Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım

tebrikler kızlar

Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
gule Gule kullan canim yeni saçıni
Sağol merve
İlaçlık kadar olmasa da ateşi var.gözleri den yaşlar akıyor öyle grip kuzum.ama akşam yine ateşi yükseleceğw benzer
Rabbim sifa versin canim
sevindim canim iyi olmanıza
Kızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
bende yapabilirim sanırım neler yemicez

21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2) askrhpozitif canımm

Tamamdir canim başlayalim

Nasıl koktu görsen bir yudum alayım dedim alsam devamı gelecek yemedim
Güle güle kullan canım

İradene hayranın. Maşallah
Teşekkür ederim, saçlarımı çok seviyorum şu an

Ben yaparım, zaten yapıyorum gün sayısı olmadan. Ama 20 martta pasta yicem, doğum günüm.

tebrikler kızlar

gule Gule kullan canim yeni saçıni
Rabbim sifa versin canim
sevindim canim iyi olmanıza
bende yapabilirim sanırım neler yemicez

Teşekkür ederim kuzum

Tebrikler kızlar
pesto26 buse8
Maşallah canım . Ne güzel bir duydu dimi. Hele kucağına alınca tam anne olucan inşallah.
Kuzum hiç dert etme ben 92 kiloyla sezaryen oldum. Dr um karnın yağlı falan da demedi hiç. Senin kilon gayet normal hem.
Sen dinlememe bak canım ..
Sağ ol tatlim
Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
İyi yapmışsın canım . Güle güle kullan. Ben çok severim değişikliği.
Nasıl koktu görsen bir yudum alayım dedim alsam devamı gelecek yemedim
Tebrikler canım. Nasılsa çok yedik önceden dimi ama

Yaşasın -1 kilo

Güncel 57

Ohhh be düşmeye başladı yine yeniden
demek ki neymiş sabır
Bugun planlar neler kizlar

Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
günü bitirdim ben tantuni ile
Emzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlı
Kilo veremiyorum diyenlere evlen çocuk yap doğur emzir verirsin kilo diyorum artık ben
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ay ama çok ugrastım hem sütüm azdı hem de 3-4 kere meme grevi yaptı sıpam dogdugunda bile emmek için kafasını geri atıyordu 1 hafta 3 kişi emzirdik 2 kere hemsire geldi 2 kere biz gittik hastaneye benim gögüs ucumun olmaması ve aparat kabul etmemesi de cabası sonuc ben kaazandım bırakırken de 1 hafta zırladı
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz bu yanaklar aynı bendi dogdu yanaklar ben burnu kimseye benzemiyor kafa elips (suyum olmadıgı için sıkışmış içeerde düzeldi sonra ) simdi minicik burnu var cd verdiler mi gruntuden ziyade cd de daha netti burnunu kasıyor , esniyor , ayaklarını kafasına götürüyor muhtesemdi . Yaglı kısma gelince normalde de eger karı bölgene kilo alıyorsan yaglı olması normal canım belki net göremedigi için demiştir takılma canım
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagın
Senin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
ama içinde karamelle birleşmiş bir Bolulu olarak
Kalorisi baya azmis demek findik fistigi birlestirmek icin araya birseyler koymuslar
karamel canım

güle güle kullan canım
Canim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldum
yok artık bunu da ilk defa duydum rahim yaglanması duymuştum ama baya yuksek kilolardaydı sen kaçla gittin doguma
Bahar gel beraber ağlayak bacım

North River
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapma

menu
sabah (9:30)
2 tane tam bugdaydan 1 dilim kasarla tost
1 kk peynir
yeşillik

öğle(13:30)
1 kase mercimek corbası
4 yk karnabah yemegi
1 küçük baharatlı yogurt (kuru cacık olmuş adı )

ara(16:00)
sütlü kahve
2 gun kurusu
2 ceviz

akşam (18:40)
1 bardak ayran
1 ev yapımı lavasa tavuk tantuni dürüm
söğüş salata

su:1,5 yatana kadar artar, spor: 40dk eliptik Pnrrr-12 160 puan

aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canim eğer sekere bağımlı değilsen normal devam et) ama ne yazikki beni seker krizleri tutuyo tatlıyı çok seviyorum çünkü buda beni olumsuz etkiliyo ve diyetimi sabote eder diye korkuyorum ve bundan tamamen kurtulmak istiyorum)

Guzel olmuş cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…