Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel yapmışsınız karşim, elinize sağlık

Eyvallah bacım, daha yeniyim vücut suyunu anca attı. Bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacak

Afiyet olsun

Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylere Hayırlısı ile sağlıklı doğsun,

Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyor
Spor salonuna haftada iki kere gidiyorum o zaman anneme bırakıyorum evde spor yapıyorum diğer günler o zamanda kızım uyuduğunda yapıyorum

Gizel canım afiyet olsun
Eyvallah bacım, daha yeniyim vücut suyunu anca attı. Bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacak
Bu azimle devam edersen yine olur canım

Kızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
Canım bende katılabilirim size kendi başıma bi ara denedim ama yapamadım böyle sizle yapınca daha dikkat ederim

Afiyet olsun canım

Maalesef gitti. İnsanı motive ediyordu, kim varsa ona mesaj yazmak güzelmiş. Kredi kartı kabul etseler pro olacağım ama taa Tr’ye banka havalesi zor geliyor.
evet kart olsa kolay ama sonuçta bir şirket vs değil o yüzden olmuyor şahıs olduğu için
benim vücut yıllardır atamadı süper ödem tutarım
Sabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir

Ara öğün
Türk kahvesi

Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt

2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim
güzel olmuş canım
kendini tutmuşsun çok iyi canım zamanla daha da iyi olur afiyetle

Afiyet olsun canım
Cok saol cnm
Tsk ler :) Bide bana sor:)) tam niyeti bozmuştum sonra dedim ki bundan önceki yediklerine say çok şükür yemedim :))

Ben 74le hamile kaldım 98 le doğuma gittim. Çatı muayenesinde söylemişti ben hatta inanmadım yinede normali beklemistim ama hemşirelerde öyle söyledi

Bugun menü

11.30 2 haşlanmış yumurta
1 çk krem peynir
5 zeytin

14.00 1 elma

17.00 dünden 5 kaşık pilav üstüne 4 kaşik kuru fasulye kalmıstı onu yedim
1 kase yoğurt

19.00 1 havuç
Gece acıkırsam 1 kase yoğurt yerim

Suyu yatana kadar 3 l tamamlarım
Yürüyüş 45 dk ×3 =135 Pnrrr-12

Ohh görüntü süper afiyet olsun su az sadece
Afiyet olsunn
Sabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir

Ara öğün
Türk kahvesi

Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt

2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim
Afiyet olsun
Afiyet olsun ayrica helal olsun tutmussun kendini

Benimki de hep ödem zaten zinhar fazla kilo değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…