Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
güzel haberlerle gel insAllah kuzum
Bende de tam aksine iştahım açılıyor

Himm regl dönemi bittiği hafta daha fazla kilo veririz inşallah
insAllah cnm
Gunaydin hanimlar
Günaydın c m
afiyet olsun cnm cok az olmus gecmis olsun bi doktora gözük istersen cnm dikkkat et
afiyet olsun canım
bugün çorba ve börek var menüde börek cıss dimi
malesrf cısss
Gunnaydinnnnnn

Mutlu haftasonlari guzel kalpli hatunlar

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Günaydın kaptanim sana da mutlu haftasonlari

pestil her zaman yediğim bişi değil denk gelince yedim
benim saatler şaşmaz sabah 9 öğlen 1 akşam 6 :)
önceden saatli yazmıyorduk ondan sanırım alışkanlığım yok
cuma simit günümüz önceden 1,5 simit yerdim diyet başladı yarıma düştü

Ufaklığın da ateşi var.gece saat kurıcam ama çok korkuyorum uyanamam diye.
cok geçmiş olsun canım simdi nasil kuzu
bende humaya mikser diyordum yuvarlanarak heryeri talan ediyordu bakalim gulsima ne yapacak
Hayırlısabahlar kızlar bugün koşturmamalı bigün olcak
hayırlı sabahlar canım
Kaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor desene
9 aylik canim haziran doğumlu 2 tane var bende biri 4 yasinda
Günaydın kızlar  musmutlu hafta sonlarınız olsun
günaydın canım
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
günaydın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
günaydın canım şişlik olabilir ama regl döneminde metobolizma daha hızlı çalışıyor bilgin olsun
Ayyy ben yerim o minnoş prensesi
Az annesini dövsün de aklını başına getirsin bu sayede kendini toplar inşallah

Mervoş kızmaya başladım sana
abbuuu niye kizdirdim seni gülüm
Muhteşem eksileriniz, azminiz ve enerjiniz için tebrik ediyorum kızlar

Süpersiniz , maşallah

Sizleri nasıl seviyorum bir bilseniz
bizde seni çok seviyoruz fıstık
Günaydın kızlar ❤❤❤
günaydın Birtanem
günaydın canım
Gunaydin hanimlar
günaydın toparladımi ev halki canim
günaydın
bugün çorba ve börek var menüde börek cıss dimi
tabikide
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
9.takimin çiçekleri hafta sonu güzel geçsin ben kahvaltı faslını bitirdim çay keyfi yapıyorum
günaydın afiyet olsun canım
günaydın kaptanım
Gunnaydinnnnnn

Mutlu haftasonlari guzel kalpli hatunlar

günaydın ablammmm
Yaşasın -1 kilo

Güncel 57

Ohhh be düşmeye başladı yine yeniden
süper canim

1 simit 4 dil. Ekmek ediyor biliyon dimi :)))

Ben ekmeğide kessem sporda yapsam geçenki denememden biliyorum en fazla 1 kilo veririm bende mi sorun var acaba
Emzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlı
Kilo veremiyorum diyenlere evlen çocuk yap doğur emzir verirsin kilo diyorum artık ben

613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ

1.%1.71.... pesto26 buse8

2. % 1.57.... @bi prenses annesi

Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir

______TEMBELLER_______(sabit)

askrhpozitif

G Gonulbagi

______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)

North River

badem000

Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii  ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymis zaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim

Bugun planlar neler kizlar

Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
Ne yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasında
Bakla yemeği pişirdim sabah onu yiyebilirim detoks gibi hafif geçirmek istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum sadece yumurta ile mi geçirsem günü

Cok sevndm cnm herşeyin güzel olmasina ay ben kızımda hic bisey gormedim ya devlette oldugu icin mi ki özele mi gidiyorsun cnm sen masAllah

Canım benim ya allah kucağına almayı nasip etsin geçen seneki halimi hatırlattın bana bizimki yüzünü hiç göstermiyordu hep elleri yüzündeydi ayrıntılı ultrasonda bile yüzünü göremedim ama çıktı geldi benim gibi gamzeli güzel burunlu bir kız evlatlarımızın hepsi çok güzel rabbim acılarını göstermesin
Karnın yağlı olmasının bir zararı olacağını sanmıyorum canım bende şuanda vücut ölçümü yaptırdığımda yeni Doğum yaptığın için karnında yağ birikimi var demişti spor salonundaki ölçüm yapan kadın Doğumdan sonra verirsin sende hiç düşünme ufak tefek şeyleri bol bol fotoğraf çekil hamiş hallerini ben şimdi bakıyorum ne kadar az çekilmişim

Ayy ne güzel yaa iyi göstermiş bari yüzünü biz 2 saat bekledik yanak gördük anca ama muhtesem bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…