Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım adama ben dedim süt içiyor Muş’un diye sorduğunda içemiyorum gaz yapıyor diye sonrasında o da öyle dedi
Ama haklısın bi test yaptırmak gerek çünkü yoğurt ve peynir gaz yapmaz bana kesmeme gerek var mı yok mu öğrenmek gerek

dinlenmeye bak canım

afiyet olsun canım
Cuma menusu

11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm

18.45
2-3ks quark

20.30
3 kş quark

Su 2 lt
afiyet olsun canım
Menum
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm

Blendır mı bak minik yaramaza
Kaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor desene
Allah bağışlasın, tam tatlı zamanları
Günaydın kızlar  musmutlu hafta sonlarınız olsun
Günaydın sana da canım
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Günaydın Pınar kolay gelsin, iyi geçer inşallah

Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor

Ayyy ben yerim o minnoş prensesi
Az annesini dövsün de aklını başına getirsin bu sayede kendini toplar inşallah

Mervoş kızmaya başladım sana

Allah rahatlık versin canim daha iyimisin
herzamnkine göre az olmuş ama toparlarsın sen rakibem hadi toparlan tekrar yarış yapalim
İnşallah canım
dinlenmeye bak canım

afiyet olsun canım
Sağ ol canım
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Çok güzel geçsin inşallah canım

Geçici bir şişlik diye düşünüp çok önemsemiyorum. Ayrıca iştahım azaldığı için uzun vadede daha iyi bile olabiliyor
Bende de tam aksine iştahım açılıyor
Kilo değil sanırım da şişlik mi oluyor bilmiyorum ben dun tartıda farklı çıktım mesela daha fazla eksim vardı perşembe günü
Himm regl dönemi bittiği hafta daha fazla kilo veririz inşallah

Tamam, Bu hafta öyle yapayım, Sonra kendimi iyi hissedersem azaltirim.
Zaten doğrusu 3 ana 3 ara öğündür. Ben üşengeçlikten bazen aranın bi tanesini yapmıyorum. Eğer diyet bitince kilo almak istemiyosan diyeti yaşam tarzı haline getirmen lazım. Porsiyonlarını küçült ve sağlıklı şeyler tüket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…