- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.921
Kendi kendine nazar edicen bacim masallahEmzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlı
Kilo veremiyorum diyenlere evlen çocuk yap doğur emzir verirsin kilo diyorum artık ben
bu hafta tembellerde olmucam inşallah613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
@Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
@nanekekik
@__badem__
kuzum cok sevindim sorun çıkmamasına kilolu insanlarda sezeryan oluyor canim sanmıyorum gobekteki yağın sorun olacağını doktor boşbogazlik yapmış bence sen yinede sor doktorunuzaKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim
ya bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmiDemek ki kendimi de soksam kizmayacaktin ben bu fırsatı nasıl kacirdim
cok kotu degil tabi bolci ne hala anlamadmSelamlar kızlar,
Bugün biraz Cuma partisi yaptım, inşaallah çok kınanmam:).
Sabah: 09.40
1 yk çekilmiş yulaf, 1 yk undan iki küçük krep
1 parça peynir
5 zeytin
10 adet minik kraker
Yarım ekler pasta (4cm falan)
2 badem
Bıçağın ucuyla baharatlı krem peynir
1yk yoğurt
Ara 16.00
1 sütlü kahve
1 adet bolçi
5 badem, 15-20 ay çekirdeği
Akşam 19.40
130g kadar fırında somon
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
4-5 yk salata
Su: 1.5lt 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Sporu Da yaparsam yazacağım
Yarın kaçamaksız olacak inşaallah..
Aksam hafif olmusCuma menusu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Bikac dilim k. Biber salatalik domates
Biraz dereotu
1 tb sandwich ekm
18.45
2-3ks quark
20.30
3 kş quark
Su 2 lt
aynen luzumsuz olduben tutturduk hatta _ 300 g fazlasıyla
olabilir tatlım hata insanlar içindir sıkma kendini sağlık olsun
karbon olsada miktarları az canim bence ıyi bugün ödül olsun sana
mısırda fazla olmuş canim
keşke akşam ögununu öğleye yeseydin canim
guzel olmus canm
cok guzel canm
:) tam emklemeye alissin ev yerle bir olacak daha :) benim kucuk oglanin adini blendir koymustuk her firsatta mutfaktaki dolplari bosaltirdi:)
guzel tatlim afiyetler olsun
Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisinDünkü menüm
Kahvalti 12:30
1 tane has. Yumurta
Ara
1 kutu meyve suyu (200ml)
Akşam
1 kase corba
Su 2 bardak (onuda zor içtim)
Spor yok
Menüm biraz dengesiz oldu bogazim çok şişmiş sıvı veya katı şeylerı yutmakta çok zorluk çekiyorum
yelpaze seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi ablaBugun planlar neler kizlar
Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
gozun aydin canim bende cok sevindimKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Eneee derece olmuuuş613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
@Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
@nanekekik
@__badem__
ya bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
cok kotu degil tabi bolci ne hala anlamadm
Aksam hafif olmus
aynen luzumsuz oldu
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin
yelpaze seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
gozun aydin canim bende cok sevindim
Tebrikler kizlar azminiz daim olur insallah
Aaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterimHayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
Benim genel temizlik den az islerim kaldi halilar da geldi sardim evim mis gibi oldu bir cayimi icmeye gelmezmisiniz bugundn sonra insallah rutine doneriz daha fazla muhabbet e geliriz herkese kolay gelsin bol basarilar
Kalorisi baya azmis demek findik fistigi birlestirmek icin araya birseyler koymuslarSenin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
Biz eşimle bir kafeye oturup karşılıklı bir şeyler çalışacağız. Pek romantik ve aksiyonlu bir plan değil ama olsunBugun planlar neler kizlar
Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
Ben bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olurAaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterim
Kilo vermek için duyduğum en eğlenceli yol. Yüzme de güzel gerçi ama daha zahmetli.. seni hareket etmeye teşvik edecek ve yaparken dakikaları saydırmayacak bir şeye benziyor. İnşaallah iyi ki almışım dersinBen bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olur
Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Ben ekmeğide kessem sporda yapsam geçenki denememden biliyorum en fazla 1 kilo veririm bende mi sorun var acaba
Cok sevndm cnm herşeyin güzel olmasina ay ben kızımda hic bisey gormedim ya devlette oldugu icin mi ki özele mi gidiyorsun cnm sen masAllah
Canım benim ya allah kucağına almayı nasip etsin geçen seneki halimi hatırlattın bana bizimki yüzünü hiç göstermiyordu hep elleri yüzündeydi ayrıntılı ultrasonda bile yüzünü göremedim ama çıktı geldi benim gibi gamzeli güzel burunlu bir kız evlatlarımızın hepsi çok güzel rabbim acılarını göstermesin
Karnın yağlı olmasının bir zararı olacağını sanmıyorum canım bende şuanda vücut ölçümü yaptırdığımda yeni Doğum yaptığın için karnında yağ birikimi var demişti spor salonundaki ölçüm yapan kadın Doğumdan sonra verirsin sende hiç düşünme ufak tefek şeyleri bol bol fotoğraf çekil hamiş hallerini ben şimdi bakıyorum ne kadar az çekilmişim
Afiyet olsunPerşembe
Kahvaltı 09.40
1 dilim tbe ile peynirli tost-azıcık pesto sosu içeriyor-
1 adet tavada yumurta
3 adet kraker (balık krakerden bile küçük:))
5 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 çatal baharatlı krem peynir
1.5 yk yoğurt
Yarım çay bardağı süt
2 adet kiraz domates
Akşam 18.10
1.5 servis kaşığı pırasa
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
2 yk yoğurt
2 yk salata
Su:2 lt
Spor bugünlük yok
Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylereKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyorNe yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasında
Bakla yemeği pişirdim sabah onu yiyebilirim detoks gibi hafif geçirmek istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum sadece yumurta ile mi geçirsem günü
Aynen cnm cok guzel bir duygu yaAyy ne güzel yaaiyi göstermiş bari yüzünü biz 2 saat bekledik yanak gördük anca ama muhtesem bi duygu
bu hafta tembellerde olmucam inşallah
kuzum cok sevindim sorun çıkmamasına kilolu insanlarda sezeryan oluyor canim sanmıyorum gobekteki yağın sorun olacağını doktor boşbogazlik yapmış bence sen yinede sor doktorunuza
ya bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
cok kotu degil tabi bolci ne hala anlamadm
Aksam hafif olmus
aynen luzumsuz oldu
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin
yelpaze seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
gozun aydin canim bende cok sevindim
Hayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirm insallah
Benim genel temizlik den az islerim kaldi halilar da geldi sardim evim mis gibi oldu bir cayimi icmeye gelmezmisiniz bugundn sonra insallah rutine doneriz daha fazla muhabbet e geliriz herkese kolay gelsin bol basarilar
HADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER
GELSINNNNN
mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Bi prenses annesi - 2.5
Hedefim 65.0 -1 inşHADI BAKALIM BU HAFTAKI HEDEFLER
GELSINNNNN
mefkurem - 2
gewezebidik - 800 gr
Cemresila. -2
askrhpozitif - 1.5
istikrar1986 -1.5
Buse8 - 1.7
Edibe - 2
Ebruebruliii -2
Nanekekik -2 benim neyim eksik
ay gülme krizine girdimm ablaBenim ki sağlık nedeniyleben nasıl eklemedim kendimi ya bu fırsat nasıl kaçtı Elif'i dusunecegine kendini düşünsene
Sen dinlememe bak canım ..İyi geceler kızlar. Geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Ama sanırım artida olan yok gibi. Hepinizi tebrik ediyorum.
Benim de çok fazla bel ağrım var. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama toparlanacaģım inşallah.
Yarından itibaren mesajlarınıza mutlaka bakacağım. Bu günlükte beni mazur görün.
Yay ne güzel heyecan..Bize de yaz canım..merak ederiz..Gunaydinn kizlarr, bugun erkenciyiz birazdan kahvalti yapip hastaneye gidicez ayrintiki Ultrason icincok heycanliyim insallah hersey guzel gecer
Biz de seniiiiiiiiMuhteşem eksileriniz, azminiz ve enerjiniz için tebrik ediyorum kızlar
Süpersiniz , maşallah
Sizleri nasıl seviyorum bir bilseniz ❤❤❤❤❤❤
İnş canımmmmGünaydın kızlar guzel bir hafta sonu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?