- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.641
Sende ip atlasana cnm hem süre olarak cok zamanini almaz hemde etkiliBen senden çok spor yapmak istiyorum ama yapcam inş:)
Vuhuu cok az olmus ama guzel sonuc getirmis sanirim degmis :)
hastaligi bahane edip kacamak yapmadigin icin tesekkuer ederim cnm
Hastaliga ragmen cok guzel gitmis hic moralini bozma
Olsun bebegim haftaya acisi cikarirsinTeşekkür ederim canım ama sporsuz pek iyi sonuç alamadım malesef
Ben teşekkür ederim Ablamm
Biliyorum spor olsaydı çok daha iyisi olucakti ama bu hafta çok iyisini yapicam insallah.
Abla önce sana sonra takim arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm iyiki varsınız iyiki bu takimdayim❤❤❤
Sende ip atlasana cnm hem süre olarak cok zamanini almaz hemde etkili
Jillan da yapabilirsin tek 30 dk
eline sağlık cnmSpor listesi Sonuclar
1. Fatlady (1.305 puan)
2. C cemresila (859 puan)
3. tugcetugcem (740puan)
Tebrikler kizlar
demekki daha fazla çaba gostermen gerekiyor cnmKizlar merhaba
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 67.1
tabi cnm az dan basla zamanla artirip atlıyordum daha önceden başlarım ama ilk gün az az başlarım akıllandım artık geçen yıl her yerim tutuldu
Haftasonu genelde disari cikiyoruz o yuzden yapamiyorum ama evde oldugum zaman hoplama falan yapabilirim, ip alip atlayabilirim dogru diyosun abla, ip atlama da cok guzel sonuc veriyor diyorlar
Ilk universitede bir gurbetlik hissi olusmustu ama bir zaman sonra alismistim. Buraya gekirken de hep kendimi sey diyerek avuttum, zaten ailelerimizle ayni sehirde yasamiyoruz ha ankara ha hollanda demistim. Ama oyle degilmis, insan yine de cevresini, arkadaslarini, firindan alabildigi simitini ozluyormus :) cok sukur burda cok Turk var ve Turkiyeden de tanidigimiz ve bizim gibi gelen de cok arkadasimiz var ama gurbet yine de gurbetmis yasayinca anliyor insan :) ama iyi ki siz varsiniz, boylece her sey daha kolay geliyor.
Tsk ederim inşallah :) bugün eşimin izin günü çok giremedim yazilanlarida çok okuyamadımcok guzel baslangic zeynepcim hep boyle devam etsin insallah
Haftaya daha rakip olalim mi var mısın canım bu hafta güzel rakip oldukBende merak ediyorum hangimiz kazandık bu haftada devam edelim derim canım
Haftaya daha rakip olalim mi var mısın canım bu hafta güzel rakip olduk
eline sağlık cnm
Dereceye girenlere tebrikler
demekki daha fazla çaba gostermen gerekiyor cnm
tabi cnm az dan basla zamanla artir
Ahahah bu onun kacamakli hali, cemresila emziriyo ve spor yapiyo o yuzden cok hizli kilo veriyor canim geldi 7-8 haftada hedefine ulasip mezun oldu :) simdi yine dondu :)tabiki varımcemresıla dün kaçamak yaptım dediydi yapmamış mı
Ahahah bu onun kacamakli hali, cemresila emziriyo ve spor yapiyo o yuzden cok hizli kilo veriyor canim geldi 7-8 haftada hedefine ulasip mezun oldu :) simdi yine dondu :)
baya bi solladi sizi
hepsi sen guzel kilo ver diyekafama vura vura beni spora alıştıracaksınız
Gunde kac saat spor yapip bide ustune 1000 ip atliyorben onla rakip oldum birde kim kurdu bana bu tuzağırakibemi tanımış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?