- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.941
ben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyorHayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
Benim genel temizlik den az islerim kaldi halilar da geldi sardim evim mis gibi oldu bir cayimi icmeye gelmezmisiniz bugundn sonra insallah rutine doneriz daha fazla muhabbet e geliriz herkese kolay gelsin bol basarilar
bu hafta senin geçicemHedefim 65 yazmışım ya nerdeeeeehedefim 75.00 yani -1 kg
O kadarrrr minik ki kalorisi az diyemedim balımKalorisi baya azmis demek findik fistigi birlestirmek icin araya birseyler koymuslar
RAKIPLERRRRRRR
buse8
Fatlady
Ak kelebek
Kazanannnnnnnbuse8
gewezebidik
North River
Kazanannnnnnngewezebidik
askrhpozitif
pesto26
elfkkk
Kazanannnnnnnpesto26
AhSen_2504
Fit mutlu anne
Kazanannnnnnn
@Sweetyy83
C cemresila
fitcivciv
Kazanannnnnnn C cemresila
badem000
istikrar1986
G Gonulbagi
Kazanannnnnnnistikrar1986
herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnmKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim
baklayla yogurt ye aksama cnmNe yerim bilmiyorum ama bol spor var bugün planım arasında
Bakla yemeği pişirdim sabah onu yiyebilirim detoks gibi hafif geçirmek istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum sadece yumurta ile mi geçirsem günü
sarma porsiyonu max. 4-5cnmLeslie 3 mil ve en az 3000 adım atmayı düşünüyorum aksam içinde lahana sarması yaptım
simdi sirada sen varsin cnm ilk firsatta seni sokacaza bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
onu bende yapmistim guzel oluyorseklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
trompolinle ilgili videyolar var cnm onlardan yaparsan daha verimli olurHayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
Benim genel temizlik den az islerim kaldi halilar da geldi sardim evim mis gibi oldu bir cayimi icmeye gelmezmisiniz bugundn sonra insallah rutine doneriz daha fazla muhabbet e geliriz herkese kolay gelsin bol basarilar
yaniliyorsun elifcim :)))Hedefim 65 yazmışım ya nerdeeeeehedefim 75.00 yani -1 kg
İnşaallah canım, sağolasınTebrikler kizlar azminiz daim olur insallah
eksi getrsin inş cnmLeslie 3 mil ve en az 3000 adım atmayı düşünüyorum aksam içinde lahana sarması yaptım
Sağlıkla ilerlesim cnmHerkez ayni hiz da kilo veremezki cnm bende yavas kilo veriyordum ama yavas da alirim yani buda bi avantaj belki seninde oyledir :)
Sagol canimmevt cnm ozele gidiyorm onun haricinde zaten ayrintili ultrason istersen yaptiriyorsn belki devlette olmuyodur o yuzden bilemiyormki
Amin canim haklisin hepsi birbirinden guzel masallah cok guzel duygular :) haklisin daha fazla resim cekilmeliyim hep hatira bunlar bizeyaglanmayla ilgilide haklisin belki ben abarti dusundm o an ole diyince bakalm kendi doktorum ne diycek :)
Allah soyletti kizHedefim 65 yazmışım ya nerdeeeeehedefim 75.00 yani -1 kg
Bende tam yqzacajtim etiketlemissin kaptanim
cok geçmiş olsun canım simdi nasil kuzu
bende humaya mikser diyordum yuvarlanarak heryeri talan ediyordu bakalim gulsima ne yapacak
hayırlı sabahlar canım
9 aylik canim haziran doğumlu 2 tane var bende biri 4 yasinda
günaydın canım
günaydın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
günaydın canım şişlik olabilir ama regl döneminde metobolizma daha hızlı çalışıyor bilgin olsun
abbuuu niye kizdirdim seni gülüm
bizde seni çok seviyoruz fıstık
günaydın Birtanem
günaydın canım
günaydın toparladımi ev halki canim
günaydın
tabikide
günaydın afiyet olsun canım
günaydın kaptanım
günaydın ablammmm
süper canim
Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Akşama eltime gitcez biz yemege kuru biber kavurması salata yicem muhtmel icersem bi kepce de çorba olur
Hayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
Çok güzeldir bolçi çikolatasıSenin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
Ben bir haber programinda sunucu gazete mansetlerini okuyordu yabanci bir kadin hoplayarak 200 kilo vermis Ben bu haberi ne zaman dinledim bilmiyorum ama hafizama kazinmis sonunda aldim insallah hedefime daha kisa surede ulasmama sebep olur
Börek yemedim yemedim yemedimyüz karası olmamak için , artı çıkmamak için birimiz hepimiz hepimiz birimiz
Hedefim 65.0 -1 inş
ay gülme krizine girdimm abla
Sen dinlememe bak canım ..
Yay ne güzel heyecan..Bize de yaz canım..merak ederiz..
Biz de seniiiiiiii
İnş canımmmm
Tamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin ❤
Gözün aydın kuzum, benim miniğim annesine doğmadan kendisini mi göstermiş maşallahsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Doktor gereksiz boş boğazlık etmiş canım, o kadar kilolu doğum yapan kadınlar var. Boşuna bozma moralini, kendi doktorun ekstra bir durum olursa uyarır zaten seni.
Biber kavurması ne ki
Hayırlı olsun trombolinin. Üzerinde çok güzel zumba ve squat yapılıyor
Çok güzeldir bolçi çikolatasıama o 45 kalırinin çoğu yağ ve şekerden geliyor biliyorsun değil mi
Ne tür bir hoplama yapıyormuş
Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
Canim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldumKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Evet canım o yüzden kaçamak zaten:) içindeki kuruyemiş de kavrulmuş olmasından mütevellit sağlıklı yağlarını kaybetmiş durumda. Tamamen gereksiz besin ama napcan işte tadı güzelTamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin ❤
Gözün aydın kuzum, benim miniğim annesine doğmadan kendisini mi göstermiş maşallahsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Doktor gereksiz boş boğazlık etmiş canım, o kadar kilolu doğum yapan kadınlar var. Boşuna bozma moralini, kendi doktorun ekstra bir durum olursa uyarır zaten seni.
Biber kavurması ne ki
Çok güzeldir bolçi çikolatasıama o 45 kalırinin çoğu yağ ve şekerden geliyor biliyorsun değil mi
Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
Evet canimm sagolasinÇok heyecanlı ya resmen daha yakından tanışmışsınızmaşallah
Ne kadar şanslısın maşAllah daha doğmadan görmüşsün meleğini
Börek yemedim yemedim yemedimyüz karası olmamak için , artı çıkmamak için birimiz hepimiz hepimiz birimiz
Afiyet olsun
Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylereHayırlısı ile sağlıklı doğsun,
Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyor
herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm
Cok daha fazla kilolu olanlarda bisey olmuyoda senin o kiloda niye olsun cnm icin rahat olsun
baklayla yogurt ye aksama cnm
sarma porsiyonu max. 4-5cnm
simdi sirada sen varsin cnm ilk firsatta seni sokacaz
onu bende yapmistim guzel oluyor
Daha karar vermedim ben
trompolinle ilgili videyolar var cnm onlardan yaparsan daha verimli olur
yaniliyorsun elifcim :)))
Senin hedefin min. - 1.5
eksi getrsin inş cnm
Sağlıkla ilerlesim cnm
Allah soyletti kiz
Bende tam yqzacajtim etiketlemissin kaptanim
Tamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin ❤
Biber kavurması ne ki
Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
Canim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldum
İstikrar tebrikler canımRAKIPLERRRRRRR
buse8
Fatlady
Ak kelebek
Kazanannnnnnnbuse8
gewezebidik
North River
Kazanannnnnnngewezebidik
askrhpozitif
pesto26
elfkkk
Kazanannnnnnnpesto26
AhSen_2504
Fit mutlu anne
Kazanannnnnnn
@Sweetyy83
C cemresila
fitcivciv
Kazanannnnnnn C cemresila
badem000
istikrar1986
G Gonulbagi
Kazanannnnnnnistikrar1986
Sağol mervecok geçmiş olsun canım simdi nasil kuzu
bende humaya mikser diyordum yuvarlanarak heryeri talan ediyordu bakalim gulsima ne yapacak
hayırlı sabahlar canım
9 aylik canim haziran doğumlu 2 tane var bende biri 4 yasinda
günaydın canım
günaydın kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
günaydın canım şişlik olabilir ama regl döneminde metobolizma daha hızlı çalışıyor bilgin olsun
abbuuu niye kizdirdim seni gülüm
bizde seni çok seviyoruz fıstık
günaydın Birtanem
günaydın canım
günaydın
tabikide
günaydın afiyet olsun canım
günaydın kaptanım
günaydın ablammmm
süper canim
Bahar gel beraber ağlayak bacım613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
G Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
North River
badem000
Geçmiş olsun ahsen.
Meyve ya da ev yapımı meyve suyu ekleseydin keşke canım.afiyet olsun.
kuzum yaaa keske bi dr a gitseydin
Belki antibiyotiklik biseydir
afiyet olsun cnm cok az olmus gecmis olsun bi doktora gözük istersen cnm dikkkat et
Bugun planlar neler kizlar
Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin
Hayirli haftasonlari hanimlar sonunda trambolin aldim bugun geldi kurulumunu yaptim ya cok eylenceli buyukte aldim cocuklarda sigiyor ailece arada atlariz artik ama biraz basim rahatsiz oldu alisirum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?