Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablacım şimdi ne diyeceğimi bilemedim..cok gec gelck misafrlkten..yatmadan yapabldgm kdar geçmiş yapayım derken gözler gidiveriyordu ki....elifkk da listeye girdi gbi bişey okudm..bi anda parladı gözlerim..uyku uçtu gitti...elimden geldiğince yüzünü kara çıkarmamaya kalacak ablam.bil..çook çok tesekkür ederim..sağol..var ol...cuma gecesi ne diyeyim... Mefkurem North River ablam sana da çook çok teşekkürler ederim...

Tmm abla demem:) ne desen haklisin zaten.

sadece guzel eksiyle gel baska bisey istemiyorum cnm
Tmm abla demem:) ne desen haklisin zaten.
kuzummm kirilma lutfen
Ama istikrar lazim once
Yarın inş kaldığım yerden geçmişe devam edin gözlerim kapanıyor. Ve kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum....tekrar tekrar teşekkürleeerrrr
huuuu menu yazilsinnnnn :)))

Kizlar selam,
Aksma disari cikti menu yazip yaticam, yarinda bruksele gidicez o yuzden gelip bir seyler yazamazsam kizmayin bana ama menumu paylasirim yine. Firsat bulunca gecmis de yaparim ama hic merak etmeyin

Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates

Saat 19:30
1 porsiyon doner
2 kasik salata
1 parmak kadarda izgara ahtapot bacagi yedim :)

Su 2 lt dir
Spor jiilian level 2, toplam 108 puan Pnrrr-12
Haftasonu ip alicam bakalim ip atlamaya da baslicam arada
Herkese iyi geceler

Tatlım kızının süt ürünleri toleransı var mı yok öyle test yapmadan bırak demek şeker ünlü okey ama sit ürünleri sana ve bebeğine faydalı alerji testi yapmadan odiometris nasıl böyle ahkam kesiyor ki

liste sana bol eksi getirsin canım

Uyuyamadım geri geldim. Midem de guruldamaya başladı ama paniğe gerek yok. Şu anda bir bardak ılık limonlu su içiyorum.
Menüm
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
Menü iyi Canancığım, hem de cuma cuma
Ufaklığın da ateşi var.gece saat kurıcam ama çok korkuyorum uyanamam diye.
Geçmiş olsun
Yarın inş kaldığım yerden geçmişe devam edin gözlerim kapanıyor. Ve kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum....tekrar tekrar teşekkürleeerrrr
Hayırlı olsun listeye girişin. Takır takır gitsin kilolar
Ahtapot bacağını tuttun galiba

Geçen haftaki hedeflerimizi geçmişten bulamadım kimler ne kadarını gerçekleştirdi
ben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
kızlar listede hata yapmışız birinci degiliz 3. olacaktık benim sayemde o da yok acil düzeltme yapınca elifi de ekleyiverdim
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
Bugunki menum
Sabah 12 gibi bitti
sutlu kahve 4-5ceviz biraz kuru uzum yaban mersini
Omlet biber peynir
2-3kasik ketcapli haslanmis misir
1 yemek kasigi kadar parfe

Aksam 17 gibi
1 tabak Biber sote kiyma yogurt havuc
2 lt tamamlarim
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
Bugün çok aktif olmamakla birlikte menumu paylaşayım
Sabah 9.00
Tereyağında yumurta
Peynir
Zeytin
Aksam 17.00
Firinda somun
Slata
Yarım kase çorba
İki dilim ekmek

Spor yapmadım
Su:1,5lt
guzel olmus canm
cok guzel canm
Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun

kraterler fazla olmuş tatlim
Allah rahatlık versin canim daha iyimisin
herzamnkine göre az olmuş ama toparlarsın sen rakibem hadi toparlan tekrar yarış yapalim
Cuma menusu

11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm

18.45
2-3ks quark

20.30
3 kş quark

Su 2 lt
quark ı merak ettim bakicam :)
Menüm
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
güzel canm
afiyet olsun canim döner ekmeksiz daha güzel değilmi:)

Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
Kaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor desene

Canım ben emzirdigim için sağlıklı beslenme yapmam lazım. Akşam bir çorba içersem gece sabaha kadar oturuyorum bazen bu sefer bişeyler atıştırma ihtiyacı hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…