- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.681
Aaa super 1.liklere doymuyoruzHuuuuu huuuuu
1.olan takimin kızları nasilsiniz
Aman aman kaptanım beni bırakma. Aslında sabah tartıldım ama mesaj yazamadan evden çıktım. Uzak bir yere arabayla gidince çoğu vakit arabada geçti bir türlü yazamadım. Yeni geldim eve. Önce senin bildirimine bakıyordum. Ne yapmışsın öyle, maşallah. Göz kamaştırıcı bir eksi. Tek kelimeyle süper.
Herkesi tebrik ederim canım arkadaşlarım... Dilerim herkese hedefine en kısa zamanda ulaşır.Huuuuu huuuuu
aynen kuzum şu an için sadece su içmeti planlıyorum, sabaha kadar da hiç acıkmam inşallah
gerçi olmadı kefir ayran filan içerim
kuzum benim Allah yardımcınız olsun, daha çok küçük belki iyileşir düzelir tamamen
sagolasin canim
teşekkürler kaptanım sayenizde
sagolasin canim
ana ben yokum yinetebrikler kızlar
hhahaaa bende görüyorum hep
Çok geçmiş olsun canim
En azindan orta derece demisler cnm
Biliyorum zor ama kendini yipratmamaya calisher gelen Allahtan
Canim acaba orta kulak iltihabi falan olabilir mi? Onlarda isitmede kaybina sebep olabiliyor, hastalik oldugu surece yani. Gerci kbb ciye goturmussundur zaten ama yine de bi sormak istedim. Cunku cocuk doktoru da olsa kbb ciler daha net gorebiliyor bazen. Mesela ben kucukken cocuk doktorununbu kizin bademciginin hemen alinmasi lazim acil hastaneye gidin dedigini hatirliyorum babama sonra kbbciye gittigimizde senin bademcigin yapisal olarak buyuk, hastalaninca biraz daha sismis gayet normal bademcik alinmasina gerek yok demisti. Bence kbb ci gorduyse bile baska birine daha gosterin, ben artik doktorlara da guvenemiyorum maalesef
İnşallah canım, dua edin lütfen kızım için olur muAyy bende bana ozel saniyodum arada baktigim icin bu aracnku artik telefonlar cok akilli ne baksam o cikiyor reklam olarak
Canim uzme kendini zor bi durum haklisininsallah haftaya daha olumlu sonuclar alirsiniz
İyi fikir aslında. İpi bulursam az az ben de başlayayımSende ip atlasana cnm hem süre olarak cok zamanini almaz hemde etkili
Jillan da yapabilirsin tek 30 dk
Eline sağlık PınarSpor listesi Sonuclar
1. @Fatlady (1.305 puan)
2. C cemresila (859 puan)
3. @tugcetugcem (740puan)
Tebrikler kizlar
Ben de durum durum sporu abartıp hiç yapamaz oluyorum. Dikkat etmek lazımip atlıyordum daha önceden başlarım ama ilk gün az az başlarım akıllandım artık geçen yıl her yerim tutuldu
Haftada bir görüşmek az bile. Hergün konuşmak da gayet normal. Erkekler farklı o yüzden anlamazlarBen biraz fazla anacıyım galibaeşimin ailesi öyle değil, eşime baştan tuhaf geldi ama alıştı hem hafta bir görüp hem hergün telefonlaşmak
Sonra yoğurt filan yersinöğlenki yediğim yemekten sonra acayip şiştim, yemeğim de karabuğdaylı yoğurttu oysaki.
spora gidecem ama hiçbir şey yiyesim yok
sabaha kadar açlıktan ölür müyüm acaba
Allah’tan hayırlısı canım, söylemek kolay biliyorum ama moralinizi bozmayın. Tıp artık çok hızlı ilerliyor. Bir çare bulunur inşallah. Rabbim beterinden korusunKızlar selamlar
Tek tek mesajlarınızı okuyamadım kusura bakmayın
Gücüm yok ama sizi merakta bırakmamak için sonucu yazmaya geldim
Bugün yine teste girdik orta dereceli işitme kaybı var görünüyor takip edilecek haftaya Cuma yine randevumuz var
Ama büyük kızımda da böyle başlamıştık sürece neticeden işitme engelli olduğu kesinleşmişti
Durum bu kızlar
Çok iyi gitmiş bence o 300 gr’ı dert etme artık. Tebrik ederim ...Dün sabah o ikramları yemeden önce 2,5kilo vermiş gördüm ikramlar +300 getirdi bana maalesef
Çok teşekkür ederim
Sağol canım
Tşk ederim rakibim okudum sende iyi vermişsin tebrik ederim
Sağol canım
Haftaya bu kadar gitmez artık ama biz verebildiğimizi verelim
Dün yemesem 300daha eksiktim kuzum
Yok abla güvenini boşa çıkarmam gerçekten mecbur kaldım yemeye bi daha Perşembe gitmem misafirliğe falan -300den oldum benim canımda çok skldı ama olsun bu hafta Cuma ve Pazar hiç kaçamak yapmayacağım inş o şekilde telafi edeceğim
Birazcık öyle oldu kuzum devam mı yarışmaya bu hafta :)
Kaçamak yaptım canım maalesef
Aynen canım emziriyor olmam en büyük etken
Amin canım sağolasınİyi fikir aslında. İpi bulursam az az ben de başlayayım
Eline sağlık Pınar
Kızlar sizi de tebrik ederim.
Darısı başıma
Ben de durum durum sporu abartıp hiç yapamaz oluyorum. Dikkat etmek lazım
Haftada bir görüşmek az bile. Hergün konuşmak da gayet normal. Erkekler farklı o yüzden anlamazlar
Sonra yoğurt filan yersin
Allah’tan hayırlısı canım, söylemek kolay biliyorum ama moralinizi bozmayın. Tıp artık çok hızlı ilerliyor. Bir çare bulunur inşallah. Rabbim beterinden korusun
Çok iyi gitmiş bence o 300 gr’ı dert etme artık. Tebrik ederim ...
Bazen Cuma günkü kaçamak hakkımı Pazar kahvaltı da kullanıyordum ya o yüzden demiştim ablainsallah umdugundan daha da fazla gider cnm
Pazar nerden cikti kizzzz
Pazartesi arti gormek istemiyorummmmm
Teşekkür ederim canım dert etmiyorum napalım yedik bitti geçtiİyi fikir aslında. İpi bulursam az az ben de başlayayım
Eline sağlık Pınar
Kızlar sizi de tebrik ederim.
Darısı başıma
Ben de durum durum sporu abartıp hiç yapamaz oluyorum. Dikkat etmek lazım
Haftada bir görüşmek az bile. Hergün konuşmak da gayet normal. Erkekler farklı o yüzden anlamazlar
Sonra yoğurt filan yersin
Allah’tan hayırlısı canım, söylemek kolay biliyorum ama moralinizi bozmayın. Tıp artık çok hızlı ilerliyor. Bir çare bulunur inşallah. Rabbim beterinden korusun
Çok iyi gitmiş bence o 300 gr’ı dert etme artık. Tebrik ederim ...
Oo süper yine birinci olma dileğiyle kızlarHuuuuu huuuuu
Ben de daha fazla dahil olmak istiyorum ama hayatim da kafam da cok yogun. Hic gelmesem kilo almaya baslarim onu da biliyorum. Ptesi her sey daha iyi olacak. Zamanimi ayarlamaya calisicamCanım bildirim de bir saat var , liste dışı da olsan birliktelik için daha çok gelmelisin maximum msj sayın 4 u geçmiyor bu şekilde ne takıma dahil olursun bizler de seni takımda gibi hissedemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?