- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.741
Abla eminim haftaya bu haftayi silip supurucez eminim o yuzden sinir olma kendine haksizlik etme enerjimizi dusurmeyelim ve haftaya bombayı patlatalımHata yaptigim icin kendime sinir oldum basim cok agridi
Sinirimden Aksamda bisey yemedim bikac ks quark aldim midem bulaninca
Biliyorum abla da sağlıklı olmak için çabalarken tuketmek aslinda tezatlıkFume diyet disi degilde saglik dışı
Ben 1.olamadik diye uzulmedim cnm sonucta istesek 3.olurdukAbla eminim haftaya bu haftayi silip supurucez eminim o yuzden sinir olma kendine haksizlik etme enerjimizi dusurmeyelim ve haftaya bombayı patlatalım
Kuzum herkes 2 ogun yapacak diye bi sey yok kendini nasıl iyi hiseediyorsan gununu ona gore planla herseyden yeteri kadar mutlaka yeBen siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
Su:2.5 lt
Biliyorum ablam hepimiz insaniz kafamiz dalgın olabiliyor cumanin verdiği streste var 3. Lugun gitmesinde benim de oldukca payim büyük bu konuda kendimi affetmiyorum o yuzden bu hafta cok guzel bir sonuc almayı çok istiyorum takimdaki arkadaşlarımın destekleriyle tabikiBen 1.olamadik diye uzulmedim cnm sonucta istesek 3.olurduk
Her zaman derecede olacaz diye bisey yok
Takimda herkes elinden geleni yapti
Benim icin onemli olan o
Ekside olanda yoktu
Sadece cemre konusunda nasil hata yaptim diye kendime kizdim
olacak abla Allah in izniylediyetsiz bu kadar verdiysen bide diyetli ne kadar verecektin acaba :))) cok guzel gitmis cnm lutfen arkasi gelsin
Neyseki kıl payi gecmisim seni
sakın bitanem cok sukur bedensel bi engelleri yok yada daha kotu bi hastaliklari
Daha neler duyuyoruz
yaseminim bitanem burasi adi diyet grubu olsada biz sadece diyet dusunmuyoruzki cnm
Hep dedigim gibi gonul bagimiz var
Sen kendini hazir hissedice kilo meselesine baslarsin
Ama buraya her daim gel, hem kafan dagilir biraz
kjz dur ne ipi kendini sakatlican
hafize pazarrtesi eksi olacak baskada bisey demiyorum cnm
Bu hafta cuma senden min. Yuzde 1.5 bekliyorum
bugun icin idare eder cnm
aksamki pilav olmasa daha guzel olurmus cnm
2 karbonu birlikte yemezsek iyi olur
Masallah spora hizli basladin :))
tatlim suyu artir ve ekmek yiyeceksen sabahlari tercih et
Bugün icin guzel cnm ama cok erken kapatmisin aksam bi ara yap bari
Bide şu fumeleri yemesen ne iyi olur :)))
afiyet olsun cnm ara öğün yao cnm sen yine de herkes iki öğün yoacak degil ki sonuçta nasil iyi hissedeceksen oyle ayarlaBen siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
Kiz rahatliycak olur musun buyudukce istekler degisiyor yaramazliklar değişiyorOyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
Burda cogunluk telden giriyor cnm ben hic pc den girmem :)))Ben siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
Afiyet olsun canımSabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter
Akşam 19.00
1 ızgara tabağı( 1 köfte 1 pirzola 2 parça et şiş 1 parça tavuk şiş 1 parça Urfa )
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran
Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş
Afiyet olsun gulbem dolu dolu guzel bir menu olmuşSabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter
Akşam 19.00
1 ızgara tabağı( 1 köfte 1 pirzola 2 parça et şiş 1 parça tavuk şiş 1 parça Urfa )
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran
Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş
Ay ne bilim valla buyuk kızım emeklemedi surekli kucakta yerlerde şimdi bu 2 gundur kok söktürüyor salonun halini görsen şimdi ooofff ki ne offfolacak abla Allah in izniyle
afiyet olsun cnm ara öğün yao cnm sen yine de herkes iki öğün yoacak degil ki sonuçta nasil iyi hissedeceksen oyle ayarla
Kiz rahatliycak olur musun buyudukce istekler degisiyor yaramazliklar değişiyorRabbim acılarını gostermesin
Merve cidden kiziyorum artik amaBiliyorum ablam hepimiz insaniz kafamiz dalgın olabiliyor cumanin verdiği streste var 3. Lugun gitmesinde benim de oldukca payim büyük bu konuda kendimi affetmiyorum o yuzden bu hafta cok guzel bir sonuc almayı çok istiyorum takimdaki arkadaşlarımın destekleriyle tabiki
Her cocuk bir olmuyoki cnmAy ne bilim valla buyuk kızım emeklemedi surekli kucakta yerlerde şimdi bu 2 gundur kok söktürüyor salonun halini görsen şimdi ooofff ki ne offf
Yürüyüşü severim bebegim huysuzlanmasa 100 dk yapcaktim ama cağrıldım evdendiyetsiz bu kadar verdiysen bide diyetli ne kadar verecektin acaba :))) cok guzel gitmis cnm lutfen arkasi gelsin
sakın bitanem cok sukur bedensel bi engelleri yok yada daha kotu bi hastaliklari
Daha neler duyuyoruz
yaseminim bitanem burasi adi diyet grubu olsada biz sadece diyet dusunmuyoruzki cnm
Ne guzelY
Yürüyüşü severim bebegim huysuzlanmasa 100 dk yapcaktim ama cağrıldım evden
cok iyi menuBugün menüm
11.00 omlet (1yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
1 tbe
13.00 1 elma
16.00 1 kase sütlü çorba
1 tbe
19.45 1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata ve yoğurt
Su 2.5 l
80 dk hızlı tempo yürüyüş 240 puan @Pnrrr-20
evet haklisin usaklara yedirirken Bende yedim ama oyle asiri bir isteklede yemedimmisirla parfe dikkatimi cekti sadece canim afiyet olsun
güzel afiyet olsun
aksam ki ekmekler sabah olsaymis daha iyiymis canım suyu mutlaka cogalt
eminim canim süper sonuclar gelecek haftaya bomba gibi dusucez
haklisin abladiyetsiz bu kadar verdiysen bide diyetli ne kadar verecektin acaba :))) cok guzel gitmis cnm lutfen arkasi gelsin
Daha neler duyuyoruz
izgara tabagina bayildim afiyet olsnSabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter
Akşam 19.00
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran
Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş
Al bendende o kadar yalnız olmadigima biran sevindim bende aynı hala siteye alışamadım hersey karma karışık oluyor :) çoğu telefondan giriyor sanırım inşallah zamanla daha çok katılım yaparız :)Ben siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?