Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vuhuu cok az olmus ama guzel sonuc getirmis sanirim degmis :)

Teşekkür ederim canım ama sporsuz pek iyi sonuç alamadım malesef

hastaligi bahane edip kacamak yapmadigin icin tesekkuer ederim cnm
Hastaliga ragmen cok guzel gitmis hic moralini bozma

Ben teşekkür ederim Ablamm

Biliyorum spor olsaydı çok daha iyisi olucakti ama bu hafta çok iyisini yapicam insallah.

Abla önce sana sonra takim arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm iyiki varsınız iyiki bu takimdayim ❤❤❤

Olsun bebegim haftaya acisi cikarirsin

Kizlar iki gundur Canan Karatay hocayi dinkiyorum, epey ikna olmaya basladim gibj yani genel soyledikleri cok mantikli geldi ama yeme onerilerini ben uygulayabilir miyim ona emin olamadim. Gerci suanda da 2 ogune yakin yapiyorum bakalim, biraz daha okuyup arastirayim yapabilirsem denerim bir ara

Spor listesi Sonuclar

1. Fatlady (1.305 puan)
2. C cemresila (859 puan)
3. tugcetugcem (740puan)

Tebrikler kizlar

eline sağlık cnm
Dereceye girenlere tebrikler
Kizlar merhaba
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 67.1
demekki daha fazla çaba gostermen gerekiyor cnm
ip atlıyordum daha önceden başlarım ama ilk gün az az başlarım akıllandım artık geçen yıl her yerim tutuldu
tabi cnm az dan basla zamanla artir

Ben biraz fazla anacıyım galiba eşimin ailesi öyle değil, eşime baştan tuhaf geldi ama alıştı hem hafta bir görüp hem hergün telefonlaşmak

tabiki varım cemresıla dün kaçamak yaptım dediydi yapmamış mı
Ahahah bu onun kacamakli hali, cemresila emziriyo ve spor yapiyo o yuzden cok hizli kilo veriyor canim geldi 7-8 haftada hedefine ulasip mezun oldu :) simdi yine dondu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…