- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.721
Afiyet olsunBugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
sutlu kahve 4-5ceviz biraz kuru uzum yaban mersini
Omlet biber peynir
2-3kasik ketcapli haslanmis misir
1 yemek kasigi kadar parfe
Aksam 17 gibi
1 tabak Biber sote kiyma yogurt havuc
2 lt tamamlarim
Afiyet olsunBugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek
Spor yapmadım
Su:1,5lt
misirla parfe dikkatimi cekti sadece canim afiyet olsunBugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
Omlet biber peynir
Aksam 17 gibi
2 lt tamamlarim
güzel afiyet olsunBugün menüm
11.00 omlet (1yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
1 tbe
13.00 1 elma
16.00 1 kase sütlü çorba
1 tbe
19.45 1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata ve yoğurt
Su 2.5 l
80 dk hızlı tempo yürüyüş 240 puanPnrrr-12
aksam ki ekmekler sabah olsaymis daha iyiymis canım suyu mutlaka cogaltBugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek
Spor yapmadım
eminim canim süper sonuclar gelecek haftaya bomba gibi dusucezaynen canım yarindan itibaren sıkı tutucam cidden kaçamak yok listeye girdim kaptanıminMefkurem yüzünü kara çıkarmiycam Allah in izniyle
Saol canim bence yaptığım hizmetin eksisi hiç oturmadim desem yeri gün içinde hep ayaktaydm
Kizlar kusura bakmayin tamamen benim hatam
C cemresila kilosunun fazla oldugunu biliyordum ama bugün nasil kafam donduyse sanki mezun kilosundan az gibi aklimda kalmis
Cemrecim mezuniyyet kilona dusunce girebilirsin listeye cnm
Normalde 3.olacaktik ama madem 1.olamiyoruz izinli uyeyi alalim dedik
E elifkkk eliffff liste liste diye basimin etini yedinhadi bakalim listedesin goster kendini, seni aldigima pisman etme beni :)) senden haftaya min. Eksi 1.5 kilo bekliyorum
Bu hafta senin icin 3.luk gitti
Haftaya guzel derece icin en buyuk katkiyi senden bekliyorum
Sağlık olsun. Haftaya birinci olup telafi edelim inşallahkızlar listede hata yapmışız birinci degiliz 3. olacaktık benim sayemde o da yokacil düzeltme yapınca elifi de ekleyiverdim
Edibe bubhafta 2 kilo vermişsin tebrik ederimSağlık olsun. Haftaya birinci olup telafi edelim inşallah
Hadi E elifkkk başarabilirsin. Olaylı bir giriş olmuş ama hayırlı olsun, kendini gösterme zamanıKizlar kusura bakmayin tamamen benim hatam
C cemresila kilosunun fazla oldugunu biliyordum ama bugün nasil kafam donduyse sanki mezun kilosundan az gibi aklimda kalmis
E elifkkk eliffff liste liste diye basimin etini yedinhadi bakalim listedesin goster kendini, seni aldigima pisman etme beni :)) senden haftaya min. Eksi 1.5 kilo bekliyorum
Evet canım ben de inanılmaz sevindim, motivasyonum geri geldi. Kendimi dipsiz bir kuyunun dibinde gibi hissediyordum, eksi iki umut oldu.Edibe bubhafta 2 kilo vermişsin tebrik ederim
Sağol canım, çok mutluyumsaol cnm
azmin daim olsun cnm vala bugun ki misafrlerdrn kafam dolmuş sanki cumlelerimi toparlayamıyorum yazının sonunda başını unuttum
niye artı oldun kız
can sıkmak yok azimle devam edicez gidicek bu kilokar cnm
tebrikleeeerr cnm
oleyyyyyy listedeyim artık
gayet iyi cnm bence hic takilma saglijli olun da gider yine kilolar cnm
ayyy hosbuldum abla cok tsk ederim insAllah eksilerle hem kendime hem takımımıza katkı sagliycam
saol cnm
artı gormemissin en azindan cnm haftaya eksi olsun insAllah
kuzum Rabbim sifa versin ne gelir Allah tan insAllah Rabbim masum kuzunun yüzüne baksın
ooo tebrik ederim kaptanım
tebrik ederim cnm
İnşALLAH cnmmisirla parfe dikkatimi cekti sadece canim afiyet olsun
güzel afiyet olsun
aksam ki ekmekler sabah olsaymis daha iyiymis canım suyu mutlaka cogalt
eminim canim süper sonuclar gelecek haftaya bomba gibi dusucez
diyetsiz bu kadar verdiysen bide diyetli ne kadar verecektin acaba :))) cok guzel gitmis cnm lutfen arkasi gelsinAman aman kaptanım beni bırakma. Aslında sabah tartıldım ama mesaj yazamadan evden çıktım. Uzak bir yere arabayla gidince çoğu vakit arabada geçti bir türlü yazamadım. Yeni geldim eve. Önce senin bildirimine bakıyordum. Ne yapmışsın öyle, maşallah. Göz kamaştırıcı bir eksi. Tek kelimeyle süper.
Ben her ne kadar yazılabilir menüler tüketemesem de bu haftadan önceki trajik halime göre daha iyi diye eksi geldi. Bana destek mesajı yazan herkese çok teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde.
Bildirimim:
Geçen Cuma: 96.0
Bugün: 94.0
Fark: -2 kg
Yüzde: %2.08
sakın bitanem cok sukur bedensel bi engelleri yok yada daha kotu bi hastaliklariÖyle abla ama isyan etmemek için zor tutuyorum dilimin ucuna gelip gelip gidiyor cümleler
yaseminim bitanem burasi adi diyet grubu olsada biz sadece diyet dusunmuyoruzki cnmMefkurem ablacım takıma girdim gireli sürekli bi sorun bi sıkıntıyla karşınıza çıkıyorum, hiç takımın amacına uygun doğru düzgün paylaşım yapamıyorum
Kendime faydam olmadığı gibi takıma da bi faydam yok ne yazık ki
Zayıflamayı çok istediğimi ve bunu sizinle yapmak istediğimi biliyorsun ama hayatım bu ara o kadar çalkantılı ki kilo vermek ilk hedefim olamıyor ne yazık ki
Takımdan çıkmamı istersen anlayışla karşılarım İnan
Arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım, belki bir gün Allah izin verir de birşeyler yolunda gitmeye başlar ben de zayıflamayı birinci hedef haline getiririm yine katılırım aranıza
kjz dur ne ipi kendini sakatlicanfikir aslında. İpi bulursam az az ben de başlayayım
hafize pazarrtesi eksi olacak baskada bisey demiyorum cnmKızlar bugun butun gun ayaktaydm misafrlerime hizmet ettim vallahi aksam tartildm sabhakinde eksi çıktımne komik
Menümu de yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 15:00
Bi su bardaginin dörtte üçü kadar kuskus salatasi (dereotu, maydanoz, lahana yogunluktaydi)
Çay ve su bol bol
Akşam 20:00
1 tane borek (1 yufkanin çeyrek kismindan 3 borek çıkıyordu)
1 tane sarma ( serçe parmak kadar)
Su 2.5 lt olur uyumadan
Spor yok yarından itibarrn baslicam Allah in izniyle
Biliorum sjz demeden hepsi karbon malesef yarina dengeliycem insAllah kaptanım bu hafta cok daha dikkatli olucam
bugun icin idare eder cnmBugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
Omlet biber peynir
Aksam 17 gibi
2 lt tamamlarim
aksamki pilav olmasa daha guzel olurmus cnmBugün menüm
11.00 omlet (1yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
1 tbe
13.00 1 elma
16.00 1 kase sütlü çorba
1 tbe
19.45 1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata ve yoğurt
Su 2.5 l
80 dk hızlı tempo yürüyüş 240 puanPnrrr-12
tatlim suyu artir ve ekmek yiyeceksen sabahlari tercih etBugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek
Spor yapmadım
Bugün icin guzel cnm ama cok erken kapatmisin aksam bi ara yap bariMenumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2246273
15:40
3yk Bulgur pilavi
5yk kıymalı bezelye yemeği
100 gr kadar tavuk
1 büyük bardak ayran
Su:suan 1, 5 yatana kadar 2.5 yaparım
Sporu yapinca eklicem
Kizlar kusura bakmayin tamamen benim hatam
Mrblar kizlar kilo bildirimimi yapıp gidiyorum akşama görüşürüz artikin
Sjnir oldum dun gördüğüm rakami göremedim su an regl bu kadar nie fark ediyor hala eksideyim ama memnun olmadim tartıda ki rakamdan
Gecen hafta: 89.1
Bu hafta: 87.7
Fark: -1.4
Yüzde: %1.57
Günaydınnn kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 76.70
Bu hafta 76.00
Fark;-700
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 65.1
-500
Günaydın kızlar
Günaydınnnnn hemen kilo bildirimi yapiyim
Başlangıç 12 mart: 91.6
Güncel :90
Fark: -1.6
Yüzde: 1.75
Mefkurem
Geçen cuma: 75.9
Bugün:74.6
Fark:1.3
10 günde 2.7 kg gitmiş oldu. Motivasyonu ve destekleri için tüm diyet arkadaşlarıma teşekkür ederim
Geçen hafta 63.7
Bu hafta 61.5
Fark -2,2
Yüzde 3,4
Kilo bildirimim:
Geçen hafta:97.9
Bu hafta:97.3
Fark:-600
Yüzde :0.61
Kizlar selam,
Ben de biraz uzgunum cunku dunku eksimin bir kismini bugun kaybetmisimneyse bimdirimi yapayim sonra baska bir mesajda dusunceleri paylasicam
Gecen hafta 67,4
Bugun 67.0
Fark -400
Yuzde 0.6
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar eksi olduğumuz sürece moral bozmak yok haftada 100 g bile verebilsek bizim için kardır unutmayın gözüme carpan en iyi kilo verenler C cemresila veKilo bildirimi
Gecen hafta 94.8
Bugun 92.2
Fark 2.6
Kahvalti yapip gelecem
kızlar listede hata yapmışız birinci degiliz 3. olacaktık benim sayemde o da yokacil düzeltme yapınca elifi de ekleyiverdim
Yanlis kisiyi etiket yapmisim :))
Abla hala acikmadim aslinda aksama lorlu salata yemekti niyetim ama acikmayinca kaldi fumeleri genelde hafta sonu yiyordum abla dikkat ederimdiyetsiz bu kadar verdiysen bide diyetli ne kadar verecektin acaba :))) cok guzel gitmis cnm lutfen arkasi gelsin
Neyseki kıl payi gecmisim seni
sakın bitanem cok sukur bedensel bi engelleri yok yada daha kotu bi hastaliklari
Daha neler duyuyoruz
yaseminim bitanem burasi adi diyet grubu olsada biz sadece diyet dusunmuyoruzki cnm
Hep dedigim gibi gonul bagimiz var
Sen kendini hazir hissedice kilo meselesine baslarsin
Ama buraya her daim gel, hem kafan dagilir biraz
kjz dur ne ipi kendini sakatlican
hafize pazarrtesi eksi olacak baskada bisey demiyorum cnm
Bu hafta cuma senden min. Yuzde 1.5 bekliyorum
bugun icin idare eder cnm
aksamki pilav olmasa daha guzel olurmus cnm
2 karbonu birlikte yemezsek iyi olur
Masallah spora hizli basladin :))
tatlim suyu artir ve ekmek yiyeceksen sabahlari tercih et
Bugün icin guzel cnm ama cok erken kapatmisin aksam bi ara yap bari
Bide şu fumeleri yemesen ne iyi olur :)))
Fume diyet disi degilde saglik dışıAbla hala acikmadim aslinda aksama lorlu salata yemekti niyetim ama acikmayinca kaldi fumeleri genelde hafta sonu yiyordum abla dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?