Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebemm 6 mayıs benım dogum gunum en kotu mayıs sonu 65 64 63 62 61 60 bu kilolardan birini görmem lazım...Kendımı sartladım hıc zor deıl koca 5 ay var onumde ayda 3 kılo versem bıle ıstedıgım kıloya ınmıs olurum...ve cok kararlıyım bu dogum gunum benım yenıden dogusum olacak.Eger gene sadece lafta kalır ve 75 dahıl ustunu bıle gorsem bıdaha dıyet yapmıycam.Kendıme soz verdım hemde cok buyuk bı soz...

Sen o yasadıgını ben de hergun yasıyorum cok moral bozucu bı durum...Ama ben kendıme cok buyuk bı soz verdım ve bıdaha mayıstan sonra hala 75 lerdeysem 100 kılo olsamda dıyet yapmıycam...İşte banada hep soyledıler ben soyleyenlere kızdım nerem kılolu benım dedım hep kulak arkası etme soylenenlerı aslında senın cok kılon yok boyun kısa olunca oyleymıs gıbı gorunuyor..

naptın sen ben sırf bu menüyü yemek için arabaya atlayıp oraya gelebilirim

Gel kuzum beraber gırek yenı yıla :) 2 ocak benım ıcın mılat 2 ocak 6 mayıs arası benı ıyı bır tempo beklıyor ve sonrası muhtesem bır yaz benı bekler :) Kısa sortlar askılı badyler kot etekler topuklu ayakkabılar beyaz tırıl trıl badyler Süper bı mayo(o kadar deformasyondan sonra bıkını gıyemem heralde) ve benım cennetım memleketım kusadasının kızgın kumlarından serın sulara atlamak :)))

Bu yaz unutamayacagım bı yaz olacak hıssedıyorum :)))

gunaydin kizlar 4 guhn tatilden sonra bugun ofise gelmek cok koydu ( burda noelle yilbasini da birlestirmis cogu kisi, koca ofiste 5-6 kisi kalmisiz. soguk ve kasvetli
diyet ve spor iyi gitti bu kucuk tatilde umarim biraz verebilmisimdir.. artik eski motivasyonlu gunlerime donmek istiyorum ben. biktim artik sisko olmaktan :26: eskiden 80 kilo olunca depresyona girerdim simdi 89u gormeye cabaliyorum bu yasta bana da yazik yeter artik diyorum ve de bozmuyorum bu kez diyeti, yilbasinda da bozmicam.

:18::18::18::18::18::18::18::18: naptin canim ya tam kendi kendimi gaza getiriyorken orda avci boregini gorup kendimden gectim

Ahh fulyacım ahhh ben napıyım aıle boyu oburuz bız ...Soframıza duskunuzdur kalıtelı yer kalıtelı sısko oluruz.malesef

Bu plan asaması tabı elbette cıkaracaklarım olacak ıcınden ama avcı boregını cıkarmaya pek nıyetım yok :) ılk defa denıycem ama tadı muthıs bılıyorum umarım becerebılırım.Neyse 2 ocaktan sonra hersey cok farklı olacak nasılsa bu denlı buyuk kacamagım bıdaha zor olur....Haklısın cnm ben kendıme cok kızıyorum en guzel cagımı kılolu gecırdım barı sımdı ayılayım da kalan zaman bosa gıtmesın...

Bide sırf meraktan soruyorum orda yılbası tatılı yılbasından oncemı verılıyor.Kafam karıstı.Bızım burda yılbasından sonrakı 1 gun tatıl orda nasıl durum ?

Son düzenleme:

murchhh ah ahh yaaa
yazı unutmuştum ben
biz şunu düşünmeliyiz
böyle gidersem şişko bir göbek :))) kocaman baldırlar hahahaa
Millet denizde bikinileriyle yüzerken biz şortu geçirip sahilde uzanmış olcaz
ozaman napmak lazım çıtır olmak lazım
onun için ne lazımmm
şu 5-6 ay boyunca sıkı diyet yapmak lazım

walla cnm bu yaza senın bahsettıgın gıbı gırmek ıstemıyorum sayet gene kuru gurultu olurda gırersem bidaha dıyet felan yapmıycam...Sporsuz bu ıs ımkansız ogrendım bunu en kısa zamanda B-FIT baslıycam.Hiç yoktan ıyıdır dıyorum kendıme

slm kızlar düzenli beslenmemin yanı sıra fulyanında içtiği karışımdan içiyorum 2 gündür ara öğünü kaldırdım gibi bişey çünkü tok tutuyo karışım günde 6 bardak karışım 2 lt su ve az yemek cumaya belli olur dicem ama regl olamadım acayip şişkinim

11 gün gecikmeli regl sonunda yeni oldum
bu şişkinlikte gecen inşallah bir kaç güne

11 gün gecikmeli regl sonunda yeni oldum
bu şişkinlikte gecen inşallah bir kaç güne

off 11 gün çok ya ocağın 7sinde jinekologumla randevum var zaten bu randevuyu 1,5 ay önceden ancak bulabildim inş olur ve biter
yılbaşı akşamı kuzene davetliyiz bir kaç çeşitte ben yapıp götürücem ama o akşam freeyim yicem anasını satayımmm hele bide şu karışım işe yararsa var ya tutmayın beni

Canım İçtiğin karışım neydi??

Canım sende 8 kilo vermişsin nekadar zamanda bilmiyorum ama gayet iyi 8kiloda ben başaracagına inanıyorum

Pardon 9 kilo cumadan bu güne 1 kilodaha gitmiştir 10

ayyy cnm benımmm saol bana ınanan bırılerı var bunu duymak cok guzel 8 kıloyu 3 ayda felan verdım heralde cnm ondan sonra uzun sure kılo veremedım ıste...Neyse mayısta hersey cok cok guzel olacak ben ınanıyorum :)

günaydın ben et de yiyorum yeşil mercimekte (çok güzel yeşil mercimek çorbası yaparım ayıptır söylemesi )

:))))

Bende çok severim yeşil mercimeği bundan sonra haşlayıp yoğurtla yerim valla madem bu kadar faydalı

Büşra benim adım Aktara bi sorcam bende sindirim içinse bana çok lazım şişkinlik olup duruyor bu ara :44:

Ordaki közlenmiş patlıcan salatası mı
Kaşarlı mantar da mı var
Naptın cnm ya tam hedefime sarılmıştım ki bu nerden çıktı yemicen dimi yemicen gözlerin için bunlar dimi Ya benimde 22 nisan son hedef tarihim sen maşallah 3 ayda 8 vermişsin bnm daha 4 ayım var 8 için oh valla rahatladım şimdi

Bir tek kabuk tarçınım eksik nerden alabilirim bu gün yapayım

Ya birde ben tuzu bıraktım ya normal tuzlu birşey sanki 10 ton tuz koyulmuş gibi hissediyorum yiyemiyorum :44: ben çankırılıyım tuz bizim ordan çıkar evde eksik olmaz tuz lambalarımız bile vardır ama sinir oldum bak şimdi

aa büşra bende çankırılıyım neresindensin cnm :13:
bu arada aktarlarda var kabuk tarcın tam tarif burda ona göre yap http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…