Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

KIZLAR GÜNAYDINNNN

Offf moralım cok bozuk yaaa ... Göbegim gene börtledi çıktı bu nedir yaa kac aydır dogru duzgun 2 kılo veremedım 1 ılerı 2 gerı sıkıldım wallahi

Neyse Dünkü Menüm ;

Sabah ;

Kepekli sand (Peynır zeytın ezmesı)

Öğle;

Bürüksel lahanası
karnıbahar
patates haslaması
Baharatlı yourt

Akşam;

Çeyrek tost
1 kupa çay

günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

ya murccum bu kadar az yemene rağmen mi gitmiyo bu kilolar yoksa benim gibi hafta içi tutup haftasonu salıyomusun dün evde misafir vardı ne yedim ne içtim bilmiyorum ama limiti epey aştım dün regl olmam lazımdı olmadım bide onun şişkinliği var mı oldum davul ee bu haftasonu bide yılbaşı vay halimize vay :18:

sagol canım biz yılbaşı kutlamadıgımız için benim için sorun yok

Kızlar cuma yarışması tablosu ile ilgili bi notum var ;

30 aralık Cuma günü yarışma listemiz ve genel listeyi birleştirme sırası bizim takımda.Benim 30 aralık 31 aralık çalışmadığım için tabloların yapımı konusunda yardımlarınızı istiyorum.Bizim takımın yarışma tablosunu eddacım toplar zaten onda sıkıntı yok ama genel tabloyu toparlamak konusunda fıkrınızı almak ıstedım.Eger ıs veya herhangı konuda terslık olacaksa şimdiden bızden sonrakı takımla yer degıstırebılırız.

Dip not : 30 aralıkta 1 2 saatlıgıne ofıse gelme ıhtımalım var ama ben rıske atmak ıstemıyorum...

Evt kızlar durum bundan ibaret fikirlerinizi bekliyorum .Teşekkürler...

30 aralıkta çalışıyorum ben yardım etmeye çalışırım ama yönlendirmeniz lazım çünkü bu konuda hiçbir bilgim yok

fadime abla geçmiş olsun acil şifalar Babamda çekiyor o agrıyı fizik tedavi görücek oda gercı onda bel fıtıgı cıktı bakalım ıns fızık tedavı ıse yarar.

Nagieymen cnm adın sanırsam nagıhan :) Salladım valla adını soylersen hıtabım sana daha kolay olur.Söylemıs olabılırsın kacırmıs olabılırım özur dılıyorum

Cnmm walla hafta sonu herkes kacırıyor ama bu hafta ıcı yaptıgımız dıyetın %1ını goturur yanı 500 gr verdıysen hafta sonu bundan en fazla 100 gr goturur anlatabıldımmı.Benım sorunum sanırım su ;

Ben yıllarca hıc tartılmadım hep tartıdan kactım.ama 3 5 ay deıl yıllarca...Bi gun saklı saklı tartıldım 87 yı gordum ve şok aynen böyle oldum...Bi gazla ve leslıe destegıyle 7 kılo verdım ama tahmın edıyorum kı ben cok uzun bı zmaan 2 yıl belkı 79 80 arası gıdıp geldıgım ıcın vucut bunu hafızasına almıs ve kılo vermekte zorlanıyor vucudumu soka ugratmam gerek...Bugun su B-FİT cilerle konusmaya gıdıcem.Belkı bı faydası olur...Ama ben cok kararlıyım nısan en gec mayısın ılk haftası benım ıcın hersey daha farklı olacak ıns:) 6 mayıs benım dogum gunum ıns hersey daha ıyı olacak dogum gunumde benım ıcın :)

ya bizimde henüz bir proğramımız yok ama yinede atıştırmalıklar falan olur galiba :18:

Walla bız bu yılda PTT ciyiz (Pijama Terlık Tv) guzel bı sofra kurarız acarız tv yı dansoz cıksın beklerız:) Sofranında mımarı ben olurum yuksek ıhtımal :)

tahminin çok doğru cnm adım nagihan
ya bilmiyorum verebilecekmiyim benim 2 yaşında oğlum var zorlasamda spora vaktim yok 3 haftadır kolluyorum yok yok bende dün fulyanın verdiği linkten elmelı olan çayı yaptım bugün bakalım işe yarayacak mı
doğum gününe 5 ayımız var veririz hep beraber bende hazıran ayı gibi hamilelik düşünüyorum onun için 60 hedefim ilk gebeliğimde tam 25 kg aldım eğer 60a düşerde hamile kalırsam 9 ayı diyetisyenle götürmek niyetim
PTT iyi fikir bizimde gidişat öyle gibi ama enfes bir sofra iyi olur herşeyden azar azar meze tarzı atıştırmalık yemeklerden daha iyi olur sanırım herse,çiğ köfte(2şer tane) gibi gibi

doğru tahmın

Walla cnm şimdi 80 bıle olsam 60 dussem 20 kılo vermem lazım mayısa kadar her ay 4 kılo vermem lazım cok bı rakakm deıl.Ki ben sımdı 79 kıloyum 65 olsamda bana yeter buda 14 kılo eder mayısa kadar ayda 2.8 versem kafı zaman yeterlı bu sefer erken uyandım kıs uykusundan kesınlıkle 1OCAK ve 6MAYIS arası benım ıcın cok onemlı bı surec olacak :)

Cnmm daha bebegın cok kucuk bıdahamı hamılelık dusunuyosun ? Bravo valla cok ıyı bı cesaret :)

Yılbası her yıl bızde aynı evde aıle saadetı yasanır :) dedıgın gıbımı mezeler salatalar baya super bı sofra :)

valla cnm 2. için acele etme sebebim rahata alışmadan yapmalıym yoksa bir daha cesaret edemeyebilirim aralarındaki yaş farkı az olunca daha iyi anlaşırlar zaten 3 yaş 3 ay gibi falan oluyo yeter azı kar çoğu zarar bu arada senin adın neydi :44:

Haklısın aslında cnm en dogru kararı sen verırsın zaten az yas farkı ıyıdır bırbırlkerını anlarlar ılerde :) Bekar ve deneyımsız bırı olaraktan fazla konusmayayım dıyorum :) Cnm bana Mürş die hitap edebilirsin mürşidenin kısaltılmışı :)

anlaştık mürş iyi madem önce kilolardan kurtuluyoruz sonra kısmet buluyoruz sonrada bebiş yapıyoruz tabi bu süreç bir satırda yazıldığı gibi kısa olmuyo

anlaştık mürş iyi madem önce kilolardan kurtuluyoruz sonra kısmet buluyoruz sonrada bebiş yapıyoruz tabi bu süreç bir satırda yazıldığı gibi kısa olmuyo

Keşke öyle kısadan halledebılsem valla :) Hayırlısı bakalım hersey nasıp su kılolardan bı kurtulakta gerısı kolay :)

Gunaydin kizlar dun leslie yaptim spor yaptim su ictim falan gayet fit hissediyordum sabah kalktim bir tartildim 900 gram fazlayim?? ben 900 gram eksik cikmayi bekliyordum. siskinlik midir bu?? deli olcam imkansiz kilo almam
ben de simdi kaynaticam canim. ben de malesef su icemeyenlerdenim ama mecbur yavas yavas icicem onume koyup koca bardagi.. belki su siskinligimi alir

günaydın kızlar eşim belinden rahatsız evde yatıyor dün dr gitti dr fizik tedavi başlatmış şimdi gitti 14 gün fizik tedavi görcekmiş
cok gecmis olsun canim
ben de ayni durumdayim canim 2 ileri 1 geri malesef, su eski duzenimi bir daha yakalayamadim ama deniyorum su aralar

ben calisiyorum malesef oglen 1'e kadar giremiyorum nete, tr saatiyle 3 oluyor. ondan sonra bir yardimim dokunabilecekse ne lazimsa yapayim

Walla bız bu yılda PTT ciyiz (Pijama Terlık Tv) guzel bı sofra kurarız acarız tv yı dansoz cıksın beklerız:) Sofranında mımarı ben olurum yuksek ıhtımal :)[/QUOTE]
benim de yilbasi icin planim aynen bu

ben de bebis istiyorum su kilolar bi gitse... yasim gecicek yahu dusundukce huzunleniyorum valla...

Merhabalar herkese..
Berbat bi baş ağrısıyla güne başladım bişeyler atıştırıp ilaçda aldım hala geçmedi :2:
30-31 aralıktaki liste olayını anlamadım :44: Eğer yardım lazımsa boşum ben yardım edebilirim :26:
Yılbaşı evde geçer zaten Ptt güzel mantık
Fadime abla geçmiş olsun eşine

selam kızlarrr
kızın bana ben ara kaçamaklarımda üstüme yok..
Anlatmıyım çok utanıyorum :))))))))

canım ben bizim haftanın listesini yaparım
ama gectiğimiz haftanın listesini yolla bana olurmu
ama genel liste konusunda korkuyorum bi haftasında hep karıştırmıştım onu gelecek hafta ile değşişsek süper olurrr

Eddaa al sana al al Bunlar kacamakların ıcın...

Neyse eddacım senın nezdınde butun takım arkadaslarıma tesekkur edıyorum :) Hepınız cok paylasımcı ve yardımseversınız...Bu cuma lısteyı eddacım hazırlar ben dıger takımla genel lıste sırasını degıseyım dedıgın gıbı rıske atmanın bı alemı yok :)

Son düzenleme:
Kızlar şimdi genel listeyle ilgili görüşmeleri yaptım...Bayramda kılo bıldırımı yapmadıgımız ıcın lıste zaten 1 er hafta kaymış ve bizim liste hazırlama sıramız 06.ocak.2012 olarak değişmiş.Yani bu durumda genel listeyi bu hafta biz hazırlamıyoruz...Eddacım sen bizim takım listesini hazırlar paylasım alanına yapıştırırsın.Ben sana geçen haftanın lıstesını maılden atarım cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…