Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hata yaptigim icin kendime sinir oldum basim cok agridi
Sinirimden Aksamda bisey yemedim bikac ks quark aldim midem bulaninca
Abla eminim haftaya bu haftayi silip supurucez eminim o yuzden sinir olma kendine haksizlik etme enerjimizi dusurmeyelim ve haftaya bombayı patlatalım

Ben siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim

Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu

11.00
2 ceviz

15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz

1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma

Su:2.5 lt

Abla eminim haftaya bu haftayi silip supurucez eminim o yuzden sinir olma kendine haksizlik etme enerjimizi dusurmeyelim ve haftaya bombayı patlatalım
Ben 1.olamadik diye uzulmedim cnm sonucta istesek 3.olurduk
Her zaman derecede olacaz diye bisey yok
Takimda herkes elinden geleni yapti
Benim icin onemli olan o
Ekside olanda yoktu

Sadece cemre konusunda nasil hata yaptim diye kendime kizdim

Kuzum herkes 2 ogun yapacak diye bi sey yok kendini nasıl iyi hiseediyorsan gununu ona gore planla herseyden yeteri kadar mutlaka ye

Sabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter

Akşam 19.00
1 ızgara tabağı( 1 köfte 1 pirzola 2 parça et şiş 1 parça tavuk şiş 1 parça Urfa )
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran

Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş

Ben 1.olamadik diye uzulmedim cnm sonucta istesek 3.olurduk
Her zaman derecede olacaz diye bisey yok
Takimda herkes elinden geleni yapti
Benim icin onemli olan o
Ekside olanda yoktu

Sadece cemre konusunda nasil hata yaptim diye kendime kizdim
Biliyorum ablam hepimiz insaniz kafamiz dalgın olabiliyor cumanin verdiği streste var 3. Lugun gitmesinde benim de oldukca payim büyük bu konuda kendimi affetmiyorum o yuzden bu hafta cok guzel bir sonuc almayı çok istiyorum takimdaki arkadaşlarımın destekleriyle tabiki

olacak abla Allah in izniyle
afiyet olsun cnm ara öğün yao cnm sen yine de herkes iki öğün yoacak degil ki sonuçta nasil iyi hissedeceksen oyle ayarla
Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
Kiz rahatliycak olur musun buyudukce istekler degisiyor yaramazliklar değişiyor Rabbim acılarını gostermesin

Burda cogunluk telden giriyor cnm ben hic pc den girmem :)))
Burda kimseye 2 ogun yap denmiyorki cnm herkes kendini nasil iyi hissederse o sekilde yapiyor
Zaten baslangicta fazla azaltmakta dogru degil
Ana ogunlerin doyurucu olsun
Acikirsan ara ogunde yapabilirsin

Aksam corba yogurdun yanina ana yemek ve salata ekliyebilirdin
Hurmayida cevizin yaninda yesen daha iyi olurdu

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun gulbem dolu dolu guzel bir menu olmuş

Ay ne bilim valla buyuk kızım emeklemedi surekli kucakta yerlerde şimdi bu 2 gundur kok söktürüyor salonun halini görsen şimdi ooofff ki ne offf

Merve cidden kiziyorum artik ama
Sanki hic derecede olmadikta bi 3.olmadik diye karalar baglicaz :))))
Herkes elinden geleni yapsin guzel kilosunu versin hepimiz mutlu olalim
Derece teferruat sadece :)

Y
Yürüyüşü severim bebegim huysuzlanmasa 100 dk yapcaktim ama cağrıldım evden

cok iyi menu
misirla parfe dikkatimi cekti sadece canim afiyet olsun
güzel afiyet olsun
aksam ki ekmekler sabah olsaymis daha iyiymis canım suyu mutlaka cogalt
eminim canim süper sonuclar gelecek haftaya bomba gibi dusucez
evet haklisin usaklara yedirirken Bende yedim ama oyle asiri bir isteklede yemedim
haklisin abla
izgara tabagina bayildim afiyet olsn

Al bendende o kadar yalnız olmadigima biran sevindim bende aynı hala siteye alışamadım hersey karma karışık oluyor :) çoğu telefondan giriyor sanırım inşallah zamanla daha çok katılım yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…