Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumartesi
Sabah 12.10
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli sos
1 adet az yağlı tavada yumurta
1.5 yk yoğurt
1 parça beyaz peynir, 1 çk baharatlı krem peynir
6 zeytin
Yarım domates, 3 dilim salatalık
Bir avuç roka
3 dilim sucuk
2 dilim greyfurt
Yarım çay bardağı tarçınlı süt
1 avuç roka
Böyle yazınca çok oldu ama tabakta normal duruyo aslında:)

Akşam:18.55
Bir parça ızgara et
2 yk bulgur pilavı
2-3 yk ızgara mantar-soğan karışımı
1.5yk yoğurt
Salata

Su ve sporda iki gündür sınıfta kalıyorum.
Suyu 1.5 lt ye tamamlayacağım, spor duruma göre

ben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyor
bu hafta senin geçicem
Diyosunnnnnn askrhpozitif e sessiz kalmayı tercih ediyorummmmm hadi bakalım görelim))
Tamm 1.5 olsun hatta 2 olsun yeter ki sağlıklı eksiler hızlıca gelsinnnnnn)))
Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
Wuuuuuuu hani foto????

Pnrrr-12 Canımmm Allah ın izniyle hic takma kafana..sen tedbirini al,duanı et..aekdasm ablası cook cok yüksek bi kilodaydı ve boyu da kısaydı sonra vücut getirme ile ilgli bi ameliyat oldu ve karnı dikiş içindeydi.ve bebek istiyordu..hala da kiloluydu malasef.hicbir tedavi olmadan gebe kaldı hatta farkına bile varamamış,gec öğrendi.ve sezeryan oldu 3 4 ay önce.bebeğini kucağına aldı canım.herşey nasiptir.elbette biz de elimizden geleni yapcgz,sen olumlu düşün canım benim inş.

Kizlar Aksam yemek yiyip eltimgile caya gittik az once geldik menumu paylasayim gecmiste daha sonra yapacagim

Sabah 11 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma 1 kayisi 5 ceviz cok az kuru uzum yaban mersini 1 yumurtali kiyma turp havuc

Aksam 18 gibi
patlican Yemegi 1 kasik gendime havuc yogurt biraz civil peynir
Heralde 1.5 lt den fazla

Diyosunnnnnn askrhpozitif e sessiz kalmayı tercih ediyorummmmm hadi bakalım görelim))

Wuuuuuuu hani foto????

Bize gizli atmayı henüz beceremedim ki

Aaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterim
evet bende cok eylenceli oldugunu dusunuyorum

evet canim haklisin sporu yaparken ayni zamanda zevk almak dahada yapmaya sebep oluyor evet suanlik cok eylenceli
dogru soyluyorsun pinar cim bol bol ziplayacagim ya cocuklar icinde ihtiyac onlar ziplamayi cok seviyor lar benimde cocukluktan yana eksikligim var anlasilan bende cok sevdim yerde hoplarken hic boyle degil
ben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyor
bu hafta senin geçicem
peki geri alip yapmayi dusunmuyormusn hem cocuklar i da ugrastirir
O kadarrrr minik ki kalorisi az diyemedim balım
afiyet olsun takma artik kafaya
abla Ben kaptanimi seviyor ve guveniyorum o nasil derse bas goz ustune kabulum.videolara bakayim abla
sagol tugcecim tavsiyen icin cok sagol
sagol baharcim liste konusunda benim istemen den ziyade kaptanin istemesi daha oncden demistim ama istemem dogru degildi zaten onemli olan burda olmak ve zayiflamayi gercek hedef koyup calismak

Menü
10.30
1.5 yumurta
2 3 dilim karışık peynir
Bi lokma ekmk

15.00
1 kupa sütlü kahve
10 fındık
10 fıstık

18.00
2 şiş adana(1 porsiyon)
3yk bulgur pilavı
Bol salata
Az acılı ezme ve haydari

21.30
Bir kupa sütlü kahve

Su
2 litre
Spor
60 dk yürüyüş

Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
2 eril domates
2 taze biber

Ara 17.99
Küçük kase yoğurt
4 ceviz

Akşam 19.39
Mercimekli tın balıklı salata

Doğum gününde 3-5 kuruyemiş yedim çay ile

Su 2.5 lt
Spor özellikle birşey yapamadım ama hiç oturmadım misafir gelecek koşturmasından ikram falan

Amin canimm insallah

Aynen cnm cok guzel bir duygu gercekten :)
Bana nedense herkez kilodan vuruyor sanki takintimi bilir gbi kvle gorumcemde moralimi bozmustu simdi doktorun boyle demesi ama dogru diyorsun cnm asiri bi kilom yok suanda yani

Ayy ne guzel ya ama tabi dogdukdan sonrada degisebiliyor mesela senin oglaninda burnu smdi minicikmis benim kardesimde dogdugunda gozleri masmaviydi buyudukce kahverengiye dondu.
Cd de verdiler baktim ama video yoktu icinde sadce resimler ve pdf vardi
Aynen o an bende oyle dusundum sanirim zorlandi gorurken diye yag hucreleri fazla gbi bisi dedi zaten soraydim bukadar merak etmezdm neyle alakali dedi :)

Canım her şeyi öğretiyor bebişler bende ilk kez duymuştum

Ay haklisin cnm kimbillir daha bilmedigimiz neler var :) Allah kotu seylerle karsilastirmasin insallah kimseyi

Haklisin canim hersey Allahtan, bende oyle dusunuyorm ben elimden geleni yaptiktan sonra insallah Allahinda izniyle hersey guzel gider :)

Ohh görüntü süper afiyet olsun su az sadece

Afiyet olsunn

Afiyet olsun

Afiyet olsun ayrica helal olsun tutmussun kendini
suyu 2,5 tamamladım canim
güzel olmuş cnm
Napıyorsunuz hanımlar

Kıbrıstaki ablamla görüntülü alkol alıyoruz biz :) çok özlemişiz birbirimizi
Allah izin verirse Mayısta yanına gidecem ama gidene kadar görüntülü idare ediyoruz işte
uyku moduna geçmeye çalışıyorum

Wuuuuuuu hani foto????
diyorum tabiki yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabi
Afiyet olsun canım
Yok canım evde koyacak yerim yok yer bulsam kosu bandını çıkartcam meydana

Hhahaha aglayarak detoks yapiyor gibi

Aynen cnm trampolin farkli sanki yormuyor gibi ve eglenceli bende bekarken almistm tek kisilik olanlardan sirf kilo vericem diye ama kendimi ziplarken salak gbi hissedip birakmistm simdiki aklim olsa tvden bisiler acar hic inmezdim ustunden ozaman hem dugunumdede 85 kilo olmazdim

Amin canım

Çokk güzel menü olmuş afiyet olsun

Sabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir

Ara öğün
Türk kahvesi

Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt

2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim

Hafif güzel olmus canımm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım meyvenin yanina süt veya yoğurt tüket, pilavda bulursa güzel olmuş

Güzelolmuş canım ama su çok az artırmaya calis

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Canim Afiyet olsun güzel olmuş

Güzel olmuş canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…