- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.981
demek ki neymiş sabır
günü bitirdim bentantuni ile
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ayama çok ugrastım hem sütüm azdı hem de 3-4 kere meme grevi yaptı sıpam dogdugunda bile emmek için kafasını geri atıyordu 1 hafta 3 kişi emzirdik 2 kere hemsire geldi 2 kere biz gittik hastaneye benim gögüs ucumun olmaması ve aparat kabul etmemesi de cabası sonuc ben kaazandım bırakırken de 1 hafta zırladı
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz buyanaklar aynı bendi dogdu yanaklar ben burnu kimseye benzemiyor kafa elips (suyum olmadıgı için sıkışmış içeerde düzeldi sonra ) simdi minicik burnu var cd verdiler mi gruntuden ziyade cd de daha netti burnunu kasıyor , esniyor , ayaklarını kafasına götürüyor muhtesemdi . Yaglı kısma gelince normalde de eger karı bölgene kilo alıyorsan yaglı olması normal canım belki net göremedigi için demiştir takılma canım
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagın
ama içinde karamelle birleşmişbir Bolulu olarak
karamel canım
güle güle kullan canım
yok artık bunu da ilk defa duydumrahim yaglanması duymuştum ama baya yuksek kilolardaydı sen kaçla gittin doguma
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapma
Eyvallah bacım, daha yeniyim vücut suyunu anca attı. Bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacakTebrikler kızlar
pesto26 buse8
Maşallah canım . Ne güzel bir duydu dimi. Hele kucağına alınca tam anne olucan inşallah.
Kuzum hiç dert etme ben 92 kiloyla sezaryen oldum. Dr um karnın yağlı falan da demedi hiç. Senin kilon gayet normal hem.
Sağ ol tatlim
İyi yapmışsın canım . Güle güle kullan. Ben çok severim değişikliği.
Tebrikler canım. Nasılsa çok yedik önceden dimi ama
Spor salonuna haftada iki kere gidiyorum o zaman anneme bırakıyorum evde spor yapıyorum diğer günler o zamanda kızım uyuduğunda yapıyorumAfiyet olsun
Benimde karnım vardı ve normal doğum oldu Hiç takılma öyle şeylereHayırlısı ile sağlıklı doğsun,
Spor yaparken bebeği birine mi bırakıyorsun, o da mı geliyor
Gizel canım afiyet olsunmenu
sabah (9:30)
2 tane tam bugdaydan 1 dilim kasarla tost
1 kk peynir
yeşillik
öğle(13:30)
1 kase mercimek corbası
4 yk karnabah yemegi
1 küçük baharatlı yogurt (kuru cacık olmuş adı )
ara(16:00)
sütlü kahve
2 gun kurusu
2 ceviz
akşam (18:40)
1 bardak ayran
1 ev yapımı lavasa tavuk tantuni dürüm
söğüş salata
su:1,5 yatana kadar artar, spor: 40dk eliptikPnrrr-12 160 puan
Bu azimle devam edersen yine olur canımEyvallah bacım, daha yeniyim vücut suyunu anca attı. Bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacak
Canım bende katılabilirim size kendi başıma bi ara denedim ama yapamadım böyle sizle yapınca daha dikkat ederimKızlar ben sekersız 21 gün yapmak istiyorum benimle başlamak isteyen varmı benim arada acayip tatlı isteği tutuyo ve bu hiç iyi değil yememek için kendimi zor tutuyorum ama) benim bu istekten kurtulmam lazım
Canım bende katılabilirim size kendi başıma bi ara denedim ama yapamadım böyle sizle yapınca daha dikkat ederim
Az ve öz olmuşSabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt
2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim
Afiyet olsun canımMenum
Sabah
8.30 limonlu su
2 tane hslnmis yumurta
Peynir
3 tane zeytin
Ara
2 bardak yeşil cay
Yarım ayva
Aksm
4.30 lomunlu şu
5.30 5 tane lahana sarma (kendimi o kadar çok tuttum ki 6. Ve devamı gelmesin diye)
Yarım kase yoğurt
2.5 lt su
3000 adım
Leslie 3 mil
Canım her şeyi öğretiyor bebişler bende ilk kez duymuştumYeni sacin hayirli olsun canim
Ayy ole seylerdemi oluyormus cok cahilim cook :)
evet kart olsa kolay ama sonuçta bir şirket vs değil o yüzden olmuyor şahıs olduğu içinMaalesef gitti. İnsanı motive ediyordu, kim varsa ona mesaj yazmak güzelmiş. Kredi kartı kabul etseler pro olacağım ama taa Tr’ye banka havalesi zor geliyor.
benim vücut yıllardır atamadı süper ödem tutarımEyvallah bacım, daha yeniyim vücut suyunu anca attı. Bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacak
güzel olmuş canımSabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Ara öğün
Türk kahvesi
7 kaşık bakla
Yoğurt
Normal su ölçmedim
kendini tutmuşsun çok iyi canım zamanla daha da iyi olur afiyetleMenum
Sabah
8.30 limonlu su
2 tane hslnmis yumurta
Peynir
3 tane zeytin
Ara
2 bardak yeşil cay
Yarım ayva
Aksm
4.30 lomunlu şu
5.30 5 tane lahana sarma (kendimi o kadar çok tuttum ki 6. Ve devamı gelmesin diye)
Yarım kase yoğurt
2.5 lt su
3000 adım
Leslie 3 mil
Cok saol cnmAfiyet olsun canım
Tsk ler :) Bide bana sor:)) tam niyeti bozmuştum sonra dedim ki bundan önceki yediklerine say çok şükür yemedim :))evet kart olsa kolay ama sonuçta bir şirket vs değil o yüzden olmuyor şahıs olduğu için
benim vücut yıllardır atamadı süper ödem tutarım
güzel olmuş canım
kendini tutmuşsun çok iyi canım zamanla daha da iyi olur afiyetle
Ben 74le hamile kaldım 98 le doğuma gittim. Çatı muayenesinde söylemişti ben hatta inanmadım yinede normali beklemistim ama hemşirelerde öyle söyledidemek ki neymiş sabır
günü bitirdim bentantuni ile
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ayama çok ugrastım hem sütüm azdı hem de 3-4 kere meme grevi yaptı sıpam dogdugunda bile emmek için kafasını geri atıyordu 1 hafta 3 kişi emzirdik 2 kere hemsire geldi 2 kere biz gittik hastaneye benim gögüs ucumun olmaması ve aparat kabul etmemesi de cabası sonuc ben kaazandım bırakırken de 1 hafta zırladı
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz buyanaklar aynı bendi dogdu yanaklar ben burnu kimseye benzemiyor kafa elips (suyum olmadıgı için sıkışmış içeerde düzeldi sonra ) simdi minicik burnu var cd verdiler mi gruntuden ziyade cd de daha netti burnunu kasıyor , esniyor , ayaklarını kafasına götürüyor muhtesemdi . Yaglı kısma gelince normalde de eger karı bölgene kilo alıyorsan yaglı olması normal canım belki net göremedigi için demiştir takılma canım
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagın
ama içinde karamelle birleşmişbir Bolulu olarak
karamel canım
güle güle kullan canım
yok artık bunu da ilk defa duydumrahim yaglanması duymuştum ama baya yuksek kilolardaydı sen kaçla gittin doguma
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapma
Ohh görüntü süper afiyet olsunMenumu yazayim ciksin aradan
11:30
Eki Görüntüle 2246490
17:20
2 servis kaşığı ispanak kavurma
3 yk Bulgur pilavi (yemesem iyiydi)
1 tabak cevizli yoğurtlu kabak sote
Sivilar :1 maden suyu, 1 kupa beyaz cay, 1 lt su
Spor :leslie 30dk 90 puanPnrrr-12
Afiyet olsunnmenu
sabah (9:30)
2 tane tam bugdaydan 1 dilim kasarla tost
1 kk peynir
yeşillik
öğle(13:30)
1 kase mercimek corbası
4 yk karnabah yemegi
1 küçük baharatlı yogurt (kuru cacık olmuş adı )
ara(16:00)
sütlü kahve
2 gun kurusu
2 ceviz
akşam (18:40)
1 bardak ayran
1 ev yapımı lavasa tavuk tantuni dürüm
söğüş salata
su:1,5 yatana kadar artar, spor: 40dk eliptikPnrrr-12 160 puan
Afiyet olsunSabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Ara öğün
Türk kahvesi
7 kaşık bakla
Yoğurt
Normal su ölçmedim
Afiyet olsun ayrica helal olsun tutmussun kendiniMenum
Sabah
8.30 limonlu su
2 tane hslnmis yumurta
Peynir
3 tane zeytin
Ara
2 bardak yeşil cay
Yarım ayva
Aksm
4.30 lomunlu şu
Yarım kase yoğurt
2.5 lt su
3000 adım
Leslie 3 mil
İnşaallahGizel canım afiyet olsun
Bu azimle devam edersen yine olur canım
Benimki de hep ödem zaten zinhar fazla kilo değilevet kart olsa kolay ama sonuçta bir şirket vs değil o yüzden olmuyor şahıs olduğu için
benim vücut yıllardır atamadı süper ödem tutarım
güzel olmuş canım
kendini tutmuşsun çok iyi canım zamanla daha da iyi olur afiyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?