Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol cnm

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım geçmiş olsun
kizzz senin yorumların altında çıkan yazı neci her seferinde soracam unuttum

Başarılar
Sabah 8:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir

Ara öğün
Türk kahvesi

Akşam 19:00
7 kaşık bakla
Yoğurt

2lt kadar zencefil zerdeçal limon tarçınlı su
Normal su ölçmedim
Iyi aksamlar kizlar

Bugun kv gil, cocuklar vardi
Bi ara alisverise gittim sonra yemek hazirligi vs.
Yeni gittiler
Bi kahve icip dinlenecem biraz
Gec vakit gelirim
Şimdi ütü yapacağım ben de tekrar gelirim
Hepinize afiyet olsun. Benim menüm yine cıslı mıslı yazmaya yüzüm yok ama mutluyum çünkü kontrolü tamamen bırakmıyorum. Hatta bazı önlemler aldım. Mesela Nutellayı çöpe attım ve oğlumla eşime beni sabote edecek her şeyin sonu bu ona göre alın dedim. Menülerinizi okuyunca hem fikir oluyor hem de benim de böyle menülerin olsun diye heves ediyorum.
Geçmiş yapamadım kızlar çok yorgunum cidden
Misafir ağırlamak çok yoruyor. Neyse atlattı, dinlen biraz.

Afiyet olsun güzel olmuş. Geçmiş olsun
saol cnm

afiyet olsun canım
Sağ ol canım

Erdek Senin alintini yanlislikla silmisom diger arkadaslarda demis zaten de kimse 2 ogun yapacaj diye bir sey tok, sen zaten yeni basladin, bir de emziriyordun sanirim, emzirirken cok azaltmaman lazim zaten sadece dengeli beslen sana zaten guzel eksiler getirir. :)
Aaa Berrin cok yaygin degildir, benim ablam Zerrin diye babaannem Berrin koymus adimi :) demek adasmisiz aslinda bu hafta da rakip olurum sen bu hafta cok iddialisin ama olsun, ben de bu hafta spora yuklenicem bakalim sonuclar nasil olacak
Iki gundur biraz deniz urunlerine sardik :) yaa burda bi yunan lokantasi var efsane ahtapot bacagi yapiyorlar :) ama ortaya ara sicak olarak sotledigimiz icin bi lokma bana ancak dustu :)
Ben doneri hep ekmeksiz yerdim ama genelde pilavla yerdim eskiden artik pilavi da biraktim
Günaydın hanımlar :) regl döneminde sizlerde kilo aliyormusunuz
Canim odem oluyo genelde hepimizde de sikma canini tartidaki artiya
Cok sukur yagmur yagmadi, hava kapaliydi ama yagmur olmayinca rahat gezdik :)
Canim biraz fazla yagin gebelikte hicbir sakincasi yok, aksine bebise giden sutlerin cogu annede depolanan yaglardan saglaniyor, ben de ilk ogrendigimde sasirmistim ama bunyedeki yaglarinda faydasi varmis aslinda
Canimm cocuklar ziplarken dikkat et, benim yegenimin biraz fazla kilosu var, spor yapsin zayiflasin diye trombolin aldilar eve sonra ortaya ciktiki bizim ufakligin omiriliginde bel kisminda egrilme olmus, doktor kilo fazlasi varken tramboline bindigi icin buyume cagindayken boyle seyler olabilecegini soylemis. Ufakliklar kullanirken dikkat et sen yine de
Hayırlı olsun canım ipin. Bol incelmeler❤❤ Benimki de sayiları gösteriyor fakat bu kiloyla cesaret edemem atlamaya
Sen zaten biraz bekle canim, biraz daha dusunce kilon o zaman yaparsin

tam meyve suyuna hayır diye boykot etmeye geliyordum hasta olduğunu gördüm. Çoook geçmiş olsun
Simit neyse ama akşam vakti pestil el sallıyor:) afiyet olsun beybi
O pilav bitmeli:)
Gendimenin ne olduğunu bilmiyorum ama sanki çok sağlıklı, organik bir lezzet gibi geldi:) menü güzel görünüyor, afiyet olsun
Doyurucu ama tehlikeli değil, afiyet olsun canım
Pasta olayına iyi dayanmışsın çalıkuşu, güzel olmuş
O kadar haklı ki...:)
Harika olmuş
Spor
1saat tempolu yürüyüş 180p
1000ip atlama 200p
20dk insanity workout 90p
Toplam 470p Pnrrr-12
Kız bu nasıl spor, resmen ağlatmışsın:) maşallah
Kuru biber kavurmasıııı afiyet olsun
Hoşgeldin, deniz havası estirdin:) afiyet olsun
Afiyet olsun canım, doyurucu ve güzel
Hem geçmiş olsun hem afiyet olsun

Merhaba, nutellayı atmak oldukça kritik bir hamle, zaten yola çıkmışsın, artık devamı gelecek:) ya devamı gelmezse diye endişelenme, bu sefer olacak! İnşaallah iyi geceleeeer

saol cnm

afiyet olsun canım

Ne yazısı hafizecim.şu başlıktaki diyorsun sanırım.69.1 i görmüştüm en düşük.()öyle kendimce yazdım motive olayım diye de pek nir işe yaramıyor.değiştirsem iyi olacak :))

saol cnm
Ne yazısı hafizecim.şu başlıktaki diyorsun sanırım.69.1 i görmüştüm en düşük.()öyle kendimce yazdım motive olayım diye de pek nir işe yaramıyor.değiştirsem iyi olacak :))
Yok kiz North River in diyorum

Günaydın kaptanım dinlenmissindir iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…