- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.881
HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER
GELSINNNNN
mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
Isteyen kendini eklesin
Emzirdiğim için veriyorum canım ben ekmeği de kestim tamamen spor da yapıyorumCanım sen -2 kilo nasıl veriyorsun ben geçen yılda hep diyet yaptım maks verdiğim haftada 1 kilodur
Yarın inş kaldığım yerden geçmişe devam edin gözlerim kapanıyor. Ve kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum....tekrar tekrar teşekkürleeerrrr
Emzirdiğim için veriyorum canım ben ekmeği de kestim tamamen spor da yapıyorum
Geçmiş olsun ahsen.Aslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
Haklısın abla.buda senin elinde cnm
1 hafta sabredip kacamak yapma bak ne guzel vereceksin
ben evdekilerde fazla hamurisi yesin istemiyorum onun icin yapmiyorum cnm
pirasayla tavuk guzel olur cnm
Araya pilav karismasin ama :))
tatlim lutfen beyaz ekmegi birak artik
Oglen salata yokmuydu
Oglen nohut oldugu icin aksam ekmek olmasa daha yi olur
Suyuda artirmaya calis
Çok geçmiş olsun.kötü birşey ne yazık ki
işitmiyor görünüyor şu anda(
Hadi hayırlı haberlerle dönün canım.Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Meyve ya da ev yapımı meyve suyu ekleseydin keşke canım.afiyet olsun.Dünkü menüm
Kahvalti 12:30
1 tane has. Yumurta
Ara
1 kutu meyve suyu (200ml)
Akşam
1 kase corba
Su 2 bardak (onuda zor içtim)
Spor yok
Menüm biraz dengesiz oldu bogazim çok şişmiş sıvı veya katı şeylerı yutmakta çok zorluk çekiyorum
Aslında 0,5-1 kg verilmesi en sağlıklısı, o yüzden seninki normal. Emzirmenin etkisiyle çok kilo veriyor olabilirBen ekmeğide kessem sporda yapsam geçenki denememden biliyorum en fazla 1 kilo veririm bende mi sorun var acaba
Aslında 0,5-1 kg verilmesi en sağlıklısı, o yüzden seninki normal. Emzirmenin etkisiyle çok kilo veriyor olabilirUmarım bende o etkiyi yaşarım
O zaman sen dikkat et canım, iştah fenaBende de tam aksine iştahım açılıyor
Himm regl dönemi bittiği hafta daha fazla kilo veririz inşallah
guzel olmus cnmKizlar selam,
Aksma disari cikti menu yazip yaticam, yarinda bruksele gidicez o yuzden gelip bir seyler yazamazsam kizmayin bana ama menumu paylasirim yine. Firsat bulunca gecmis de yaparim ama hic merak etmeyin
Saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 19:30
1 porsiyon doner
2 kasik salata
1 parmak kadarda izgara ahtapot bacagi yedim :)
Su 2 lt dir
Spor jiilian level 2, toplam 108 puan @Pnrrr-20
Haftasonu ip alicam bakalim ip atlamaya da baslicam arada
Herkese iyi geceler
hadi insallah hersey yolundadir cnmGunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
bazilarinda gecici sislik olabiliyor cnmGünaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
sendeeeeeeMuhteşem eksileriniz, azminiz ve enerjiniz için tebrik ediyorum kızlar
Süpersiniz , maşallah
Sizleri nasıl seviyorum bir bilseniz ❤❤❤❤❤❤
kuzum yaaa keske bi dr a gitseydinDünkü menüm
Kahvalti 12:30
1 tane has. Yumurta
Ara
1 kutu meyve suyu (200ml)
Akşam
1 kase corba
Su 2 bardak (onuda zor içtim)
Spor yok
Menüm biraz dengesiz oldu bogazim çok şişmiş sıvı veya katı şeylerı yutmakta çok zorluk çekiyorum
guzelim lutfen saatleride yazalimSabah
yarım simit
salça
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
ara
az kuru üzüm şekersiz çay
akşam
salata
dana ciğer bir porsiyon var yok arası
ara
şekersiz çay
2 ceviz
pestil 100 110 gram kadar baktım şimdi netten kalorili imiş ev yapımı doğal diye yemiştim hafif tatlıydı
su 2 litre vardır dıye düşünüyorum
sormaya gerek varmibugün çorba ve börek var menüdebörek cıss dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?