Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğle (14:30)
1 dilim peynir
2 yumurta

Akşam(20:00)
Geç kaldı baya
3 parca tavuk ızgara
Salata

Su: 2.t lt spor: 30 dk yürüyüs @Pnrrr-20 60 puan
Gec olmus ama sun canim yine de saglikli bir sonuc olmus :)
Bugünkü menum
Kahvalti 12:00
Yulaflı yoğurt (2 kaşık yulaf ve 4 kaşık yoğurtla)

Akşam 17:00
2 haşlanmış yumurta
Biraz salata

2.5 litre su

Spor yok
Vuhuu cok az olmus ama guzel sonuc getirmis sanirim degmis :)
Günaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
Başlangıç 10 mart :82kg
Guncel:80.3
Eksilen :-1.7kg
Super, ilk haftalar boyle guzel gider, bunlara tutunup sonraki haftalar bunlarin yuzu suyu hurmetine pes etmiyor yola devam ediyoruz :)
Alıntılara cevap vermeden hemen bildirim yapmak istiyorum
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
Harika sonuc tebrikler canim, takimin yuz akisin bu hafta :)

Ayni ben bende ne zaman sari yapsam 3 aya kendi rengime donuyorum sac sarida cok yipraniyo, kendi rengine don zaten akacak o boyle ombreli gibi olacak bi sure sonra :)

gecen cuma :76,8
bu cuma:76,8
malesef sabıt buhafta sacma sapan artıyla ugrastım ve eksıye gecemedım
Canim olsun en azindan sabitsin pztsi o artiyi iyi sifirladin yine de, pztsiden bei 1.8 verdin oyle dusun bedenini sev
Mefkurem
Geçen cuma: 75.9
Bugün:74.6
Fark:1.3

10 günde 2.7 kg gitmiş oldu. Motivasyonu ve destekleri için tüm diyet arkadaşlarıma teşekkür ederim
Ilk haftalar biyle gider, super, devami d ahep boyle gelsin insallah
Canım Yeni Zelanda’da iki camide Cuma namazı sırasında manyağın biri ateş açmış. 49 ölü var şimdilik, Allah rahmet eylesin..
Yaa sabah kardesim aile grubumuza yazmisti, guzelim ulkeyi ne ne hale getirdiler diye, demek o yuzden yazmis, sabah telasesinden soramamistim internetten bakarim demistim. Allah rahmet eylesin, Allah bunu yapanlarinda bir an evvel pisman olup tovbe etmesini nasip etsin.

Onceki karamsar gibi gozuken mesajimin etkisini atayim, kimsenin de modunu dusurmeyeyim diyerek olumlu seylerden d ebahsedelim biraz
  • Bu 2.5 ayda memlekete gidip az tatli boreklerle kendimi baltalamama ragmen toplamda 7 kilo verdim
  • Jillian michaels 30 days shred programina 2013 ten beri ara ara yapmama ragmen ilk defa 2. Seviyesini bitirmek nasip oldu (bugun itibari ile) en fazla 12. Gunu girebilmistimki bugun 20. Gununu yaptim.
  • Sizinle olan sohbetlerimiz sayesinde gurbette olma hissim azaldi, disarda kimseyle gorusmesemde kendimi burda kimsesiz hissetmedim, sizinle yalnizlik hissim kayboldu
  • Diyet yaparken gelen o bikkinlik hissi sizin sayenizde pek olmadi, ben yersem ve takim kotu etkilenirse diyerek irademi guclendirdiniz
  • Bir suru sey ogrendim, bilincaltim nasil calisir, hangi yemek sislik yapar (o kadar diyetisyene gittim bulgurun sisirdiginden haberim yoktu mesela), odem cayi nedir, dukan bira nedir, su nasil yudum yudum icilir, kisa ozel limonlu tarcin cubuklu ilik su ve daha sayamadigim niceleri
  • Is gorusmelerine gittim olmadi ama sizin desteginizle hayirlisinin biyle olduguna inanmam daha kolay oldu
  • Esimle tartistim ama burda sizin paylasimlarinizla aslinda yasadiklarimizin cok dogal kldugunu fark ettim, kendimi bu konuda nasil gelistirebilirim farkli yontemler gordum sayenizde
BUnlar sadece birkaci 2.5 ayda aslinda hayatimda cok buyuk etkiler yaptiniz her biriniz, iyiki de yaptiniz. Sabah ki mesajim tamamen icimdeki adalet duygusundan, yeyeri kadar veremeyip takima kostek oluyorsam diye onden acik acik soylemek istedim. Benim icin listede olmak ya da olmamamin hic bir farkli yok. Listeye girmeyi versigim kilolarla takima destek olmak icin istemistim, yeteri kadar veremezsen listeden cikabilirim ama bu benim icin hic bir sey degistirmez, size her turlu sonuna kadar bagliyim :)
Ama tabiki gonlum istiyor ki sporumu da duzgun yalinca hep yuzde 1 in uzerinde verip kisa zamanda listeye de faydam olarak mezun olmak okuyan herkese tesekkur ederim, sizi cok yordum bugun gozlerinize saglik

Jasminium84
Kendin için b her gün 1 kupa ıhlamur 1 kupa rezene çayı yap iç canım.sütten ona da geçecektir.
Bu benim tecrübem herkeste aynı olmayabilir ama böyke bitki çayları içneyi bırakınca oğlum hemen kabız olurdu.zaten de salata yapmaya üşenen biriyim( Mefkurem ) belki onun da etkisi vardır. Çok geçmiş olsun.

ÖNCEKİ KİLOM: 60,50
GÜNCEL KİLOM: 60
ARADAKİ FARK :-500
kilona göre guzel gitmis cnm tebrikler
Menulerin kotu sayilmaz katiliminda iyi bide spora baslarsan süper olacak :))
Eminim eksilerin daha fazla olacak o zaman
Bizim takimin kurali yeni uyeleri min. Yuzde 1 i tutturunca listeye alabiliyoruz
Bu hafta istedim seni almayi ama, seni ekleyince takim yuzdesi dusuyor
Haftaya min. Yuzde 1 i tutturursan listeye girersin
Tabi guzel devam etmek şartıyla :)
Günaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
Başlangıç 10 mart :82kg
Guncel:80.3
Eksilen :-1.7kg
cok guzel baslangic zeynepcim hep boyle devam etsin insallah
Kilo bildirimi70.6
Guncel 70.3
Yuzde 0.4
Bu hafta hic spor yapamadm siskinligim var birde su yerine cay cok iciyorum onlara bagliyirum insallah haftaya toparlanirn
tartiya yakin bolca bugday, doner yedigin icin sislik olmasi cok normal cnm
Sana suyu artir diyoruz ama dinlemiyosun
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
Vavvvvvv sevgiiiiii superrrrrr cnm masallah cok guzel gitmis

Benim acele etmem lazim
Güncel kilom, 80.9
aylincim lutfen bugunden itibaren menulerini yazmaya basla
lutfennnnnn şu 7 lerden iyice bi uzaklas cnm
hafizeeeee ne guzel eksi cok sevindim cnm
Listeye hosgeldinnnnn
Haftasonu aman dikkat et tatlisim
Günaydınnn kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 76.70
Bu hafta 76.00
Fark;-700
guzel eksi elifcim tebrik ederim
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 65.1
-500
Günaydın kızlar
her hafta boyle gitse cok guzel olur senin icin cnm :)
Günaydınnnnn hemen kilo bildirimi yapiyim
Başlangıç 12 mart: 91.6
Güncel :90
Fark: -1.6
Yüzde: 1.75
bi guzel başlangıç daha insallah boyle devam et cnm
Kilo bildirimim:

Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.2
Fark +400gr

70ler geldi
moral bozacak bi arti degil pinarim asma suratini

gecen cuma :76,8
bu cuma:76,8
malesef sabıt buhafta sacma sapan artıyla ugrastım ve eksıye gecemedım
elinden geleni yaptin bitanem bu hafta vucut dinlenmek istedi demekki
Günaydın hatunlar,

Güzel bir sonuç aldım çok şükür ama dünyanın öbür tarafından gelen haberler tüm mutluluğumu soğurup gitti..
neden diye soracaktim sonradan okudum cnm
Mefkurem

10 günde 2.7 kg gitmiş oldu. Motivasyonu ve destekleri için tüm diyet arkadaşlarıma teşekkür ederim
bundan sonrada boyle devam eddrsen insallah haftaya listeye girersin cnm
Eki Görüntüle 2245929

Geçen hafta 105.4
Bu hafta 104.4
Fark -1
Yüzde%0.94
ohhhh gulbecim ne guzel gitmis cok sevindim cnm
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.6
Fark -700

Mefkurem abla bu hafta pek sporum yoktu beslenmeye ne kadar dikkat ettiysemde bu kadar oldu ama söz haftaya daha iyisini yapicam
hastaligi bahane edip kacamak yapmadigin icin tesekkuer ederim cnm
Hastaliga ragmen cok guzel gitmis hic moralini bozma

Geçen hafta 63.7
Bu hafta 61.5
Fark -2,2
Yüzde 3,4
kizzz cemre sana ne diyim, dun yemesen ne olacakti acaba :)))
Tanimadigim bi uye olsa perşembe kacamak yapan birini kesinlikle listeye almazdim sonuc ne olursa olsun
Ama seni biliyorum listede boyle bi hata yapmazsin
Listeye aldim seni, eminim guvenimi boşa cikarmican
Kilo bildirimim:
Geçen hafta:97.9
Bu hafta:97.3
Fark:-600
Yüzde :0.61
melisimmm bitanem gecen haftaki eksiden sonra yinede guzel gitmis cnm
Kizlar selam,
Ben de biraz uzgunum cunku dunku eksimin bir kismini bugun kaybetmisim neyse bimdirimi yapayim sonra baska bir mesajda dusunceleri paylasicam

Gecen hafta 67,4
Bugun 67.0
Fark -400
Yuzde 0.6
sonraki yazinida okudum berrinim
Tabiki gönül daha fazla verelim istiyor
Bazen de olmayinca olmuyor
Sende sporun etkili oldugunu gorduk ama bisiklet okadar işe yaramiyor sanki
Haftasonu niye spor yapmiyosun
Esin kalkana kadar yapabilirsin
Jillan sart degil baska biseyde olur
Bide aksam saatlerine dikkat şart cnm
Kqç saat aç kaldım 100 gr oynadı.
69.5
+200
cananim bikac gunluk dikkat yetmiyor cnm
Lutfen bugunden itibaren dikkat et
Boyle kendini yipratiyosun
Bence spora gitmek senin ruhuna iyi gelir cnm hani kikboksa gidecektin
Tabi sen bilirsin yinede

Tamam kaptanım bu haftada deneme süresinde geçsin benim için daha iyi listeye girebilmek için daha azimli olurum
insan ulaştığının nankörü ulaşamadığının delisi olurmuş

Son düzenleme:

ne güzel şeyler yazmışsın canım gurbet deyince içime öküz oturuyor kimsenin taşıyabileceği bir yük değil, bende çevremde yeni insanlarla tanışıyorum iyileri de var çok içlerinde ama bir ailen gibi olamıyorsun yada çocukluk arkadaşların kimse yerini tutmuyor,aslında sen zoru başarıyorsun

berrinim bitanecim butun duygularmiz karsilikli
Iyiki boyle bi guzel kalp buraya gelmis seni tanimisiz
Zaten aramizda bu gonul bagi olmasa, ne saatlerimizi buraya harcariz nede basarili olabiliriz
Tamam kaptanım bu haftada deneme süresinde geçsin benim için daha iyi listeye girebilmek için daha azimli olurum
insan ulaştığının nankörü ulaşamadığının delisi olurmuş
hep diyoruz cnm
Kilo fazla olunca menulere dikkat edince bi sekilde gidiyor ama az kiloda sadece menuye dikkat yetmiyor spor şart oluyor

Tabi bide beyaz ekmegi birakiyoruz

@mefkurem tesekkürler kaptanım.benmde hedefim yüzde 1 i tutytrmak olsun bu hafta ama bunn için kac kg vermeliyim acaba)belki o zaman bana da listeye alıyorum seni dersin de öperim seniii gervi demesen de öpeyim ben seni..
Bitanecim inan almak istiyorum cnm
Yeni uye girisleriyle, izin dönüşü farkli oluyor
Sen izin kilondan fazla oldugun icin her halukarda eksi yuzdeyle gireceksin listeye
Bak fitcivciv 0.83 oldugu halde listeye alamadik cunku onu eklesek takim yuzdesi dusuyordu
Eksi bi yuzde listeyi alt ust ediyor
Diger takimlara bakicaz, eger seni ekleyince derece kaybetmiyorsak alicam
Yoksa menulerin iyi, paylasiminda artiyor eminim kaynaytikca daha da iyi olacaktir

Sarı saç kesinlikle saçmalıkmış onu öğrendim. Dün geceden beri acayip takığım kendime

Bayılıyorum senin bu yazılarına

Gittiğim kickboks bana uymuyor, hafif kalıyorlar eğitimde grubun yavaşlığından ötürü. Çok soğudum, seans boyunca dinlenme, kendi kendime duvarla dövüşüyorum
Diğer kulüplerin bir kısmı bütçemi aşıyor, bir kısmı saat olarak bana uymuyor. Kickboks askıda şu an için.
Spora da çok karar veremedim ara verme konusunda, sporsuz yapamam onu biliyorum , kasım çok arttıysa tartı da artıyor olabilir, bu aralar çok yoğun yaptım çünkü.
Tam emin değilim yani ne istediğimden

Haftasonu genelde disari cikiyoruz o yuzden yapamiyorum ama evde oldugum zaman hoplama falan yapabilirim, ip alip atlayabilirim dogru diyosun abla, ip atlama da cok guzel sonuc veriyor diyorlar
Ilk universitede bir gurbetlik hissi olusmustu ama bir zaman sonra alismistim. Buraya gekirken de hep kendimi sey diyerek avuttum, zaten ailelerimizle ayni sehirde yasamiyoruz ha ankara ha hollanda demistim. Ama oyle degilmis, insan yine de cevresini, arkadaslarini, firindan alabildigi simitini ozluyormus :) cok sukur burda cok Turk var ve Turkiyeden de tanidigimiz ve bizim gibi gelen de cok arkadasimiz var ama gurbet yine de gurbetmis yasayinca anliyor insan :) ama iyi ki siz varsiniz, boylece her sey daha kolay geliyor.

Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
Ye
Tebriklerrrrrr
gayet iyi yüzde biri geçmişsin başarılara sevinmezsek , başarısızlıkta yikiliriz
güzel ekşi canım
ooo Sevilay hanım
Tebriklerrrr
Günaydınnnnn hemen kilo bildirimi yapiyim
Başlangıç 12 mart: 91.6
Güncel :90
Fark: -1.6
Yüzde: 1.75
Çoookkk iyiii
elfkkk rakıbem tebrık ederım benı yendın
Estagfurullah canım sende artılarundan kurtuldunnnn
Mefkurem

Süperrrr
Eki Görüntüle 2245929

Geçen hafta 105.4
Bu hafta 104.4
Fark -1
Yüzde%0.94
Haarikaaaa
Haftaya sonu karbona sekere dikkat et canim hep hafta sonu dikkat etmediğimiz için artilarla uğraşıyoruz bende pazartesi artıydim

Canım Yeni Zelanda’da iki camide Cuma namazı sırasında manyağın biri ateş açmış. 49 ölü var şimdilik, Allah rahmet eylesin..
Rabbim rahmet eylesin geride kalanların yar ve yardımcıları olsun inş
Yarın çocukların doğum günü ne yapacağım ben
Yap ama yeme canımm napalım..
Canım tebrikler cok iyi kilo vermissin
Tebrikkkklerr
Kilo bildirimim:
Geçen hafta:97.9
Bu hafta:97.3
Fark:-600
Yüzde :0.61
Çok iyi
cok iyi tebrikler
tebrikler
tabi hedefine gore haklisindir ama kiloda yerinde saymak bile buyuk basari
tebrikler
insallah
insallah canm
bu ne ya masallah
Güzelmişşş
Kizlar selam,
Ben de biraz uzgunum cunku dunku eksimin bir kismini bugun kaybetmisim neyse bimdirimi yapayim sonra baska bir mesajda dusunceleri paylasicam

Gecen hafta 67,4
Bugun 67.0
Fark -400
Yuzde 0.6
Çok iyi bnce devamı gelsn inş
Kilo bildirimi

Gecen hafta 94.8
Bugun 92.2
Fark 2.6

Kahvalti yapip gelecem
Süüperrrsinn ablam helalll
O kadar güzel yazmışsın ki...okumak yormadı..zevk verdi...canım

Haftasonu genelde disari cikiyoruz o yuzden yapamiyorum ama evde oldugum zaman hoplama falan yapabilirim, ip alip atlayabilirim dogru diyosun abla, ip atlama da cok guzel sonuc veriyor diyorlar
Senin kiloda ipi rahatlikla atliyabilirsin cnm
Hem kilo verme hemde sikilasmada etkili

Ben senden çok spor yapmak istiyorum ama yapcam inş:)

Ayyyyy bunu duyduğuma çok sevindim çok çok çok..canım ablamm Mefkurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…