Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben böyle kabul etmek istemiyorum kimseyi bende dört dörtlük değilim sporum yok mesela ama bir tane olumsuz yön olur , sen menüm yok diyosun su içmemişim diyorsun yapma böyle canım kendine gel silkelen ,hepimiz için zor, akşam salata yiyip yattım karnım guruldadı kendi kendime çok yediğin günlere say dedim şurda 4 kilom var ne kadar zorlanıyorum ama önlem almasam 70 olcam o zaman 15 kilo vermek daha zor gelmicek mi? Beklemek çare değil önce çözüm , dikkate al derim...

hayırlı sabahlar gunaydın
Hoşgeldin Zeynep ben merve 29 yasinda 2 kizim var ogretmenim lakin cocuklardan çalışmaya hic fırsat olmadı
hosbuldum memnun oldum. bende ucretsız ızne ayrıldım. benımde kızım var cok yaramaz ıkı tane olursa nasıl halledecegım bılmıyorum. allah yardımız olsun. :)
Hoşgeldiiin beraber atlatacağız inşaallah.
hos buldum ınsallah :)
allah kabul etsın :) bende tutacaktım kalkamadım sahura oruc oldugun zaman nasıl beslenme duzenı yapıyorsun ?

gülüm biz artık acemi değiliz koruma derdimiz olmayacak inşallah dengelemeyi biliyoruz nasıl olsa , yoksa ömür boyu zayıflamak için çalışıp durup sonra salıverip tekrar al ver al verr aaaa işimiz gücümüz mü yok bizim :)))

Edibe12 gülüm sen bu hafta mefkurem ile rakip miydin sanki
artık kendini düşünüp vakit ayırmaya çalış canoom bak yemek bile doğru düzgün yapmıyorum yediğimin içtiğimin zamanı belli değil diyorsun , bir otur 5 dk düşün neden bu kadar çok koşturuyorsun gerçekten hepsi gerekli mi
senin hayatını sadeleştirmeye gitme vaktin gelmiş be gülümm

cANIM BENDE AKŞAM TARTIYA ÇIKTIM YİNE 60,50 SABAH TARTILDIM 60 MORELİNİ BOZMA SABAHLARI TARTIL
Zaten sabah tartildim canım
Güzel canım afiyet olsun
Hoş geldin canım. Dün yazdım da alıntim tam olmamış
sebebi belliymiş niye moralini bozuyorsun artı değil o malum dönem ödemi gülüm
Bozmayayım dimi. Ama takımı etkilerim diye üzülüyorum

Bilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldum
Canim sıkma canını bence regl bitimi göreceksin eksiyi bence
afiyet olsun iyi
Saol cnm valla canım pazartesi den bu yana tutuyorum sahur yapmadan tuttugum da oldu çok sıkıntı olmadı bana kalktığımda da sahurda kahvaltımi yaptım standart iftar da aynı çorba içeceksem bi kase ondan diğer yemeklerden dr ölçülü yarın ve hafta sonu tutmycam ben de haftaya tekrar başlarım

sagolasin canim benim
anladım tatlım ben açıkçası biraz tirsagim burak amaliyati ilac bile kullanmam kolay kolay benim ataklarim baya şiddetli geliyor bakalim olmadi en geç 1 ay sonra tekrar giderim duruma göre eğer yine bi atak yasarsam hemen olurum ama sarimsak kurunu denemek istiyorum zaten aciliyeti yok mus doktor kendini ayarla dedi ona gore gun al ozaman kadar bu kuru deneyeyim bilgilerini paylastigin için çok teşekkür ederim
Ben sizden 3 saat gerideyim, o yüzden gece herkes uyumuşken ben fink atıyorum buralarda
he ondan demekki :) bende diyorum bu gece girenler hicmi uyumuyor:)
Kizlar acayip bir sac dokulmem var anlatmam imkansiz onerebileceginiz bisey var mı çinko kullanıyorum ama bana misin demiyor
canim benimde vardı sana tavsiyem bi firmanın sarımsak şampuanı var onu dene ben memnun kaldım sende dene en fazla kaybedeceğin 15 tl
aramıza hoş gelsin canim ben sevgi 36 yaşında 4 çocuk annesiyim zamanla kaynaşır konuşuruz doğru yerdesin
Çok iyi canim Afiyet olsun
Çok guzel super
Allah razı olsun canim
Cok gecmis olsun canim nezaman bellimi ameliyat tarihi
Sagol canim yogun bigundu ama smdi ayaklarmi uzattim ohh :)) sende dinlenebildinmi biraz
daha tarih almadim tatlım planlarım var Hataydan misafirler gelicek 2 gune onları bi atlatayim
sagolasin tatlim
Menum
11:00
Ananasli lorlu salata

17:00
Yoğurtlu kabak sote
Su:3lt
cok az
Allah korumus canim sicakken patlasaydi cok kotu olurdu rabbim sifa versin
deniycem tatlim herseyi aldim birazdan kalkip yapicam kaybedecegim bisey yok bu kuru daha once duymustum faydali bisey oldugunu biliykrum hatta bi ara benim oglanin asiri atesi vardi komsum sagolsun bu kurden hep bulundururmus icirdi 1 kasik atesi dusmustu sastim kaldim ozamanlar
cok saol canim
suyu arttir canim menu guzel afiyetler olsun
guzel menu ekmekler beyazmiydi canim
sanada gexmis olsun canim senin ataklarin ne zamnda bir oluyo bide acilndemedi doktor oyuzden bende bu kuru deniycem
Kızlar ufaklık dün geceden beri kakasını yapamıyor muhtemelen de bu Yüzden çok canı yanıyor ve ağlıyor
Ne yapabilirim ki kakasını yapsın miniğim
canim eger ıkınma yapiyosa yapamiyosa benim dedigimi yapabilirsin ama ikinma yoksa normal bebekler 3 gun hatta 1 hafta yapmayanlar var
Dedigim gibiyse kullanilmamis sabundan minicik fitil seklinde kes ve fitil gibi kullan ozamn kolay yapar
bahar yaklasiyor temizlikler artiyor kacamak yapmaman super
super cok iyi
aramiza hos geldin tatlim
zamanla o pastalara no denilecek degilmi
Çok guzel menu olmuş afiyetler olsun
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal

Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu

Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Çok guzel canim afiyet olsun

İnşallah canım
Teşekkür ederim

Kizlarre gunaydinlarr,
Henuz tam gecmis yapmadim hazir erkencikten kalkmisken hemen spor yapayim. Sonra alintilarima donucem.

Ama azicik bakinirken gecmiste Fatlady Melis in dune gore +500um serzenisini gordum, canim sen daha yeni regl olmadin mi? Ben regl haftasi (gecen hafta) pztsi olmama ragmen pztesinin +1 kilosunu cumaya kapaticam diye neler yaptim yine de son gun cuma oglene kadar uyumasam hala artidaydim.
Seninki tamamen ozel gunden dolayi, menulerin sporun suyun ortada, canini hic sikma. Gecen hafta ben de senin gibiydim tabi ben bir de kendimi tutamadigimdan borek yemis ve +1 deydim. Sen suan +500 deysen aslinda reglin etkisi gidince en az - 700-800 goreceksin demek. Cunku regl donemi rahat +1-1.2 ekliyor insana, bu bilimsel bir sey, vucut kendini yenilerken odem tutuyor hepsi bu. Geldigi gibi gidecek o hic merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…