- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.801
ben kacamak yapmayarak verdim cnm :))payı değil bence gayet iyi geçtin, benle yarışmak sana yarıyor. 94’ü görünce geçtim seni diye sevinmiştim, bu kadar eksi beklemiyordum senden. Tebrik ederim
İp konusunda haklısın saçmalamasam iyi olacak daha 15dk Leslie yapamıyorum
teli yan cevirince oluyorSayfanın üst kısmında sayfa değiştirme imkanı olmaması canımı sıkıyor benim
Karışık durumlar mı var yoksa. Diğer konuları takip etmemiz gereken birşey olursa haber edin. Sıkıntı çıkarsa derin nefes alıp sakin olun. Zaten zor motive oluyorum lütfen diyete odaklanalımGayet iyiyim guzelim sagolasin :))))
Hakaret olmadan, dusuncemi soylemek icin birilerinden izin almiyorum sadece
Dualarımız seninle ve yavrularınla. Güçlü ol bitanem, inşirah suresini oku. Ya Şafi ismini çok tekrar et. Rabbim şifa versin. Bugün cami saldırısında delikanlı oğlunun cesedine sarılmış ağlayan bir adam vardı. İçim yandı. Rabbim ağır imtihanlar vermesin. Şu yalan dünya dert etmeye değmez. Her halimize hamdolsun. Oğlum gözlerimin önünde iki defa ağır epilepsi nöbeti geçirdi ve tarif edilmez bir duygu. Ama şifa Allah’tan, bize düşen sabır.Sağol ablacım Allah razı olsun, bugün sizden başka kimseyle konuşamadım
Hiç gücüm yok birilerine dert anlatmaya ama siz iyi geliyorsunuz
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Dua edeceğim Öykü Beste için, inşaallah korktuğun gibi olmayacak..Kızlar selamlar
Tek tek mesajlarınızı okuyamadım kusura bakmayın
Gücüm yok ama sizi merakta bırakmamak için sonucu yazmaya geldim
Bugün yine teste girdik orta dereceli işitme kaybı var görünüyor takip edilecek haftaya Cuma yine randevumuz var
Ama büyük kızımda da böyle başlamıştık sürece neticeden işitme engelli olduğu kesinleşmişti
Durum bu kızlar
Nasıl koşturduysan zoru başarıp gün içinde eksi çıkmışsın:) afiyet olsunKızlar bugun butun gun ayaktaydm misafrlerime hizmet ettim vallahi aksam tartildm sabhakinde eksi çıktımne komik
Menümu de yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 15:00
Bi su bardaginin dörtte üçü kadar kuskus salatasi (dereotu, maydanoz, lahana yogunluktaydi)
Çay ve su bol bol
Akşam 20:00
1 tane borek (1 yufkanin çeyrek kismindan 3 borek çıkıyordu)
1 tane sarma ( serçe parmak kadar)
Su 2.5 lt olur uyumadan
Spor yok yarından itibarrn baslicam Allah in izniyle
Biliorum sjz demeden hepsi karbon malesef yarina dengeliycem insAllah kaptanım bu hafta cok daha dikkatli olucam
Cuma kaçamağı seçimini çok beğendim:) güzel olmuş, afiyet olsunBugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
sutlu kahve 4-5ceviz biraz kuru uzum yaban mersini
Omlet biber peynir
2-3kasik ketcapli haslanmis misir
1 yemek kasigi kadar parfe
Aksam 17 gibi
1 tabak Biber sote kiyma yogurt havuc
2 lt tamamlarim
4 kaşık pilav için saat birazcık geç olmuş ama CumaBugün menüm
11.00 omlet (1yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
1 tbe
13.00 1 elma
16.00 1 kase sütlü çorba
1 tbe
19.45 1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata ve yoğurt
Su 2.5 l
80 dk hızlı tempo yürüyüş 240 puanPnrrr-12
Akşam ekmek bir dilim de olabilirdi:) afiyet olsuuunBugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek
Spor yapmadım
Su:1,5lt
Bugün ben de senin hindilerden bahsedecektim aslında ama sonra değinildiğini gördüm:) kahvaltı tabağın çok renkli duruyor, hoşuma gitti:)Menumu yazayim
11:30
Eki Görüntüle 2246273
15:40
3yk Bulgur pilavi
5yk kıymalı bezelye yemeği
100 gr kadar tavuk
1 büyük bardak ayran
Su:suan 1, 5 yatana kadar 2.5 yaparım
Sporu yapinca eklicem
Menün gayet güzel olmuş, arada yoğurt veya ayran tüketmek açlığı epey bastırıyorBen siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
Su:2.5 lt
Afiyet olsun, doyurucu ve güzel bir menüSabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter
Akşam 19.00
1 ızgara tabağı( 1 köfte 1 pirzola 2 parça et şiş 1 parça tavuk şiş 1 parça Urfa )
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran
Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş
Cidden yana çevirince oluyormuş ama ben öyle kullanmayı sevmiyorum. Düzeltirler umarımben kacamak yapmayarak verdim cnm :))
Bence 1 mil leslieyle basliyabilirsin
teli yan cevirince oluyor
Cocugun sut alerjisi yoksa niye sut urunleri kesilsin kiE ebruebrulii canım bu arada kızımın işitme testini yapan doktor kızım çok huzursuz olduğu için benim yeme içme düzenimi sordu
Yediğin herşey sütünden geçiyor dedi
Süt ve süt ürünlerini tamamen bırak dedi
Şekerli unlu gıdalar ekmeğin her türlüsünü şakın yeme dedi bunlar bebeği de rahatsız eder çok gaz yapar dedi
Kuruyemiş ye abartmadan, hurmayı çekirdeğiyle ye bol su iç dedi süt olması için
Aklıma geldin de yazayım dedim
Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin evlatlarımızaKarışık durumlar mı var yoksa. Diğer konuları takip etmemiz gereken birşey olursa haber edin. Sıkıntı çıkarsa derin nefes alıp sakin olun. Zaten zor motive oluyorum lütfen diyete odaklanalım
Dualarımız seninle ve yavrularınla. Güçlü ol bitanem, inşirah suresini oku. Ya Şafi ismini çok tekrar et. Rabbim şifa versin. Bugün cami saldırısında delikanlı oğlunun cesedine sarılmış ağlayan bir adam vardı. İçim yandı. Rabbim ağır imtihanlar vermesin. Şu yalan dünya dert etmeye değmez. Her halimize hamdolsun. Oğlum gözlerimin önünde iki defa ağır epilepsi nöbeti geçirdi ve tarif edilmez bir duygu. Ama şifa Allah’tan, bize düşen sabır.
Çok gaz yaparmış ablacım ve bebeği çok rahatsız edermiş ki ben zaten süt içemiyorum ben de aşırı gaz yapıyor yoğurt peynir vs de tüketmemek gerekiyormuşCocugun sut alerjisi yoksa niye sut urunleri kesilsin ki
Allah razı olsun canım sağolasınGeçmiş olsun, Allah şifa versin. Dua edeceğim Öykü Beste için, inşaallah korktuğun gibi olmayacak..
Nasıl koşturduysan zoru başarıp gün içinde eksi çıkmışsın:) afiyet olsun
Cuma kaçamağı seçimini çok beğendim:) güzel olmuş, afiyet olsun
4 kaşık pilav için saat birazcık geç olmuş ama Cuma
İçin güzel
Akşam ekmek bir dilim de olabilirdi:) afiyet olsuuun
Bugün ben de senin hindilerden bahsedecektim aslında ama sonra değinildiğini gördüm:) kahvaltı tabağın çok renkli duruyor, hoşuma gitti:)
Menün gayet güzel olmuş, arada yoğurt veya ayran tüketmek açlığı epey bastırıyor
Afiyet olsun, doyurucu ve güzel bir menü
Aman abla boşver bakma, bilmesen daha iyi:)Tatlim krebe, yulaf koyunca una gerek yokki
Bugunluk ekleri gormuyorum şu krakeride birak artik :))
Bolci ne onu bilmiyorum
Allah annelere bol bol sabır versinBenim ki erkek olduğu halde herşeye bir cevabı bir yorumu var
inan kızlar iki katı
yaa benim hedefim nie yok çıkarmissınız beniHADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER
GELSINNNNN
mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
istikrar1986 -1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Nanekekik -2 benim neyim eksik
afiyet olsun canım yarın direk kacamaksiz devam edicez insAllahSelamlar kızlar,
Bugün biraz Cuma partisi yaptım, inşaallah çok kınanmam:).
Sabah: 09.40
1 yk çekilmiş yulaf, 1 yk undan iki küçük krep
1 parça peynir
5 zeytin
10 adet minik kraker
Yarım ekler pasta (4cm falan)
2 badem
Bıçağın ucuyla baharatlı krem peynir
1yk yoğurt
Ara 16.00
1 sütlü kahve
1 adet bolçi
5 badem, 15-20 ay çekirdeği
Akşam 19.40
130g kadar fırında somon
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
4-5 yk salata
Su: 1.5lt 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Sporu Da yaparsam yazacağım
Yarın kaçamaksız olacak inşaallah..
Beni biliosnz bugün ki tempomdan profildeki kilomu bime güncellemeyi unuttum bakSelamlar, gündüz pek aktif olamadım, evde bir iki tamirat vardı. Bi amca gelip her yeri talaş yaptı
Ben de çalışmam gereken bazı şeylere baktım, dışarı çıkıp spor ayakkabı falan baktım. Sakin bir gündüsizler nasılsınız, keyifler iyi mi? gideyim de menülerinize bakayım kim ne kaçamaklar yapmış
HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER
GELSINNNNN
mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
istikrar1986 -1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Nanekekik -2 benim neyim eksik
Gulbe şeker -1 ( her hafta böyle gitsin hep gitsin )
Pesto26 -1.2 diyorrr
Ahsen -1.3
Pnrrr +0,3 gr (bensiz olurmuuu
Aynen çok şükürGeçmiş olsun, Allah şifa versin. Dua edeceğim Öykü Beste için, inşaallah korktuğun gibi olmayacak..
İçin güzel
Bugün ben de senin hindilerden bahsedecektim aslında ama sonra değinildiğini gördüm:) kahvaltı tabağın çok renkli duruyor, hoşuma gitti:)
Menün gayet güzel olmuş, arada yoğurt veya ayran tüketmek açlığı epey bastırıyor
Kacla mezun olduysan onun biraz altı olman lazim cnmMefkurem abla ben şimdi listeye 60kilo olunca mı gireceğim
O zaman spor dans
Süper
Eksi gelmiş canım sevindim artı olmamana ❤
Teşekkür ederim canım
Güzel canım tebrikler
Tebrikler kısa sürede çok güzel eksi
Güzel canım hatta bu hafta dahada güzeli olur
Kocamman tebrikler canım harika
Hatalarını biliyorsun onun için eminim bu hafta güzel eksi bile görürsun
Tebrikler canımm çok güzel gitmiş
Tebrik ederim canım
Guzell canım tebrikler
Süper
Maşallah bebis büyüyo hem hamileliğin tadını çıkar gıı
Harikasin canım
Güzel gitmiş Gülbecim tebrikler
Waavvv harikasin canım kocaman tebrikler
Darısı haftaya
Evet canim beni yendin tebrik ederim
Teşekkür ederim
Tebrikler canım gayet güzel
tebrık ederım canı
Tebrikler
Tbrk ederim cnm daha iyimisin bugu
melisimmm bitanem gecen haftaki eksiden sonra yinede guzel gitmis cnm ❤
Spor listesi Sonuclar
1. Fatlady (1.305 puan)
2. C cemresila (859 puan)
3. @tugcetugcem (740puan)
Tebrikler kizlar
Teşekkürler kızlar
Sağol canim hurmayı çekirdeğiyle nasıl yicem hangi hurma buE ebruebrulii canım bu arada kızımın işitme testini yapan doktor kızım çok huzursuz olduğu için benim yeme içme düzenimi sordu
Yediğin herşey sütünden geçiyor dedi
Süt ve süt ürünlerini tamamen bırak dedi
Şekerli unlu gıdalar ekmeğin her türlüsünü şakın yeme dedi bunlar bebeği de rahatsız eder çok gaz yapar dedi
Kuruyemiş ye abartmadan, hurmayı çekirdeğiyle ye bol su iç dedi süt olması için
Aklıma geldin de yazayım dedim
Ah canim oğlumdan dolayı gece geç uyudugum için çok geç saat degil aslindaGeçmiş olsun, Allah şifa versin. Dua edeceğim Öykü Beste için, inşaallah korktuğun gibi olmayacak..
İçin güzel
Yok cnm sen kilo vermeye bak :))Karışık durumlar mı var yoksa. Diğer konuları takip etmemiz gereken birşey olursa haber edin. Sıkıntı çıkarsa derin nefes alıp sakin olun. Zaten zor motive oluyorum lütfen diyete odaklanalım
Haftasonu iyice dinlen cnmİyi geceler kızlar. Geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Ama sanırım artida olan yok gibi. Hepinizi tebrik ediyorum.
Benim de çok fazla bel ağrım var. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama toparlanacaģım inşallah.
Ekmeklerdensaol cnm
azmin daim olsun cnm vala bugun ki misafrlerdrn kafam dolmuş sanki cumlelerimi toparlayamıyorum yazının sonunda başını unuttum
niye artı oldun kız
can sıkmak yok azimle devam edicez gidicek bu kilokar cnm
tebrikleeeerr cnm
oleyyyyyy listedeyim artık
gayet iyi cnm bence hic takilma saglijli olun da gider yine kilolar cnm
ayyy hosbuldum abla cok tsk ederim insAllah eksilerle hem kendime hem takımımıza katkı sagliycam
saol cnm
artı gormemissin en azindan cnm haftaya eksi olsun insAllah
kuzum Rabbim sifa versin ne gelir Allah tan insAllah Rabbim masum kuzunun yüzüne baksın
ooo tebrik ederim kaptanım
tebrik ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?