Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar buarada dünkü menüm

Sabah kahvaltıda

peynir
çay

ara yok

öğle yarım simit
çay

akşam eşim tavuk kızartmış öğlede eve gidip
bende akşam salata yaptım tavuklarıda içine kattım
tavuklu salata oldu çok lezzetli oldu

sonra su

gün içinde çok su içemedim dün

gün sonunda 1 cigara 1 türk kahvesi kendime

Canım sende simdi canın ne cekiyorsa onu yap ye bir güzel sonra git ben ac degilim dersin

öyle yapma bence zaten eşinle limonisiniz bide bu sorun olmasın aranızda
eşin gidiyosa sende git ama
yemek gelince önüne oo hazır konserve yiycemi bilseydim marketten alır evde yerdim de gül :)
insan olan anlar

iyi fikir kizlar ben ikisini de yapmaya karar verdim hem tok gitcem hem de lafimi soylicem kibarca. bide dun hanimefendinin ogullarina oyuncak tasidim isyerinden :/ 3 aydir ilk kez yemege cagiriyor onda da yemek pisirmiyor iste karsiligim da bu neyse napayim

gün sonunda 1 cigara 1 türk kahvesi kendime

canim ben sigara kullanmiyorum ama son zamanlarda benim de canim cekiyor bazen soyle diyorum turk kahvesi yapsam bi tane tuttursem, ama iyi bir de arkadas lazim yanina muhabbet icin.. sonucta ne kahve ne cezve ne de arkadas var, o yuzden sigarayi da almiyorum

bende öyle sık kullanmam ama paketim eksik olmaz
eve gidince 1 tane yemek sonrası 1 tanede yatmadan önce keyif için içerim okdar
dışarda hiç kullanmam

yani misafir çağırıp konserve koymak önüne çok yanlış
turkiyede çok ayıp karşılanır ama belki onların görgüleri bizden farklı sonucta.
Istese vegeteryan yemeği çok güel yapabilir sebze haşlar yogurtlar ne bileyim bu tarz şeyler

boşver git güzelce şakayla karışık lafınıda söyle
onlar sana bidahaki gelmelerinde sende onlara konserve koy

fulya türkiyeye gelince karşılıklı bir kahve içeriz artık madem bursaya geliyosun he kuzum olur mu

slm kızlar uzun bir gece geçirdim eymen grip oldu burnu tıkanınca sinir oluyo hırsında ağla ağla 1de kalktık 6da uyuduk 10da tekrar uyandı genel durumu iyi ama burnunun tıkanmasına çok kızıyo ilaç falan verdim bakalım inş çabucak geçer akşam 2parça börek yedim misafirlikte (çok ısrar etti ya diyetteyim işte yok kırılırım vs) ama beni ne kötü etti yağlıydı

sabah oğlumla kahvaltı 10:30
peynirli omlet
zeytin
2 dilim ekmek
1-2lokmada pekmez+tahin karışımı
ıhlamur yeşilçay karışımı 1 fincan

ara 1gibi komşumla bir cicara neskafe

öğlen yani 3
4-5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
yoğurt
yarım dilim ekmek

akşamada çorba+taze fasülye
yada hiçbişey yemeden fıstıklı sütlü irmik helvası çok cnm istiyo ne olur izin verin

Çok geçmiş olsun eymene cnm çocuklar daha ağır geçiriyorlar hastalığı umarım en ykn zmnda atlatır...

ben çok suçluyum dün akşma kdr ne güzel ekmek yemedim dedim annem lavaş almış pide gibi onun yarısını parça parça derken gece bitirmişim tabi suçluluk psikolojisiyle gittim 1 saat spor yaptım erittim resmen ama tabi yemişim ne fayda bgn sıkı başladım ohhh valla yemicem haksızım ben bu hafta gram da olsa değişim şart :18::18::18:

KIZLAR BAKIN TAM BİZE GÖRE BİR DANS SHOW :):)))

BİZDE DANSÖZ OLSA NASIL OLUR ANCAK BÖYLE OLUR

Mandanah's drum solo - YouTube

ufff fenaymış ben kilolu değilim yaaaa

anam edoş ne ettin o kaa değilizdir be yani ben değilim binlerce kez şükürler olsun büşracım tşk ederim geçmiş olsun dileklerine gideyim yeşil çayımı alayım dün edayla hicranın dedği yeşil çaydan aldım 2.85 tl fiyatıda geçtim içimi daha kolay

fulya türkiyeye gelince karşılıklı bir kahve içeriz artık madem bursaya geliyosun he kuzum olur mu

ayy olur tabi hem de harika olur

tamamdir cozdum o sorunu canim aksam yemegini zaten 5:30da yiyorlarmis benim isim var dedim biz esimle oraya 8e dogru gitcez bi cay icmeye sadece. yalan da degil zaten 5ten 7ye kadar kil tuy almam gerek :26: su tuy sorunu topigini takip ediyorsaniz biliyorsunuzdur ayda 1 gun alabiliyorum zaten, eh o gun de bugun. iyi denk geldi konserve yemekten kurtuldum. aksama guzel yemegimi yapicam simdi esimle basbasa yeriz sonra 1 saatligine ugrariz o arada da lafimi cok guzel bir yerde sokucam kararliyim.

ayy aman tanrim :18: o kadar dans etmeye hala boyle kiloluysa demek ne bicim yiyordur...

ufff fenaymış ben kilolu değilim yaaaa

walla ben kendimi o dansöz gibi hissediyorum lop lop

şimdi çok acıktım birşey yemeliyim
amaaa süt içiyorum iştahımı kapatsın diye
zaten bu gece eşim antalyaya gidiyo ( 1 hafta iş toplantısında çok üzgünüm çokkk

ohh temizliğini yaparsın işte atıştırırsın
çayın yanında birşeyler yapar herhalde
misafir geliyo sonuçta :)

ben o topiki gördüm ama bana saçma geldi şu ayın dolunay oldugu akşamı diyon dimii
sence mantıklımı
ay tüyümü nerden görcekte
ki 1 ay tüy almadan duramam ben ozaman uzar uzarrrr oooo

canim ama bu cok bilinen birsey ciftciler de ayin hareketlerine gore ekip biciyorlar burada pek cok ingilizce siteden de okudum, denemekten zarar gelmez dedim denedim inan ise yariyor. ben ilk okudugumda dalga gecmistim kendi kendime gulmustum hic olur mu diye ama oldu valla :26: tuyler cok cilizladi 80%i anca var hatta digerleri cikmadi bile. simdi benim kv de ozendi hatta o da onumuzdeki ay o tarihlerde alacakmis denemek icin. soyle dusun ayin hareketleri denizleri okyanuslari etkiliyor med cezir falan biliyorsun. vucudumuzun cogu sudan olusurken bizim etkilenmememiz mumkun mu.. bilmiyorum bana mantikli geldi ise de yariyor gibi gorunuyor artik gelisme oldukca bildiririm. ne de olsa her ay almiyor muyuz ozel birsey yapmiyoruz sonucta ha bugun almisim ha yarin mantigi ile basladim bakalim

Son düzenleme:

ozaman sen dene bakalım eger faydalı gelirse bende yaparım inşallah
nefret ediyorum tüylerdennn

slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemi dr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim

haha ise yariyor mu bari.. cok acitiyormus heralde nasil yapiyorlar hala cozemedim gerci ben
oh oh afiyet olsun canim

ooo fadime abla sende baya beceriklisin anlaşılan :)
ağrı kesici kremler yokmu onlardan versen yada kas gevşetici ilaç

Off eddacım sorma yaa sınrı bozucu ıkısıde gebercek bırbırı ıcın ama bı ınatkı sorma...Neyse sonucta flım allah gercek hayatta yasatmasın

OPffff o ne ole yaa ben bu halımle oynamaya utanıyom oz guven bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…