Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Izgara tabagi baya doluymus cnm :)) pilav olmasaydi keske

Al bendende o kadar yalnız olmadigima biran sevindim bende aynı hala siteye alışamadım hersey karma karışık oluyor :) çoğu telefondan giriyor sanırım inşallah zamanla daha çok katılım yaparız :)
Alisinca hic bi zorlugu yok cnm
Telden daha pratik oluyor

Abla hala acikmadim aslinda aksama lorlu salata yemekti niyetim ama acikmayinca kaldi fumeleri genelde hafta sonu yiyordum abla dikkat ederim
Merve senin menun simdi aklimda geldi afiyet olsun sadece
Bende fumeler icin sagliksiz oldugunu dusunuyorum

Ay ne bilim valla buyuk kızım emeklemedi surekli kucakta yerlerde şimdi bu 2 gundur kok söktürüyor salonun halini görsen şimdi ooofff ki ne offf
Vala çocuklu ev daginik oluyor bacım oykr bal dök yala da olmuyor düzenli de olmuyor her zmn oldugu kadar canları saolsun da
Bnm kiz 4 bucuk yasinda simdilerde çenesiyle yoruyor yeminle kafam falam kalmıyor bazen cok yoruldugumu hissediyorum ama cok şükür yine de

Merve cidden kiziyorum artik ama
Sanki hic derecede olmadikta bi 3.olmadik diye karalar baglicaz :))))
Herkes elinden geleni yapsin guzel kilosunu versin hepimiz mutlu olalim
Derece teferruat sadece :)
Demek ki kendimi de soksam kizmayacaktin ben bu fırsatı nasıl kacirdim

Benim ki erkek olduğu halde herşeye bir cevabı bir yorumu var
inan kızlar iki katı

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun gulbem dolu dolu guzel bir menu olmuş
cok iyi menu
evet haklisin usaklara yedirirken Bende yedim ama oyle asiri bir isteklede yemedim
haklisin abla
izgara tabagina bayildim afiyet olsn
Izgara tabagi baya doluymus cnm :)) pilav olmasaydi keske

Sağolun canlar

Kaptanım haftada 1 gün yiyeyim dedim tabi bakalım yarını göreceğim tartıda

HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER

GELSINNNNN

mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
istikrar1986 -1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Nanekekik -2 benim neyim eksik
Gulbe şeker -1 ( her hafta böyle gitsin hep gitsin )

Herkese iyi geceler bu hafta kim bana rakip bu arada gewezebidik berrin tebrikler kuzu kız biz seninle adasiz aslında benim kulağıma Berrin okunmuş ezanla sonra kimliğe başka evde de kimlikteki söylenmiş ama yeniden ezan okunmamış benim doğum tarihi de karışık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…