- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.121
Günaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
İnanamıyorum, perşembe gelmiş. Sözde düzenli menü, spor, katılım, bol su vs. yapacaktım bu hafta. Her işim lafta. Neyse beni de böyle kabul edin nolur. Şöyle arada da yazmasam daha beter oluyorum. Cuma bildirim de yapayım ki durum tespiti olsun. Menü yazamama nedenim düzenli yemek saatleri olmadan ne zaman aklıma eserse, fırsat bulursam yemem. Şu anda ne yedim ben sorusunun cevabı yok aklımda, ya da bilinç altına atıyorum. Ciddi ciddi acıkıp yeme olayını kaybettim. Yarın kağıda yazmayı düşünüyorum. Belki gözüm görür de dururum. Bu aralar düzenli yemek de yapmıyorum. Neyse çok daralttım sizi yine, kusura bakmayın. Yarın yine de yeni bir başlangıç yapmaktan başka çare yok. Kendime ve size başarılı bir perşembe dilerim....
Benim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
hosbuldum memnun oldum. bende ucretsız ızne ayrıldım. benımde kızım var cok yaramaz ıkı tane olursa nasıl halledecegım bılmıyorum. allah yardımız olsun. :)Hoşgeldin Zeynep ben merve 29 yasinda 2 kizim var ogretmenim lakin cocuklardan çalışmaya hic fırsat olmadı
hos buldum ınsallah :)Hoşgeldiiinberaber atlatacağız inşaallah.
allah kabul etsın :) bende tutacaktım kalkamadım sahura oruc oldugun zaman nasıl beslenme duzenı yapıyorsun ?Günaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar🌥
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin
sebebi belliymiş niye moralini bozuyorsun artı değil o malum dönem ödemi gülümBilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldum
gülüm biz artık acemi değiliz koruma derdimiz olmayacak inşallah dengelemeyi biliyoruz nasıl olsa , yoksa ömür boyu zayıflamak için çalışıp durup sonra salıverip tekrar al ver al verr aaaa işimiz gücümüz mü yok bizim :)))sagol mervecim
kucuk sis tarzinda yaglar var arada onlari da yememeye calisiyorum esime dedim bir sor kac gr et var unutmus bir dahasinda gr seklinde yazarim insallah benim bildigim 50-60 gr zaten cok gitmiyoruz gidince biraz heralde fazla oldu
aynen abla tum ruhumla yazdiklarina katiliyorum koruma derdi boylelikle kabus olmaktan cikar.fit diye dusundugumuz insanlarinda bu cokca basina geliyor. dusmek den daha buyuk hata yerinden kalkmamak degilmi
sagol can
sagol can
yani o zaman sade ekmek kizartmasi gibi oluyor
abla mecbur kaldim mutfagin lavabosu tikaninca dedim acim alttan basi cikti hali Islandi yikatmaya mecbur gidecekti diger halilarda gidince temizligi genele cevirdim
sagol canim
az kaldi olmasina insallah
günaydınnnnn bebemmmgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zaten sabah tartildim canımcANIM BENDE AKŞAM TARTIYA ÇIKTIM YİNE 60,50 SABAH TARTILDIM 60 MORELİNİ BOZMA SABAHLARI TARTIL
Güzel canım afiyet olsun
Hoş geldin canım. Dün yazdım da alıntim tam olmamışhayırlı sabahlar gunaydınhosbuldum memnun oldum. bende ucretsız ızne ayrıldım. benımde kızım var cok yaramaz ıkı tane olursa nasıl halledecegım bılmıyorum. allah yardımız olsun. :)
hos buldum ınsallah :)
allah kabul etsın :) bende tutacaktım kalkamadım sahura oruc oldugun zaman nasıl beslenme duzenı yapıyorsun ?
Bozmayayım dimi. Ama takımı etkilerim diye üzülüyorumsebebi belliymiş niye moralini bozuyorsun artı değil o malum dönem ödemi gülüm
hos buldum :))Hoş geldin canım. Dün yazdım da alıntim tam olmamış
Canim sıkma canını bence regl bitimi göreceksin eksiyi benceBilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldum
afiyet olsun iyi
Saol cnm valla canım pazartesi den bu yana tutuyorum sahur yapmadan tuttugum da oldu çok sıkıntı olmadı bana kalktığımda da sahurda kahvaltımi yaptım standart iftar da aynı çorba içeceksem bi kase ondan diğer yemeklerden dr ölçülü yarın ve hafta sonu tutmycam ben de haftaya tekrar başlarımhayırlı sabahlar gunaydınhosbuldum memnun oldum. bende ucretsız ızne ayrıldım. benımde kızım var cok yaramaz ıkı tane olursa nasıl halledecegım bılmıyorum. allah yardımız olsun. :)
hos buldum ınsallah :)
allah kabul etsın :) bende tutacaktım kalkamadım sahura oruc oldugun zaman nasıl beslenme duzenı yapıyorsun ?
sagolasin canim benimüzme kendini kuzum çok geçmiş olsun
safra kesesi ameliyatları artık çok kolay
Allah şifa versin
Beynimi seviyom, ablamı da seni de seviyom
kolay gelsintatlım, ellerine sağlık
hala tatlı yemediğini düşünüyorum
hala modumdayım çok şükür bin şükür :)
sürekli tartılmak beni deli ederdi, hergün tartılmazdım o yüzden söyledim canım
anladım tatlım ben açıkçası biraz tirsagimBana kalırsa hiç bitkisel şeylerden medet umma bu konuda.. ameliyat olmayı insan kabullenemediği için öyle şeylere yöneliyor ama bu işin kesin çözümü bildiğim kadarıyla(ki baya biliyorum) ameliyat maalesef. Safra kesesi taşı çok sık görülen ve ameliyatı nispeten kolay olay olan bir hastalık, önemli olan varolan taşların safra kanalını tıkamaması. Benim ağrım geceleri geliyordu, sabaha kadar uyutmuyordu ama müthiş şiddetli değildi ve her seferinde mide ağrısı, böbrek ağrısı falan sanıp doktora gitmeyi erteliyordum . 3-4 ay böyle ara ara çıldırtmayan ataklar geldi. Sonrasında bir gün müthiş bi atak yaşadım, acilde sebebini bulamadılar, Ağrı kesiciler fayda etmedi vs. En sonunda gece röntgen doktoru geldi ve kanala taş sıkıştığı açığa çıktı. Ertesi gün acil ercp diye bi işleme alındım, vücut o işlemden sonra epey sarsıldığı için 2,5 ay ameliyat olmama izin vermedilerErcp sonrası safra kesem bulunduğu yere yapıştığı için de ameliyatım başkalarına göre çok zor geçti ve ameliyat sonrası 1 hafta daha hastanede kaldım.
Velhasıl, inşaallah çok zorlanmadan atlatacağın bir şey için daha uzun yollara girme. Bunları seni korkutmak için anlatmadım tabii, ihmale gelmesin diye uzun uzun ayrıntı verdim. Gerçekten erken müdehale edersen çok çok kolay bir operasyon.
İnternetten safra diyeti diye bakarsan bir çok kaynak bulursun. Başta yumurta ve kızartmadan uzak dur lütfen
he ondan demekki :) bende diyorum bu gece girenler hicmi uyumuyor:)Ben sizden 3 saat gerideyim, o yüzden gece herkes uyumuşken ben fink atıyorum buralarda
canim benimde vardı sana tavsiyem bi firmanın sarımsak şampuanı var onu dene ben memnun kaldım sende dene en fazla kaybedeceğin 15 tlKizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
aramıza hoş gelsin canim ben sevgi 36 yaşında 4 çocuk annesiyim zamanla kaynaşır konuşuruz doğru yerdesinCok teşekkür ederim
Adı: Aylin
Yaşı: 39
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 6 aylik
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.64
Kilo: 80-81
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : Yıllar once
Kilo alma nedeniniz : Duygusal açlık, yemeği sevme, spor yapmama, Son zamanlarda emzirme istahimi arttirdi
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Gezmeyi , hayvanlari severim ( bebekle daha gezmeye başlamadım) 4 yillik evliyim, yengeç burcuyum
Çok iyi canim Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar
1 kase kadar kabak yemeği (susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase salata(marul, domates, lahana)
Yarım dilim tbe
Birazdan markete gidicez misafirlere hazirlik icin malzeme alicaz gelince cay icersek yanında birseyler yiyebilirim çerez olarak
Yatmadan bi kupa da 5 li bitki çayı içerim
Su 2 lt olur snrm yatmadan
Spor yok 5 saat falan temizlik yaptım bugun de
Çok guzel superMenümmm
Sabah 10.00
2 has yumurta
4 zeytin
1 kbrtkutsu peynir
Yarım portakal
Öğle 14.30
Bi kase mercmk corba
Bikac biber tursu
Ara
1 türk kahve
Ara
6 7 fındık
Akşam 19.30
Bi tabak sebzeli mantar sote
Bi ton balklı salata. 21.30
Sütlü kahve(inş)
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Allah razı olsun canimBaşa sariyorumincecik olacagım . Fit olacagim .
Gün boyu dışardaydim . Şimdi ödem sökücü bişeyler yapıcam. Ya birde regl oldum.
Ayy inşallah geçici bir durum olsun da
Canım patlayana kadar yemek istiyor
Teşekkürler canım. Seni dinleyeceğim. Yarım saate oğlumu uyutup kendime zaman ayırıp dinleneceğim
İnşallah kuzum. Ne bileyim dikkat edip veremeyince ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. Ama biliyorum yolum uzun. Bazen hızlı gidecek bazen gitmeyecek. Önemli olan istikrarla devam etmek
Bol eksi getirsin canım
Çok geçmiş olsun canım. Ama kolay bir ameliyatbdiyor olanlar. Rabbim şifa versin
daha tarih almadim tatlım planlarım var Hataydan misafirler gelicek 2 gune onları bi atlatayimCok gecmis olsun canim nezaman bellimi ameliyat tarihi
Sagol canim yogun bigundu ama smdi ayaklarmi uzattim ohh :)) sende dinlenebildinmi biraz
sagolasin tatlim@Erdek hoşgeldin canım..Ben Elif.30 yaşındayım,4.5 yasında bi oğlum var inş.öğretmenim,yarışmacı arkadaşlara bol eksiler dilerim))
buse8 ablam cok gecmiş olsun.bi an önce şifanı bulursun inş
fitcivciv canım bugün için tebrikleerrr..sennle hic sohbet etme sansımız olamamıstı
@askrhpozitif demek eksidesin!!!!!ben hic tartılmadım..senn eksin baya iyi canım bnce yarın karnını güzelce doyur,halsiz düşersin,üzülürüm bakkk
cok azMenum
11:00
Ananasli lorlu salata
17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
Allah korumus canim sicakken patlasaydi cok kotu olurduHerkese selam ben geldim kahvaltı yeni bittikızlar dün kahvalti sonrası annemlere gittik iplerin bitmisti onları filan aldım baya dolaştım eve geldik ki kaşıklarim inanılmaz ağrıyor işte dünden bu güne sıcak su torbası ile yatıyorum birde torba patladı baya olmuştu alalı rahat 5 seneden çok Allah'tan su ilimisti
deniycem tatlim herseyi aldim birazdan kalkip yapicam kaybedecegim bisey yok bu kuru daha once duymustum faydali bisey oldugunu biliykrum hatta bi ara benim oglanin asiri atesi vardi komsum sagolsun bu kurden hep bulundururmus icirdi 1 kasik atesi dusmustu sastim kaldim ozamanlarcanim bu formulu babamin kuzeni azerbaycanda calisirken azerilerden ogrenmis, ruslara ait bir tarifmis, bir tek tasa degil pek cok seye iyi geliyor, damar tikanikligi, bagisiklik sistemini guclendirme, eger hemen ameliyat olayim demiyorsan bence bir dene, benim tanidigim kullanan herkesin isine yaradi insallah sana da sifa olur.
afiyet olsun canim bize de ver portakalli pirasa tarifini :) ayrica sinavda basarilar, Allah zihin acikligi versin
mevsim donumu ile alakali olabilir ama bence bi dermatologa gorun o nedendir soylesin
hos geldin Aylin, ben de Berrin 32 yasindayim, evliyim cocugum yok, bir senedir Hollandda yasiyorum, suan calismiyorum ama is ariyorum :)
ben de buraya 74 kilo ile 3 Ocakta geldim, suan 67,7 yim, hedef 55. burda hep birlikte gidecek insallah kilolar, zamanla daha cok tanisir kaynasiriz zaten.
bana cok az geldi ama yetti mi sana? yogurdu salatayi falan bol tutsaydin bari
tursu tardidan 2 gun once olmasaymis daha iyiymis ama onun disinda guzel
cok saol canim@Erdek Aylin hoşgeldin aramıza ben bahar
buse8 geçmiş olsun canım
@askrhpozitif canım eksiye inmissin benimde dün sabah +700 kalmıştı tabi ödem değil yediğim için oldugundan bakalım yarın ne olacak bugün mecbur karnabahar yedim biraz daha duramazdı çöpe gidecekti yoksa zaten kabakları attım Off
suyu arttir canim menu guzel afiyetler olsunMenü
Sabah (8:30)
Avuç içi kadar tost eşim hazırladığı için beyaz ekmek dolaptaydi ekmeğim bulamamış
Öğle (13:00)
1 kase mercimek çorbası
Akşam(17:45)
4 YK karnabahar yemeği
1 bardak ayran
Su; 1 lt spor : yatis :)
guzel menu ekmekler beyazmiydi canimSelamlar
Menüm
Sabah 10.00 iki yumurtalı peynirli omlet
İki dilim peynir
Bi tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Öğlen 14.00 4 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara 15.30 iki avuç kuruyemiş (üzüm, badem, leblebi)
Akşam 18.30 bi kase mercimek çorbası
2 köfte
Bi kase yoğurt
Su 3,5 lt
sanada gexmis olsun canim senin ataklarin ne zamnda bir oluyo bide acilndemedi doktor oyuzden bende bu kuru deniycemhergun olsa iyi gün için de kac kere tartiliyorum
o sorun bende de var canim ameliyat dedi banada berrinnin dediğini denicem birde gilaburu diye bir bitki varmis
cok gecmis olsun canım
Hoşgeldin aylincim
bi ara biz 3 lu rakiptik diye hatırlıyorum
canim eger ıkınma yapiyosa yapamiyosa benim dedigimi yapabilirsin ama ikinma yoksa normal bebekler 3 gun hatta 1 hafta yapmayanlar varKızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
bahar yaklasiyor temizlikler artiyor kacamak yapmaman superHanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok
super cok iyiMenüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puan @Pnrrr-20
aramiza hos geldin tatlimHayırlı akşamlar tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakmayın :) kendimden bahsedecek olursam 29 yasindayim 166 boy 82 kiloyum hamilelikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum hedefim 57kg. Bu süre boyunca bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
zamanla o pastalara no denilecek degilmiBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puan @Pnrrr-20
Çok guzel menu olmuş afiyetler olsun@mefkurem
Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 dilim tbe ile peynirli tost
Tavada 1 yumurta
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
İki dilim salatalık
2 dilim greyfurt
4 badem
1 yk yoğurt
Öğlen 15.00
2 yk yoğurt
10 badem, 10 Antep fıstığı
Akşam 18.30
2 servis kaşığı pırasa yemeği
2 yk yoğurt
15 Antep fıstığı (epey minikler)
2 yk salata
Su:2lt
Spor: henüz yapmadım, duruma göre yazarım
Çok guzel canim afiyet olsunSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal
Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
İnşallah canımCanim sıkma canını bence regl bitimi göreceksin eksiyi bence
afiyet olsun iyi
Saol cnm valla canım pazartesi den bu yana tutuyorum sahur yapmadan tuttugum da oldu çok sıkıntı olmadı bana kalktığımda da sahurda kahvaltımi yaptım standart iftar da aynı çorba içeceksem bi kase ondan diğer yemeklerden dr ölçülü yarın ve hafta sonu tutmycam ben de haftaya tekrar başlarım
Teşekkür ederimsuper cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?