Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu gün : Sabah; 2 dilim kepek ekmek kızarmış
3 ince kaşar dilimi
4 dilim domates
yarım bardak yeşil çay

Ara : 2 kayısı kurusu

Öğlen : Karnıbahar
1 dilim kepek ekmek
1 kaşık yoğurt

Ara : yok

Akşam : Taze fasülye
2 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

Hastalığa rağmen 1 saat yürüyüş... onu hiç ihmal etmiyorum...

ben de bugun kacamak yapmadigim icin rahat rahat listemi yazayim
sabah: tam tahilli yagsiz kahvaltilik gevrek, yagsiz soya sutu, icine bir kasik toz protein (vejeteryan oldugum icin protein takviyesi aliyorum)
ara: 1 elma, bitki cayi
ogle: 1 haslanmis yumurta, 1 ince dilim kepek ekmek, 1 kk yagsiz peynir, bol yesil salata, mandalina suyu
ara: bitki cayi
aksam: henuz yemedim burada daha saat 5:30, 1 saat sonra mercimek corbasi icmeyi dusunuyorum yaninda da salata (veya yogurt)
ara: aksam 8:30 gibi 1 portakal veya 1 kivi&1 mandalina (yemeyi dusunuyorum)

ve de bugun erken yaticam yarin isbasi.. 4 gun tatil ne cabuk bitti hicbirsey anlamadim

Kızlar akşam haberlerde ebru şallı goji berry önerdi diyet yapanlar mutlaka yemeli dedi :44: Birde yeşil mercimek et yemeyenler için çok faydalıymış :26:

Açıklaması : Dünya'da Goji berry ya da wolf berry diye bilinen ancak ülkemizde pek bilinmeyen Kurt Üzümü "Süper Meyve" tanımını gerçekten hak ediyor. Goji Berry çok önemli bir meyve. Orijini Asya olan ve çoğunlukla Tibet ve Moğolistan’da dünyanın en yüksek dağları olan Himalayalar'da yetişiyor. Goji Berry, dünyadaki besin değeri en yüksek olan meyvelerden biri. Çok kuvvetli bir antioksidan olan bu meyve Çin’de tıp alanında 2000 yıldır kullanılıyor.

Goji küçük yumuşak meyveleri olan 1,700 yıl boyunca Tibet'te üretilen çalı formunda bir bitkidir. Tibetliler yüzlerce yıl gojiden yaptığı ilacı, böbrek ve karaciğer tedavisinde kullandılar. Goji, Tibet'te kolesterolü ve kan basıncını düşürmek için kullanılır ve kanı temizler.

Goji, inanılmaz şekilde sulu ve tatlıdır, tadı yabanmersini ve kirazın arasındadır. Goji bitkisinin sağlığımıza çok faydası olduğu için, hiç bir parçası atılmaz ve kullanılabilir. Parlak kırmızı meyveleri lezzetlidir. Yapraklarından, mükemmel çay yapılır. Ayrıca yapraklar ve saplarından yağ yapılır. Kurutulan Goji, bir kuru üzüm olarak ta aynı önemde bir besindir.
Bir protein deposudur. 19 ayrı aminoasit, % 13 protein, yüksek değerde betakaroten, 21 iz minerali, çinko, demir, fosfor, B-complex, %8 E vitamini, Zeaxanthin, Germanyum, carotenoids, Beta Sitosterol, Cyperone, Solavetivone, Physalin, Betaine ve çok yüksek oranda C vitamini içerir.

100 gr kurutulmuş goji berry içeriği:

Kalsiyum: 112 mg
Potasyum: 1,132 mg
Demir: 9 mg
Çinko: 2 mg
Selenyum 50 mikrogram
Riboflavin ( Vitamin B2) : 1,3 mg
Vitamin C: Tam yelpazede 148 mg, en dar spektrumda 29 mg
Beta-keroten: 7 mg
Zeaksatin: 25mg ve 200 mg arası değişmektedir
Poliskarin: Öz ağırlığının % 31'i kadar yani 100 gr da 31 gr.

Son düzenleme:
slm kızlar cuma günü bildirim yapamadım çok özür diliyorum kursumuzda denetim vardı eve gelemedim o telaştan bildirimi unutmuşum zatenn ,affedin ilk defa bildirim yapmadım...
kızlar eğer sorun oluyorsa sık giremiyorum çocuklar eşim kursum derken yetişemiyorum paylaşım istesemde yapamıyorum .
uyumu bozmak istemem isterseniz gruptan ayrılabilirim ... düzenli giremiyorum çünki ... taktir sizinn...

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN HASTAYLA UGRAŞMAK ÇOK ZOR HELE BİDE HASTA BENİM EŞİM OLUNCA AYNI BEBEK GİBİ OLUYOR BİR BİBERONU EKSİK

Günaydın
Dün sabah birkepek ekmek
biraz peynir
1 bardak süt içtim
ara ögünde
1dilim hazır kek yedim (reglim yaklaştıgı için canım cok tatlı istiyor)
Öglen haslanmıs tovuk vardı cok az yedim
ara ögünde
1dilim hazır kek yedim
Akşam bol salata az pilav yogurt yedim
Buara tatlıyı biraz kacırdım ama az önce tartildim cumadan beri 300 gr vermişim cok sevindim

bende cumadan beri 400 gr vermişim

günaydın ben et de yiyorum yeşil mercimekte (çok güzel yeşil mercimek çorbası yaparım ayıptır söylemesi )

:))))

HOPİŞCİİİMMMM hoşgeldin kuzummm Net duzeldı sanırsam ...

Fıtsemacım cnm kılo bıldırımı yaptıgın surece ben senı maruz gorebılırım...Ama 3 hafta ust uste kılo bıldırımı yapmazsam otomatık çıkarılıyorsun zaten takımdan.Hepımızın zaman zaman burayı aksattıgı oluyor.Önemli olan kılo verıyo olabılmemn...

Eddacıkm bızde yanlış olmaz olmuşsada yanlıslıkla olmustur dıorum ve dunku yaptıklarını unutuyorum.Dunun cazıbesıne kapılıp bugunde bozmamıssındır ıns :)Hava burda guneslı ama souk ben ofısten adım atmıyorum valla :)

Siyamum cum gojy bery dukan yaparken duymustum sındırım sorununu cozuyormus aslında boyle cok meyve var ama yeterınce arastırmadıgımız ıcın bılmıyoruz...Bide cnm senın adın neydı ben nıkını yanlıs yazıyorum sanırsam :)

Son düzenleme:

yok bugün yanlış yok
sabah kahvaltıda azcık peynir ekmek yedim çayla

öğlee ne yerim bilmiyom ama akşam bişey yemiycem bol suya devam..
bide yeşil çayımı unutmuyorum !!!

ya murch ben cidden burdan 1 gün uzak kalsam yiyorum
canım çekiyo ne bileyim (

ya kendimi adapte edemiyorum yokSA
1 hafta dukan yapsam varyaa biliyorumkikilomda en az 2 kilo değişme olacak !!!
ama işte sende biliyon dukanda olay başlayana kadar başladıktan sonrası kolayda başlamak adapte olmaz ZOR

Son düzenleme:
Kızlar herkese Günaydın Süper bir ÇARŞAMBA olsun herkesee...

Yaww yıl sonu yaklaştıkca ne kadar çabuk geçiyor zaman....Daha dün pzt siydi bugün çarşamba olmuş bile haftasonu geldi çattı.

Yılbaşı menüsü yaptım kızlar yazayım size ;

Meze;

Rus salatası
Haydari
Közlenmiş patlıcan salatası
Peynir Tabağı
Acılı ezme

Çorba;

Yayla çorbası

Zeytinyağlı ;

Yaprak sarma
Barbunya Pilaki

Ara Sıcak;

Avcı Böreği
Kaşarlı mantar

Ana Menü;

Tavuk şinitzel
Sandal köfte
İç Pilavı
Patates Püresi
Mevsim Salata

Tatlı;

Meyveli yaş pasta

Yıl başında zafiyet geçirmezsek iyi :) Ben hazırlıycam hepsini sofrayı felanda ben kurarım akşama eger sag kalırsam yenı yıla mutlu gırmeyi planlıyorum :))))

Dukanda ılk 1 hafta zor cnm bıde bellı bı duzenın olması gerek dukan ıcın atıyorum ev hanımı gıbı sen nobete felan kalıyosun sanmıyorum kı sen dukanı devm ettırebıl.Ben anladım kı sok dıyetler bana gore deıl ıse yarıyormu evt cok yarıyor ama ben yapamıyorum...

Walla eddacım bende anlamıs deılım nasıl olacak ama 6 mayısta benım ıcın bı cok sey degısmıs olacak...Yanı önümde 5 ayım var Mayıs sonunda istediğim kiloda olmazsam bidaha diyet yapmayı düşünmüyorum.Mayıs sonu kılo bıldırımım 60 65 arası olmalı...5 yada hıcte zor bı kılo deıl...

Bu arada dünkü menüm ;

Sabah;

Yok

Öğle;

1 ufak pogaça
3 sıkım çig köfte
1 kutu lıght kola

Akşam;

1 kepce makarna
haşlanmıs sebze
yourt

murchhh 6 maysta ne varr hemen söylüyorsun bakımmmm
Murchh gel bir dönüm noktası yapalım şu rejimin belini kıralımm
walla dün akşam annemdeyim misafir geldi bi an
gittim içeri askılı giyiyodum
dedim düzgün bi badi giyiyim inan odadan çıkamadım ne giydiysem göbeğim löp löp oldu
sinirden aglıcaktım
annemde bana dedikii edda sen tipten çıktın
Gelde ye şimdi (((

naptın sen ben sırf bu menüyü yemek için arabaya atlayıp oraya gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…