- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.921
Canım sende simdi canın ne cekiyorsa onu yap ye bir güzel sonra git ben ac degilim dersin
öyle yapma bence zaten eşinle limonisiniz bide bu sorun olmasın aranızda
eşin gidiyosa sende git ama
yemek gelince önüne oo hazır konserve yiycemi bilseydim marketten alır evde yerdim de gül :)
insan olan anlar
gün sonunda 1 cigara 1 türk kahvesi kendime
iyi fikir kizlar ben ikisini de yapmaya karar verdim hem tok gitcem hem de lafimi soylicem kibarca. Bide dun hanimefendinin ogullarina oyuncak tasidim isyerinden :/ 3 aydir ilk kez yemege cagiriyor onda da yemek pisirmiyor iste karsiligim da buNeyse napayim
canim ben sigara kullanmiyorum ama son zamanlarda benim de canim cekiyor bazen soyle diyorum turk kahvesi yapsam bi tane tuttursem, ama iyi bir de arkadas lazim yanina muhabbet icin.. Sonucta ne kahve ne cezve ne de arkadas var, o yuzden sigarayi da almiyorum
iyi fikir kizlar ben ikisini de yapmaya karar verdim hem tok gitcem hem de lafimi soylicem kibarca. Bide dun hanimefendinin ogullarina oyuncak tasidim isyerinden :/ 3 aydir ilk kez yemege cagiriyor onda da yemek pisirmiyor iste karsiligim da buNeyse napayim
kizdiriyor cunku ozellikle hasta oldugunda surekli trip atiyor herseye cabuk kiziyor ustelik o kadar hizmet ediyorum resmen iyilessin diye yazik diyorum sonra tepeme cikiyor valla sabah agladim ama o gormedi evden ciktim aglaya aglaya yurudum otobusu de kacirdim zaten ise ilk kez gec gittim onun yuzunden. cunku sabah ben laf anlatmaya calisiyordum bana bagirdi, hic sevmem bana ses yukseltmesini biliyor yine de yapti ben de basip gittim. arkamdan hemen ozur dilerim dedigini duydum ama duymazliktan geldim. hic mesaj falan da atmadim butun gun. ogleden sonra 3 gibi upuzuuunn destan gibi bir mesaj atmis. ozur dilemis. cevap yazmadim valla hala sinirliydim sonra neyse dedim uzatmayayim. eve de kocaman kumandali subaru yaris arabasi getirince zaten evde bayram havasi esti sinir minir kalmadi onda, ve dolayisiyla bende de..
canim ben geldigimde 1 hafta bursa'da 1 hafta da ankara'da kaliyorum. tum akrabalar ankarada, ben de ankarada yasiyodum buraya tasinmadan once. ama annem babam bursa'dalar o yuzden her yeri geziyorum adeta. yazin istanbula da gidiyoruz orda kuzenler var hem esim orayi seviyor diye. sen neredeydin?
evettttt hayatim ya bizden zaten hep yetiskinler aliyor oldukca da pahali cunku. 1000 lira mesela ucaklar var gercek ates aciyorlar (yani ates degil tabi ama birseyler firlatiyorlar ucarken), iste mikto helikopterler var mesela goruntu ve ses kaydi yapiyor kucucuk ama bi gorsen sinek gibi. kocaman robot bir dinozor var mesela sensorleri var hicbiryere carpmadan yuruyor sesine cevap veriyor falan akilli isteya inanilmaz seyler var o kadar seviyorum ki su anki isimi anlatamam, ben bayilirim boyle seylere gecen hafta bir siparis vardi £800 kusur harcadi adamin biri. 2000 liradan cok yani, sadece kumandali birkac araba ve helikopter icin. ya da mesela sehir ve kasabalarin belli bir oranda kucultulmus modelleri var evler arabalar minik agaclar cop kutulari insanlar hayvanlar hepsi minyatur. burada koleksiyoncular var bunlardan kocaman sehirler kuruyorlar bir odayi kapliyor ama her ayrinti miniminnacik bir gorsen.. evde tuvalet var mesela tuvalette oturup gazete okuyan bir model alip oraya oturtabiliyorsun cookk komik ve ilginc seyler var ofisi gorsen hele ofis demezsin hepimizin masasinin ustu modellerle oyuncaklarla dolu oynayip duruyoruz.. hele bugun koca ofiste herkes vizir vizir helikopter ucuruyordu cok komikti :)) o yuzden yorulsam da iste memnunum eskiden her sabah stresten karnim agrirdi ise gitcem diye, simdi gule oynaya gidiyorum hehe
slm kızlar uzun bir gece geçirdim eymen grip oldu burnu tıkanınca sinir oluyo hırsında ağla ağla 1de kalktık 6da uyuduk10da tekrar uyandı genel durumu iyi ama burnunun tıkanmasına çok kızıyo ilaç falan verdim bakalım inş çabucak geçer akşam 2parça börek yedim misafirlikte (çok ısrar etti ya diyetteyim işte yok kırılırım vs) ama beni ne kötü etti yağlıydı
sabah oğlumla kahvaltı 10:30
peynirli omlet
zeytin
2 dilim ekmek
1-2lokmada pekmez+tahin karışımı
ıhlamur yeşilçay karışımı 1 fincan
ara 1gibi komşumla bir cicara neskafe
öğlen yani 3
4-5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
yoğurt
yarım dilim ekmek
akşamada çorba+taze fasülye
yada hiçbişey yemeden fıstıklı sütlü irmik helvası çok cnm istiyo ne olur izin verin
KIZLAR BAKIN TAM BİZE GÖRE BİR DANS SHOW :):)))
BİZDE DANSÖZ OLSA NASIL OLUR ANCAK BÖYLE OLUR
Mandanah's drum solo - YouTube
ufff fenaymış ben kilolu değilim yaaaa
fulya türkiyeye gelince karşılıklı bir kahve içeriz artık madem bursaya geliyosun he kuzum olur mu
tamamdir cozdum o sorunu canim aksam yemegini zaten 5:30da yiyorlarmis benim isim var dedim biz esimle oraya 8e dogru gitcez bi cay icmeye sadece. yalan da degil zaten 5ten 7ye kadar kil tuy almam gerek :26:yani misafir çağırıp konserve koymak önüne çok yanlış
turkiyede çok ayıp karşılanır ama belki onların görgüleri bizden farklı sonucta.
Istese vegeteryan yemeği çok güel yapabilir sebze haşlar yogurtlar ne bileyim bu tarz şeyler
boşver git güzelce şakayla karışık lafınıda söyle
onlar sana bidahaki gelmelerinde sende onlara konserve koy
ufff fenaymış ben kilolu değilim yaaaa
anam edoş ne ettin o kaa değilizdir be yani ben değilim binlerce kez şükürler olsunbüşracım tşk ederim geçmiş olsun dileklerine gideyim yeşil çayımı alayım dün edayla hicranın dedği yeşil çaydan aldım 2.85 tl fiyatıda geçtim içimi daha kolay
ayy olur tabi hem de harika olur
tamamdir cozdum o sorunu canim aksam yemegini zaten 5:30da yiyorlarmis benim isim var dedim biz esimle oraya 8e dogru gitcez bi cay icmeye sadece. yalan da degil zaten 5ten 7ye kadar kil tuy almam gerek :26:su tuy sorunu topigini takip ediyorsaniz biliyorsunuzdur ayda 1 gun alabiliyorum zaten, eh o gun de bugun. iyi denk geldi konserve yemekten kurtuldum. aksama guzel yemegimi yapicam simdi esimle basbasa yeriz sonra 1 saatligine ugrariz o arada da lafimi cok guzel bir yerde sokucam kararliyim.
ayy aman tanrim :18:o kadar dans etmeye hala boyle kiloluysa demek ne bicim yiyordur...
ohh temizliğini yaparsın işte atıştırırsın
çayın yanında birşeyler yapar herhalde
misafir geliyo sonuçta:)
ben o topiki gördüm ama bana saçma geldi şu ayın dolunay oldugu akşamı diyon dimii
sence mantıklımı
ay tüyümü nerden görcekte
ki 1 ay tüy almadan duramam ben ozaman uzar uzarrrr oooo
canim ama bu cok bilinen birsey ciftciler de ayin hareketlerine gore ekip biciyorlar burada pek cok ingilizce siteden de okudum, denemekten zarar gelmez dedim denedim inan ise yariyor. ben ilk okudugumda dalga gecmistim kendi kendime gulmustum hic olur mu diye ama oldu valla :26: tuyler cok cilizladi 80%i anca var hatta digerleri cikmadi bile. simdi benim kv de ozendi hatta o da onumuzdeki ay o tarihlerde alacakmis denemek icin. soyle dusun ayin hareketleri denizleri okyanuslari etkiliyor med cezir falan biliyorsun. vucudumuzun cogu sudan olusurken bizim etkilenmememiz mumkun mu.. bilmiyorum bana mantikli geldi ise de yariyor gibi gorunuyor artik gelisme oldukca bildiririm. ne de olsa her ay almiyor muyuz ozel birsey yapmiyoruz sonucta ha bugun almisim ha yarin mantigi ile basladim bakalim
ozaman sen dene bakalım eger faydalı gelirse bende yaparım inşallah
nefret ediyorum tüylerdennn
slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
günaydın murchh
bende izledim ferihayı akşam
heyecanlıydı evet ama
beni her hafta sinir hastası ediyoalr :)
eskiden bi tülin caner vardıya biri tamam seni seviyorum dese digeri küserdi digeri deyincede digeri.. :)))
aynı o olaya döndü
seviyosan al kızı işte ne uzatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?