- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.961
tebrikler kızlarRAKIPLERRRRRRR
buse8
Fatlady
@Gulbe seker
Kazanannnnnnnbuse8
@gewezebidik
North River
Kazanannnnnnn @gewezebidik
askrhpozitif
pesto26
@elfkkk
Kazanannnnnnnpesto26
AhSen_2504
@bi prenses annesi
Kazanannnnnnn
@Sweetyy83
@cemresila
@fitcivciv
Kazanannnnnnn @cemresila
badem000
@istikrar1986
@Gonulbagi
Kazanannnnnnn @istikrar1986
Tamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin
Gözün aydın kuzum, benim miniğim annesine doğmadan kendisini mi göstermiş maşallahsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Doktor gereksiz boş boğazlık etmiş canım, o kadar kilolu doğum yapan kadınlar var. Boşuna bozma moralini, kendi doktorun ekstra bir durum olursa uyarır zaten seni.
Biber kavurması ne ki
Hayırlı olsun trombolinin. Üzerinde çok güzel zumba ve squat yapılıyor
Çok güzeldir bolçi çikolatasıama o 45 kalırinin çoğu yağ ve şekerden geliyor biliyorsun değil mi
Ne tür bir hoplama yapıyormuş
Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
gule Gule kullan canim yeni saçıniKuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
Rabbim sifa versin canimSağol merve
İlaçlık kadar olmasa da ateşi var.gözleri den yaşlar akıyor öyle grip kuzum.ama akşam yine ateşi yükseleceğw benzer
sevindim canim iyi olmanızaTeşekkür ederim canım) bu hastaliktan bi türlü kurtulamadım gitti
Haklısın canım ama bugün telafi etmeye çalıştım
Abla doktor konusunda benim kadar tembel kimse yoktur dün baya kötüydüm esimde ısrar etti ama gitmek istemedim, dedimki yarında iyi olmazsam kesin giderim diye ama çok şükür bugün daha iyiyim hatta spor bile yaptım
Teşekkür ederim canım) bugün daha iyiyim
Eşim kızım iyiler bende toparlanmaya başladım bugün daha iyiyim teşekkür ederim
Abla bende tavuk pilav ve salata vardı ben tavuk ve salata yedim sadece
Canımm çok sevindim Allahım sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim) menü azdı ama meyve suyu bozdu işte
Canımm hayırlı olsun bol kaloriler yaktirsin
Ayy temiz eve bayilirim ellerine sağlık mis gibi olmuştur bende bu hafta haftalık temizligimı yapamadim içim rahat değil
bende yapabilirim sanırım neler yemicezKızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
Menumu yazayim ciksin aradan
11:30
Eki Görüntüle 2246490
17:20
2 servis kaşığı ispanak kavurma
3 yk Bulgur pilavi (yemesem iyiydi)
1 tabak cevizli yoğurtlu kabak sote
Sivilar :1 maden suyu, 1 kupa beyaz cay, 1 lt su
Spor :leslie 30dk 90 puanPnrrr-12
bende yapabilirim sanırım neler yemicez
Bende bir bakayimÇok iyi olur canım yapalım) aslında bende araştırıyorum neler yenmemesi gerektigini
Sagol canim benim
Tamamdir canim başlayalim21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)askrhpozitif canımm
Nasıl koktu görsen bir yudum alayım dedim alsam devamı gelecek yemedim
Güle güle kullan canım
Kızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
tebrikler kızlar
gule Gule kullan canim yeni saçıni
Rabbim sifa versin canim
sevindim canim iyi olmanıza
bende yapabilirim sanırım neler yemicez
Tamamdir canim başlayalim
Ben yaparım, zaten yapıyorum gün sayısı olmadan. Ama 20 martta pasta yicem, doğum günüm.
Tebrikler kızlar613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
@Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
North River
badem000
Maşallah canım . Ne güzel bir duydu dimi. Hele kucağına alınca tam anne olucan inşallah.Kizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim
Sağ ol tatlimSen dinlememe bak canım ..
İyi yapmışsın canım . Güle güle kullan. Ben çok severim değişikliği.Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Tebrikler canım. Nasılsa çok yedik önceden dimi amaNasıl koktu görsen bir yudum alayım dedim alsam devamı gelecek yemedim
Çok güzel canım afiyet olsun. Fakat suyu artır birazMenumu yazayim ciksin aradan
Eki Görüntüle 2246490
Su 2.5 olur canımÇok güzel canım afiyet olsun. Fakat suyu artır biraz
Yaşasın -1 kilo
Güncel 57
Ohhh be düşmeye başladı yine yeniden
günü bitirdim benBugun planlar neler kizlar
Ben daha bisey dusunmedim sizden kopye cekerim belki :))
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ayEmzirmemi hafife alma canım bende veremezdim eskiden kilo ama emziriyorum diye veriyorum birde benim sütüm çok yağlı
Kilo veremiyorum diyenlere evlen çocuk yap doğur emzir verirsin kilo diyorum artık ben
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı613.ETAP 9.TAKIM ENLERİ
1.%1.71....pesto26 buse8
2. % 1.57.... @bi prenses annesi
Yuzdesi 1 i gecenler hesap edilmiştir
Gecen hafta arti olan ve yeni baslayanlar ilk hafta dahil edilmiyecektir
______TEMBELLER_______(sabit)
askrhpozitif
@Gonulbagi
______YÜZ KARALARI______(arti olanlar)
North River
badem000
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz buKizlarr sagolun iyi dilekleriniz icin cok şükur hersey yolundaymis hicbir sorun cikmadi cok guzeldi uzun uzun gordum bebişimiii ve 3d olarak yuzunu gorduk esimde dedi yanaklar burun, yuvarlak yuz ayni sen :) ama burnu cok benziyodu benimki gibi yaygan bakalim tabi dogunca nasil olucak cok guzel duygu ya :)
Bu arada doktor dediki karnim yagliymiszaten biliyodumda ole soleyince gicik oldum hafif gobegm zaten gitmemisdi okadar kilo verdigim halde. O an sormak aklima gelmedi sonradan dusununce dedim keske sorsaydim dogumda bi sorun yaratirmi Allah korusun sezeryan falan olmasi gerekirde dikisler kapanmassa falan diye artik kendi doktoruma sorucam zaten 1 hafta icinde ona gidicem sonuclarla beraber
Ayy nekadar uzun yazmisim
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagınya bahar kendin dusunmedin ya ben aklan hec gelmedinmi
cok kotu degil tabi bolci ne hala anlamadm
Aksam hafif olmus
aynen luzumsuz oldu
Rabbim sifa versin hicbirsey yememis gibisin
yelpaze seklinde patlican yemegi yapmayi dusunuyorum sen karar verdinmi abla
gozun aydin canim bende cok sevindim
ama içinde karamelle birleşmişSenin alıntında gelen bir iki soruyu cevaplamış olayım. Bolçi içine fındık fıstık sıkıştırılmış küçücük bir Bolu çikolatası. Bir tanesi 45 kalori
karamel canımKalorisi baya azmis demek findik fistigi birlestirmek icin araya birseyler koymuslar
güle güle kullan canımKuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
yok artık bunu da ilk defa duydumCanim yagın karında olmasınin bi zarari yok benim tam doğum kanalı yağlanmıştı onun icin sezeryanı düşün demisti zaten suyum gelince.mecburi sezeryan oldum
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yokKızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapmaMenumu yazayim ciksin aradan
Eki Görüntüle 2246490
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
Guzel olmuş cnm afiyet olsunmenu
sabah (9:30)
2 tane tam bugdaydan 1 dilim kasarla tost
1 kk peynir
yeşillik
öğle(13:30)
1 kase mercimek corbası
4 yk karnabah yemegi
1 küçük baharatlı yogurt (kuru cacık olmuş adı )
ara(16:00)
sütlü kahve
2 gun kurusu
2 ceviz
akşam (18:40)
1 bardak ayran
1 ev yapımı lavasa tavuk tantuni dürüm
söğüş salata
su:1,5 yatana kadar artar, spor: 40dk eliptikPnrrr-12 160 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?