- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.341
Aaaaa nasil yani cnmKizlar tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Düşük yapıyormuşum
cok guzel gitmis cnmKizlar sabah kalktim erken uyandim ama gece duzgun uyuyamamistim, yartiya ciktim yine d ebi baktim gece yatarkenki kilomla ayni, biraz daha uyuyayim dedim ben desonra kalktim bir baktim meger tartiyi duz zemine koymamisim sabah o yuzden yuksek cikmisim uyuyup kalkinca sabit duz zemine koydum dune gore -700 detoks ise yaramis, bugun de ise yarar insallah
Bugun sabah kalkinca yemek bile yemeden is basvurusuyla alakali araci bi kurumu aradim gorustum o yuzden spor da yapmadim, hem bi gun dinlensin kaslar sporda odem yapiyor. Yarin sabah yine biraz uyuyup kalkarim ki daha cok eksi gelsino yuzden yine en gec ben bildirim yapabilirim ama yarin spor yapicam merak etmeyin, spor genel anlamda bana iyi geliyor ama odem de yapiyor tabi :)
kiz 2 gun haric yaptimyaaz hareket az hareket
Afiyet kmsun canim ekmegi biraz azalt ve tam bugdaya gec en kisa zamanda insallah (firina gisip alabil yani :))
Yaaa kendimk gorunce cok mutlu oldumm :)
Canim insallah testi yaptiklarinda temiz cikar
Afiyet olsun canim bil eksi getirsin
Canim ben dun yatarken yazmayi unutmusim dun benim 108 puanim var jillian yaptim 27 dk :)
Kizlar tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Düşük yapıyormuşum
Evet canım. Hiç farkında değildim bir de kanamam vardı zaten . Dr beta hcg de istemiş meğer . Sonucu alınca şok oldum. Dr düşük yapıyorsun dediNeee nasil yani? Hamileymissin ve suan dusuk mu yapiyormussun?
Öyleymiş iste abla . Sonucu görünce şok oldum ben deAaaaa nasil yani cnm
Bir ara düşündük canım bir kaç ay olmadı falan . Dr. pco olduğu için tedavi uygulayalım dedi. 2 ay tedaviye cevap vermeyince ara vermek istedim. Sonra da ben stres yapıyorum diye eşim çok kızdı ben istemiyorum falan dedi. Konu kapandı. Ben zayıflayayım belki yeniden düşünürüm diyordum. 2 aydır kanamam hep uzun sürüyordu ,temizlik sürem de çok kısalmıştı. Annemin ısrarıyla dr a gittim. Belki kist falan patlamıştır dedi. Öyle işteTamamdir ekledim berrincim
Ay nasil ya cok sasirdim suanda dusunuyormuydunuz bebek nasil olmuski oyle
Hayirlisi buymus demekki kuzumEvet canım. Hiç farkında değildim bir de kanamam vardı zaten . Dr beta hcg de istemiş meğer . Sonucu alınca şok oldum. Dr düşük yapıyorsun dedi
Öyleymiş iste abla . Sonucu görünce şok oldum ben de
Nasıl yaniKizlar tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Düşük yapıyormuşum
Sağ ol canım insallahFatlady canımm çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider
Aynen ablacımHayirlisi buymus demekki kuzum
Sağ ol canım insallah
Aynen ablacım
Canim geçmis olsun ama sakın bir doktorla kalma oyle bisey varsa bana düşmüş bile dediler 16 hafta kanamam oldu sapasaglam 9 ay sonra aldım kucagimaKizlar tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Düşük yapıyormuşum
Canim coookk gecmis olsun. Ama hic uzulme buna, hekim bir arkadasim sey demisti dusuk olan gebelikler zaten dogarsa yasama ihtimali dusuk olanlarmis. Boyle seylere uzulmek yerine sukretmek gerekirmis, Allah beteriyle sinamasin diyerek.Bir ara düşündük canım bir kaç ay olmadı falan . Dr. pco olduğu için tedavi uygulayalım dedi. 2 ay tedaviye cevap vermeyince ara vermek istedim. Sonra da ben stres yapıyorum diye eşim çok kızdı ben istemiyorum falan dedi. Konu kapandı. Ben zayıflayayım belki yeniden düşünürüm diyordum. 2 aydır kanamam hep uzun sürüyordu ,temizlik sürem de çok kısalmıştı. Annemin ısrarıyla dr a gittim. Belki kist falan patlamıştır dedi. Öyle işte
Bence gayet guzel afiyet olsun canimSabah 11.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates
10 fındık
1 dilim elma
Akşam 18.00
1 tabak domatesli biberli köz patlıcan
3-4 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt ( yatana kadar)
Spor 10 dk oryantal
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun yine de kotu olmamis, bil eksi getirsin insallahMenüm
Kaşkınca 1 kurı incir
Sabah 1 d tbe 1 haşlanmış yum. 3 küçük domates
Öğlen kabak yemeği ve yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 18.00 kıymalı yumurta ve salata
Olmalıydı ama malesef 1 kase yoğurt çorbası da içtim.sadece tadına bakayım demiştim.
Su 2.5 lt.
Spor yok
tam benlik olmuş surekli programa yeniden başlayip duruyorumSPOR LİSTESİ
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + 180 + -- + 135 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 90 + -- + -- + 90 + 90 + --
Tugcetugcem 260 + -- + -- + 220 + -- + 260 + --
Askhrpozitif -- + 360 + -- + -- + 105 + -- + --
Gewezebidik -- + -- + 40 + 60 + 108 + -- + --
Cemresıla -- + 279 + -- + 120 + 100 + 360 + --
Fatlady 240 + 270 + 220 + 170 + 255 + 150 + --
PrensesAnnesi -- + 90 + 70 + 52 + --+ -- + --
Buse8 135 + -- + 90 + 180 + -- + -- + --
Seyrekyagmur -- + 97,5 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Ahsen -- + -- + 140 + 195 + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + 315 + 165 + 105 + 105 + --
Ebruebruliii -- + -- + -- + -- + -- + 300 + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2245653
2 ay olmak uzerediye tahmin ediyorum abla gulsimanin dikkatini cekerdiBunlar icin daha cok kucuk heralde
aynen ablaBu resim tam bana mesaj veriyor
saskin seni eksin super canim yarin guzel sonuc gelecek inşallahKizlar sabah kalktim erken uyandim ama gece duzgun uyuyamamistim, yartiya ciktim yine d ebi baktim gece yatarkenki kilomla ayni, biraz daha uyuyayim dedim ben desonra kalktim bir baktim meger tartiyi duz zemine koymamisim sabah o yuzden yuksek cikmisim uyuyup kalkinca sabit duz zemine koydum dune gore -700 detoks ise yaramis, bugun de ise yarar insallah
Bugun sabah kalkinca yemek bile yemeden is basvurusuyla alakali araci bi kurumu aradim gorustum o yuzden spor da yapmadim, hem bi gun dinlensin kaslar sporda odem yapiyor. Yarin sabah yine biraz uyuyup kalkarim ki daha cok eksi gelsino yuzden yine en gec ben bildirim yapabilirim ama yarin spor yapicam merak etmeyin, spor genel anlamda bana iyi geliyor ama odem de yapiyor tabi :)
anladım canim ben etle sorun yaşıyorumSafraya iyi gelme gibi bir özelliği yok lakin zarar da vermiyor. Normal bir diyet için sakıncası olmayan bir çok ürün(mercimek, yumurta gibi) ağrı yapabilir ama kabak çok masum safra kesesi konusunda. Haşlayınca tabi..
aaaaa muayne ettimi belki üstüne görme falandır canim ayy sok oldumKizlar tahlil sonuçlarım için doktora gittim. Düşük yapıyormuşum
Afiyet olsun canımSabah 11.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates
10 fındık
1 dilim elma
Akşam 18.00
1 tabak domatesli biberli köz patlıcan
3-4 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt ( yatana kadar)
Spor 10 dk oryantal
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canımMenüm
Kaşkınca 1 kurı incir
Sabah 1 d tbe 1 haşlanmış yum. 3 küçük domates
Öğlen kabak yemeği ve yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam 18.00 kıymalı yumurta ve salata
Olmalıydı ama malesef 1 kase yoğurt çorbası da içtim.sadece tadına bakayım demiştim.
Su 2.5 lt.
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?