Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben ne onermistim hatırlamıyorum
arada o kadar olur cnm
ne desem bilemedim cnm belki diger kulaginda bisey yoktur
Yinede her gelen Allahtan
cantalarina 2 ser tane koyuyom cnm bende 2 yedimmi oluyor 6 :)))
Aidin salih yitik sifa orada karaciger temizligi icin 26 martta start verilecek bende katilanlardanim onu dedim:)

Aidin salih yitik sifa orada karaciger temizligi icin 26 martta start verilecek bende katilanlardanim onu dedim:)
Haaa hatirladim
Aslinda yapilabilse bi cok hastaliga iyi geliyormus
Senin taşlara bisey yapami bilmiyorum

Orda sor yasayan varsa cevap verirler belki

bizde çikolata yiyoruz sanıyoruz ben uzun zamandır almıyorum eve hatta yıllar olmuştur , fark ettim böyle yazarkende bizim eve nrdeyse abur cubur girmiyor civciv pastanesi hep kendim yapıyorum
aynen bende nadir kızım ister alırım küçücük kutu haftalarca sürünür benim derdim tatliyla degil dr yemek olayini seviyorum malesef ya
saol ablacim
Kizlar ben geldim gecmisteyim, spor yapmadim gattim bi daha uyudum ama detaylarini gecmisten donunce anlaticam :)
noldu kiz
Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim

Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark
ben dunden kalan kabağı yicrm abla bol salata ve yogurt olur yine corba da emin değilim afihet olsin sana da şimdiden
Birsey soracağım yeşil çayı günde kaç bardak tuketmeliyim? 6 bardak(bir bardak 200ml)çok mu olur
aynen ya sinir oluyorum gardrop cok sevdgm ama giyemedgm elbise eteklerdrn ibaret
hahhaah vala ben yumurtayi cok sık yemiyorum su anlik ama snrm bizde dr oyle olacak
tarti oncesi bakliyat ekmek grneldr iyi değil diolar ama afiyet olsjn
Yemekleri yaptım kabagimi yedim akşama açlık durumuna göre 1 porsiyon daha yerim ama acıkmazsam yemiyeyim demi Mefkurem
afiyet olsun canım
Bugün arkadaşımla buluşacaktım, ilk bebeği, sonra kendisi rahatsızlanmış maalesef.. görüşemedik.
ben de kendimi temizliğe verdim
Sizden ne haber fit kelebeklerrr?
kolay gelsin ben mutfaga attim krndimi buzluga yaz icin portakal limon depoladim tatli yaptim yarina misafirlerime bol bol is
bende iş çıkışı buluşcam, bebeklik arkadaşlarım hepsi aynı mahalleden 4 5 kişi olcaz hani tek tük denk gelirdikte ilk defa böyle toplu toplancaz :)
ayy ne guzel ya masAllah size
cok cok geçmiş olsun canım insAllah yanlış anlasilmadr sıkma canını dualarim butun sifa bekleyenlerle size olacak orucumu açarken

Haaa hatirladim
Aslinda yapilabilse bi cok hastaliga iyi geliyormus
Senin taşlara bisey yapami bilmiyorum

Orda sor yasayan varsa cevap verirler belki
Çok pis gaza gelmiş bulunmaktayım ve kendime inanıyorum ben bu 4 ay süreci aşarım ve karaciğer temizliğini yaparim

ohhh afiyet olsun ablam pideyi bende cok severim yanliz burda bulmak cok zor
Birsey soracağım yeşil çayı günde kaç bardak tuketmeliyim? 6 bardak(bir bardak 200ml)çok mu olur
cok canim iki bardak yeterli
Guzelim sadece kacamak yapma dogru yeterli beslen ve tartiyi rahat birak :))
bu hafta denicem bakalim abla sonuç ne olacak tartıyı rahat bırakamıyorum her banyoya girdigimde gözünü bana dikiyor
Immm bayılırım bende geleyim mi sana canım çekti şimdi
gel canim beraber yiyelim
bizdede aynı abla çocuklar ben esim derken günlük 5 tane gidiyor rahat
ilk 10 da uyemiz yok tebrik ederim takımları
Sürekli hatırlatmak istemiyorum ama bu kabak olayı safra keseni de çok dinlendirecek
kabak safraya mi iyi geliyor
6 yı gördüğüm an evde küçük bir halay partisi düzenleyeceğim
6 lari kisa bir sure gormuslugum var bu sefer gordum mu birakmicam
canim hemen bozma moralini bazen kulak yagli vs oldugunda da gecemiyormus isitme testini
been hep duyduğunu düşünüyordum ama yanıldım mı bilmiyoru
disardaki seslere tepki veriyormu emerken bi ses geldiginde o yöne donuyormu yada emmeyi bırakıyor mu bunlar önemli
karaciger temizligi nasil visey canım

SPOR LİSTESİ

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik -- + 180 + -- + 135 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + 90 + 90 + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + 220 + -- + 260 + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + 105 + -- + --
Gewezebidik -- + -- + 40 + 60 + 108 + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + 120 + 100 + 360 + --
Fatlady 240 + 270 + 220 + 170 + 255 + 150 + --
PrensesAnnesi -- + 90 + 70 + 52 + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + 90 + 180 + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Ahsen -- + -- + 140 + 195 + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + 315 + 165 + 105 + 105 + --
Ebruebruliii -- + -- + -- + -- + -- + 300 + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

dunden kalan kabağı yicrm abla bol salata ve yogurt olur yine corba da emin değilim afihet olsin sana da şimdiden
kabak yogurt guzel olur cnm
Yarin oruc degilsin heralde
Bugunluk corba yemeyiver :))
Çok pis gaza gelmiş bulunmaktayım ve kendime inanıyorum ben bu 4 ay süreci aşarım ve karaciğer temizliğini yaparim
kendine inandiktan sonra tabiki yaparsin bebegim
kahvalti biraz detoks disi olmus sanki :))) yinede tabiki guzel
Super eksiler getirsin inşallah

Bu resim tam bana mesaj veriyor

Rabbim kabül etsininş canım

Afiyet kmsun canim ekmegi biraz azalt ve tam bugdaya gec en kisa zamanda insallah (firina gisip alabil yani :))
Yaaa kendimk gorunce cok mutlu oldumm :)
kötü birşey ne yazık ki
işitmiyor görünüyor şu anda (
Canim insallah testi yaptiklarinda temiz cikar
Afiyet olsun canim bil eksi getirsin
Canim ben dun yatarken yazmayi unutmusim dun benim 108 puanim var jillian yaptim 27 dk :)

Kizlar sabah kalktim erken uyandim ama gece duzgun uyuyamamistim, yartiya ciktim yine d ebi baktim gece yatarkenki kilomla ayni, biraz daha uyuyayim dedim ben de sonra kalktim bir baktim meger tartiyi duz zemine koymamisim sabah o yuzden yuksek cikmisim uyuyup kalkinca sabit duz zemine koydum dune gore -700 detoks ise yaramis, bugun de ise yarar insallah
Bugun sabah kalkinca yemek bile yemeden is basvurusuyla alakali araci bi kurumu aradim gorustum o yuzden spor da yapmadim, hem bi gun dinlensin kaslar sporda odem yapiyor. Yarin sabah yine biraz uyuyup kalkarim ki daha cok eksi gelsin o yuzden yine en gec ben bildirim yapabilirim ama yarin spor yapicam merak etmeyin, spor genel anlamda bana iyi geliyor ama odem de yapiyor tabi :)

Safraya iyi gelme gibi bir özelliği yok lakin zarar da vermiyor. Normal bir diyet için sakıncası olmayan bir çok ürün(mercimek, yumurta gibi) ağrı yapabilir ama kabak çok masum safra kesesi konusunda. Haşlayınca tabi..

Mefkurem

az hareket az hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…