Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyor
Hedefim 65 yazmışım ya nerdeeeeehedefim 75.00 yani -1 kg
bu hafta senin geçicem

herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm

Cok daha fazla kilolu olanlarda bisey olmuyoda senin o kiloda niye olsun cnm icin rahat olsun
Ne yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasında
Bakla yemeği pişirdim sabah onu yiyebilirim detoks gibi hafif geçirmek istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum sadece yumurta ile mi geçirsem günü
baklayla yogurt ye aksama cnm
Leslie 3 mil ve en az 3000 adım atmayı düşünüyorum aksam içinde lahana sarması yaptım
sarma porsiyonu max. 4-5cnm
a bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
simdi sirada sen varsin cnm ilk firsatta seni sokacaz
seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
onu bende yapmistim guzel oluyor

Daha karar vermedim ben
trompolinle ilgili videyolar var cnm onlardan yaparsan daha verimli olur
yaniliyorsun elifcim :)))
Senin hedefin min. - 1.5

Leslie 3 mil ve en az 3000 adım atmayı düşünüyorum aksam içinde lahana sarması yaptım
eksi getrsin inş cnm
Sağlıkla ilerlesim cnm
Allah soyletti kiz
Duzenleme yaparsam butun etiketler kaybolur :)))
Eksik olmus :))

Kazanannnnnnn Fit mutlu anne
Bende tam yqzacajtim etiketlemissin kaptanim

Tamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin

Gözün aydın kuzum, benim miniğim annesine doğmadan kendisini mi göstermiş maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Doktor gereksiz boş boğazlık etmiş canım, o kadar kilolu doğum yapan kadınlar var. Boşuna bozma moralini, kendi doktorun ekstra bir durum olursa uyarır zaten seni.

Akşama eltime gitcez biz yemege kuru biber kavurması salata yicem muhtmel icersem bi kepce de çorba olur

Biber kavurması ne ki

Hayırlı olsun trombolinin. Üzerinde çok güzel zumba ve squat yapılıyor
Senin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
Çok güzeldir bolçi çikolatası ama o 45 kalırinin çoğu yağ ve şekerden geliyor biliyorsun değil mi

Ben bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olur

Ne tür bir hoplama yapıyormuş

Börek yemedim yemedim yemedim yüz karası olmamak için , artı çıkmamak için birimiz hepimiz hepimiz birimiz

Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
Hedefim 65.0 -1 inş

ay gülme krizine girdimm abla

Sen dinlememe bak canım ..

Yay ne güzel heyecan..Bize de yaz canım..merak ederiz..

Biz de seniiiiiiii

İnş canımmmm

Nasıl koktu görsen bir yudum alayım dedim alsam devamı gelecek yemedim

Canim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldum

Evet canım o yüzden kaçamak zaten:) içindeki kuruyemiş de kavrulmuş olmasından mütevellit sağlıklı yağlarını kaybetmiş durumda. Tamamen gereksiz besin ama napcan işte tadı güzel

Çok heyecanlı ya resmen daha yakından tanışmışsınız maşallah
Evet canimm sagolasin

Ne kadar şanslısın maşAllah daha doğmadan görmüşsün meleğini
aynen canimm

Börek yemedim yemedim yemedim yüz karası olmamak için , artı çıkmamak için birimiz hepimiz hepimiz birimiz

Masallah sanaa
Afiyet olsun

Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylere Hayırlısı ile sağlıklı doğsun,

Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyor

Amin insllah canim :)

Sagol ablamm
eksi getrsin inş cnm
Sağlıkla ilerlesim cnm
Allah soyletti kiz

Bende tam yqzacajtim etiketlemissin kaptanim

Amin insallah canimm

Amin canimm insallah aynen haklisin canimm hic bi kadina gobegin yagli denirmi oyle olsada

Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam

Yeni sacin hayirli olsun canim
Canim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldum

Ayy ole seylerdemi oluyormus cok cahilim cook :)

Sağol merve
İlaçlık kadar olmasa da ateşi var.gözleri den yaşlar akıyor öyle grip kuzum.ama akşam yine ateşi yükseleceğw benzer

Geçmiş olsun ahsen.

Teşekkür ederim canım) bu hastaliktan bi türlü kurtulamadım gitti

Meyve ya da ev yapımı meyve suyu ekleseydin keşke canım.afiyet olsun.

Haklısın canım ama bugün telafi etmeye çalıştım

kuzum yaaa keske bi dr a gitseydin
Belki antibiyotiklik biseydir

Abla doktor konusunda benim kadar tembel kimse yoktur dün baya kötüydüm esimde ısrar etti ama gitmek istemedim, dedimki yarında iyi olmazsam kesin giderim diye ama çok şükür bugün daha iyiyim hatta spor bile yaptım

afiyet olsun cnm cok az olmus gecmis olsun bi doktora gözük istersen cnm dikkkat et

Teşekkür ederim canım) bugün daha iyiyim

günaydın toparladımi ev halki canim

Eşim kızım iyiler bende toparlanmaya başladım bugün daha iyiyim teşekkür ederim

Bugun planlar neler kizlar

Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))

Abla bende tavuk pilav ve salata vardı ben tavuk ve salata yedim sadece

Canımm çok sevindim Allahım sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin

Teşekkür ederim) menü azdı ama meyve suyu bozdu işte

Canımm hayırlı olsun bol kaloriler yaktirsin

Ayy temiz eve bayilirim ellerine sağlık mis gibi olmuştur bende bu hafta haftalık temizligimı yapamadim içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…