Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar merhaba
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 67.1
Canım bildirim de bir saat var , liste dışı da olsan birliktelik için daha çok gelmelisin maximum msj sayın 4 u geçmiyor bu şekilde ne takıma dahil olursun bizler de seni takımda gibi hissedemeyiz

öğlenki yediğim yemekten sonra acayip şiştim, yemeğim de karabuğdaylı yoğurttu oysaki.
spora gidecem ama hiçbir şey yiyesim yok
sabaha kadar açlıktan ölür müyüm acaba
Bugday cok doyurucu oluyor cnm
Acikmadiysan yeme spor sonrasi ara yaparsin

Kızlar selamlar
Tek tek mesajlarınızı okuyamadım kusura bakmayın
Gücüm yok ama sizi merakta bırakmamak için sonucu yazmaya geldim
Bugün yine teste girdik orta dereceli işitme kaybı var görünüyor takip edilecek haftaya Cuma yine randevumuz var
Ama büyük kızımda da böyle başlamıştık sürece neticeden işitme engelli olduğu kesinleşmişti
Durum bu kızlar

sen bizim anlamışsıntakımın anası

güzel canım eksi candır
süper
oo süpersin canım
teşekkürler canim
hatalarını biliyon canim bu hafta sensen daha iyi sonuçlar bekliyoruz kendin için bunu yapmalısın yaza az kaldi unutma
ben bi ara sarı yaptım pişman oldum çok yıprandı saçım o oldu bi dahada yapmadim:)
enerjine kurbaneyyyy, maşallah kuzum sanaaa
biz de seni seni seviyoruz hem de çoookkk

en önemli özelliğimizzz carlamak

cok guzel gıtmıs devamı gelsın ınsallah

owww supersın canım
teşekkürler tatlim
Tuğçe keratin yaptırdın mi sen saçını actirirken ,birde malesef evet sürekli bakım gerekiyor yoksa yolunmuş tavuk modu
aynen
Guzel cnm tbrkler

Super gitmis 5 gunde

Her eksi candir tbrkler

Supersin canim tbrk ederimm
tebrikler cnm
tebrikleeeerr cnm
eksi eksidir tebrikler cnm
tebrikleeeerr cnm
hadi bol eksilerin olsun cnm
700 cok cok fazla degil haftaya fazlasiyla kapatrsn arayi cnm
tesekur ederim kizlar

Bugday cok doyurucu oluyor cnm
Acikmadiysan yeme spor sonrasi ara yaparsin

aynen kuzum şu an için sadece su içmeti planlıyorum, sabaha kadar da hiç acıkmam inşallah
gerçi olmadı kefir ayran filan içerim

kuzum benim Allah yardımcınız olsun, daha çok küçük belki iyileşir düzelir tamamen

sagolasin canim
teşekkürler kaptanım sayenizde
sagolasin canim
Spor listesi Sonuclar

1. @Fatlady (1.305 puan)
2. C cemresila (859 puan)
3. tugcetugcem (740puan)

Tebrikler kizlar

ana ben yokum yinetebrikler kızlar
Yaa ben bebek arabasi biberon falan istemiyorum arkadas
Surekli sayfa ustunde onun makalesi var
hhahaaa bende görüyorum hep
Çok geçmiş olsun canim

En azindan orta derece demisler cnm
Biliyorum zor ama kendini yipratmamaya calis her gelen Allahtan

Canim acaba orta kulak iltihabi falan olabilir mi? Onlarda isitmede kaybina sebep olabiliyor, hastalik oldugu surece yani. Gerci kbb ciye goturmussundur zaten ama yine de bi sormak istedim. Cunku cocuk doktoru da olsa kbb ciler daha net gorebiliyor bazen. Mesela ben kucukken cocuk doktorununbu kizin bademciginin hemen alinmasi lazim acil hastaneye gidin dedigini hatirliyorum babama sonra kbbciye gittigimizde senin bademcigin yapisal olarak buyuk, hastalaninca biraz daha sismis gayet normal bademcik alinmasina gerek yok demisti. Bence kbb ci gorduyse bile baska birine daha gosterin, ben artik doktorlara da guvenemiyorum maalesef

hay masallah canım dun ıkramları yemeseydın ucacakmıssın demekkı 41 kere masallah
Dün sabah o ikramları yemeden önce 2,5kilo vermiş gördüm ikramlar +300 getirdi bana maalesef
Çok teşekkür ederim
Canım tebrikler cok iyi kilo vermissin
Sağol canım
Vaavvvvvvsuper rakibem
Tşk ederim rakibim okudum sende iyi vermişsin tebrik ederim
cok iyi tebrikler
tebrikler
tabi hedefine gore haklisindir ama kiloda yerinde saymak bile buyuk basari
tebrikler
insallah
insallah canm
bu ne ya masallah
Sağol canım
Haftaya bu kadar gitmez artık ama biz verebildiğimizi verelim
Dün yemesem 300daha eksiktim kuzum
Yok abla güvenini boşa çıkarmam gerçekten mecbur kaldım yemeye bi daha Perşembe gitmem misafirliğe falan -300den oldum benim canımda çok skldı ama olsun bu hafta Cuma ve Pazar hiç kaçamak yapmayacağım inş o şekilde telafi edeceğim
C cemresila sen bizi geçtin mi ben öyle mi anladım
Birazcık öyle oldu kuzum devam mı yarışmaya bu hafta :)
tabiki varım cemresıla dün kaçamak yaptım dediydi yapmamış mı
Kaçamak yaptım canım maalesef
Ahahah bu onun kacamakli hali, cemresila emziriyo ve spor yapiyo o yuzden cok hizli kilo veriyor canim geldi 7-8 haftada hedefine ulasip mezun oldu :) simdi yine dondu :)
Aynen canım emziriyor olmam en büyük etken

Yaa ben bebek arabasi biberon falan istemiyorum arkadas
Surekli sayfa ustunde onun makalesi var

Ayy bende bana ozel saniyodum arada baktigim icin bu ara cnku artik telefonlar cok akilli ne baksam o cikiyor reklam olarak

Canim uzme kendini zor bi durum haklisin insallah haftaya daha olumlu sonuclar alirsiniz

Gecen hafta hedefte yuksekten uctum kotu cakildim bu sefer makul bir hedef koydum bakalim spor da yapinca kac gelecek
insallah umdugundan daha da fazla gider cnm
Pazar nerden cikti kizzzz
Pazartesi arti gormek istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…