- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.901
Hadi bakalım senden de bekliyoruz bi kayıp güzel olsun şöyle en yağlı bölgenden gitsinbu nasıl bi duaysa
bu akşam hepimiz saat 7 de spor yapıyoruz tamammı
Hop hop terliyoruz
ben de onu dusunuyordum nasil 2 kg fazla ciktim anlamadim acikcasi evet kacamak yaptim ama o kadar da olacagini tahmin etmezdimgünaydınnn ya anlamıyorum 1 ay dişimizi sıkıyoruz ancak 3 kg gidiyo hatta 2 1 hafta kaçırıyoruz hoppp 2 kg geliyo almak kolayda vermek neden zor neden neden
Selaaaaammm kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum cok mutlu oldum grupta bir suru kilo vereni gorunce. Ben malesef bu hafta topigin yuz karasi oldum dovun beni(( ama toparlicam artik soz veriyorum...
bugun isyeri cok eglenceli kizlar. biliyorsunuz(?) ben kumandali ucak/helikopter/araba/tren falan yapan, kucuk model sehirler vs yapan buyuk bir firmada calisiyorum (cok seviyorum isimi heheh). Bugun tonlarca hediye koydular ortaya sec begen al seklinde. Bizim sattigimiz urunlerden bir suru yigdilar ortaya noel hediyesi diye. Herkes istedigini aldibenim zaten helikopterim vardi evde esim oynayip duruyor, simdi de kocaman bir araba aldim kumandali yine, disarida surmek icin. Bir tane de kamyon, gorumcemin kucuk oglu icin :))) herkes de noelbaba sapkasi takmis bugun genel mudur bile tum ciddiyetiyle orada calisiyor kafasinda komik bir sapka ile. cok guldum onun o halini gorunce.. sabah esim yine sinir etti bu aralar zaten aramiz hep limoni.. aglatti beni sabah evden cikarken, ama buraya gelir gelmez moralim duzeldi. bu arada masama yine koca bir cikolata kutusu koymuslar sabah gelir gelmez patronun ofisine gittim dedim ki sizin yuzunuzden 2 kilo almisim gecen hafta, hediye olarak bence cikolata yerine beni spor merkezine yazdirin dedim gulustuk
bugun son kizlar 4 gun tatilim var sonunda dinlenebilcem. kv ile kp tatile gidiyorlar yani onlari da gormicez uzunca bir sure ohh rahatim. esim de beni uzmeyi birakir da kendine gelirse cok sevincem tabi. grip olmus bilirsiniz erkeklerin gribi pek agir(!) olur yatalak oldu oradan bana emir yagdiriyor acaba bavulumu alip ciksam mi ben de, hazir tatilken
al valizi gel türkiyeyeama gelirken bende isterim uzaktan kumandalı oyuncaklardan şaka bir yana 4gün eşinle vakit geçir aranızı düzelt şöyle romantik dakikalar geçirin inşallah
martta gelmeyi dusunuyoruz turkiyeye artik doldururum ben buradan oyuncaklari bavula siz siparisi verin
nerdeee romantik dakikalar canim, esim FIFA oynayacak ben de kendi kendime oyle takilcam her zamanki gibi. hem simdi bir de grip oldu oof of bittim bencocuk gibi oldu iyice, bir altini degistrmek haric bebek gibi bakiyorum yine de surekli sikayet edicek bisey buluyor
ay yok canim ya kendini oyle seylere inandirip da sartlandirma. islami tabirler falandir onlar felaket tellali gibiler. ben buradan arattirdim bir konu hakkindaki gercek duygularini ifade etmek istemek, bir konuda guclu ve kararli olmayi hedeflemek gibi anlamlari var.Kızlar ya :2: gece rüyamda yüzümde sakal çıktığını gördüm
Rüya tabirlerine bakayım dedim iç açıcı değil :2:
1 tanesi diyor yanlış evlilik
öbürü çocuğu olmıcak
diğeri sıkıntı çekcek borç harç olayları uffff bilemedim bozdum morali
aman ya şu erkekler hasta olmasın pek bir nazlı oluyolarbide hemencik yatak yorgan yatmazlar mı biz hasta olsak bile ayaktan atlatmalıyız işin zor ne diyeyim bol sabırlı günler dileyebilirim
ay yok canim ya kendini oyle seylere inandirip da sartlandirma. islami tabirler falandir onlar felaket tellali gibiler. ben buradan arattirdim bir konu hakkindaki gercek duygularini ifade etmek istemek, bir konuda guclu ve kararli olmayi hedeflemek gibi anlamlari var.
edoşum bu akşam arkadaşlara gidicez ben hakkıma düşeni yarın yapsam olarmı
Selaaaaammm kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum cok mutlu oldum grupta bir suru kilo vereni gorunce. Ben malesef bu hafta topigin yuz karasi oldum dovun beni(( ama toparlicam artik soz veriyorum...
bugun isyeri cok eglenceli kizlar. biliyorsunuz(?) ben kumandali ucak/helikopter/araba/tren falan yapan, kucuk model sehirler vs yapan buyuk bir firmada calisiyorum (cok seviyorum isimi heheh). Bugun tonlarca hediye koydular ortaya sec begen al seklinde. Bizim sattigimiz urunlerden bir suru yigdilar ortaya noel hediyesi diye. Herkes istedigini aldibenim zaten helikopterim vardi evde esim oynayip duruyor, simdi de kocaman bir araba aldim kumandali yine, disarida surmek icin. Bir tane de kamyon, gorumcemin kucuk oglu icin :))) herkes de noelbaba sapkasi takmis bugun genel mudur bile tum ciddiyetiyle orada calisiyor kafasinda komik bir sapka ile. cok guldum onun o halini gorunce.. sabah esim yine sinir etti bu aralar zaten aramiz hep limoni.. aglatti beni sabah evden cikarken, ama buraya gelir gelmez moralim duzeldi. bu arada masama yine koca bir cikolata kutusu koymuslar sabah gelir gelmez patronun ofisine gittim dedim ki sizin yuzunuzden 2 kilo almisim gecen hafta, hediye olarak bence cikolata yerine beni spor merkezine yazdirin dedim gulustuk
bugun son kizlar 4 gun tatilim var sonunda dinlenebilcem. kv ile kp tatile gidiyorlar yani onlari da gormicez uzunca bir sure ohh rahatim. esim de beni uzmeyi birakir da kendine gelirse cok sevincem tabi. grip olmus bilirsiniz erkeklerin gribi pek agir(!) olur yatalak oldu oradan bana emir yagdiriyor acaba bavulumu alip ciksam mi ben de, hazir tatilken
martta gelmeyi dusunuyoruz turkiyeye artik doldururum ben buradan oyuncaklari bavula siz siparisi verin
nerdeee romantik dakikalar canim, esim FIFA oynayacak ben de kendi kendime oyle takilcam her zamanki gibi. hem simdi bir de grip oldu oof of bittim bencocuk gibi oldu iyice, bir altini degistrmek haric bebek gibi bakiyorum yine de surekli sikayet edicek bisey buluyor
aman ya şu erkekler hasta olmasın pek bir nazlı oluyolarbide hemencik yatak yorgan yatmazlar mı biz hasta olsak bile ayaktan atlatmalıyız işin zor ne diyeyim bol sabırlı günler dileyebilirim
niye kızdırıyo kuzum seni
sorun neki..
seni sinirmi ediyo çaktırma ona üzülme ağlama .. bu onlara en güel cvp bizi üzdüklerini sandıklarında ..
hangi şehre gelcektin truly
bu uzaktn kumandalı ucak tutkunları var böyle milyarlarca parayı sadece havada uçak ucurmak için veriyolar demekki sen orda çalışıyon hımm :))
kizdiriyor cunku ozellikle hasta oldugunda surekli trip atiyor herseye cabuk kiziyor ustelik o kadar hizmet ediyorum resmen iyilessin diye yazik diyorum sonra tepeme cikiyor valla sabah agladim ama o gormedi evden ciktim aglaya aglaya yurudum otobusu de kacirdim zaten ise ilk kez gec gittim onun yuzunden. Cunku sabah ben laf anlatmaya calisiyordum bana bagirdi, hic sevmem bana ses yukseltmesini biliyor yine de yapti ben de basip gittim. Arkamdan hemen ozur dilerim dedigini duydum ama duymazliktan geldim. Hic mesaj falan da atmadim butun gun. Ogleden sonra 3 gibi upuzuuunn destan gibi bir mesaj atmis. Ozur dilemis. Cevap yazmadim valla hala sinirliydim sonra neyse dedim uzatmayayim. Eve de kocaman kumandali subaru yaris arabasi getirince zaten evde bayram havasi esti sinir minir kalmadi onda, ve dolayisiyla bende de..
Canim ben geldigimde 1 hafta bursa'da 1 hafta da ankara'da kaliyorum. Tum akrabalar ankarada, ben de ankarada yasiyodum buraya tasinmadan once. Ama annem babam bursa'dalar o yuzden her yeri geziyorum adeta. Yazin istanbula da gidiyoruz orda kuzenler var hem esim orayi seviyor diye. Sen neredeydin?
Evettttt hayatim ya bizden zaten hep yetiskinler aliyor oldukca da pahali cunku. 1000 lira mesela ucaklar var gercek ates aciyorlar (yani ates degil tabi ama birseyler firlatiyorlar ucarken), iste mikto helikopterler var mesela goruntu ve ses kaydi yapiyor kucucuk ama bi gorsen sinek gibi. Kocaman robot bir dinozor var mesela sensorleri var hicbiryere carpmadan yuruyor sesine cevap veriyor falan akilli isteya inanilmaz seyler var o kadar seviyorum ki su anki isimi anlatamam, ben bayilirim boyle seylere Gecen hafta bir siparis vardi £800 kusur harcadi adamin biri. 2000 liradan cok yani, sadece kumandali birkac araba ve helikopter icin. Ya da mesela sehir ve kasabalarin belli bir oranda kucultulmus modelleri var evler arabalar minik agaclar cop kutulari insanlar hayvanlar hepsi minyatur. Burada koleksiyoncular var bunlardan kocaman sehirler kuruyorlar bir odayi kapliyor ama her ayrinti miniminnacik bir gorsen.. Evde tuvalet var mesela tuvalette oturup gazete okuyan bir model alip oraya oturtabiliyorsun Cookk komik ve ilginc seyler var Ofisi gorsen hele ofis demezsin hepimizin masasinin ustu modellerle oyuncaklarla dolu oynayip duruyoruz.. Hele bugun koca ofiste herkes vizir vizir helikopter ucuruyordu cok komikti :)) o yuzden yorulsam da iste memnunum eskiden her sabah stresten karnim agrirdi ise gitcem diye, simdi gule oynaya gidiyorum hehe
günaydın herkes uyuyor sanırım
günaydın kızlar...
Nerdesınız ahalıı hafta sonu tembelliği tabiki bende daha hıc bı ıse bakmadım ferıhayı ızledım.amma heycanlıydı bu bolumu ben normalde hayat deva<m edıyoru ızlıyorum cumartesılerı ofısten ferıhayı :)
gunaydiiinn anca kalkabildim :) sonunda peynirli zeytinli yumurtali ekmekli falan dogru duzgun bir kahvalti yapabiliyorumbir yandan da kk okuyorum..
bu aksam gorumcem yemege cagirdi (ben vejeteryan olunca bana ayri yemek yapiliyor) ne yersin falan dedi, kayinvalidem de (kv) diyor ki buzdolaplarinda hani hazir yemekler olur ya mikrodalgaya koyar isitiriz onu yer.. ben neden mikrodalga yemegi yemek icin koca bir aksam yemegine gideyim? sinir oldum tabi. madem bana yemek yapmayacaklar ne yuzle cagiriyorlar bir de oyle diyorlar hani ugrasmayiz 5 dkda dondurulmus yemegi isitiriz der gibi oldu. ben zaten haftaici dogru durust birsey yiyemiyorum zaman olmadigi icin hep uyduruk seylerle besleniyorum haftasonu bari guzel besleneyim demistim onda da boyle sacma birsey oldu yani gitmicem gibi gorunuyor bakalim. esime de soylicem ben gitmem diye
biliyorum oyuncak tutkunlarını :)
bir ton parayı oyuncaklara veriyolar
eşinide boşver her evde olur tartışma sen kafana hiç takma üzme kendini
bak en azından üzüldüğünü farkedip mesaj atmış düşünceli çocukmuş eşin
günaydın ne uyması ahh ahh
evdeydim nöbete geç geldim
sabaha kadar işteyim malesef
sabah çıkcam nöbetten üfff üfff
günaydın murchh
bende izledim ferihayı akşam
heyecanlıydı evet ama
beni her hafta sinir hastası ediyoalr :)
eskiden bi tülin caner vardıya biri tamam seni seviyorum dese digeri küserdi digeri deyincede digeri.. :)))
aynı o olaya döndü
seviyosan al kızı işte ne uzatırsın
gunaydiiinn anca kalkabildim :) sonunda peynirli zeytinli yumurtali ekmekli falan dogru duzgun bir kahvalti yapabiliyorumbir yandan da kk okuyorum..
bu aksam gorumcem yemege cagirdi (ben vejeteryan olunca bana ayri yemek yapiliyor) ne yersin falan dedi, kayinvalidem de (kv) diyor ki buzdolaplarinda hani hazir yemekler olur ya mikrodalgaya koyar isitiriz onu yer.. ben neden mikrodalga yemegi yemek icin koca bir aksam yemegine gideyim? sinir oldum tabi. madem bana yemek yapmayacaklar ne yuzle cagiriyorlar bir de oyle diyorlar hani ugrasmayiz 5 dkda dondurulmus yemegi isitiriz der gibi oldu. ben zaten haftaici dogru durust birsey yiyemiyorum zaman olmadigi icin hep uyduruk seylerle besleniyorum haftasonu bari guzel besleneyim demistim onda da boyle sacma birsey oldu yani gitmicem gibi gorunuyor bakalim. esime de soylicem ben gitmem diye
Canım sen ne iş yapıyorsun ne kadar cok nöbetin oluyor sabaha kadar calışmak cok zor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?