- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.861
Günaydın canımSağol canim hurmayı çekirdeğiyle nasıl yicem hangi hurma bu
Canım adama ben dedim süt içiyor Muş’un diye sorduğunda içemiyorum gaz yapıyor diye sonrasında o da öyle dediTatlım kızının süt ürünleri toleransı var mı yok öyle test yapmadan bırak demek şeker ünlü okey ama sit ürünleri sana ve bebeğine faydalı alerji testi yapmadan odiometris nasıl böyle ahkam kesiyor ki
dinlenmeye bak canımİyi geceler kızlar. Geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Ama sanırım artida olan yok gibi. Hepinizi tebrik ediyorum.
Benim de çok fazla bel ağrım var. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama toparlanacaģım inşallah.
Yarından itibaren mesajlarınıza mutlaka bakacağım. Bu günlükte beni mazur görün.
Ekmeklerden((
afiyet olsun canımMenüm bugün güzel olmadı farkindayım. Yarından itibaren normal menü düzenime döneceğim. Spor da yapmadıģım için yediklerime dikkat etmem gerekiyor
13.30
Çeyrek armut, çeyrek elma
16.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü
Fırında pişmiş 5 dilim patates,1 biber
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran
Su: 1.5 lt
afiyet olsun canımCuma menusu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm
18.45
2-3ks quark
20.30
3 kş quark
Su 2 lt
afiyet olsun canımMenum
Sabah 11.00 2 sahanda yumurta 2 kiraz domates
Öğle 15.30 1kase yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 18 00 1 d tbe kıyma kavurması
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canımKizlar selam,
Aksma disari cikti menu yazip yaticam, yarinda bruksele gidicez o yuzden gelip bir seyler yazamazsam kizmayin bana ama menumu paylasirim yine. Firsat bulunca gecmis de yaparim ama hic merak etmeyin
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 19:30
1 porsiyon doner
2 kasik salata
1 parmak kadarda izgara ahtapot bacagi yedim :)
Su 2 lt dir
Spor jiilian level 2, toplam 108 puanPnrrr-12
Haftasonu ip alicam bakalim ip atlamaya da baslicam arada
Herkese iyi geceler
saol cnmben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
guzel olmus canm
cok guzel canm
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun
Blendır mıben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
guzel olmus canm
cok guzel canm
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun
Allah bağışlasın, tam tatlı zamanlarıKaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor desene
Günaydın sana da canımGünaydın kızlar  musmutlu hafta sonlarınız olsun
Günaydın Pınar kolay gelsin, iyi geçer inşallahGunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
İnşallahNe guzel alinti yapabilmişin cnm :)))
Firsat buldukca gelmeye çalış ki daha cok kaynasabilelim
Zaten yediğim ekmeğin hala vicdan azabını cekiyorumAkşam ekmek bir dilim de olabilirdi:) afiyet olsuuun
Geçici bir şişlik diye düşünüp çok önemsemiyorum. Ayrıca iştahım azaldığı için uzun vadede daha iyi bile olabiliyorGünaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
Kilo değil sanırım da şişlik mi oluyor bilmiyorum ben dun tartıda farklı çıktım mesela daha fazla eksim vardı perşembe günüGünaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
Oyyy kizlar benim gülsima 2 gundur emeklemeye basladi rahat ederim diyordum lakin daha fena cekmece dolap ne varsa aciyor içlerini boşaltıyor ayaga kalmak icin tutunuyor pat düşüyor
İnşallah canımAllah rahatlık versin canim daha iyimisin
herzamnkine göre az olmuş ama toparlarsın sen rakibem hadi toparlan tekrar yarış yapalim
Sağ ol canımdinlenmeye bak canım
afiyet olsun canım
Çok güzel geçsin inşallah canımGunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Bende de tam aksine iştahım açılıyorGeçici bir şişlik diye düşünüp çok önemsemiyorum. Ayrıca iştahım azaldığı için uzun vadede daha iyi bile olabiliyor
Himm regl dönemi bittiği hafta daha fazla kilo veririz inşallahKilo değil sanırım da şişlik mi oluyor bilmiyorum ben dun tartıda farklı çıktım mesela daha fazla eksim vardı perşembe günü
Zaten doğrusu 3 ana 3 ara öğündür. Ben üşengeçlikten bazen aranın bi tanesini yapmıyorum. Eğer diyet bitince kilo almak istemiyosan diyeti yaşam tarzı haline getirmen lazım. Porsiyonlarını küçült ve sağlıklı şeyler tüket :)Tamam, Bu hafta öyle yapayım, Sonra kendimi iyi hissedersem azaltirim.
Aa hiç duymamistim hurma çekirdeği yendiğini :)Günaydın canım
Medine hurması
Hurmasını ye sonra da bi bardak suyla çekirdeğini yut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?