- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.841
Ablacım şimdi ne diyeceğimi bilemedim..cok gec gelck misafrlkten..yatmadan yapabldgm kdar geçmiş yapayım derken gözler gidiveriyordu ki....elifkk da listeye girdi gbi bişey okudm..bi anda parladı gözlerim..uyku uçtu gitti...elimden geldiğince yüzünü kara çıkarmamaya kalacak ablam.bil..çook çok tesekkür ederim..sağol..var ol...cuma gecesi ne diyeyim...Kizlar kusura bakmayin tamamen benim hatam
@cemresila kilosunun fazla oldugunu biliyordum ama bugün nasil kafam donduyse sanki mezun kilosundan az gibi aklimda kalmis
Cemrecim mezuniyyet kilona dusunce girebilirsin listeye cnm
Normalde 3.olacaktik ama madem 1.olamiyoruz izinli uyeyi alalim dedik
elfkkk eliffff liste liste diye basimin etini yedin hadi bakalim listedesin goster kendini, seni aldigima pisman etme beni :)) senden haftaya min. Eksi 1.5 kilo bekliyorum
Bu hafta senin icin 3.luk gitti
Haftaya guzel derece icin en buyuk katkiyi senden bekliyorum
Tmm abla demem:) ne desen haklisin zaten.Cok gecmis olsun cnm
Bu kis cocuklarin hastaliklari bitmedi
Bizimkilerde hep oyle
tatlim senin spordan once yediklerine dikkat etmen lazim
Meton iyi az da olsa eksi gorursun bi sure
En azindan 1 mil leslie yap sabah aksam yapabilirsen, 15 dk birden biter
Bana şu an icin liste deme cananim
buna eminim bitanem ❤
Oooo bugun baya iyi olmus cnm
Aksama yogurt oglene salata ekliyebilirdin
Biliyorum az oldu
Dedim ya, listede hata yapinca kendime sinir oldum bisey cnm istemedi
sadece guzel eksiyle gel baska bisey istemiyorum cnmAblacım şimdi ne diyeceğimi bilemedim..cok gec gelck misafrlkten..yatmadan yapabldgm kdar geçmiş yapayım derken gözler gidiveriyordu ki....elifkk da listeye girdi gbi bişey okudm..bi anda parladı gözlerim..uyku uçtu gitti...elimden geldiğince yüzünü kara çıkarmamaya kalacak ablam.bil..çook çok tesekkür ederim..sağol..var ol...cuma gecesi ne diyeyim...Mefkurem North River ablam sana da çook çok teşekkürler ederim...
kuzummm kirilma lutfenTmm abla demem:) ne desen haklisin zaten.
huuuu menu yazilsinnnnn :)))Yarın inş kaldığım yerden geçmişe devam edin gözlerim kapanıyor. Ve kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum....tekrar tekrar teşekkürleeerrrr
sadece guzel eksiyle gel baska bisey istemiyorum cnm
kuzummm kirilma lutfen ❤❤❤
Ama istikrar lazim once
huuuu menu yazilsinnnnn :)))
Tatlım kızının süt ürünleri toleransı var mı yok öyle test yapmadan bırak demek şeker ünlü okey ama sit ürünleri sana ve bebeğine faydalı alerji testi yapmadan odiometris nasıl böyle ahkam kesiyor kiE ebruebrulii canım bu arada kızımın işitme testini yapan doktor kızım çok huzursuz olduğu için benim yeme içme düzenimi sordu
Yediğin herşey sütünden geçiyor dedi
Süt ve süt ürünlerini tamamen bırak dedi
Şekerli unlu gıdalar ekmeğin her türlüsünü şakın yeme dedi bunlar bebeği de rahatsız eder çok gaz yapar dedi
Kuruyemiş ye abartmadan, hurmayı çekirdeğiyle ye bol su iç dedi süt olması için
Aklıma geldin de yazayım dedim
liste sana bol eksi getirsin canımAblacım şimdi ne diyeceğimi bilemedim..cok gec gelck misafrlkten..yatmadan yapabldgm kdar geçmiş yapayım derken gözler gidiveriyordu ki....elifkk da listeye girdi gbi bişey okudm..bi anda parladı gözlerim..uyku uçtu gitti...elimden geldiğince yüzünü kara çıkarmamaya kalacak ablam.bil..çook çok tesekkür ederim..sağol..var ol...cuma gecesi ne diyeyim...Mefkurem North River ablam sana da çook çok teşekkürler ederim...
Menü iyi Canancığım, hem de cuma cumaMenüm
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
Geçmiş olsunUfaklığın da ateşi var.gece saat kurıcam ama çok korkuyorum uyanamam diye.
Hayırlı olsun listeye girişin. Takır takır gitsin kilolarYarın inş kaldığım yerden geçmişe devam edin gözlerim kapanıyor. Ve kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum....tekrar tekrar teşekkürleeerrrr
Ahtapot bacağını tuttun galibaKizlar selam,
Aksma disari cikti menu yazip yaticam, yarinda bruksele gidicez o yuzden gelip bir seyler yazamazsam kizmayin bana ama menumu paylasirim yine. Firsat bulunca gecmis de yaparim ama hic merak etmeyin
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 19:30
1 porsiyon doner
2 kasik salata
1 parmak kadarda izgara ahtapot bacagi yedim :)
Su 2 lt dir
Spor jiilian level 2, toplam 108 puanPnrrr-12
Haftasonu ip alicam bakalim ip atlamaya da baslicam arada
Herkese iyi geceler
Gitti mi oİyi gecelerNorth River . Başkaları varsa onlara da tabi. Ne güzel oluyordu kim var görünce, geri gitti
Maalesef gitti. İnsanı motive ediyordu, kim varsa ona mesaj yazmak güzelmiş. Kredi kartı kabul etseler pro olacağım ama taa Tr’ye banka havalesi zor geliyor.Gitti mi osen ve ben varız canım birde misafirler :)
ben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıylaGeçen haftaki hedeflerimizi geçmişten bulamadım kimler ne kadarını gerçekleştirdi
* * * 9.Takim 613. Etap * * *
askrhpozitif(76,8/)kilosu sabıt
Fatlayd(97,9/97,3/0,6/0,61)
gewezebidik (67,4/67/0,4/0,59)
buse8 (99,4/97,7/1,7/%1,71)
AhSen_2504 (83,3/82,6/0,7/0,84)
bi prenses annesi (89,1/87,7/1,4/%1,57)yeni uye Bt:19.02.2019 Bk:93 H:70
elfkkk(71,5/76/4,5/%-0,14) 71.5 ile 569, etapta 7.tkmdan bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 45 e bölündü
9.takım ortalaması :%0,740
kızlar son dakika degişikliği yapmak zorunda kaldım , cemrenin mezuniyeti 6 ayı geçmedigi ve hali hazırda artı oldugu için kural dışı ve acil son dakika elifi aldımMefkurem beni oyacak
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsunkızlar listede hata yapmışız birinci degiliz 3. olacaktık benim sayemde o da yokacil düzeltme yapınca elifi de ekleyiverdim
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sanaKızlar bugun butun gun ayaktaydm misafrlerime hizmet ettim vallahi aksam tartildm sabhakinde eksi çıktımne komik
Menümu de yazayım
Kahvaltı yok
Öğle 15:00
Bi su bardaginin dörtte üçü kadar kuskus salatasi (dereotu, maydanoz, lahana yogunluktaydi)
Çay ve su bol bol
Akşam 20:00
1 tane borek (1 yufkanin çeyrek kismindan 3 borek çıkıyordu)
1 tane sarma ( serçe parmak kadar)
Su 2.5 lt olur uyumadan
Spor yok yarından itibarrn baslicam Allah in izniyle
Biliorum sjz demeden hepsi karbon malesef yarina dengeliycem insAllah kaptanım bu hafta cok daha dikkatli olucam
mısırda fazla olmuş canimBugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
sutlu kahve 4-5ceviz biraz kuru uzum yaban mersini
Omlet biber peynir
2-3kasik ketcapli haslanmis misir
1 yemek kasigi kadar parfe
Aksam 17 gibi
1 tabak Biber sote kiyma yogurt havuc
2 lt tamamlarim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canimBugün menüm
11.00 omlet (1yumurta)
1 kk peynir
5 zeytin
1 tbe
13.00 1 elma
16.00 1 kase sütlü çorba
1 tbe
19.45 1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
Salata ve yoğurt
Su 2.5 l
80 dk hızlı tempo yürüyüş 240 puanPnrrr-12
guzel olmus canmBugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek
Spor yapmadım
Su:1,5lt
cok guzel canmBen siteye henüz alışamadım. Cepten giriyorum. Ama bilgisayardan daha rahat alıntı yaparım herhalde. O yüzden yazdıklarınıza bugün cevap yazamıyorum. Emzirirken kilo daha kolay verilir yazmışsınız, Ama benim icin daha zor, Cok acıkıyorum. Bugun sizin gibi yapayım dedim. Sabah 8 de kahvaltı yaptım. 11 de 2 ceviz yedim. Öğlen yemeğini 1530 da yedim. Ama başım donuyordu.O yüzden hedefledigimden fazla yedim. Bir süre ara ogunlerle devam edip sonra 2 ogüne duserim
Sabah 8.00
1 tbe
1 yumurta
1 dilim peynir
Roka dereotu
11.00
2 ceviz
15.30
1 tabak nohut
Yogurt
Muz
1930
Tarhan corbasi
Yogurt
Hurma
Su:2.5 lt
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
guzel tatlim afiyetler olsunSabah 11.00
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yarım çay bardağı fındık
1 dişim elma
2 kare bitter
Akşam 19.00
1 ızgara tabağı( 1 köfte 1 pirzola 2 parça et şiş 1 parça tavuk şiş 1 parça Urfa )
3 yk bulgur
Köz domates 2 dilim
Ayran
Su 2.5 Lt
Spor 55 dk yürüyüş
kraterler fazla olmuş tatlimSelamlar kızlar,
Bugün biraz Cuma partisi yaptım, inşaallah çok kınanmam:).
Sabah: 09.40
1 yk çekilmiş yulaf, 1 yk undan iki küçük krep
1 parça peynir
5 zeytin
10 adet minik kraker
Yarım ekler pasta (4cm falan)
2 badem
Bıçağın ucuyla baharatlı krem peynir
1yk yoğurt
Ara 16.00
1 sütlü kahve
1 adet bolçi
5 badem, 15-20 ay çekirdeği
Akşam 19.40
130g kadar fırında somon
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
4-5 yk salata
Su: 1.5lt 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Sporu Da yaparsam yazacağım
Yarın kaçamaksız olacak inşaallah..
Allah rahatlık versin canim daha iyimisinİyi geceler kızlar. Geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Ama sanırım artida olan yok gibi. Hepinizi tebrik ediyorum.
Benim de çok fazla bel ağrım var. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama toparlanacaģım inşallah.
Yarından itibaren mesajlarınıza mutlaka bakacağım. Bu günlükte beni mazur görün.
herzamnkine göre az olmuş ama toparlarsın sen rakibem hadi toparlan tekrar yarış yapalimMenüm bugün güzel olmadı farkindayım. Yarından itibaren normal menü düzenime döneceğim. Spor da yapmadıģım için yediklerime dikkat etmem gerekiyor
13.30
Çeyrek armut, çeyrek elma
16.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü
Fırında pişmiş 5 dilim patates,1 biber
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran
Su: 1.5 lt
quark ı merak ettim bakicam :)Cuma menusu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm
18.45
2-3ks quark
20.30
3 kş quark
Su 2 lt
güzel canmMenüm
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canim döner ekmeksiz daha güzel değilmi:)Kizlar selam,
Aksma disari cikti menu yazip yaticam, yarinda bruksele gidicez o yuzden gelip bir seyler yazamazsam kizmayin bana ama menumu paylasirim yine. Firsat bulunca gecmis de yaparim ama hic merak etmeyin
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 19:30
1 porsiyon doner
2 kasik salata
1 parmak kadarda izgara ahtapot bacagi yedim :)
Su 2 lt dir
Spor jiilian level 2, toplam 108 puanPnrrr-12
Haftasonu ip alicam bakalim ip atlamaya da baslicam arada
Herkese iyi geceler
Kaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor deseneOyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
Olabilir böyle şeyler, Sağlık olsun. Hepimiz hata yapabiliriz, üzme kendiniHata yaptigim icin kendime sinir oldum basim cok agridi
Sinirimden Aksamda bisey yemedim bikac ks quark aldim midem bulaninca
Tamam, Bu hafta öyle yapayım, Sonra kendimi iyi hissedersem azaltirim.Kuzum herkes 2 ogun yapacak diye bi sey yok kendini nasıl iyi hiseediyorsan gununu ona gore planla herseyden yeteri kadar mutlaka ye
Canım ben emzirdigim için sağlıklı beslenme yapmam lazım. Akşam bir çorba içersem gece sabaha kadar oturuyorum bazen bu sefer bişeyler atıştırma ihtiyacı hissederimben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
guzel olmus canm
cok guzel canm
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?