyorum. Belki gözüm görür de dururum. Bu aralar düzenli yemek de yapmıyorum. Neyse çok daralttım sizi yine, kusura bakmayın. Yarın yine de yeni bir başlangıç yapmaktan başka çare yok. Kendime ve size başarılı bir perşembe dilerim....

Afiyet olsun canım
sagol mervecim
kucuk sis tarzinda yaglar var arada onlari da yememeye calisiyorum esime dedim bir sor kac gr et var unutmus bir dahasinda gr seklinde yazarim insallah benim bildigim 50-60 gr zaten cok gitmiyoruz gidince biraz heralde fazla oldu
aynen abla tum ruhumla yazdiklarina katiliyorum koruma derdi boylelikle kabus olmaktan cikar.fit diye dusundugumuz insanlarinda bu cokca basina geliyor. dusmek den daha buyuk hata yerinden kalkmamak degilmi
sagol can
sagol can
yani o zaman sade ekmek kizartmasi gibi oluyor
Oooo bi temizlikci daha geldi :))) anacim daha havalar duzelmeden buyuk temizlige niye giristiniz
abla mecbur kaldim mutfagin lavabosu tikaninca dedim acim alttan basi cikti hali Islandi yikatmaya mecbur gidecekti diger halilarda gidince temizligi genele cevirdim
sagol canim
az kaldi olmasina insallah

afiyet olsun cnm eksi getirsin
en kotusu de duzensiz beslenmek belki zararli birsey yemiosun ama duzensz beslenerek kendine kötülük ediyorsun cnm duzensiz beslenerek insulin direnci sahibi biri olarak söylüyorum

Günaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin

Ben günaydın diyim sana sabah gördüm bol bol eksi getirsin insallah

Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canim

Allah kabul etsin
saol cnm Allah razı olsun insAllah
afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canim
saol cnm Allah razı olsun insAllah

BEN GÜNDÜZ BURALARDAYIM EDERİZ İNŞ SOHBET CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…