- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.901
güzel haberlerle gel insAllah kuzumGunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
insAllah cnmBende de tam aksine iştahım açılıyor
Himm regl dönemi bittiği hafta daha fazla kilo veririz inşallah
Günaydın c mGunaydin hanimlar
afiyet olsun cnm cok az olmus gecmis olsun bi doktora gözük istersen cnm dikkkat etDünkü menüm
Kahvalti 12:30
1 tane has. Yumurta
Ara
1 kutu meyve suyu (200ml)
Akşam
1 kase corba
Su 2 bardak (onuda zor içtim)
Spor yok
Menüm biraz dengesiz oldu bogazim çok şişmiş sıvı veya katı şeylerı yutmakta çok zorluk çekiyorum
afiyet olsun canımSabah
yarım simit
salça
2 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
ara
az kuru üzüm şekersiz çay
akşam
salata
dana ciğer bir porsiyon var yok arası
ara
şekersiz çay
2 ceviz
pestil 100 110 gram kadar baktım şimdi netten kalorili imiş ev yapımı doğal diye yemiştim hafif tatlıydı
su 2 litre vardır dıye düşünüyorum
malesrf cısssbugün çorba ve börek var menüdebörek cıss dimi
Günaydın kaptanim sana da mutlu haftasonlariGunnaydinnnnnn
Mutlu haftasonlari guzel kalpli hatunlar
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ohhhh cok şükür :))) demekki gecici biseymisYaşasın -1 kilo
Güncel 57
Ohhh be düşmeye başladı yine yeniden
guzel olmus cnm
Gezmeyemi gideceksiniz
Şu anda yagmur yok ama sonra olacak heralde burda
hadi insallah hersey yolundadir cnm
bazilarinda gecici sislik olabiliyor cnm
Ama herşeye dikkat edip fazla ciktiysak bunu diyebiliriz
Bu donemde ozellikle tuza ve suya dikkat etmemiz lazim
sendeeeeee ❤❤❤❤❤❤❤
kuzum yaaa keske bi dr a gitseydin
Belki antibiyotiklik biseydir
guzelim lutfen saatleride yazalim
Hep unutuyosun :)))
Cuma icin simit olabilir
Ama gec vakit pestil olmaz bide 100 gr baya fazlaymis
sormaya gerek varmi
Yaşasın -1 kilo
Güncel 57
cok geçmiş olsun canım simdi nasil kuzuUfaklığın da ateşi var.gece saat kurıcam ama çok korkuyorum uyanamam diye.
bende humaya mikser diyordum yuvarlanarak heryeri talan ediyordu bakalim gulsima ne yapacakben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
guzel olmus canm
cok guzel canm
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun
hayırlı sabahlar canımHayırlısabahlar kızlar bugün koşturmamalı bigün olcak
9 aylik canim haziran doğumlu 2 tane var bende biri 4 yasindaKaç aylık? Benimki de 6 aylık, şimdiden emeklemeye çalışıyor, yorucu günler bekliyor desene
günaydın canımGünaydın kızlar  musmutlu hafta sonlarınız olsun
günaydın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
günaydın canım şişlik olabilir ama regl döneminde metobolizma daha hızlı çalışıyor bilgin olsunGünaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
abbuuu niye kizdirdim seni gülümAyyy ben yerim o minnoş prensesi
Az annesini dövsün de aklını başına getirsin bu sayede kendini toplar inşallah
Mervoş kızmaya başladım sana
bizde seni çok seviyoruz fıstıkMuhteşem eksileriniz, azminiz ve enerjiniz için tebrik ediyorum kızlar
Süpersiniz , maşallah
Sizleri nasıl seviyorum bir bilseniz
günaydın BirtanemGünaydın kızlar ❤❤❤
günaydın canımGunaydin kizlar
günaydın toparladımi ev halki canimGunaydin hanimlar
günaydınGünaydınlar
tabikidebugün çorba ve börek var menüdebörek cıss dimi
günaydın afiyet olsun canımGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
9.takimin çiçekleri hafta sonu güzel geçsin ben kahvaltı faslını bitirdim çay keyfi yapıyorum
günaydın kaptanımGünaydın mutlu hafta sonları ❤
Cafe Light yeniden aktif hale gelmiştir herkesi sohbete bekleriz
günaydın ablammmmGunnaydinnnnnn
Mutlu haftasonlari guzel kalpli hatunlar
süper canimYaşasın -1 kilo
Güncel 57
GünaydınGünaydııııııın
1 simit 4 dil. Ekmek ediyor biliyon dimi :)))pestil her zaman yediğim bişi değil denk gelince yedim
benim saatler şaşmaz sabah 9 öğlen 1 akşam 6 :)
önceden saatli yazmıyorduk ondan sanırım alışkanlığım yok
cuma simit günümüz önceden 1,5 simit yerdim diyet başladı yarıma düştü
Henüz bnmde planım yok cnm düşünüyorumBugun planlar neler kizlar
Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
Emzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlıBen ekmeğide kessem sporda yapsam geçenki denememden biliyorum en fazla 1 kilo veririm bende mi sorun var acaba
Ne yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasındaBugun planlar neler kizlar
613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
G Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
North River
badem000
Cok sevndm cnm herşeyin güzel olmasina ay ben kızımda hic bisey gormedim ya devlette oldugu icin mi ki özele mi gidiyorsun cnm sen masAllahKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim
Canım benim ya allah kucağına almayı nasip etsin geçen seneki halimi hatırlattın bana bizimki yüzünü hiç göstermiyordu hep elleri yüzündeydi ayrıntılı ultrasonda bile yüzünü göremedim ama çıktı geldi benim gibi gamzeli güzel burunlu bir kız evlatlarımızın hepsi çok güzel rabbim acılarını göstermesinKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Leslie 3 mil ve en az 3000 adım atmayı düşünüyorum aksam içinde lahana sarması yaptımBugun planlar neler kizlar
Sabah dolu dolu bir kahvalti yaptim abla aksama yumurtali ispanak ve kabak sote yapicam eger degismezse planimBugun planlar neler kizlar
Ayy ne güzel yaaKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?