- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.941
Off eddacım sorma yaa sınrı bozucu ıkısıde gebercek bırbırı ıcın ama bı ınatkı sorma...Neyse sonucta flım allah gercek hayatta yasatmasın
OPffff o ne ole yaa ben bu halımle oynamaya utanıyom oz guven bu olsa gerek
Kızlar Fulya tüy
alımı için Ayın belirli tarihlerde etkisinden bahsettiya bende biraz araştırdımda
Kkda da rastladım bi konu açılmış baksanıza bugünden itibaren 14 gün boboyunca herhalde ki,lo almak kolaylaşacakmış :)))
kırmızı yazılan yazı özellikle bizi ilgilendiriyo :)))))
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/371446-o-kadar-bakim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Günaydın kızlarrr nasılız bugünnnn
dün bir aptallık yağptım sormayın..
bugün kardeşimin doğum günü ve bu sabah gideceği için üniversitede başka şehirde okuyo biz dün saat tam 12 de ona süpriz dogum günü yaptık
yaş pasta hiç yemedim ama çiğ köfte yedim 4-5 tane
o saatte yenilirmi demeyin bir sardıki anlatamammm
pişmanmıyım çoook
günaydın kızlar şehir fırsatlarından 19.9 tlye bir aylık aerosamba veya oryantal kursu gördüm bayanlara özel olunca eşimde izin verdi kursla grşüp ona göre alıcam çocuk ne olcak falan dedi mırın kırın etti bende babannesi 2 saatçik daha bakıversin dedim ya bırakma bırakma hiçbirşeye vaktim yok bu kadarcıktan bişey olmaz dimi annelik cidden vicdan azabı çekmekmiş
gunaydin kizlar, 2 gun daha tatilim cok mutluyum.. birazdan alisverise gitcem marketler 4 e kadar acikmis bugun resmi tatil oldugu icin, birkac parca birsey almam lazim yoksa ac kalicaz. esim de dun sabah 4 e kadar oyun oynadi beni yine sinir etmeye devam ediyor 2 aydir ayni anda yataga gidemedik ya saat 8de uykusu gelip erkenden yatiyor ya da sabaha kadar oturuyor allah akil fikir versin.
su karanfilli tarcinli elmali karisimdan yapmaya karar verdim bugun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-15.html
bir gun deneyeyim bakayim tok tutuyormus heralde, beni tok tutmaya yeter mi bilemiyorum :26: denemekten zarar gelmez dedim valla bakalim..
gunaydin kizlar, 2 gun daha tatilim cok mutluyum.. birazdan alisverise gitcem marketler 4 e kadar acikmis bugun resmi tatil oldugu icin, birkac parca birsey almam lazim yoksa ac kalicaz. esim de dun sabah 4 e kadar oyun oynadi beni yine sinir etmeye devam ediyor 2 aydir ayni anda yataga gidemedik ya saat 8de uykusu gelip erkenden yatiyor ya da sabaha kadar oturuyor allah akil fikir versin.
su karanfilli tarcinli elmali karisimdan yapmaya karar verdim bugun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-15.html
bir gun deneyeyim bakayim tok tutuyormus heralde, beni tok tutmaya yeter mi bilemiyorum :26: denemekten zarar gelmez dedim valla bakalim..
günaydın kızlar ...
Herkese mutlu ve az kcl bi hafta olsun inş...
Pzt younlugu basımı anca kaldırdım ısten...hafta salıdan başlamalı bence pzt çok takmam ama bugun ona gıcık oldum :d
dün pazara çıktım karnıbahar buruksel lahanası marul felan aldım ...öğle yemeği icin buruksel lahanası ve karnıbahar getırdım inş tıskınmeden yerım cunku ben lahanadan nefret ederimm
Valla olur heralde canim ya ben de papatya aldim icine atarim diye. Off gezdim gezdim karanfil bulamadim delircektim yok yok yok.. En son karisik karisik baharat tarzi seylerin oldugu bir kutu buldum icinde karanfil de varmis onu aldim onca parayi da ona doktum.. Bana turkiye'den karanfil gondermek isteyen olursa hic cekinmesinbende yapıcam fulya acaba içine yeşilçayda atsak olurmu ki ayrı ayrı içmek ölüm gibi zaten ne içeceğimi şaşırdım :26:
senin eşin dayak istiyorr
gel beraber yatalı de sensiz uyuyamıyorum de al tut kolundan götür
Biraz geç girdim de kimseninde taktığı yok huuuh!
Kızlar markete gittim cnm çooookkk cips istedi yağlı yağlı patates olanlardan hemdeeee
Ama dedim ki ben bi yola çıktım cips olmadanda alternatif sunup midemi kandırabilirim.Gittim eve orta boy havuç aldım elime soydum uzun çubuklar halinde doğradım onuda 2 ye böldüm ortalarından kısaldılar. eee bu böyle yenmez kıtır kıtır tamam ama 1 kaseye 1 kaşık yoğurt koydum içine biraz kekik biraz nane az kırmızı pul biber attım sos haline getirdim çubukları batırdım yedim. Hem kıtır kıtır hemde doyurdu acayip çok sevdim sağlık işte budur!
Biraz geç girdim de kimseninde taktığı yok huuuh!
Kızlar markete gittim cnm çooookkk cips istedi yağlı yağlı patates olanlardan hemdeeee
Ama dedim ki ben bi yola çıktım cips olmadanda alternatif sunup midemi kandırabilirim.Gittim eve orta boy havuç aldım elime soydum uzun çubuklar halinde doğradım onuda 2 ye böldüm ortalarından kısaldılar. eee bu böyle yenmez kıtır kıtır tamam ama 1 kaseye 1 kaşık yoğurt koydum içine biraz kekik biraz nane az kırmızı pul biber attım sos haline getirdim çubukları batırdım yedim. Hem kıtır kıtır hemde doyurdu acayip çok sevdim sağlık işte budur!
Ohhh çok iyi yapmışsın cnm...Böle alternatifler bulmak çok güzel oluyor bende denıycem en kısa zamanda :)
harikasin canim :) ben de atistirmalik havuc yiyorum bazen, hatta bugun aldim daha yeni. ama bu yogurtlu sos hic aklima gelmemisti :26: ozendim ben de yapicam
Valla olur heralde canim ya ben de papatya aldim icine atarim diye. Off gezdim gezdim karanfil bulamadim delircektim yok yok yok.. En son karisik karisik baharat tarzi seylerin oldugu bir kutu buldum icinde karanfil de varmis onu aldim onca parayi da ona doktum.. Bana turkiye'den karanfil gondermek isteyen olursa hic cekinmesin
istiyor evet tam dayaklik ciddengidelim deyince gelmez uykum yok napicam donup duracak miyim yatakta diyo cok beter bisey ya ( ama cikarken de boyleydi yillardir boyle malesef degistiremedim huyunu.. erken yatmiyor anca cok cok uykusuz yorgun olucak haftada 1 gun falan erkenden yatiyor (o da asiri erken yani, yine normal zamanda degil) guluyorum ama aslinda cok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?