- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.001
murchhh 6 maysta ne varr hemen söylüyorsun bakımmmm
Murchh gel bir dönüm noktası yapalım şu rejimin belini kıralımm
walla dün akşam annemdeyim misafir geldi bi an
gittim içeri askılı giyiyodum
dedim düzgün bi badi giyiyim inan odadan çıkamadım ne giydiysem göbeğim löp löp oldu
sinirden aglıcaktım
annemde bana dedikii edda sen tipten çıktın
Gelde ye şimdi(((
naptın sen ben sırf bu menüyü yemek için arabaya atlayıp oraya gelebilirim
Kızlar herkese Günaydın Süper bir ÇARŞAMBA olsun herkesee...
Yaww yıl sonu yaklaştıkca ne kadar çabuk geçiyor zaman....Daha dün pzt siydi bugün çarşamba olmuş bile haftasonu geldi çattı.
Yılbaşı menüsü yaptım kızlar yazayım size ;
Meze;
Rus salatası
Haydari
Közlenmiş patlıcan salatası
Peynir Tabağı
Acılı ezme
Çorba;
Yayla çorbası
Zeytinyağlı ;
Yaprak sarma
Barbunya Pilaki
Ara Sıcak;
Avcı Böreği
Kaşarlı mantar
Ana Menü;
Tavuk şinitzel
Sandal köfte
İç Pilavı
Patates Püresi
Mevsim Salata
Tatlı;
Meyveli yaş pasta
Yıl başında zafiyet geçirmezsek iyi :) Ben hazırlıycam hepsini sofrayı felanda ben kurarım akşama eger sag kalırsam yenı yıla mutlu gırmeyi planlıyorum :))))
menünü yorumladım heheheheAkşam makarna olmasaymış iyiymiş
gunaydin kizlar 4 guhn tatilden sonra bugun ofise gelmek cok koydu( burda noelle yilbasini da birlestirmis cogu kisi, koca ofiste 5-6 kisi kalmisiz. soguk ve kasvetli
diyet ve spor iyi gitti bu kucuk tatilde umarim biraz verebilmisimdir.. artik eski motivasyonlu gunlerime donmek istiyorum ben. biktim artik sisko olmaktan :26: eskiden 80 kilo olunca depresyona girerdim simdi 89u gormeye cabaliyorum bu yasta bana da yazikyeter artik diyorum ve de bozmuyorum bu kez diyeti, yilbasinda da bozmicam.
:18::18::18::18::18::18::18::18: naptin canim ya tam kendi kendimi gaza getiriyorken orda avci boregini gorup kendimden gectim
bebemm 6 mayıs benım dogum gunum en kotu mayıs sonu 65 64 63 62 61 60 bu kilolardan birini görmem lazım...kendımı sartladım hıc zor deıl koca 5 ay var onumde ayda 3 kılo versem bıle ıstedıgım kıloya ınmıs olurum...ve cok kararlıyım bu dogum gunum benım yenıden dogusum olacak.eger gene sadece lafta kalır ve 75 dahıl ustunu bıle gorsem bıdaha dıyet yapmıycam.kendıme soz verdım hemde cok buyuk bı soz...
Sen o yasadıgını ben de hergun yasıyorum cok moral bozucu bı durum...ama ben kendıme cok buyuk bı soz verdım ve bıdaha mayıstan sonra hala 75 lerdeysem 100 kılo olsamda dıyet yapmıycam...işte banada hep soyledıler ben soyleyenlere kızdım nerem kılolu benım dedım hep kulak arkası etme soylenenlerı aslında senın cok kılon yok boyun kısa olunca oyleymıs gıbı gorunuyor..
gel kuzum beraber gırek yenı yıla :) 2 ocak benım ıcın mılat 2 ocak 6 mayıs arası benı ıyı bır tempo beklıyor ve sonrası muhtesem bır yaz benı bekler :) kısa sortlar askılı badyler kot etekler topuklu ayakkabılar beyaz tırıl trıl badyler süper bı mayo(o kadar deformasyondan sonra bıkını gıyemem heralde) ve benım cennetım memleketım kusadasının kızgın kumlarından serın sulara atlamak :)))
bu yaz unutamayacagım bı yaz olacak hıssedıyorum :)))
elıne saglık cnm cok guzel olmus makarna olmasa ıyıdıde buruksel lahanası pek beter bıseymıs takvıyesız gıtmıyo :)
murchhh ah ahh yaaa
yazı unutmuştum ben
biz şunu düşünmeliyiz
böyle gidersem şişko bir göbek :))) kocaman baldırlar hahahaa
Millet denizde bikinileriyle yüzerken biz şortu geçirip sahilde uzanmış olcaz
ozaman napmak lazım çıtır olmak lazım
onun için ne lazımmm
şu 5-6 ay boyunca sıkı diyet yapmak lazım
slm kızlar düzenli beslenmemin yanı sıra fulyanında içtiği karışımdan içiyorum 2 gündür ara öğünü kaldırdım gibi bişey çünkü tok tutuyo karışım günde 6 bardak karışım 2 lt su ve az yemek cumaya belli olur dicem ama regl olamadım acayip şişkinim
11 gün gecikmeli regl sonunda yeni oldum
bu şişkinlikte gecen inşallah bir kaç güne
slm kızlar düzenli beslenmemin yanı sıra fulyanında içtiği karışımdan içiyorum 2 gündür ara öğünü kaldırdım gibi bişey çünkü tok tutuyo karışım günde 6 bardak karışım 2 lt su ve az yemek cumaya belli olur dicem ama regl olamadım acayip şişkinim
ahanda buyrun 8 ayda 32 kılo vermıs yapan yapıyor bende yapıcam mıllıyete hbr olmasamda kk yı sallıycam :)))
8 ayda 32 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri
ahanda buyrun 8 ayda 32 kılo vermıs yapan yapıyor bende yapıcam mıllıyete hbr olmasamda kk yı sallıycam :)))
8 ayda 32 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri
Canım sende 8 kilo vermişsin nekadar zamanda bilmiyorum ama gayet iyi 8kiloda ben başaracagına inanıyorum
Pardon 9 kilo cumadan bu güne 1 kilodaha gitmiştir 10
günaydın ben et de yiyorum yeşil mercimekte (çok güzel yeşil mercimek çorbası yaparım ayıptır söylemesi)
:))))
HOPİŞCİİİMMMM hoşgeldin kuzummmNet duzeldı sanırsam ...
Fıtsemacım cnm kılo bıldırımı yaptıgın surece ben senı maruz gorebılırım...Ama 3 hafta ust uste kılo bıldırımı yapmazsam otomatık çıkarılıyorsun zaten takımdan.Hepımızın zaman zaman burayı aksattıgı oluyor.Önemli olan kılo verıyo olabılmemn...
Eddacıkm bızde yanlış olmaz olmuşsada yanlıslıkla olmustur dıorum ve dunku yaptıklarını unutuyorum.Dunun cazıbesıne kapılıp bugunde bozmamıssındır ıns :)Hava burda guneslı ama souk ben ofısten adım atmıyorum valla :)
Siyamum cum gojy bery dukan yaparken duymustum sındırım sorununu cozuyormus aslında boyle cok meyve var ama yeterınce arastırmadıgımız ıcın bılmıyoruz...Bide cnm senın adın neydı ben nıkını yanlıs yazıyorum sanırsam :)
Canım İçtiğin karışım neydi??
Kızlar herkese Günaydın Süper bir ÇARŞAMBA olsun herkesee...
Yaww yıl sonu yaklaştıkca ne kadar çabuk geçiyor zaman....Daha dün pzt siydi bugün çarşamba olmuş bile haftasonu geldi çattı.
Yılbaşı menüsü yaptım kızlar yazayım size ;
Meze;
Rus salatası
Haydari
Közlenmiş patlıcan salatası
Peynir Tabağı
Acılı ezme
Çorba;
Yayla çorbası
Zeytinyağlı ;
Yaprak sarma
Barbunya Pilaki
Ara Sıcak;
Avcı Böreği
Kaşarlı mantar
Ana Menü;
Tavuk şinitzel
Sandal köfte
İç Pilavı
Patates Püresi
Mevsim Salata
Tatlı;
Meyveli yaş pasta
Yıl başında zafiyet geçirmezsek iyi :) Ben hazırlıycam hepsini sofrayı felanda ben kurarım akşama eger sag kalırsam yenı yıla mutlu gırmeyi planlıyorum :))))
elma+limon+kabuk tarçın+tane kara biber+karanfil kaynatıyosun her öğünün ardına 2 bardak içiyosun bir ayda 8 kg diyo ama olur mu bilmem vücuttan yağ yakıyomuş 2.günüm bugün tokluk hissi veriyo cuma günü 3 gün olucak bakalım faydası olacak mı
Bir tek kabuk tarçınım eksik nerden alabilirim bu gün yapayım
Ya birde ben tuzu bıraktım ya normal tuzlu birşey sanki 10 ton tuz koyulmuş gibi hissediyorum yiyemiyorum :44: ben çankırılıyım tuz bizim ordan çıkar evde eksik olmaz tuz lambalarımız bile vardır ama sinir oldum bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?