- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.001
Diyosunnnnnnben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyor
bu hafta senin geçicem
Tamm 1.5 olsun hatta 2 olsun yeter ki sağlıklı eksiler hızlıca gelsinnnnnnherseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm
Cok daha fazla kilolu olanlarda bisey olmuyoda senin o kiloda niye olsun cnm icin rahat olsun
baklayla yogurt ye aksama cnm
sarma porsiyonu max. 4-5cnm
simdi sirada sen varsin cnm ilk firsatta seni sokacaz
onu bende yapmistim guzel oluyor
Daha karar vermedim ben
trompolinle ilgili videyolar var cnm onlardan yaparsan daha verimli olur
yaniliyorsun elifcim :)))
Senin hedefin min. - 1.5
Wuuuuuuu hani foto????Kuaförden geldim. Biraz kestirdim, bakım yaptırdım, hafif külleştirdim geldim. Çok mutluyum şu an
Yağmurun dinmesini bekliyorum yürüyüş yapacam
Diyosunnnnnnaskrhpozitif e sessiz kalmayı tercih ediyorummmmm hadi bakalım görelim ))
Tamm 1.5 olsun hatta 2 olsun yeter ki sağlıklı eksiler hızlıca gelsinnnnnn)))
Wuuuuuuu hani foto????
evet bende cok eylenceli oldugunu dusunuyorumAaa ne güzel, hayırlı olsun. Çok eğlenceli görünüyo onlar, çocuğum yok ama kendime almak isterim
evet canim haklisin sporu yaparken ayni zamanda zevk almak dahada yapmaya sebep oluyor evet suanlik cok eylenceliKilo vermek için duyduğum en eğlenceli yol. Yüzme de güzel gerçi ama daha zahmetli.. seni hareket etmeye teşvik edecek ve yaparken dakikaları saydırmayacak bir şeye benziyor. İnşaallah iyi ki almışım dersin
dogru soyluyorsun pinar cim bol bol ziplayacagim ya cocuklar icinde ihtiyac onlar ziplamayi cok seviyor lar benimde cocukluktan yana eksikligim var anlasilan bende cok sevdim yerde hoplarken hic boyle degilAynen cnm cok guzel bir duygu ya
Bizimkininde eli hep yuzundeydi hatta doktor dedi 5 dk gezinip gelin o an biraz cekti yakaladik :))
Aynen cnm bende ole dusundm sonucta kilolularda daha fazla yag olur herhalde hayirlisi bakalm insallah normal dogum olur zaten :)
Sagolasin canim
Ayy supersin trampolinde ziplamak da cok guzel kilo verdiriyormus bol bol zipla canim hem eglenceli bide aile boyu imis ne guzel
peki geri alip yapmayi dusunmuyormusn hem cocuklar i da ugrastirirben ogrenciyken ilk basladigimda kullaniyordum trambolin canim simdi annemde basin bi sure sonra alışıyor zoplarken yere bakmamaya gayret et daha rahat oluyor
bu hafta senin geçicem
afiyet olsun takma artik kafayaO kadarrrr minik ki kalorisi az diyemedim balım
abla Ben kaptanimi seviyor ve guveniyorum o nasil derse bas goz ustune kabulum.videolara bakayim ablaherseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm
Cok daha fazla kilolu olanlarda bisey olmuyoda senin o kiloda niye olsun cnm icin rahat olsun
baklayla yogurt ye aksama cnm
sarma porsiyonu max. 4-5cnm
simdi sirada sen varsin cnm ilk firsatta seni sokacaz
onu bende yapmistim guzel oluyor
Daha karar vermedim ben
trompolinle ilgili videyolar var cnm onlardan yaparsan daha verimli olur
yaniliyorsun elifcim :)))
Senin hedefin min. - 1.5
sagol tugcecim tavsiyen icin cok sagolTamam kızgınlığım geçti, toparlanmışsın aferin
Gözün aydın kuzum, benim miniğim annesine doğmadan kendisini mi göstermiş maşallahsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Doktor gereksiz boş boğazlık etmiş canım, o kadar kilolu doğum yapan kadınlar var. Boşuna bozma moralini, kendi doktorun ekstra bir durum olursa uyarır zaten seni.
Biber kavurması ne ki
Hayırlı olsun trombolinin. Üzerinde çok güzel zumba ve squat yapılıyor
Çok güzeldir bolçi çikolatasıama o 45 kalırinin çoğu yağ ve şekerden geliyor biliyorsun değil mi
Ne tür bir hoplama yapıyormuş
Tebrikler
Ben olsam yerdim valla
sagol baharcim liste konusunda benim istemen den ziyade kaptanin istemesi daha oncden demistim ama istemem dogru degildi zaten onemli olan burda olmak ve zayiflamayi gercek hedef koyup calismakdemek ki neymiş sabır
günü bitirdim bentantuni ile
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ayama çok ugrastım hem sütüm azdı hem de 3-4 kere meme grevi yaptı sıpam dogdugunda bile emmek için kafasını geri atıyordu 1 hafta 3 kişi emzirdik 2 kere hemsire geldi 2 kere biz gittik hastaneye benim gögüs ucumun olmaması ve aparat kabul etmemesi de cabası sonuc ben kaazandım bırakırken de 1 hafta zırladı
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz buyanaklar aynı bendi dogdu yanaklar ben burnu kimseye benzemiyor kafa elips (suyum olmadıgı için sıkışmış içeerde düzeldi sonra ) simdi minicik burnu var cd verdiler mi gruntuden ziyade cd de daha netti burnunu kasıyor , esniyor , ayaklarını kafasına götürüyor muhtesemdi . Yaglı kısma gelince normalde de eger karı bölgene kilo alıyorsan yaglı olması normal canım belki net göremedigi için demiştir takılma canım
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagın
ama içinde karamelle birleşmişbir Bolulu olarak
karamel canım
güle güle kullan canım
yok artık bunu da ilk defa duydumrahim yaglanması duymuştum ama baya yuksek kilolardaydı sen kaçla gittin doguma
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapma
Teşekkür ederim canım) bu hastaliktan bi türlü kurtulamadım gitti
Haklısın canım ama bugün telafi etmeye çalıştım
Abla doktor konusunda benim kadar tembel kimse yoktur dün baya kötüydüm esimde ısrar etti ama gitmek istemedim, dedimki yarında iyi olmazsam kesin giderim diye ama çok şükür bugün daha iyiyim hatta spor bile yaptım
Teşekkür ederim canım) bugün daha iyiyim
Eşim kızım iyiler bende toparlanmaya başladım bugün daha iyiyim teşekkür ederim
Abla bende tavuk pilav ve salata vardı ben tavuk ve salata yedim sadece
Canımm çok sevindim Allahım sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim) menü azdı ama meyve suyu bozdu işte
Canımm hayırlı olsun bol kaloriler yaktirsin
Ayy temiz eve bayilirim ellerine sağlık mis gibi olmuştur bende bu hafta haftalık temizligimı yapamadim içim rahat değil
Tebrikler kızlar
pesto26 @buse8
Maşallah canım . Ne güzel bir duydu dimi. Hele kucağına alınca tam anne olucan inşallah.
Kuzum hiç dert etme ben 92 kiloyla sezaryen oldum. Dr um karnın yağlı falan da demedi hiç. Senin kilon gayet normal hem.
Sağ ol tatlim
İyi yapmışsın canım . Güle güle kullan. Ben çok severim değişikliği.
Tebrikler canım. Nasılsa çok yedik önceden dimi ama
demek ki neymiş sabır
günü bitirdim bentantuni ile
herkes için aynı degil canım ben sütüm olsun diye neler yaptım ha emzirdim mi dibine kadar 26 ayama çok ugrastım hem sütüm azdı hem de 3-4 kere meme grevi yaptı sıpam dogdugunda bile emmek için kafasını geri atıyordu 1 hafta 3 kişi emzirdik 2 kere hemsire geldi 2 kere biz gittik hastaneye benim gögüs ucumun olmaması ve aparat kabul etmemesi de cabası sonuc ben kaazandım bırakırken de 1 hafta zırladı
bu hafta ilk sıraya yazdıracagım adımı
ay ne güzel canım benimkinde bir burun vardı esime dedim kesin burnu buyuk laz buyanaklar aynı bendi dogdu yanaklar ben burnu kimseye benzemiyor kafa elips (suyum olmadıgı için sıkışmış içeerde düzeldi sonra ) simdi minicik burnu var cd verdiler mi gruntuden ziyade cd de daha netti burnunu kasıyor , esniyor , ayaklarını kafasına götürüyor muhtesemdi . Yaglı kısma gelince normalde de eger karı bölgene kilo alıyorsan yaglı olması normal canım belki net göremedigi için demiştir takılma canım
senin ki ayrı zaten son dakika degişikliği oldugu için liste istedin mi bilmiyordum canım ama elifi daha önce konusulmuştu son dakika işi oldu anlayacagın
ama içinde karamelle birleşmişbir Bolulu olarak
karamel canım
güle güle kullan canım
yok artık bunu da ilk defa duydumrahim yaglanması duymuştum ama baya yuksek kilolardaydı sen kaçla gittin doguma
bence birlikte kafamızı duvara vuralım
aslında sabah bende dusundum snra dedim ki kendini kasmaya gerek yok normal diyetine uysan zaten şekersiz beslneme , ki asıl şekersizde tam bugday meyve filan yok
su yatana kadar artar kesinde , ayrıca bulgur cok degil sorun yapma
Canım her şeyi öğretiyor bebişler bende ilk kez duymuştum
Pnrrr-12 Canımmm Allah ın izniyle hic takma kafana..sen tedbirini al,duanı et..aekdasm ablası cook cok yüksek bi kilodaydı ve boyu da kısaydı sonra vücut getirme ile ilgli bi ameliyat oldu ve karnı dikiş içindeydi.ve bebek istiyordu..hala da kiloluydu malasef.hicbir tedavi olmadan gebe kaldı hatta farkına bile varamamış,gec öğrendi.ve sezeryan oldu 3 4 ay önce.bebeğini kucağına aldı canım.herşey nasiptir.elbette biz de elimizden geleni yapcgz,sen olumlu düşün canım benim inş.
suyu 2,5 tamamladım canimOhh görüntü süper afiyet olsunsu az sadece
Afiyet olsunn
Afiyet olsun
Afiyet olsun ayrica helal olsun tutmussun kendini
güzel olmuş cnmCumartesi
Sabah 12.10
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli sos
1 adet az yağlı tavada yumurta
1.5 yk yoğurt
1 parça beyaz peynir, 1 çk baharatlı krem peynir
6 zeytin
Yarım domates, 3 dilim salatalık
Bir avuç roka
3 dilim sucuk
2 dilim greyfurt
Yarım çay bardağı tarçınlı süt
1 avuç roka
Böyle yazınca çok oldu ama tabakta normal duruyo aslında:)
Akşam:18.55
Bir parça ızgara et
2 yk bulgur pilavı
2-3 yk ızgara mantar-soğan karışımı
1.5yk yoğurt
Salata
Su ve sporda iki gündür sınıfta kalıyorum.
Suyu 1.5 lt ye tamamlayacağım, spor duruma göre
uyku moduna geçmeye çalışıyorumNapıyorsunuz hanımlar
Kıbrıstaki ablamla görüntülü alkol alıyoruz biz :) çok özlemişiz birbirimizi
Allah izin verirse Mayısta yanına gidecem ama gidene kadar görüntülü idare ediyoruz işte
diyorum tabiki yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabiDiyosunnnnnnaskrhpozitif e sessiz kalmayı tercih ediyorummmmm hadi bakalım görelim ))
Tamm 1.5 olsun hatta 2 olsun yeter ki sağlıklı eksiler hızlıca gelsinnnnnn)))
Wuuuuuuu hani foto????
Afiyet olsun canımKizlar Aksam yemek yiyip eltimgile caya gittik az once geldik menumu paylasayim gecmiste daha sonra yapacagim
Sabah 11 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma 1 kayisi 5 ceviz cok az kuru uzum yaban mersini 1 yumurtali kiyma turp havuc
Aksam 18 gibi
patlican Yemegi 1 kasik gendime havuc yogurt biraz civil peynir
Heralde 1.5 lt den fazla
Yok canım evde koyacak yerim yok yer bulsam kosu bandını çıkartcam meydanaevet bende cok eylenceli oldugunu dusunuyorum
evet canim haklisin sporu yaparken ayni zamanda zevk almak dahada yapmaya sebep oluyor evet suanlik cok eylenceli
dogru soyluyorsun pinar cim bol bol ziplayacagim ya cocuklar icinde ihtiyac onlar ziplamayi cok seviyor lar benimde cocukluktan yana eksikligim var anlasilan bende cok sevdim yerde hoplarken hic boyle degil
peki geri alip yapmayi dusunmuyormusn hem cocuklar i da ugrastirir
afiyet olsun takma artik kafaya
abla Ben kaptanimi seviyor ve guveniyorum o nasil derse bas goz ustune kabulum.videolara bakayim abla
sagol tugcecim tavsiyen icin cok sagol
sagol baharcim liste konusunda benim istemen den ziyade kaptanin istemesi daha oncden demistim ama istemem dogru degildi zaten onemli olan burda olmak ve zayiflamayi gercek hedef koyup calismak
evet bende cok eylenceli oldugunu dusunuyorum
evet canim haklisin sporu yaparken ayni zamanda zevk almak dahada yapmaya sebep oluyor evet suanlik cok eylenceli
dogru soyluyorsun pinar cim bol bol ziplayacagim ya cocuklar icinde ihtiyac onlar ziplamayi cok seviyor lar benimde cocukluktan yana eksikligim var anlasilan bende cok sevdim yerde hoplarken hic boyle degil
peki geri alip yapmayi dusunmuyormusn hem cocuklar i da ugrastirir
afiyet olsun takma artik kafaya
abla Ben kaptanimi seviyor ve guveniyorum o nasil derse bas goz ustune kabulum.videolara bakayim abla
sagol tugcecim tavsiyen icin cok sagol
sagol baharcim liste konusunda benim istemen den ziyade kaptanin istemesi daha oncden demistim ama istemem dogru degildi zaten onemli olan burda olmak ve zayiflamayi gercek hedef koyup calismak
Amin canımAmin canimm insallah
Aynen cnm cok guzel bir duygu gercekten :)
Bana nedense herkez kilodan vuruyor sanki takintimi bilir gbi kvle gorumcemde moralimi bozmustu simdi doktorun boyle demesiama dogru diyorsun cnm asiri bi kilom yok suanda yani
Ayy ne guzel ya ama tabi dogdukdan sonrada degisebiliyor mesela senin oglaninda burnu smdi minicikmisbenim kardesimde dogdugunda gozleri masmaviydi buyudukce kahverengiye dondu.
Cd de verdiler baktim ama video yoktu icinde sadce resimler ve pdf vardi
Aynen o an bende oyle dusundum sanirim zorlandi gorurken diye yag hucreleri fazla gbi bisi dedi zaten soraydim bukadar merak etmezdm neyle alakali dedi :)
Ay haklisin cnm kimbillir daha bilmedigimiz neler var :) Allah kotu seylerle karsilastirmasin insallah kimseyi
menu
sabah (9:30)
2 tane tam bugdaydan 1 dilim kasarla tost
1 kk peynir
yeşillik
öğle(13:30)
1 kase mercimek corbası
4 yk karnabah yemegi
1 küçük baharatlı yogurt (kuru cacık olmuş adı )
ara(16:00)
sütlü kahve
2 gun kurusu
2 ceviz
akşam (18:40)
1 bardak ayran
1 ev yapımı lavasa tavuk tantuni dürüm
söğüş salata
su:1,5 yatana kadar artar, spor: 40dk eliptikPnrrr-12 160 puan
Sabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt
2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim
Menum
Sabah
8.30 limonlu su
2 tane hslnmis yumurta
Peynir
3 tane zeytin
Ara
2 bardak yeşil cay
Yarım ayva
Aksm
4.30 lomunlu şu
5.30 5 tane lahana sarma (kendimi o kadar çok tuttum ki 6. Ve devamı gelmesin diye)
Yarım kase yoğurt
2.5 lt su
3000 adım
Leslie 3 mil
Bugun menü
11.30 2 haşlanmış yumurta
1 çk krem peynir
5 zeytin
14.00 1 elma
17.00 dünden 5 kaşık pilav üstüne 4 kaşik kuru fasulye kalmıstı onu yedim
1 kase yoğurt
19.00 1 havuç
Gece acıkırsam 1 kase yoğurt yerim
Suyu yatana kadar 3 l tamamlarım
Yürüyüş 45 dk ×3 =135Pnrrr-12
Cumartesi
Sabah 12.10
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli sos
1 adet az yağlı tavada yumurta
1.5 yk yoğurt
1 parça beyaz peynir, 1 çk baharatlı krem peynir
6 zeytin
Yarım domates, 3 dilim salatalık
Bir avuç roka
3 dilim sucuk
2 dilim greyfurt
Yarım çay bardağı tarçınlı süt
1 avuç roka
Böyle yazınca çok oldu ama tabakta normal duruyo aslında:)
Akşam:18.55
Bir parça ızgara et
2 yk bulgur pilavı
2-3 yk ızgara mantar-soğan karışımı
1.5yk yoğurt
Salata
Su ve sporda iki gündür sınıfta kalıyorum.
Suyu 1.5 lt ye tamamlayacağım, spor duruma göre
Kizlar Aksam yemek yiyip eltimgile caya gittik az once geldik menumu paylasayim gecmiste daha sonra yapacagim
Sabah 11 gibi
1 sutlu kahve 1 hurma 1 kayisi 5 ceviz cok az kuru uzum yaban mersini 1 yumurtali kiyma turp havuc
Aksam 18 gibi
patlican Yemegi 1 kasik gendime havuc yogurt biraz civil peynir
Heralde 1.5 lt den fazla
Menü
10.30
1.5 yumurta
2 3 dilim karışık peynir
Bi lokma ekmk
15.00
1 kupa sütlü kahve
10 fındık
10 fıstık
18.00
2 şiş adana(1 porsiyon)
3yk bulgur pilavı
Bol salata
Az acılı ezme ve haydari
21.30
Bir kupa sütlü kahve
Su
2 litre
Spor
60 dk yürüyüş
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
2 eril domates
2 taze biber
Ara 17.99
Küçük kase yoğurt
4 ceviz
Akşam 19.39
Mercimekli tın balıklı salata
Doğum gününde 3-5 kuruyemiş yedim çay ile
Su 2.5 lt
Spor özellikle birşey yapamadım ama hiç oturmadım misafir gelecek koşturmasından ikram falan
Aynen olur şekersiz kaçıncı günde olduğumuzu yazarızSüper canım yarından itibaren basliyalim ama her akşam menulerimizin altına yazalım sence
Bende daha önce denedim ama başarılı olamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?