Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlı
Kilo veremiyorum diyenlere evlen çocuk yap doğur emzir verirsin kilo diyorum artık ben
Kendi kendine nazar edicen bacim masallah

bu hafta tembellerde olmucam inşallah
kuzum cok sevindim sorun çıkmamasına kilolu insanlarda sezeryan oluyor canim sanmıyorum gobekteki yağın sorun olacağını doktor boşbogazlik yapmış bence sen yinede sor doktorunuza

Demek ki kendimi de soksam kizmayacaktin ben bu fırsatı nasıl kacirdim
ya bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
cok kotu degil tabi bolci ne hala anlamadm
Cuma menusu

11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm

18.45
2-3ks quark

20.30
3 kş quark

Su 2 lt
Aksam hafif olmus
aynen luzumsuz oldu
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin
Bugun planlar neler kizlar

Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
yelpaze seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
gozun aydin canim bende cok sevindim

Hayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
Benim genel temizlik den az islerim kaldi halilar da geldi sardim evim mis gibi oldu bir cayimi icmeye gelmezmisiniz bugundn sonra insallah rutine doneriz daha fazla muhabbet e geliriz herkese kolay gelsin bol basarilar

Senin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori

Aaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterim

Senin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
Kalorisi baya azmis demek findik fistigi birlestirmek icin araya birseyler koymuslar

Aaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterim
Ben bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olur

Ben bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olur
Kilo vermek için duyduğum en eğlenceli yol. Yüzme de güzel gerçi ama daha zahmetli.. seni hareket etmeye teşvik edecek ve yaparken dakikaları saydırmayacak bir şeye benziyor. İnşaallah iyi ki almışım dersin

Çok heyecanlı ya resmen daha yakından tanışmışsınız maşallah

Ne kadar şanslısın maşAllah daha doğmadan görmüşsün meleğini

Ben ekmeğide kessem sporda yapsam geçenki denememden biliyorum en fazla 1 kilo veririm bende mi sorun var acaba

Herkez ayni hiz da kilo veremezki cnm bende yavas kilo veriyordum ama yavas da alirim yani buda bi avantaj belki seninde oyledir :)

Cok sevndm cnm herşeyin güzel olmasina ay ben kızımda hic bisey gormedim ya devlette oldugu icin mi ki özele mi gidiyorsun cnm sen masAllah

Sagol canimm evt cnm ozele gidiyorm onun haricinde zaten ayrintili ultrason istersen yaptiriyorsn belki devlette olmuyodur o yuzden bilemiyormki

Amin canim haklisin hepsi birbirinden guzel masallah cok guzel duygular :) haklisin daha fazla resim cekilmeliyim hep hatira bunlar bize yaglanmayla ilgilide haklisin belki ben abarti dusundm o an ole diyince bakalm kendi doktorum ne diycek :)

Afiyet olsun
Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylere Hayırlısı ile sağlıklı doğsun,
Ne yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasında
Bakla yemeği pişirdim sabah onu yiyebilirim detoks gibi hafif geçirmek istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum sadece yumurta ile mi geçirsem günü
Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyor

Ayy ne güzel yaa iyi göstermiş bari yüzünü biz 2 saat bekledik yanak gördük anca ama muhtesem bi duygu
Aynen cnm cok guzel bir duygu ya
Bizimkininde eli hep yuzundeydi hatta doktor dedi 5 dk gezinip gelin o an biraz cekti yakaladik :))

Aynen cnm bende ole dusundm sonucta kilolularda daha fazla yag olur herhalde hayirlisi bakalm insallah normal dogum olur zaten :)

Sagolasin canim

Ayy supersin trampolinde ziplamak da cok guzel kilo verdiriyormus bol bol zipla canim hem eglenceli bide aile boyu imis ne guzel

HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER

GELSINNNNN

mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Bi prenses annesi - 2.5
HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER

GELSINNNNN

mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
istikrar1986 -1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Nanekekik -2 benim neyim eksik
Hedefim 65.0 -1 inş
Benim ki sağlık nedeniyle ben nasıl eklemedim kendimi ya bu fırsat nasıl kaçtı Elif'i dusunecegine kendini düşünsene
ay gülme krizine girdimm abla
Sen dinlememe bak canım ..
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icin cok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Yay ne güzel heyecan..Bize de yaz canım..merak ederiz..
Muhteşem eksileriniz, azminiz ve enerjiniz için tebrik ediyorum kızlar

Süpersiniz , maşallah

Sizleri nasıl seviyorum bir bilseniz ❤❤❤❤❤❤
Biz de seniiiiiiii
Günaydın kızlar guzel bir hafta sonu olsun inşallah
İnş canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…